Banner Left Out2
Banner Right Out2
Η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας σχετικά με τη σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών    |    Γ. Μουζάλας: Έτοιμα έως το τέλος του χρόνου τα τρία από τα πέντε hot spot στα νησιά    |    Δ. Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αναζητά συνενόχους    |    Γ. Πλακιωτάκης: Δεν θα συμμετάσχουμε σε επικοινωνιακά τεχνάσματα    |    Κριτική Θεοδωράκη στην κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό, «θέλουμε βιώσιμο σύστημα χωρίς περικοπές», είπε    |    Φ. Γεννηματά: Έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας, δεν ψηφίζουμε μείωση συντάξεων    |    Β. Λεβέντης: Ζητήσαμε συγκρότηση οικουμενικής, ο Α. Τσίπρας ζητούσε αορίστως συναίνεση    |    Πυρά Καμμένου κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τη στάση τους στο Ασφαλιστικό    |    Υπ. Οικονομικών: Η λίστα με τους καταθέτες στο εξωτερικό, έχει ήδη δοθεί στους οικονομικούς εισαγγελείς    |    Συμφωνεί ο Κ. Μητσοτάκης με τη στάση Πλακιωτάκη στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών    |    Γ. Παπανδρέου: Αποτελεί αδήριτη ανάγκη η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων    |    Επεισόδιο μεταξύ Ο. Γεροβασίλη και Γ. Κουμουτσάκου    |    Κοινό ανακοινωθέν για μη μείωση των συντάξεων ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας - «Όχι» από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!    |    Το γλυκό με την ονομασία: «Το 1975: Ευτυχείτε»    |    Θ. Θεοχαρόπουλος: Κοίτα ποιος μιλάει για διαβουλεύσεις και συνεννοήσεις    |    Συγκλονιστικό Χακί: 5 τρόποι για να το φορέσεις    |    Η ΠΓΔΜ ξεκίνησε την ανέγερση μεταλλικού φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα    |    Βίντεο: Με ποιον τρόπο πειράζουν τα ταξίμετρα    |    ΤΑΙΠΕΔ: Η American Appraisal Hellas 2ο αποτιμητής για ΟΛΠ    |    Χοντρό παρασκήνιο: Γιατί έριξε χυλόπιτα στο X Factor ο Οικονομόπουλος    |   

Αλαλούμ με τις διαδικασίες απόκτησης ΑΦΜ και κωδικού από τους συνδυασμούς, λέει το ΚΚΕ

1 σχόλια 🕔12/10/2010 - 18:19

Μεγάλα προβλήματα που πηγάζουν από έλλειψη συνεννόησης μεταξύ των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών έχουν προκληθεί στις προσπάθειες των συνδυασμών να αποκτήσουν ΑΦΜ και κωδικό πρόσβασης στην Κεντρική Βάση Δεδομένων για την κατάθεση των στοιχείων που προβλέπονται από την απόφαση 50038/3-9-2008 του Υπ. Εσωτερικών.

 Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, λόγω της έλλειψης συνεννόησης μεταξύ των δύο υπουργείων οι ΔΟΥ αντιμετωπίζουν ως επιχειρήσεις τους συνδυασμούς, ζητούν βεβαίωση του ΙΚΑ ότι δεν απασχολούν προσωπικό,  διεύθυνση του συνδυασμού στην περιοχή ευθύνης τους (ακόμη και να δεν υπάρχει) και πολλά άλλα που δημιουργούν προβλήματα λειτουργίας και ενδεχομένως νομιμότητας των δηλώσεων κατάρτισης των συνδυασμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ επισημαίνει:

    Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, κατά τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής στις 8/10/2010, συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση που έχει άμεσες αρνητικές επιπτώσεις στην προετοιμασία, τη λειτουργία και τη δραστηριότητα των συνδυασμών αλλά και στη νομιμότητα των δηλώσεων κατάρτισης των συνδυασμών.

    Πρώτον: Δεν εφαρμόζεται από τις ΔΟΥ η απόφαση 50038/3-9-2008 του Υπ. Εσωτερικών η οποία καθόριζε τη διαδικασία απόκτησης κωδικού πρόσβασης στην Κεντρική Βάση Δεδομένων και τη διαδικασία απόκτησης ΑΦΜ από τους συνδυασμούς. Παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις μας δεν υπήρξε δυνατότητα συνεννόησης μεταξύ Υπ. Εσωτερικών και Οικονομικών για να υπάρξει λύση.

