Banner Left Out2
Banner Right Out2
Σφοδρή επίθεση της Ζ. Κωνσταντοπούλου σε βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ    |    Θα ενημερώσει «εν ευθέτω χρόνω» η Ζ. Κωνσταντοπούλου για τα πολιτικά της σχέδια    |    Δυο γυναίκες στην εξουσία : Συνάντηση της πρωθυπουργού με την πρόεδρο της Βουλής    |    Με τη Ζ. Κωνσταντοπούλου θα συμπορευθεί ο Π. Λαφαζάνης - Εντός ευρώ μόνο μνημόνιο    |    Ζ. Κωνσταντοπούλου: Νέα σύνθεση της Επιτροπής Θεσμών με στόχο την απαρτία    |    Δικό της πολιτικό φορέα ετοιμάζεται να ιδρύσει η Ζ. Κωνσταντοπούλου!    |    Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου: Συνεδρίασε με... 16 βουλευτές η Ολομέλεια της Βουλής!    |    Νέες «βολές» Κωνσταντοπούλου: Η επόμενη Βουλή θα είναι «πραγματικά αντιμνημονιακή»    |    Δεν πάει στην Επιτροπή Θεσμών ο Γ. Στουρνάρας, επικαλούμενος φόρτο εργασίας    |    «Απαρτία» επτά μελών στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, που διεξάγεται κανονικά!    |    Αιχμηρή απάντηση του Π. Παυλόπουλου στη Ζ. Κωνσταντοπούλου    |    Και νέα επίθεση Κωνσταντοπούλου κατά του Πρ. Παυλόπουλου, στον οποίο έστειλε επιστολή!    |    Η Λαϊκή Ενότητα απάντησε στο Μαξίμου για το σχόλιο για τη Ζ. Κωνσταντοπούλου!    |    Σκληρή απάντηση του Μαξίμου στην Κωνσταντοπούλου: «Συμπεριφέρεται σαν δικτάτορας»    |    Συνάντηση Λαφαζάνη - Κωνσταντοπούλου με «συντονισμένα» πυρά προς την κυβέρνηση    |    Και νέα πυρά από την πρόεδρο της Βουλής κατά της κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας    |    Επίθεση της κυβερνητικής εκπροσώπου κατά του Β. Μεϊμαράκη και της Ζ. Κωνσταντοπούλου    |    Ανταπάντηση από την Προεδρία της Δημοκρατίας στην ανακοίνωση της Ζ. Κωνσταντοπούλου    |    Αιχμές Κωνσταντοπούλου σε κυβέρνηση και Παυλόπουλο, κατά τη συνάντηση με τον Ευ. Μεϊμαράκη    |    Άμεση απάντηση από την προεδρία της Δημοκρατίας στη Ζ. Κωνσταντοπούλου    |   

Αλαλούμ με τις διαδικασίες απόκτησης ΑΦΜ και κωδικού από τους συνδυασμούς, λέει το ΚΚΕ

1 σχόλια 🕔12/10/2010 - 18:19

Μεγάλα προβλήματα που πηγάζουν από έλλειψη συνεννόησης μεταξύ των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών έχουν προκληθεί στις προσπάθειες των συνδυασμών να αποκτήσουν ΑΦΜ και κωδικό πρόσβασης στην Κεντρική Βάση Δεδομένων για την κατάθεση των στοιχείων που προβλέπονται από την απόφαση 50038/3-9-2008 του Υπ. Εσωτερικών.

 Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, λόγω της έλλειψης συνεννόησης μεταξύ των δύο υπουργείων οι ΔΟΥ αντιμετωπίζουν ως επιχειρήσεις τους συνδυασμούς, ζητούν βεβαίωση του ΙΚΑ ότι δεν απασχολούν προσωπικό,  διεύθυνση του συνδυασμού στην περιοχή ευθύνης τους (ακόμη και να δεν υπάρχει) και πολλά άλλα που δημιουργούν προβλήματα λειτουργίας και ενδεχομένως νομιμότητας των δηλώσεων κατάρτισης των συνδυασμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ επισημαίνει:

    Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, κατά τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής στις 8/10/2010, συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση που έχει άμεσες αρνητικές επιπτώσεις στην προετοιμασία, τη λειτουργία και τη δραστηριότητα των συνδυασμών αλλά και στη νομιμότητα των δηλώσεων κατάρτισης των συνδυασμών.

