Banner Left Out2
Banner Right Out2
Σε νέο κτίριο στην οδό Πειραιώς μετακομίζουν τα γραφεία της ΝΔ    |    ΚΚΕ: Πολύ επικίνδυνη εξέλιξη η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για τις προσφυγικές ροές    |    Θετική η Κομισιόν στην πρόταση για εμπλοκή του ΝΑΤΟ στον έλεγχο των προσφυγικών ροών    |    Μ. Χρυσοβελώνη: «Η δήλωση Καμμένου για τις εκλογές αφορούσε τους δανειστές»    |    Στη Βουλή τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών για παράταση στην ένταξη στο νόμο Κατσέλη    |    Γ. Βαρουφάκης: Μπορεί το DiEM25 να αποτύχει, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε    |    Σ. Θεοδωράκης: Αν στηθούν κάλπες τώρα θα είναι η τελευταία πράξη του δράματος    |    Ποτάμι: Έχουμε 27 αποσπασμένους υπαλλήλους ενώ δικαιούμαστε 44    |    Μαξίμου: «Ένδειξη απόλυτης ανευθυνότητας» η απαίτηση Μητσοτάκη για απόσυρση του ασφαλιστικού    |    Κοντά στην επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ ο Φ. Κουβέλης    |    Ναυάγησε ο κοινοβουλευτικός διάλογος σχετικά με το αγροτικό    |    Π. Κουρουμπλής: «Όνειρα θερινής νυκτός» τα σενάρια για νέες εκλογές    |    Μεγαλύτερη σαφήνεια στις αλλαγές για το ασφαλιστικό ζήτησε ο Γ. Ντάισελμπλουμ    |    Να αποσυρθεί άμεσα το ασφαλιστικό ζήτησε ο Κ. Μητσοτάκης!    |    Δημοψήφισμα για την κατασκευή του hotspot αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο της Κω!    |    Ο. Γεροβασίλη: Η μπάλα είναι στην πλευρά των θεσμών σχετικά με την αξιολόγηση    |    Τσίπρας σε Μέρκελ: Η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο θα αφορά μόνο τα τουρκικά χωρικά ύδατα    |    Φ. Γεννηματά: Η κυβέρνηση πρέπει «ή να σοβαρευτεί ή να παραιτηθεί»!    |    Νέο ρομπότ-κατσαρίδα που τρυπώνει παντού!    |    Άλλος άνθρωπος: Η απίστευτη μεταμόρφωση του Τάκη Ζαχαράτου! (PHOTOS)    |   

Αλαλούμ με τις διαδικασίες απόκτησης ΑΦΜ και κωδικού από τους συνδυασμούς, λέει το ΚΚΕ

1 σχόλια 🕔12/10/2010 - 18:19

Μεγάλα προβλήματα που πηγάζουν από έλλειψη συνεννόησης μεταξύ των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών έχουν προκληθεί στις προσπάθειες των συνδυασμών να αποκτήσουν ΑΦΜ και κωδικό πρόσβασης στην Κεντρική Βάση Δεδομένων για την κατάθεση των στοιχείων που προβλέπονται από την απόφαση 50038/3-9-2008 του Υπ. Εσωτερικών.

 Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, λόγω της έλλειψης συνεννόησης μεταξύ των δύο υπουργείων οι ΔΟΥ αντιμετωπίζουν ως επιχειρήσεις τους συνδυασμούς, ζητούν βεβαίωση του ΙΚΑ ότι δεν απασχολούν προσωπικό,  διεύθυνση του συνδυασμού στην περιοχή ευθύνης τους (ακόμη και να δεν υπάρχει) και πολλά άλλα που δημιουργούν προβλήματα λειτουργίας και ενδεχομένως νομιμότητας των δηλώσεων κατάρτισης των συνδυασμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ επισημαίνει:

    Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, κατά τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής στις 8/10/2010, συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση που έχει άμεσες αρνητικές επιπτώσεις στην προετοιμασία, τη λειτουργία και τη δραστηριότητα των συνδυασμών αλλά και στη νομιμότητα των δηλώσεων κατάρτισης των συνδυασμών.

    Πρώτον: Δεν εφαρμόζεται από τις ΔΟΥ η απόφαση 50038/3-9-2008 του Υπ. Εσωτερικών η οποία καθόριζε τη διαδικασία απόκτησης κωδικού πρόσβασης στην Κεντρική Βάση Δεδομένων και τη διαδικασία απόκτησης ΑΦΜ από τους συνδυασμούς. Παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις μας δεν υπήρξε δυνατότητα συνεννόησης μεταξύ Υπ. Εσωτερικών και Οικονομικών για να υπάρξει λύση.