    α) Οι ΔΟΥ δεν δέχονται και επομένως δεν αποστέλλουν συμπληρωματικά τα έντυπα που χορηγούνται από το σύστημα για την χορήγηση του κωδικού πρόσβασης όπως προβλέπει η παραπάνω απόφαση. Έτσι η Κεντρική βάση ζητά από τους συνδυασμούς πρόσθετα στοιχεία (φωτοτυπίες ταυτότητας κλπ).

    β) Οι ΔΟΥ απαιτούν την υπογραφή από τους συνδυασμούς εντύπων Μ3 και Μ7 που αφορούν την έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, σα να πρόκειται για επιχειρήσεις και χορηγούν βεβαίωση ότι η δραστηριότητα των συνδυασμών είναι η παροχή Υπηρεσιών.

    γ) Οι ΔΟΥ δεν δέχονται ως διεύθυνση του συνδυασμού το Δήμο, αλλά απαιτούν συγκεκριμένη διεύθυνση του συνδυασμού που δεν υπάρχει, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται λάθος αν δοθεί κάποια άλλη διεύθυνση. Αν πχ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, που ζει στην Καρδίτσα, δηλώσει διεύθυνση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καρδίτσα, η Α΄ΔΟΥ Λάρισας, που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να εκδώσει το ΑΦΜ του, δεν θα το κάνει. Αν ο συνδυασμός της Καλλιθέας δώσει διεύθυνση που ανήκει στη Β΄ΔΟΥ, η Α΄ ΔΟΥ που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να εκδώσει το ΑΦΜ, δεν θα το κάνει.

    δ) Οι ΔΟΥ, όπως πληροφορηθήκαμε, για να θεωρήσουν βιβλία απαιτούν από τους συνδυασμούς να έχουν σφραγίδα.

    ε) Οι ΔΟΥ για τη θεώρηση των βιβλίων απαιτούν οι συνδυασμοί να προσκομίσουν βεβαίωση από το ΙΚΑ ότι δεν απασχολούν προσωπικό. Δηλαδή διαδικασίες που αφορούν επιχειρήσεις.

    Το ζήτημα πρέπει να λυθεί σήμερα, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να θεωρηθεί ανενεργός η σχετική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για αυτές τις εκλογές και να ανακληθεί αμέσως.

    Δεύτερον: Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργού, τόσο στη συνάντηση με αντιπροσωπεία του κόμματος, όσο και στην συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής την Παρασκευή στις 8 Οκτωβρίου 2010, δεν εκδόθηκε η περιληπτική εγκύκλιος που θα ανέφερε συγκεκριμένα τις αλλαγές που έχουν γίνει σε εγκυκλίους και αποφάσεις και δεν μπορούν να βρεθούν στις πολλές εκατοντάδες σελίδες τους.

    Το πρόβλημα είναι σοβαρό γιατί παρά την επανέκδοση τεραστίων εγκυκλίων ή αποφάσεων στις οποίες υποτίθεται ότι σημειώνονταν οι αλλαγές, ακόμη και αυτές δεν είναι ολοκληρωμένες.

    Το Υπ. Εσωτερικών παρά τη δέσμευσή του δεν έδωσε σε ευρεία δημοσιότητα ιδιαίτερα τις αλλαγές που έγιναν στις σημαντικές ημερομηνίες λήξης των μεταδημοτεύσεων και της τελευταίας ημερομηνίας κατάθεσης των συνδυασμών.

    Υπάρχουν τέλος αλλαγές σε Υπουργικές αποφάσεις που δεν έχουν δημοσιευτεί, όπως πχ στην αλλαγή της μορφής και του περιεχομένου των ψηφοδελτίων, αλλά και αλλαγές στη διοικητική διαίρεση της χώρας (όπως δημιουργία τοπικών κοινοτήτων, αλλαγή του χαρακτήρα) που δεν έχουν δημοσιευτεί αλλά κρύβονται πίσω από την ονομαζόμενη επικαιροποιημένη έκδοσή τους, πάντα με την αρχική ημερομηνία τους και τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου.

    Και το ζήτημα αυτό πρέπει να λυθεί άμεσα, αφού η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών λήγει αυτή την Κυριακή 17/10/2010.

    Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που δεν φρόντισε να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

   

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


1 Σχόλια

  1. 🕔13/10/2010

    ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΣΧΟΥ

    Η κατάσταση δεν είναι τόσο δραματική. Είμαι οικονομικός διαχειριστής δημοτικού συνδυασμού και χρειάστηκα μόνο 1 ημέρα για να βγάλω ΑΦΜ στο συνδυασμό και να θεωρήσω βιβλίο εσόδων-εξόδων ( η υπογραφή από τους συνδυασμούς εντύπων Μ3 και Μ7 δεν έχει ουσιαστικό αντίκτυπο – οπότε προς τι η διαμαρτυρία???). Επιπλέον μπορεί η ΔΟΥ να αρνήθηκε να αποστείλει συμπληρωματικά τα έντυπα που χορηγούνται από το σύστημα για την χορήγηση του κωδικού πρόσβασης αλλά η εγκύκλιος 50038/3-9-2008 προβλέπει ως εναλλακτική στην περίπτωση αυτή την αποστολή των στοιχείων από τους ίδιους τους συνδυασμούς. Σιγά το πρόβλημα! Και ας μη ξεχνάμε όλοι το φόρτο εργασίας που υπάρχει στις υπηρεσίες την εποχή αυτή με το «κυνηγητό» των εσόδων. Προσωπικά ταχυδρόμησα στην Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης και Η.Ε.Σ. του Υπουργείου Εσωτερικών το φάκελο με τα σχετικά έντυπα την Παρασκευή 24/9 και την Τρίτη στις 28/9 μου αποστάλθηκε με SMS ο σχετικός κωδικός. Επιπλέον, όσες φορές χρειάστηκα διευκρινήσεις πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα οι υπάλληλοι του Υπουργείου με τους οποίος μίλησα ήταν και πλήρως ενημερωμένοι και κατατοπιστικότατοι και ευγενέστατοι (κάτι που ομολογώ με εξέπληξε αφάνταστα). Γενικά λοιπόν ας μη διαμαρτυρόμαστε μόνο και μόνο γιατί μας άλλαξαν τις συνήθειες ή γιατί ξεβολευτήκαμε λίγο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας σχετικά με τη σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών

28/11/2015 - 20:09 - Ενημέρωση σχετικά με το τι συμφώνησαν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων στη σύσκεψη που...

Γ. Μουζάλας: Έτοιμα έως το τέλος του χρόνου τα τρία από τα πέντε hot spot στα νησιά

28/11/2015 - 19:53 - Μέχρι το τέλος του έτους θα είναι έτοιμα τα τρία από τα πέντε hot spot στα νησιά που σηκώνουν το...

Δ. Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αναζητά συνενόχους

28/11/2015 - 19:48 - Την άποψη πως η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών «επιβεβαίωσε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ...

Γ. Πλακιωτάκης: Δεν θα συμμετάσχουμε σε επικοινωνιακά τεχνάσματα

28/11/2015 - 19:28 - Αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα της δικής της πολιτικής βρίσκεται η κυβέρνηση, που αναζητά σωσίβιο...

Κριτική Θεοδωράκη στην κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό, «θέλουμε βιώσιμο σύστημα χωρίς περικοπές», είπε

28/11/2015 - 19:25 - Αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, στις δηλώσεις...

Φ. Γεννηματά: Έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας, δεν ψηφίζουμε μείωση συντάξεων

28/11/2015 - 19:24 - Κριτική κατά της κυβέρνησης άσκησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία, εξερχόμενη του...

Β. Λεβέντης: Ζητήσαμε συγκρότηση οικουμενικής, ο Α. Τσίπρας ζητούσε αορίστως συναίνεση

28/11/2015 - 19:14 - Για απόπειρα πίεσης των δανειστών για το ασφαλιστικού μέσω του προσφυγικού κατηγόρησε τον...

Πυρά Καμμένου κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τη στάση τους στο Ασφαλιστικό

28/11/2015 - 19:00 - Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη στάση τους για το Ασφαλιστικό...

Υπ. Οικονομικών: Η λίστα με τους καταθέτες στο εξωτερικό, έχει ήδη δοθεί στους οικονομικούς εισαγγελείς

28/11/2015 - 17:54 - Στους οικονομικούς εισαγγελείς έχει παραδοθεί από την Παρασκευή, η λίστα που παρέλαβε η...

Συμφωνεί ο Κ. Μητσοτάκης με τη στάση Πλακιωτάκη στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών

28/11/2015 - 17:34 - Σύμφωνος είναι ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, με τη στάση που κράτησε στο Συμβούλιο...

Γ. Παπανδρέου: Αποτελεί αδήριτη ανάγκη η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων

28/11/2015 - 14:25 - Στην ανάγκη κυβέρνηση και αντιπολίτευση «να ξεπεράσουν τις ακραίες εκφράσεις, τις άγονες...

Επεισόδιο μεταξύ Ο. Γεροβασίλη και Γ. Κουμουτσάκου

28/11/2015 - 13:56 - Τεταμένη φαίνεται πως είναι η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, ή...