    Πρώτον: Δεν εφαρμόζεται από τις ΔΟΥ η απόφαση 50038/3-9-2008 του Υπ. Εσωτερικών η οποία καθόριζε τη διαδικασία απόκτησης κωδικού πρόσβασης στην Κεντρική Βάση Δεδομένων και τη διαδικασία απόκτησης ΑΦΜ από τους συνδυασμούς. Παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις μας δεν υπήρξε δυνατότητα συνεννόησης μεταξύ Υπ. Εσωτερικών και Οικονομικών για να υπάρξει λύση.

    α) Οι ΔΟΥ δεν δέχονται και επομένως δεν αποστέλλουν συμπληρωματικά τα έντυπα που χορηγούνται από το σύστημα για την χορήγηση του κωδικού πρόσβασης όπως προβλέπει η παραπάνω απόφαση. Έτσι η Κεντρική βάση ζητά από τους συνδυασμούς πρόσθετα στοιχεία (φωτοτυπίες ταυτότητας κλπ).

    β) Οι ΔΟΥ απαιτούν την υπογραφή από τους συνδυασμούς εντύπων Μ3 και Μ7 που αφορούν την έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, σα να πρόκειται για επιχειρήσεις και χορηγούν βεβαίωση ότι η δραστηριότητα των συνδυασμών είναι η παροχή Υπηρεσιών.

    γ) Οι ΔΟΥ δεν δέχονται ως διεύθυνση του συνδυασμού το Δήμο, αλλά απαιτούν συγκεκριμένη διεύθυνση του συνδυασμού που δεν υπάρχει, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται λάθος αν δοθεί κάποια άλλη διεύθυνση. Αν πχ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, που ζει στην Καρδίτσα, δηλώσει διεύθυνση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καρδίτσα, η Α΄ΔΟΥ Λάρισας, που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να εκδώσει το ΑΦΜ του, δεν θα το κάνει. Αν ο συνδυασμός της Καλλιθέας δώσει διεύθυνση που ανήκει στη Β΄ΔΟΥ, η Α΄ ΔΟΥ που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να εκδώσει το ΑΦΜ, δεν θα το κάνει.

    δ) Οι ΔΟΥ, όπως πληροφορηθήκαμε, για να θεωρήσουν βιβλία απαιτούν από τους συνδυασμούς να έχουν σφραγίδα.

    ε) Οι ΔΟΥ για τη θεώρηση των βιβλίων απαιτούν οι συνδυασμοί να προσκομίσουν βεβαίωση από το ΙΚΑ ότι δεν απασχολούν προσωπικό. Δηλαδή διαδικασίες που αφορούν επιχειρήσεις.

    Το ζήτημα πρέπει να λυθεί σήμερα, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να θεωρηθεί ανενεργός η σχετική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για αυτές τις εκλογές και να ανακληθεί αμέσως.

    Δεύτερον: Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργού, τόσο στη συνάντηση με αντιπροσωπεία του κόμματος, όσο και στην συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής την Παρασκευή στις 8 Οκτωβρίου 2010, δεν εκδόθηκε η περιληπτική εγκύκλιος που θα ανέφερε συγκεκριμένα τις αλλαγές που έχουν γίνει σε εγκυκλίους και αποφάσεις και δεν μπορούν να βρεθούν στις πολλές εκατοντάδες σελίδες τους.

    Το πρόβλημα είναι σοβαρό γιατί παρά την επανέκδοση τεραστίων εγκυκλίων ή αποφάσεων στις οποίες υποτίθεται ότι σημειώνονταν οι αλλαγές, ακόμη και αυτές δεν είναι ολοκληρωμένες.