    α) Οι ΔΟΥ δεν δέχονται και επομένως δεν αποστέλλουν συμπληρωματικά τα έντυπα που χορηγούνται από το σύστημα για την χορήγηση του κωδικού πρόσβασης όπως προβλέπει η παραπάνω απόφαση. Έτσι η Κεντρική βάση ζητά από τους συνδυασμούς πρόσθετα στοιχεία (φωτοτυπίες ταυτότητας κλπ).

    β) Οι ΔΟΥ απαιτούν την υπογραφή από τους συνδυασμούς εντύπων Μ3 και Μ7 που αφορούν την έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, σα να πρόκειται για επιχειρήσεις και χορηγούν βεβαίωση ότι η δραστηριότητα των συνδυασμών είναι η παροχή Υπηρεσιών.

    γ) Οι ΔΟΥ δεν δέχονται ως διεύθυνση του συνδυασμού το Δήμο, αλλά απαιτούν συγκεκριμένη διεύθυνση του συνδυασμού που δεν υπάρχει, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται λάθος αν δοθεί κάποια άλλη διεύθυνση. Αν πχ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, που ζει στην Καρδίτσα, δηλώσει διεύθυνση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καρδίτσα, η Α΄ΔΟΥ Λάρισας, που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να εκδώσει το ΑΦΜ του, δεν θα το κάνει. Αν ο συνδυασμός της Καλλιθέας δώσει διεύθυνση που ανήκει στη Β΄ΔΟΥ, η Α΄ ΔΟΥ που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να εκδώσει το ΑΦΜ, δεν θα το κάνει.

    δ) Οι ΔΟΥ, όπως πληροφορηθήκαμε, για να θεωρήσουν βιβλία απαιτούν από τους συνδυασμούς να έχουν σφραγίδα.

    ε) Οι ΔΟΥ για τη θεώρηση των βιβλίων απαιτούν οι συνδυασμοί να προσκομίσουν βεβαίωση από το ΙΚΑ ότι δεν απασχολούν προσωπικό. Δηλαδή διαδικασίες που αφορούν επιχειρήσεις.

    Το ζήτημα πρέπει να λυθεί σήμερα, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να θεωρηθεί ανενεργός η σχετική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για αυτές τις εκλογές και να ανακληθεί αμέσως.

    Δεύτερον: Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργού, τόσο στη συνάντηση με αντιπροσωπεία του κόμματος, όσο και στην συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής την Παρασκευή στις 8 Οκτωβρίου 2010, δεν εκδόθηκε η περιληπτική εγκύκλιος που θα ανέφερε συγκεκριμένα τις αλλαγές που έχουν γίνει σε εγκυκλίους και αποφάσεις και δεν μπορούν να βρεθούν στις πολλές εκατοντάδες σελίδες τους.

    Το πρόβλημα είναι σοβαρό γιατί παρά την επανέκδοση τεραστίων εγκυκλίων ή αποφάσεων στις οποίες υποτίθεται ότι σημειώνονταν οι αλλαγές, ακόμη και αυτές δεν είναι ολοκληρωμένες.

    Το Υπ. Εσωτερικών παρά τη δέσμευσή του δεν έδωσε σε ευρεία δημοσιότητα ιδιαίτερα τις αλλαγές που έγιναν στις σημαντικές ημερομηνίες λήξης των μεταδημοτεύσεων και της τελευταίας ημερομηνίας κατάθεσης των συνδυασμών.

    Υπάρχουν τέλος αλλαγές σε Υπουργικές αποφάσεις που δεν έχουν δημοσιευτεί, όπως πχ στην αλλαγή της μορφής και του περιεχομένου των ψηφοδελτίων, αλλά και αλλαγές στη διοικητική διαίρεση της χώρας (όπως δημιουργία τοπικών κοινοτήτων, αλλαγή του χαρακτήρα) που δεν έχουν δημοσιευτεί αλλά κρύβονται πίσω από την ονομαζόμενη επικαιροποιημένη έκδοσή τους, πάντα με την αρχική ημερομηνία τους και τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου.

    Και το ζήτημα αυτό πρέπει να λυθεί άμεσα, αφού η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών λήγει αυτή την Κυριακή 17/10/2010.

    Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που δεν φρόντισε να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

   

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


1 Σχόλια

  1. 🕔13/10/2010

    ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΣΧΟΥ

    Η κατάσταση δεν είναι τόσο δραματική. Είμαι οικονομικός διαχειριστής δημοτικού συνδυασμού και χρειάστηκα μόνο 1 ημέρα για να βγάλω ΑΦΜ στο συνδυασμό και να θεωρήσω βιβλίο εσόδων-εξόδων ( η υπογραφή από τους συνδυασμούς εντύπων Μ3 και Μ7 δεν έχει ουσιαστικό αντίκτυπο – οπότε προς τι η διαμαρτυρία???). Επιπλέον μπορεί η ΔΟΥ να αρνήθηκε να αποστείλει συμπληρωματικά τα έντυπα που χορηγούνται από το σύστημα για την χορήγηση του κωδικού πρόσβασης αλλά η εγκύκλιος 50038/3-9-2008 προβλέπει ως εναλλακτική στην περίπτωση αυτή την αποστολή των στοιχείων από τους ίδιους τους συνδυασμούς. Σιγά το πρόβλημα! Και ας μη ξεχνάμε όλοι το φόρτο εργασίας που υπάρχει στις υπηρεσίες την εποχή αυτή με το «κυνηγητό» των εσόδων. Προσωπικά ταχυδρόμησα στην Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης και Η.Ε.Σ. του Υπουργείου Εσωτερικών το φάκελο με τα σχετικά έντυπα την Παρασκευή 24/9 και την Τρίτη στις 28/9 μου αποστάλθηκε με SMS ο σχετικός κωδικός. Επιπλέον, όσες φορές χρειάστηκα διευκρινήσεις πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα οι υπάλληλοι του Υπουργείου με τους οποίος μίλησα ήταν και πλήρως ενημερωμένοι και κατατοπιστικότατοι και ευγενέστατοι (κάτι που ομολογώ με εξέπληξε αφάνταστα). Γενικά λοιπόν ας μη διαμαρτυρόμαστε μόνο και μόνο γιατί μας άλλαξαν τις συνήθειες ή γιατί ξεβολευτήκαμε λίγο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Σε νέο κτίριο στην οδό Πειραιώς μετακομίζουν τα γραφεία της ΝΔ

09/02/2016 - 19:40 - Σε νέο κτίριο θα μετακομίσει η ΝΔ, κίνηση με την οποία υλοποιείται μια από τις προεκλογικές...

ΚΚΕ: Πολύ επικίνδυνη εξέλιξη η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για τις προσφυγικές ροές

09/02/2016 - 18:57 - Πολύ επικίνδυνη εξέλιξη χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τη συμφωνία Μέρκελ-Νταβούτογλου να ζητήσουν την...

Θετική η Κομισιόν στην πρόταση για εμπλοκή του ΝΑΤΟ στον έλεγχο των προσφυγικών ροών

09/02/2016 - 18:45 - Θετικά αντιμετωπίζει η Κομισιόν την πρόταση που κατέθεσαν Γερμανία και Τουρκία σχετικά με την...

Μ. Χρυσοβελώνη: «Η δήλωση Καμμένου για τις εκλογές αφορούσε τους δανειστές»

09/02/2016 - 18:33 - Διευκρινίσεις για δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών έδωσε η...

Στη Βουλή τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών για παράταση στην ένταξη στο νόμο Κατσέλη

09/02/2016 - 17:52 - Μέχρι τις 30 Απριλίου παρατείνεται η προθεσμία επικαιροποίησης των στοιχείων των δανειοληπτών...

Γ. Βαρουφάκης: Μπορεί το DiEM25 να αποτύχει, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε

09/02/2016 - 17:42 - Μια απαραίτητη ουτοπία στην προσπάθεια αποτροπής της διάλυσης της Ευρώπης, αλλά και ο μόνος...

Σ. Θεοδωράκης: Αν στηθούν κάλπες τώρα θα είναι η τελευταία πράξη του δράματος

09/02/2016 - 17:16 - Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος...

Ποτάμι: Έχουμε 27 αποσπασμένους υπαλλήλους ενώ δικαιούμαστε 44

09/02/2016 - 17:00 - Λιγότερους αποσπασμένους υπαλλήλους από όσους δικαιούται έχει το Ποτάμι, όπως υποστηρίζει σε...

