Banner Left new
Banner Right Out2
Τι οικονομικές συμφωνίες «έκλεισε» με τα Σκόπια ο ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιάς    |    «Λευκός καπνός» στον ΟΑΣΘ – Τι περιλαμβάνει η τριμερής συμφωνία    |    ΥΠΕΘΑ: Οχι πιέσεις για τους 8 Τούρκους, οχι κέντρα φιλοξενίας στη Θράκη, όχι μειώσεις μισθών ενόπλων    |    Γεννηματά – Θεοδωράκης καταγγέλλουν διαπλοκή στις νέες τηλεοπτικές άδειες    |    Αβραμόπουλος: Πάνω από 845 εκατ. στην Ελλάδα από την Ε.Ε για το Προσφυγικό    |    Παπαγγελόπουλος κατά Κομισιόν: Παραβιάζετε θεσμούς για να στηρίξετε τον Γεωργίου – Αποκαλύψεις από τα κόμματα    |    Προσομοίωση για τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών σήμερα    |    Για δεύτερη φορά στη Σύνοδο Ευρωπαίων Σοσιαλιστών ο Τσίπρας – «Δεν θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ»    |    Εθνικό διάλογο για αναδιάρθρωση του χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ζητάει το ΠΑΣΟΚ    |    Ριζικός καθαρισμός εντέρων! Καμία ασθένεια δεν αντέχει αυτή τη συνταγή    |    Οι ολόσωμες φόρμες συνεχίζουν να είναι must: Διάλεξε τις καλύτερες των Zara σε μοναδικές ...    |    Ahold Delhaize: Ισχυρά αποτελέσματα πριν τη συγχώνευση    |    Πτώση μικρού αεροπλάνου στη Γαλλία - Δυο νεκροί    |    Μήπως έχεις 3η ή 4η γραμμή στον καρπό σου; Αν ναι, δες γιατί είσαι ξεχωριστός (PHOTOS)    |    Δεν κάλεσαν την Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο    |    ΓΓΕΕ: Τώρα η ενημέρωση των υποψηφίων για τη δημοπρασία τηλεοπτικών αδειών    |    Ποιοι συνταξιούχοι θα δουν κομμένη σύνταξη στις 2 Σεπτεμβρίου    |    Έρχονται ανακοινώσεις στον Ολυμπιακό    |    Σύσκεψη στο υπ. Υγείας για τις ελλείψεις σε αίμα    |    Ξέχασαν να καλέσουν την Άννα Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο    |   

Αλαλούμ με τις διαδικασίες απόκτησης ΑΦΜ και κωδικού από τους συνδυασμούς, λέει το ΚΚΕ

1 σχόλια 🕔12/10/2010 - 18:19

Μεγάλα προβλήματα που πηγάζουν από έλλειψη συνεννόησης μεταξύ των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών έχουν προκληθεί στις προσπάθειες των συνδυασμών να αποκτήσουν ΑΦΜ και κωδικό πρόσβασης στην Κεντρική Βάση Δεδομένων για την κατάθεση των στοιχείων που προβλέπονται από την απόφαση 50038/3-9-2008 του Υπ. Εσωτερικών.

 Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, λόγω της έλλειψης συνεννόησης μεταξύ των δύο υπουργείων οι ΔΟΥ αντιμετωπίζουν ως επιχειρήσεις τους συνδυασμούς, ζητούν βεβαίωση του ΙΚΑ ότι δεν απασχολούν προσωπικό,  διεύθυνση του συνδυασμού στην περιοχή ευθύνης τους (ακόμη και να δεν υπάρχει) και πολλά άλλα που δημιουργούν προβλήματα λειτουργίας και ενδεχομένως νομιμότητας των δηλώσεων κατάρτισης των συνδυασμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ επισημαίνει:

    Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, κατά τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής στις 8/10/2010, συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση που έχει άμεσες αρνητικές επιπτώσεις στην προετοιμασία, τη λειτουργία και τη δραστηριότητα των συνδυασμών αλλά και στη νομιμότητα των δηλώσεων κατάρτισης των συνδυασμών.

    Πρώτον: Δεν εφαρμόζεται από τις ΔΟΥ η απόφαση 50038/3-9-2008 του Υπ. Εσωτερικών η οποία καθόριζε τη διαδικασία απόκτησης κωδικού πρόσβασης στην Κεντρική Βάση Δεδομένων και τη διαδικασία απόκτησης ΑΦΜ από τους συνδυασμούς. Παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις μας δεν υπήρξε δυνατότητα συνεννόησης μεταξύ Υπ. Εσωτερικών και Οικονομικών για να υπάρξει λύση.