    Το Υπ. Εσωτερικών παρά τη δέσμευσή του δεν έδωσε σε ευρεία δημοσιότητα ιδιαίτερα τις αλλαγές που έγιναν στις σημαντικές ημερομηνίες λήξης των μεταδημοτεύσεων και της τελευταίας ημερομηνίας κατάθεσης των συνδυασμών.

    Υπάρχουν τέλος αλλαγές σε Υπουργικές αποφάσεις που δεν έχουν δημοσιευτεί, όπως πχ στην αλλαγή της μορφής και του περιεχομένου των ψηφοδελτίων, αλλά και αλλαγές στη διοικητική διαίρεση της χώρας (όπως δημιουργία τοπικών κοινοτήτων, αλλαγή του χαρακτήρα) που δεν έχουν δημοσιευτεί αλλά κρύβονται πίσω από την ονομαζόμενη επικαιροποιημένη έκδοσή τους, πάντα με την αρχική ημερομηνία τους και τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου.

    Και το ζήτημα αυτό πρέπει να λυθεί άμεσα, αφού η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών λήγει αυτή την Κυριακή 17/10/2010.

    Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που δεν φρόντισε να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

   

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


1 Σχόλια

  1. 🕔13/10/2010

    ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΣΧΟΥ

    Η κατάσταση δεν είναι τόσο δραματική. Είμαι οικονομικός διαχειριστής δημοτικού συνδυασμού και χρειάστηκα μόνο 1 ημέρα για να βγάλω ΑΦΜ στο συνδυασμό και να θεωρήσω βιβλίο εσόδων-εξόδων ( η υπογραφή από τους συνδυασμούς εντύπων Μ3 και Μ7 δεν έχει ουσιαστικό αντίκτυπο – οπότε προς τι η διαμαρτυρία???). Επιπλέον μπορεί η ΔΟΥ να αρνήθηκε να αποστείλει συμπληρωματικά τα έντυπα που χορηγούνται από το σύστημα για την χορήγηση του κωδικού πρόσβασης αλλά η εγκύκλιος 50038/3-9-2008 προβλέπει ως εναλλακτική στην περίπτωση αυτή την αποστολή των στοιχείων από τους ίδιους τους συνδυασμούς. Σιγά το πρόβλημα! Και ας μη ξεχνάμε όλοι το φόρτο εργασίας που υπάρχει στις υπηρεσίες την εποχή αυτή με το «κυνηγητό» των εσόδων. Προσωπικά ταχυδρόμησα στην Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης και Η.Ε.Σ. του Υπουργείου Εσωτερικών το φάκελο με τα σχετικά έντυπα την Παρασκευή 24/9 και την Τρίτη στις 28/9 μου αποστάλθηκε με SMS ο σχετικός κωδικός. Επιπλέον, όσες φορές χρειάστηκα διευκρινήσεις πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα οι υπάλληλοι του Υπουργείου με τους οποίος μίλησα ήταν και πλήρως ενημερωμένοι και κατατοπιστικότατοι και ευγενέστατοι (κάτι που ομολογώ με εξέπληξε αφάνταστα). Γενικά λοιπόν ας μη διαμαρτυρόμαστε μόνο και μόνο γιατί μας άλλαξαν τις συνήθειες ή γιατί ξεβολευτήκαμε λίγο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Σφοδρή επίθεση της Ζ. Κωνσταντοπούλου σε βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ

31/08/2015 - 18:46 - Εντός του κόμματος καταλόγισε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τις ευθύνες για τη...

Θα ενημερώσει «εν ευθέτω χρόνω» η Ζ. Κωνσταντοπούλου για τα πολιτικά της σχέδια

29/08/2015 - 22:11 - «Εν ευθέτω χρόνω» θα ενημερώσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα πολιτικά της σχέδια, ενόψει των...

Δυο γυναίκες στην εξουσία : Συνάντηση της πρωθυπουργού με την πρόεδρο της Βουλής

29/08/2015 - 18:12 - Εθιμοτυπική ήταν η συνάντηση της πρωθυπουργού με την πρόεδρο της Βουλή, μετά από αίτημα της κ....