Κοινό ανακοινωθέν για μη μείωση των συντάξεων ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας - «Όχι» από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!

28/11/2015 - 12:33 - Περίπου έξι ώρες διήρκεσε το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο...

Το γλυκό με την ονομασία: «Το 1975: Ευτυχείτε»

28/11/2015 - 11:48:37 -

Θ. Θεοχαρόπουλος: Κοίτα ποιος μιλάει για διαβουλεύσεις και συνεννοήσεις

28/11/2015 - 11:47 - Επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ,...

Συγκλονιστικό Χακί: 5 τρόποι για να το φορέσεις

28/11/2015 - 11:40:40 -

Η ΠΓΔΜ ξεκίνησε την ανέγερση μεταλλικού φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα

28/11/2015 - 11:36:11 -

Βίντεο: Με ποιον τρόπο πειράζουν τα ταξίμετρα

28/11/2015 - 11:31:17 -

ΤΑΙΠΕΔ: Η American Appraisal Hellas 2ο αποτιμητής για ΟΛΠ

28/11/2015 - 11:28:13 -

Χοντρό παρασκήνιο: Γιατί έριξε χυλόπιτα στο X Factor ο Οικονομόπουλος

28/11/2015 - 11:27:45 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Ψηφοδέλτια
Δείτε τα ψηφοδέλτια των εκλογών
Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015
Νέα από τον Κόσμο Η ΠΓΔΜ ξεκίνησε την ανέγερση μεταλλικού φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα

Η ΠΓΔΜ ξεκίνησε την ανέγερση μεταλλικού φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα

Ο στρατός της ΠΓΔΜ άρχισε σήμερα την ανέγερση μεταλλικού φράκτη στα νότια σύνορα της χώρας με την Ελλάδα στο σημείο το οποίο διασχίζουν οι μετανάστες...

Τεχνολογία Το εργαλείο Windows Phone Internals επιτέλους ανοίγει την πόρτα στις custom Lumia ROMs

Το εργαλείο Windows Phone Internals επιτέλους ανοίγει την πόρτα στις custom Lumia ROMs

Ένα νέο εργαλείο υπόσχεται να απελευθερώσει την δυναμική των Windows 10 Mobile και των Lumia smartphones. Άραγε μπορεί το Windows Phone Internals να...

Αθλητικά Gist mode: Οn

Gist mode: Οn

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ σκληρός για να πεθάνει στη Σμύρνη και ο Στέφανος Τριαντάφυλλος επιμένει σ' αυτό το στοιχείο της "σκληράδας", εξηγώντας πως...

Κύπρος - Ειδήσεις Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Μονακό και Τότεναμ, όπως και η Λίβερπουλ με την Σιόν στο "Άνφιλντ". Νίκες για Λάτσιο, Φιορεντίνα και Νάπολι, ήττες για...

Επισκέψεις στο eklogika
Το eklogika.gr από 1-1-2015 έως 25-9-2015 δέχτηκε 6.354.330 επισκέψεις, από 2.958.303 μοναδικούς επισκέπτες, με 19.202.341   pageviews. Δείτε τα  Στοιχεία του Google analytics

Υγεία Τα αίτια της φαρυγγίτιδας και ο τρόπος για να περάσει γρήγορα

Τα αίτια της φαρυγγίτιδας και ο τρόπος για να περάσει γρήγορα

Η φαρυγγίτιδα προκαλείται από πρήξιμο στο πίσω μέρος του λαιμού (φάρυγγα) μεταξύ των αμυγδαλών και του λάρυγγα.

Ψυχαγωγία Το γλυκό με την ονομασία: «Το 1975: Ευτυχείτε»

Το γλυκό με την ονομασία: «Το 1975: Ευτυχείτε»

Ένα μικρό comfort εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη.

Αυτοκίνητο Η Fiat στο "Dubai 2015"

Η Fiat στο "Dubai 2015"

Για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Dubai 2015 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Fiat παρουσιάζει το νέο compact sedan

Πολιτικά άρθρα

Απ" τους Αζτέκους στους Τζιχαντιστές

Γιάννης Βαρούχας

Υπάρχει ένα εξαιρετικό ιστορικό βιβλίο του Νίκου Τσιφόρου με τίτλο «Τα ρεμάλια ήρωες». Το θέμα του είναι οι «επιχειρήσεις» που διεξήγαγαν οι Δυτικοί...

Δείτε όλο το άρθρο
Returne to the roots: To Καταναλωτικό Κίνημα μπροστά στην Κλιματική Αλλαγή

Κώστας Διάκος

«Να αγαπάς την ευθύνη.Να λες: Εγώ μονάχος μου έχω χρέος νασώσω τη γης.Άμα δεν σωθεί εγώ θα φταίω».
Νίκος Καζαντζάκης, «Ασκητική»Ο πλανήτης οδηγείται,...