    α) Οι ΔΟΥ δεν δέχονται και επομένως δεν αποστέλλουν συμπληρωματικά τα έντυπα που χορηγούνται από το σύστημα για την χορήγηση του κωδικού πρόσβασης όπως προβλέπει η παραπάνω απόφαση. Έτσι η Κεντρική βάση ζητά από τους συνδυασμούς πρόσθετα στοιχεία (φωτοτυπίες ταυτότητας κλπ).

    β) Οι ΔΟΥ απαιτούν την υπογραφή από τους συνδυασμούς εντύπων Μ3 και Μ7 που αφορούν την έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, σα να πρόκειται για επιχειρήσεις και χορηγούν βεβαίωση ότι η δραστηριότητα των συνδυασμών είναι η παροχή Υπηρεσιών.

    γ) Οι ΔΟΥ δεν δέχονται ως διεύθυνση του συνδυασμού το Δήμο, αλλά απαιτούν συγκεκριμένη διεύθυνση του συνδυασμού που δεν υπάρχει, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται λάθος αν δοθεί κάποια άλλη διεύθυνση. Αν πχ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, που ζει στην Καρδίτσα, δηλώσει διεύθυνση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καρδίτσα, η Α΄ΔΟΥ Λάρισας, που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να εκδώσει το ΑΦΜ του, δεν θα το κάνει. Αν ο συνδυασμός της Καλλιθέας δώσει διεύθυνση που ανήκει στη Β΄ΔΟΥ, η Α΄ ΔΟΥ που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να εκδώσει το ΑΦΜ, δεν θα το κάνει.

    δ) Οι ΔΟΥ, όπως πληροφορηθήκαμε, για να θεωρήσουν βιβλία απαιτούν από τους συνδυασμούς να έχουν σφραγίδα.

    ε) Οι ΔΟΥ για τη θεώρηση των βιβλίων απαιτούν οι συνδυασμοί να προσκομίσουν βεβαίωση από το ΙΚΑ ότι δεν απασχολούν προσωπικό. Δηλαδή διαδικασίες που αφορούν επιχειρήσεις.

    Το ζήτημα πρέπει να λυθεί σήμερα, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να θεωρηθεί ανενεργός η σχετική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για αυτές τις εκλογές και να ανακληθεί αμέσως.

    Δεύτερον: Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργού, τόσο στη συνάντηση με αντιπροσωπεία του κόμματος, όσο και στην συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής την Παρασκευή στις 8 Οκτωβρίου 2010, δεν εκδόθηκε η περιληπτική εγκύκλιος που θα ανέφερε συγκεκριμένα τις αλλαγές που έχουν γίνει σε εγκυκλίους και αποφάσεις και δεν μπορούν να βρεθούν στις πολλές εκατοντάδες σελίδες τους.

    Το πρόβλημα είναι σοβαρό γιατί παρά την επανέκδοση τεραστίων εγκυκλίων ή αποφάσεων στις οποίες υποτίθεται ότι σημειώνονταν οι αλλαγές, ακόμη και αυτές δεν είναι ολοκληρωμένες.

    Το Υπ. Εσωτερικών παρά τη δέσμευσή του δεν έδωσε σε ευρεία δημοσιότητα ιδιαίτερα τις αλλαγές που έγιναν στις σημαντικές ημερομηνίες λήξης των μεταδημοτεύσεων και της τελευταίας ημερομηνίας κατάθεσης των συνδυασμών.

    Υπάρχουν τέλος αλλαγές σε Υπουργικές αποφάσεις που δεν έχουν δημοσιευτεί, όπως πχ στην αλλαγή της μορφής και του περιεχομένου των ψηφοδελτίων, αλλά και αλλαγές στη διοικητική διαίρεση της χώρας (όπως δημιουργία τοπικών κοινοτήτων, αλλαγή του χαρακτήρα) που δεν έχουν δημοσιευτεί αλλά κρύβονται πίσω από την ονομαζόμενη επικαιροποιημένη έκδοσή τους, πάντα με την αρχική ημερομηνία τους και τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου.