Με τη Ζ. Κωνσταντοπούλου θα συμπορευθεί ο Π. Λαφαζάνης - Εντός ευρώ μόνο μνημόνιο

28/08/2015 - 23:16 - Με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συμπορευτεί η Λαϊκή Ενότητα, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του...

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Νέα σύνθεση της Επιτροπής Θεσμών με στόχο την απαρτία

26/08/2015 - 19:31 - Στην αντικατάσταση τεσσάρων από τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής...

Δικό της πολιτικό φορέα ετοιμάζεται να ιδρύσει η Ζ. Κωνσταντοπούλου!

26/08/2015 - 11:19 - Σε περισσότερα από δύο κομμάτια ενδέχεται να διασπαστεί τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με...

Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου: Συνεδρίασε με... 16 βουλευτές η Ολομέλεια της Βουλής!

25/08/2015 - 20:35 - Απείχαν, όπως άλλωστε είχαν προαναγγείλει, τα κόμματα από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της...

Νέες «βολές» Κωνσταντοπούλου: Η επόμενη Βουλή θα είναι «πραγματικά αντιμνημονιακή»

25/08/2015 - 14:56 - Με προαναγγελία ένταξής της στη Λαϊκή Ενότητα μοιάζουν τα όσα είπε η πρόεδρος της Βουλής, Ζ....

Δεν πάει στην Επιτροπή Θεσμών ο Γ. Στουρνάρας, επικαλούμενος φόρτο εργασίας

25/08/2015 - 14:21 - Επιστολή προς την πρόεδρο της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου  έστειλε ο διοικητής της ΤτΕ,...

«Απαρτία» επτά μελών στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, που διεξάγεται κανονικά!

23/08/2015 - 19:35 - Επετεύχθη, τελικά, η απαρτία και διεξάγεται η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής την οποία...

Αιχμηρή απάντηση του Π. Παυλόπουλου στη Ζ. Κωνσταντοπούλου

23/08/2015 - 11:54 - Σε ύφος αιχμηρό αλλά με «θεσμισκούς όρους» απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης...

Και νέα επίθεση Κωνσταντοπούλου κατά του Πρ. Παυλόπουλου, στον οποίο έστειλε επιστολή!

22/08/2015 - 22:53 - Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Προεδρία της...

Η Λαϊκή Ενότητα απάντησε στο Μαξίμου για το σχόλιο για τη Ζ. Κωνσταντοπούλου!

22/08/2015 - 17:56 - Ως προαναγγελία συνεργασίας μπορεί να «μεταφραστεί» το γεγονός ότι η Λαϊκή Ενότητα απάντησε εξ...

Σκληρή απάντηση του Μαξίμου στην Κωνσταντοπούλου: «Συμπεριφέρεται σαν δικτάτορας»

22/08/2015 - 15:49 - Νέο κύκλο αντιδράσεων από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και την Προεδρία της Δημοκρατίας προκάλεσε η...

Συνάντηση Λαφαζάνη - Κωνσταντοπούλου με «συντονισμένα» πυρά προς την κυβέρνηση

22/08/2015 - 11:29 - «Έχω θεσμική υποχρέωση να ενημερώσω την Πρόεδρο της Βουλής για την ίδρυση μια νέας...

Και νέα πυρά από την πρόεδρο της Βουλής κατά της κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας

21/08/2015 - 20:30 - Συνάντηση με τον πρόεδρο της νεοσυσταθείσας Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνη, θα έχει το πρωί του...

Επίθεση της κυβερνητικής εκπροσώπου κατά του Β. Μεϊμαράκη και της Ζ. Κωνσταντοπούλου

21/08/2015 - 16:14 - Επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ και της Προέδρου της Βουλής εξαπέλυσε η κυβερνητική...