Μαξίμου: «Ένδειξη απόλυτης ανευθυνότητας» η απαίτηση Μητσοτάκη για απόσυρση του ασφαλιστικού

09/02/2016 - 16:09 - Με μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση απάντησε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στη δήλωση που...

Κοντά στην επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ ο Φ. Κουβέλης

09/02/2016 - 16:03 - Κοντά στην επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να είναι ο Φ. Κουβέλης, όπως προκύπτει από τις...

Ναυάγησε ο κοινοβουλευτικός διάλογος σχετικά με το αγροτικό

09/02/2016 - 15:18 - Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής που είχε...

Π. Κουρουμπλής: «Όνειρα θερινής νυκτός» τα σενάρια για νέες εκλογές

09/02/2016 - 15:03 - Απέρριψε και ο υπουργός Εσωτερικών. Π. Κουρουμπλής, τα σενάρια περί πρόωρης προσφυγής στις...

Μεγαλύτερη σαφήνεια στις αλλαγές για το ασφαλιστικό ζήτησε ο Γ. Ντάισελμπλουμ

09/02/2016 - 14:53 - Για ανάγκη να υπάρξει μεγαλύτερη σαφήνεια σε ό,τι έχει να κάνει με τη μεταρρύθμιση του...

Να αποσυρθεί άμεσα το ασφαλιστικό ζήτησε ο Κ. Μητσοτάκης!

09/02/2016 - 14:32 - Να αποσυρθεί άμεσα το ασφαλιστικό ζήτησε από την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης,...

Δημοψήφισμα για την κατασκευή του hotspot αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο της Κω!

09/02/2016 - 14:01 - Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με την κατασκευή του hotspot στην Κω αποφάσισε κατά...

Ο. Γεροβασίλη: Η μπάλα είναι στην πλευρά των θεσμών σχετικά με την αξιολόγηση

09/02/2016 - 13:35 - «Η μπάλα είναι πλέον στην πλευρά των θεσμών, που οφείλουν να έχουν εποικοδομητική στάση» είπε η...

Τσίπρας σε Μέρκελ: Η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο θα αφορά μόνο τα τουρκικά χωρικά ύδατα

09/02/2016 - 13:00 - Τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας, Α. Μέρκελ, είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης...

Φ. Γεννηματά: Η κυβέρνηση πρέπει «ή να σοβαρευτεί ή να παραιτηθεί»!

09/02/2016 - 12:12 - Ανησυχία σχετικά με την πολιτική κατάσταση που υπάρχει στη χώρα εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,...

Νέο ρομπότ-κατσαρίδα που τρυπώνει παντού!

09/02/2016 - 11:59:52 -

Άλλος άνθρωπος: Η απίστευτη μεταμόρφωση του Τάκη Ζαχαράτου! (PHOTOS)

09/02/2016 - 11:57:01 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Ψηφοδέλτια
Δείτε τα ψηφοδέλτια των εκλογών
Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015
Νέα από τον Κόσμο IEA: Απίθανη μια συμφωνία στον ΟΠΕΚ για μείωση παραγωγής

IEA: Απίθανη μια συμφωνία στον ΟΠΕΚ για μείωση παραγωγής

Η ΙΕΑ δεν πιστεύει ότι οι τιμές του πετρελαίου θα υποχωρήσουν έως τα 10 δολάρια το βαρέλι, ωστόσο είναι δύσκολο να δει σημαντική αύξησή τους από τα...

Τεχνολογία Νέο ρομπότ-κατσαρίδα που τρυπώνει παντού!

Νέο ρομπότ-κατσαρίδα που τρυπώνει παντού!

Το κατσαριδόμορφο ρομποτάκι, ύψος 7,6 εκατ. και βάρος 46 γραμμαρίων, με μήκος 18 εκατοστών μπορεί να αυτοσυμπιεστεί, έτσι ώστε να χωθεί σε πολύ...

Αθλητικά 6.000.000 ευρώ μέσω... Λούκας για ΠΑΟΚ

6.000.000 ευρώ μέσω... Λούκας για ΠΑΟΚ

Ο Ευάγγελος Μίχος και η στήλη "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτουν ότι η Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται για τον Λούκας και ότι αυτό φέρνει αρκετά εκατομμύρια ευρώ...

Κύπρος - Ειδήσεις Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Μονακό και Τότεναμ, όπως και η Λίβερπουλ με την Σιόν στο "Άνφιλντ". Νίκες για Λάτσιο, Φιορεντίνα και Νάπολι, ήττες για...