    Και το ζήτημα αυτό πρέπει να λυθεί άμεσα, αφού η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών λήγει αυτή την Κυριακή 17/10/2010.

    Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που δεν φρόντισε να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

   

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


1 Σχόλια

  1. 🕔13/10/2010

    ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΣΧΟΥ

    Η κατάσταση δεν είναι τόσο δραματική. Είμαι οικονομικός διαχειριστής δημοτικού συνδυασμού και χρειάστηκα μόνο 1 ημέρα για να βγάλω ΑΦΜ στο συνδυασμό και να θεωρήσω βιβλίο εσόδων-εξόδων ( η υπογραφή από τους συνδυασμούς εντύπων Μ3 και Μ7 δεν έχει ουσιαστικό αντίκτυπο – οπότε προς τι η διαμαρτυρία???). Επιπλέον μπορεί η ΔΟΥ να αρνήθηκε να αποστείλει συμπληρωματικά τα έντυπα που χορηγούνται από το σύστημα για την χορήγηση του κωδικού πρόσβασης αλλά η εγκύκλιος 50038/3-9-2008 προβλέπει ως εναλλακτική στην περίπτωση αυτή την αποστολή των στοιχείων από τους ίδιους τους συνδυασμούς. Σιγά το πρόβλημα! Και ας μη ξεχνάμε όλοι το φόρτο εργασίας που υπάρχει στις υπηρεσίες την εποχή αυτή με το «κυνηγητό» των εσόδων. Προσωπικά ταχυδρόμησα στην Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης και Η.Ε.Σ. του Υπουργείου Εσωτερικών το φάκελο με τα σχετικά έντυπα την Παρασκευή 24/9 και την Τρίτη στις 28/9 μου αποστάλθηκε με SMS ο σχετικός κωδικός. Επιπλέον, όσες φορές χρειάστηκα διευκρινήσεις πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα οι υπάλληλοι του Υπουργείου με τους οποίος μίλησα ήταν και πλήρως ενημερωμένοι και κατατοπιστικότατοι και ευγενέστατοι (κάτι που ομολογώ με εξέπληξε αφάνταστα). Γενικά λοιπόν ας μη διαμαρτυρόμαστε μόνο και μόνο γιατί μας άλλαξαν τις συνήθειες ή γιατί ξεβολευτήκαμε λίγο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Τι οικονομικές συμφωνίες «έκλεισε» με τα Σκόπια ο ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιάς

25/08/2016 - 17:17 - Σημαντικές συμφωνίες για επιμέρους θέματα συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων, με...

«Λευκός καπνός» στον ΟΑΣΘ – Τι περιλαμβάνει η τριμερής συμφωνία

25/08/2016 - 17:11 - Με επίτευξη συμφωνίας που αποκαθιστά τη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη...

ΥΠΕΘΑ: Οχι πιέσεις για τους 8 Τούρκους, οχι κέντρα φιλοξενίας στη Θράκη, όχι μειώσεις μισθών ενόπλων

25/08/2016 - 16:59 - «Πολιτικές πιέσεις, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές» καθώς αποφασίζει η Δικαιοσύνη είναι το...

Γεννηματά – Θεοδωράκης καταγγέλλουν διαπλοκή στις νέες τηλεοπτικές άδειες

25/08/2016 - 16:33 - Επίθεση στην κυβέρνηση για «αριστερή διαπλοκή» στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο εξαπολύουν η...

Αβραμόπουλος: Πάνω από 845 εκατ. στην Ελλάδα από την Ε.Ε για το Προσφυγικό

25/08/2016 - 15:16 - Πάνω από 845 εκατομμύρια ευρώ η χρηματοδότηση της Ε.Ε στην Ελλάδα για το προσφυγικό, είναι τα...

Παπαγγελόπουλος κατά Κομισιόν: Παραβιάζετε θεσμούς για να στηρίξετε τον Γεωργίου – Αποκαλύψεις από τα κόμματα

25/08/2016 - 15:09 - Η επιστολή της Κομισιόν υπέρ του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ , Α. Γεωργίου, «παραβιάζει το...

Προσομοίωση για τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών σήμερα

25/08/2016 - 14:44 - Προγραμματίστηκε για σήμερα, ενημέρωση και παρουσίαση του πληροφοριακού συστήματος υποβολής...