Ανταπάντηση από την Προεδρία της Δημοκρατίας στην ανακοίνωση της Ζ. Κωνσταντοπούλου

21/08/2015 - 15:54 - Τη νέα αντίδραση της Προεδρίας της Δημοκρατίας προκάλεσε η ανακοίνωση του γραφείου της...

Αιχμές Κωνσταντοπούλου σε κυβέρνηση και Παυλόπουλο, κατά τη συνάντηση με τον Ευ. Μεϊμαράκη

21/08/2015 - 13:58 - Συνάντηση σχετικά με το ενδεχόμενο να σχηματιστεί κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή και να...

Άμεση απάντηση από την προεδρία της Δημοκρατίας στη Ζ. Κωνσταντοπούλου

21/08/2015 - 13:11 - Άμεση ήταν η απάντηση που δόθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας στις αιτιάσεις της προέδρου...

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Ψηφοδέλτια
Δείτε τα ψηφοδέλτια των εκλογών
Εκλογές 2015
Νέα από τον Κόσμο Νοβότνι - ΕΚΤ: Κινδυνεύει η Ευρώπη από τον αποπληθωρισμό

Νοβότνι - ΕΚΤ: Κινδυνεύει η Ευρώπη από τον αποπληθωρισμό

Τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες που θα έχει στην ευρωπαϊκή οικονομία ο αποπληθωρισμός κρούει το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της...

Τεχνολογία Η νέα έκδοση του Chrome δίνει έμφαση στην ταχύτητα και στην διαχείριση της μνήμης

Η νέα έκδοση του Chrome δίνει έμφαση στην ταχύτητα και στην διαχείριση της μνήμης

Ο Chrome ξεκίνησε την... σταδιοδρομία του ως ένας από τους λιγότερο πεινασμένους για μνήμη browsers, αλλά με τον καιρό, και αυτός, ανέπτυξε...

Αθλητικά Ισοπαλία στο φιλικό στου Ρέντη (pics)

Ισοπαλία στο φιλικό στου Ρέντη (pics)

Ισόπαλο 0-0 έληξε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Πήραν χρόνο συμμετοχής οι Ερνάνι και...

Κύπρος - Ειδήσεις Στα κατεχόμενα ο Σινιρλίογλου στις 6-7 Σεπτεμβρίου

Στα κατεχόμενα ο Σινιρλίογλου στις 6-7 Σεπτεμβρίου

Στα κατεχόμενα θα βρίσκεται για παράνομη επίσκεψη ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Φεριντούν Σινιρλίογλου στις 6-7 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση...

Επισκέψεις στο eklogika
Το eklogika.gr από 21-6-2015 έως 21-7-2015 δέχτηκε 989.058 επισκέψεις, από 569.652 μοναδικούς επισκέπτες, με 2.862.306   pageviews. Δείτε τα  Στοιχεία του Google analytics
Κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο (Ιανουάριος 2015), το eklogika.gr δεχτηκε  1.224.620 επισκέψεις, από 746.952 μοναδικούς επισκέπτες, με 4.476.616   pageviews.

Δείτε τα  Στοιχεία του Google analytics
Υγεία Την προστασία των ανάπηρων προσφύγων ζητά η ΕΣΑμεΑ από την πρωθυπουργό

Την προστασία των ανάπηρων προσφύγων ζητά η ΕΣΑμεΑ από την πρωθυπουργό

Έκκληση στην πρωθυπουργό Β. Θάνου απευθύνει με επιστολή της η ΕΣΑμεΑ, για να προστατευθούν τα δικαιώματα των προσφύγων και των μεταναστών με...

Αυτοκίνητο Πέντε αστέρων το νέο Toyota Avensis

Πέντε αστέρων το νέο Toyota Avensis

Οι επιδόσεις του Avensis στην αξιολόγηση του Euro NCAP το κατατάσσουν στα ασφαλέστερα οικογενειακά αυτοκίνητα.