Επισκέψεις στο eklogika
Το eklogika.gr από 1-1-2015 έως 25-9-2015 δέχτηκε 6.354.330 επισκέψεις, από 2.958.303 μοναδικούς επισκέπτες, με 19.202.341   pageviews. Δείτε τα  Στοιχεία του Google analytics

Υγεία Η στέρηση ύπνου οδηγεί σε... ψευδείς ομολογίες

Η στέρηση ύπνου οδηγεί σε... ψευδείς ομολογίες

Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι «ένας ανησυχητικά μεγάλος αριθμός ανθρώπων καταδικάζονται για εγκλήματα που δεν διέπραξαν»

Ψυχαγωγία Άλλος άνθρωπος: Η απίστευτη μεταμόρφωση του Τάκη Ζαχαράτου! (PHOTOS)

Άλλος άνθρωπος: Η απίστευτη μεταμόρφωση του Τάκη Ζαχαράτου! (PHOTOS)

Ο Τάκης Ζαχαράτος μας είχε συνηθίσει τόσα χρόνια στο ξανθό.

Αυτοκίνητο Γερμανικό τετρακίνητο SUV με βενζινοκινητήρα μικρού κυβισμού

Γερμανικό τετρακίνητο SUV με βενζινοκινητήρα μικρού κυβισμού

Το ανανεωμένο Mokka X είναι το πρώτο μοντέλο που λανσάρει το διακριτικό X στα μελλοντικά SUV και crossover της Opel

Πολιτικά άρθρα

Act for Greece!

Πάνος Τριγάζης

Πως μπορούμε να δράσουμε υπέρ της αναγέννησης της πατρίδας μας;  Στο ερώτημα αυτό  υπάρχουν πολλές απαντήσεις, που ποικίλλουν ανάλογα με...

Δείτε όλο το άρθρο
Ισπανία: Ένα κουκλοθέατρο στο στόχαστρο της νέας Ιερής Εξέτασης

Γιώργος Μητραλιάς

Απίθανο και όμως αληθινό: Μπορεί η Ισπανία να μην έχει κυβέρνηση, να βιώνει τη σοβαρότερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών, να βλέπει την Καταλονία να...

Δείτε όλο το άρθρο
Τον Μάιο θα είναι αργά για όλους

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε την (πικρή) αλήθεια. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, την ώρα που οι δανειστές καθυστερούν. Μόνη λύση, η φυγή προς τα εμπρός,...

Δείτε όλο το άρθρο
Ναι, είσαι ρατσιστής

Βίκυ Σαμαρά

Η Ευρώπη που κάποτε διαδήλωνε κατά των πολέμων και υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τώρα διαδηλώνει κατά των προσφύγων. Και αυτό θα είναι το τέλος της

Δείτε όλο το άρθρο
Πριν «απασφαλίσει» η κοινωνία...

Γιώργος Μουργής

Ακόμα μια διαπραγμάτευση σε εξέλιξη, με την κοινωνία στο ίδιο έργο θεατής. Κουρασμένη, απογοητευμένη άλλα έτοιμη να απασφαλίσει αυτή τη...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα

Δημοσκοπήσεις

Δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής» (23-1-2016) Ακόμη μια δημοσκόπηση έρχεται να επιβεβαιώσει το προβάδισμα που έχει πάρει η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Bridging Europe για την «Αυγή» (22-1-2016) Τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα σε σύγκριση με αυτά των πρόσφατων δημοσκοπήσεων, δίνει δημοσκόπηση την οποία διενήργησε το κέντρο ερευνών Bridging... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις

Tag Cloud - Επικαιρότητα

ΝΔ εκλογές ανάδειξη προέδρου εσωκομματικές εκλογές ΝΔ β’ γύρος εκλογές ΝΔ δηλώσεις υποψήφιοι ΝΔ εκλογές δηλώσεις στελέχη υποψήφιοι εκλογές ΝΔ ΝΔ εκλογές εισβολή μέλη Ρουβίκωνας εκλογικό κέντρο ΝΔ ΝΔ εκλογικό κέντρο Νέα Φιλαδέλφεια επεισόδια Σταθάκης δηλώσεις ψήφιση ασφαλιστικό Σταθάκης δηλώσεις ασφαλιστικό Σταθάκης κυβερνητική πλειοψηφία ασφαλιστικό Σταθάκης ασφαλιστικό περάσει κοινοβουλευτική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ Κατρούγκαλος δηλώσεις ασφαλιστικό Κατρούγκαλος δύσκολη διαπραγμάτευση ασφαλιστικό δηλώσεις Κατρούγκαλος διαπραγμάτευση ασφαλιστικό Δραγασάκης δηλώσεις Αυγή δηλώσεις Δραγασάκης Αυγή Δραγασάκης δηλώσεις μεταμνημονιακή Ελλάδα Κουτσούμπας ΚΚΕ δηλώσεις ασφαλιστικό Κουτσούμπας ΚΚΕ επίσκεψη Πάτρα δηλώσεις Κουτσούμπας ΚΚΕ ασφαλιστικό Σημίτης μέλλον Ελλάδας μέλλον αβέβαιο Σημίτης άρθρο Σημίτη για μέλλον Ελλάδας άρθρο Σημίτη Ευρώπη

Σχόλια αναγνωστών

Από: Αθανασιάδης Ν. Κωνσταντίνος Ε. Βενιζέλος: Η χώρα χρειάζεται ένα πιο γενναιόδωρο και πιο φιλόδοξο εθνικό σχέδιο ανάκαμψης Το μεγαλείο του ανεύθυνου της ανάληψης θεραπείας και παραγωγής δίκαιου έργου είναι "Ένα πολύ ευρύτερο, πιο γενναιόδωρο και πιο φιλόδοξο εθνικό σχέδιο... Δείτε θέμα και σχόλια Από: Ιωάννης Μέγγος Ένωση Κεντρώων: Ηθική αυτοκτονία της κυβέρνησης ο διορισμός της συζύγου της Χ. Καφαντάρη στη ΔΕΠΕΝΕ Μία από τά ίδια είναι και αυτή η κυβερνηση, που τουλάχιστον σε επίπεδο συμφερόντων και εξυπηρετήσεων, των δικών μας ανθρωπων, δεν διαφέρει σε τίποτε... Δείτε θέμα και σχόλια Από: Polykarpos Κ. Μητσοτάκης: Εξεταστική για τη διερεύνηση ευθυνών για τις ζημίες στις τράπεζες από την ανακεφαλαιοποίηση ΔΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟς και..........τα παιδιά του ...............Απο ενα μέσο πολιτικό θα περιμέναμε να στιγματίσει τα αισχη που γίνονται εν... Δείτε θέμα και σχόλια

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Αγροτικά Νέα Πανδημία εξαφανίζει τις μέλισσες

Πανδημία εξαφανίζει τις μέλισσες

Μια θανατηφόρος ασθένεια που έχει εξελιχθεί σε πανδημία και εξαφανίζει τις μέλισσες του πλανήτη.

Πολιτιστικά Νέα Πέθανε η «βασίλισσα» του ιστορικού μυθιστορήματος Ζιλιέτ Μπενζονί

Πέθανε η «βασίλισσα» του ιστορικού μυθιστορήματος Ζιλιέτ...

Η Ζιλιέτ Μπενζονί, η «βασίλισσα» του ιστορικού μυθιστορήματος στη Γαλλία, βιβλία της οποίας είχαν...

Εκπαιδευτικά Νέα Η νομοθεσία για τις άδειες των εκπαιδευτικών

Η νομοθεσία για τις άδειες των εκπαιδευτικών

Ενημερωτικό του αιρετού στο  ΚΥΣΔΕ           Νεκτάριου ΚορδήΣας κοινοποιούμε τη νομοθεσία και τις τελευταίες...

Τουρισμός Στο Τop 30 των ευρωπαϊκών αεροδρομίων το «Ελ. Βενιζέλος»

Στο Τop 30 των ευρωπαϊκών αεροδρομίων το «Ελ. Βενιζέλος»

Στα 30 μεγαλύτερα αεροδρόμια της Ευρώπης το «Ελ. Βενιζέλος», με τον δεύτερο υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης....

Επιστήμη Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο επιταχυντής σωματιδίων του CERN, η μάχη κατά του Έμπολα, η...

Ξεχωριστές ειδήσεις Στα υπόγεια κατοικεί ο τρόμος: Δείτε τι βρέθηκε στην Τουρκία και θα χάσετε το μυαλό ...

Στα υπόγεια κατοικεί ο τρόμος: Δείτε τι βρέθηκε στην...

Ένα πλάσμα διαφορετικό από όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, ανακαλύφθηκε στην Τουρκία και το athensmagazine.gr σας...