Για δεύτερη φορά στη Σύνοδο Ευρωπαίων Σοσιαλιστών ο Τσίπρας – «Δεν θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ»

25/08/2016 - 13:52 - Στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Ηγετών που πραγματοποιείται σήμερα στο Παρίσι συμμετέχει...

Εθνικό διάλογο για αναδιάρθρωση του χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ζητάει το ΠΑΣΟΚ

25/08/2016 - 12:01 -   Το αίτημα για «ουσιαστικό διάλογο και χάραξη ενιαίας στρατηγικής στο χώρο της παιδείας» ,...

Ριζικός καθαρισμός εντέρων! Καμία ασθένεια δεν αντέχει αυτή τη συνταγή

25/08/2016 - 12:00:46 -

Οι ολόσωμες φόρμες συνεχίζουν να είναι must: Διάλεξε τις καλύτερες των Zara σε μοναδικές ...

25/08/2016 - 11:58:08 -

Ahold Delhaize: Ισχυρά αποτελέσματα πριν τη συγχώνευση

25/08/2016 - 11:52:18 -

Πτώση μικρού αεροπλάνου στη Γαλλία - Δυο νεκροί

25/08/2016 - 11:51:38 -

Μήπως έχεις 3η ή 4η γραμμή στον καρπό σου; Αν ναι, δες γιατί είσαι ξεχωριστός (PHOTOS)

25/08/2016 - 11:48:24 -

Δεν κάλεσαν την Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο

25/08/2016 - 11:48:00 -

ΓΓΕΕ: Τώρα η ενημέρωση των υποψηφίων για τη δημοπρασία τηλεοπτικών αδειών

25/08/2016 - 11:48:00 -

Ποιοι συνταξιούχοι θα δουν κομμένη σύνταξη στις 2 Σεπτεμβρίου

25/08/2016 - 11:45:00 -

Έρχονται ανακοινώσεις στον Ολυμπιακό

25/08/2016 - 11:44:46 -

Σύσκεψη στο υπ. Υγείας για τις ελλείψεις σε αίμα

25/08/2016 - 11:43:00 -

Ξέχασαν να καλέσουν την Άννα Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο

25/08/2016 - 11:42:33 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Ψηφοδέλτια
Δείτε τα ψηφοδέλτια των εκλογών
Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015
Νέα από τον Κόσμο Ahold Delhaize: Ισχυρά αποτελέσματα πριν τη συγχώνευση

Ahold Delhaize: Ισχυρά αποτελέσματα πριν τη συγχώνευση

Οι δύο εταιρίες εμφάνισαν βελτιωμένα κέρδη και πωλήσεις το διάστημα πριν τη συγχώνευσή τους και ξεκινούν με ισχυρό momentum. Η Ahold εμφάνισε αύξηση...

Τεχνολογία Οι πέντε στόχοι της Apple την επόμενη 5ετία

Οι πέντε στόχοι της Apple την επόμενη 5ετία

Ο τεχνολογικός κολοσσός εξερευνά νέους τομείς σε αναζήτηση ανάπτυξης, καθώς οι πωλήσεις του iPhone εμφανίζουν ανησυχητική πορεία. Μεταξύ των νέων...

Κύπρος - Ειδήσεις Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Μονακό και Τότεναμ, όπως και η Λίβερπουλ με την Σιόν στο "Άνφιλντ". Νίκες για Λάτσιο, Φιορεντίνα και Νάπολι, ήττες για...

Επισκέψεις στο eklogika
Το eklogika.gr σε ένα χρόνο, από 1-6-2015 έως 30-7-2016, δέχτηκε 6.36.124 επισκέψεις, από 2.914.511 μοναδικούς επισκέπτες, με 24.297.436   pageviews. Δείτε τα  Στοιχεία του Google analytics

Υγεία Ριζικός καθαρισμός εντέρων! Καμία ασθένεια δεν αντέχει αυτή τη συνταγή

Ριζικός καθαρισμός εντέρων! Καμία ασθένεια δεν αντέχει αυτή τη συνταγή

Κάθε φορά που εκτελείτε ορισμένες θεραπείες για να καθαρίσει ο οργανισμός από τις τοξίνες καμία ασθένεια δεν είναι σε θέση πλέον να σας επιτεθεί....

Ψυχαγωγία Οι ολόσωμες φόρμες συνεχίζουν να είναι must: Διάλεξε τις καλύτερες των Zara σε μοναδικές ...