Υπουργείο Εσωτερικών

Πολιτικά άρθρα

Δραχμή: Μια εύκολη αλλά αδιέξοδη επιλογή

Δημήτρης Μάρδας

Τι σημαίνει πράγματι η επιστροφή δραχμή; Γιατί μόνο εμείς από τους 19 εταίρους  που συμμετέχουν στο ευρώ επιζητούμε αυτή τη λύση; Γιατί 141...

Δείτε όλο το άρθρο
Η προοδευτική παράταξη, οι εκλογές και η «επόμενη μέρα»

Πάνος Σκοτινιώτης

Η υπογραφή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ της συμφωνίας για το τρίτο πρόγραμμα βοήθειας, αποδυναμώνει δραστικά το κίβδηλο και διχαστικό δίλημμα της...

Δείτε όλο το άρθρο
Και θα εφαρμόζουν το τρίτο μνημόνιο και θα το αλλάζουν!

Σοφία Βούλτεψη

Έναν χρόνο μετά το περίφημο «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», χάρη στο οποίο θα εξασφαλίζονταν 12 δις ευρώ προκειμένου ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να...

Δείτε όλο το άρθρο
Ο απομονωτισμός, κίνδυνος για την Αριστερά και για τη χώρα

Άννα Φιλίνη

Οι διασπάσεις των κομμάτων της Αριστεράς είναι στοιχείο που ιδιαίτερα στο ελληνικό πλαίσιο επαναλαμβάνεται με συχνότητα και ακολουθείται συνήθως από...

Δείτε όλο το άρθρο
Ελλάς: τι θα γίνει φίλε μου με μας;

Παντελής Οικονόμου

Πάμε λοιπόν σε μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση, αμέσως μετά την ένταξή μας σε 3ο Μνημόνιο. Για το θέμα αυτό και μόνο, από όποιους ζητούν τη ψήφο μας,...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα

Δημοσκοπήσεις

Δημοσκόπηση της Alco για το newsit (02-09-2015) Τα ποσοστά των κομμάτων σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Alco για το newsit.gr, έχουν ως εξής: • ΣΥΡΙΖΑ 23% • ΝΔ 22,6% • Χρυσή Αυγή 6,1% • Το Ποτάμι... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Pulse για τον Action 24 (1-9-2015) Σύμφωνα με την έρευνα της Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου διαμορφώνονται ως εξής:... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Αγροτικά Νέα Το ταχίνι προλαμβάνει την εκδήλωση  καρδιαγγειακών ασθενειών

Το ταχίνι προλαμβάνει την εκδήλωση καρδιαγγειακών ασθενειών

Ένα τρόφιμο που συζητείται έντονα τον τελευταίο καιρό είναι το ταχίνι, το οποίο είναι 100% αλεσμένο σουσάμι.

Πολιτιστικά Νέα Ελληνικό Παιδικό Μουσείο: Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο: Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα

Μετά το καλοκαιρινό του διάλειμμα, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο (ΕΠΜ) ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το...

Εκπαιδευτικά Νέα Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών: Την άλλη εβδομάδα η ανακοίνωση  για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών: Την άλλη εβδομάδα η ανακοίνωση...

Για την άλλη εβδομάδα μετατέθηκε η ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας της διαδικασίας και της προθεσμίας...

Τουρισμός Νέα πτώση του κλάδου σκαφών αναψυχής και κρουαζιέρας

Νέα πτώση του κλάδου σκαφών αναψυχής και κρουαζιέρας

Περαιτέρω πτώση εμφάνισε το 2014 ο κλάδος ενοικίασης σκαφών αναψυχής και κρουαζιέρων, ενώ και οι πρώτες...

Επιστήμη Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο επιταχυντής σωματιδίων του CERN, η μάχη κατά του Έμπολα, η...

Ξεχωριστές ειδήσεις Η τροχαία της πήρε το δίπλωμα. Και δεν μπορείς σε καμιά περίπτωση να σκεφτείς πως ...

Η τροχαία της πήρε το δίπλωμα. Και δεν μπορείς σε καμιά...

H 20χρονη Tara Monroe είναι φοιτήτρια στο Texas State University και πριν λίγες ημέρες η τροχαία της περιοχής...