Οι ολόσωμες φόρμες συνεχίζουν να είναι must: Διάλεξε τις καλύτερες των Zara σε μοναδικές ...

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και οι ολόσωμες φόρμες κρατούν ακόμη τα σκήπτρα του πιο in fashion ρούχου της σεζόν!

Αυτοκίνητο Lamborghini Centenario Roadster – H συλλεκτική

Lamborghini Centenario Roadster – H συλλεκτική

Την κλειστή της εκδοχή την είδαμε στην τελευταία Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ενώ στο Pebble Beach έφτασε η «ανοιχτή» έκδοση της εντυπωσιακής...

Πολιτικά άρθρα

Γιατί αναζητούμε ήρωες στους Ολυμπιακούς αγώνες

Γιάννης Μαγκριώτης

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ ολοκληρώθηκαν με πολύ χορό, πολλά χρώματα και ένα μήνυμα για το περιβάλλον που καταστρέφεται, που είχε και...

Δείτε όλο το άρθρο
Η Τουρκία επικεφαλής

Απόστολος Διαμαντής

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία απέδειξαν πως η χώρα αυτή εξακολουθεί να παραμένει ο κυρίαρχος στην ευρύτερη περιοχή, παρά τον εμφύλιο στο...

Δείτε όλο το άρθρο
Φθινόπωρο της διεθνούς αταξίας

Μωυσής Λίτσης

Το φάντασμα της διεθνούς αταξίας πλανάται πάνω από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη την Ασία. Αν τη δεκαετία του ’90 και 2000 μιλούσαμε για την προσπάθεια...

Δείτε όλο το άρθρο
Πόσοι "Μακρυκωσταίοι" και "Κοντογιώργηδες" χωρούν στη ΝΔ;

Χάρης Παυλίδης

Δεν είναι στον χαρακτήρα του πρώην πρωθυπουργού να υποδαυλίζει καταστάσεις, ή να υποκινεί τις αντιδράσεις. Ο ρόλος του "παιδονόμου" δεν συνάδει με το...

Δείτε όλο το άρθρο
Κερδίζοντας τον χαμένο χρόνο

Η ευκαιρία για να δοθούν λύσεις, αρκεί να υπάρξει βούληση και σχέδιο. Πώς εξασφαλίζει χρόνο η Ελλάδα

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα

Δημοσκοπήσεις

Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το ΣΚΑΪ (1-7-2016) Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά: - Ν.Δ. 28,5% - ΣΥΡΙΖΑ 17% - Χρυσή... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της MRB για το real.gr (30-6-2016) Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 24 Ιουνίου για λογαριασμό του real.gr, τα ποσοστά των... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Αγροτικά Νέα Δέντρο ηλικίας 1.075 ετών βρέθηκε στην Πίνδο

Δέντρο ηλικίας 1.075 ετών βρέθηκε στην Πίνδο

Πρέπει να φύτρωσε το σωτήριον έτος 941 και να ήταν ήδη 500 ετών όταν έπεσε η Κωνσταντινούπολη.

Πολιτιστικά Νέα 6 υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο του Princeton

6 υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο του Princeton

Οι υποτροφίες προσφέρονται για ένα έτος και αφορούν επιστήμονες από όλο το φάσμα των επιστημών. Μάθε...

Εκπαιδευτικά Νέα ΣΗΜΕΡΑ: Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών ΕΑΕ στο υπ. Παιδείας

ΣΗΜΕΡΑ: Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών ΕΑΕ στο υπ. Παιδείας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στο υπουργείο Παιδείας, , ζητώντας...

Τουρισμός Πέντε σημεία στη Σίφνο που θα σας μαγέψουν

Πέντε σημεία στη Σίφνο που θα σας μαγέψουν

Επισκεφτείτε τα και θα γεμίσετε με αμέτρητα φωτογραφικά κλικ στη μηχανή σας!

Επιστήμη Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο επιταχυντής σωματιδίων του CERN, η μάχη κατά του Έμπολα, η...

Ξεχωριστές ειδήσεις Μήπως έχεις 3η ή 4η γραμμή στον καρπό σου; Αν ναι, δες γιατί είσαι ξεχωριστός (PHOTOS)

Μήπως έχεις 3η ή 4η γραμμή στον καρπό σου; Αν ναι, δες...

Οι γραμμές που υπάρχουν στον καρπό μας δείχνουν πολλά για τον χαρακτήρα μας, την υγεία και το μέλλον. Αυτό...