Δείτε όλο το άρθρο
Όσοι δεν βλέπουν την πραγματικότητα, την πληρώνουν

Ανδρέας Ανδριανόπουλος

Οι επιθέσεις του Ισλάμ προς τη Δύση, ο δημόσιος διάλογος και αυτοί που εθελοτυφλούν μπροστά σε αυτό που έρχεται

Δείτε όλο το άρθρο
Οι φιλέλληνες Ελληνες εφοπλιστές

Άντα Ψαρρά

Ενώ οι... καραβοκύρηδες αμύνονται των συνταγματικά κατοχυρωμένων φοροαπαλλαγών τους με την απειλή ότι αν ανατραπούν θα φύγουν από τη χώρα και με...

Δείτε όλο το άρθρο
Χαμένοι στη συναίνεση

Αλέξανδρος Ζέρβας

Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εξέταζε κανείς τον τρόπο με τον οποίο οι εκάστοτε κυβερνήσεις, κάθε φορά που έβλεπαν τα μεγάλα ζόρια σε κοινωνικό...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα

Δημοσκοπήσεις

Δημοσκόπηση MRB για STAR (18-9-2015) Διαφορά 0,5 % υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου έναντι της ΝΔ καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB,  για λογαριασμό του Star , η οποία μεταδόθηκε... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ για ΣΚΑΙ (18-09-2015) Σύμφωνα με την εκτίμηση πρόθεσης ψήφου του ΠΑΜΑΚ ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει προβάδισμα 2,5% (31% έναντι 28,5%) συγκριτικά με τη ΝΔ, ενώ λίγα μόνο... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις

Σχόλια αναγνωστών

Από: Asim Παράταση ενός χρόνου στις συμβάσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα προανήγγειλε ο Χ. Βερναρδάκης Εγω εργαστηκα με συμβαση 8 αμηνου το 2015και με ανανεωσανε παλι μεχρι 2015 δικαιουμε παλι ανανεωση μεχρι τελη του 2016?στα απορριματα εργαζομαι Δείτε θέμα και σχόλια Από: κ.παππας Συμβιβαστικό σχέδιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς Δηλαδή ο Λαφαζάνης είναι σίγουρος οτι αυτοί που θα ξεσπιτωθούν δεν είναι μπαταχτσήδες? Και θα πάει, όπως κάνουν οι Ισπανοί ομοιδεάτες του, να κάνει... Δείτε θέμα και σχόλια Από: κ.παππας Ν. Τόσκας: «Αφού τα γνώριζε όλα αυτά ο Γ. Πανούσης γιατί δεν έκανε τίποτα όταν ήταν υπουργός;» «Αφού τα γνώριζε όλα αυτά ο Γ. Πανούσης γιατί δεν έκανε τίποτα όταν ήταν υπουργός;» Πολύ σωστό το ερώτημα. Μήπως ο Πανούσης ως ΥΠΔΤ ήταν πέμπτη... Δείτε θέμα και σχόλια

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Αγροτικά Νέα Ελληνικά κτηνοτροφικά φυτά

Ελληνικά κτηνοτροφικά φυτά

Πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον, τους αγρότες, την οικονομία και την κοινωνία

Πολιτιστικά Νέα Εκπληκτικό: 3D περιήγηση στον Ναό της Αγίας Σοφιάς!

Εκπληκτικό: 3D περιήγηση στον Ναό της Αγίας Σοφιάς!

Ο Ναός της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, ή σύμφωνα με τις άλλες ονομασίες που του αποδίδονται «...

Εκπαιδευτικά Νέα Σ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: Η λειτουργία των ΑΕΙ δεν κρίνεται από τα φρούτα που πετούν οι φοιτητές

Σ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: Η λειτουργία των ΑΕΙ δεν κρίνεται από...

Επί σαράντα χρόνια σ’ αυτή τη χώρα έχουμε και ομάδες μέσα στα Πανεπιστήμια που   και φρούτα έχουν πετάξει και...

Τουρισμός Η Χαλκιδική στους 8 καλύτερους προορισμούς για αποτοξίνωση από το ίντερνετ!

Η Χαλκιδική στους 8 καλύτερους προορισμούς για αποτοξίνωση...

Ως τόπος διακοπών για όσους αναζητούν την επαφή με τη φύση μακριά από τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα, το wifi και...

Επιστήμη Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο επιταχυντής σωματιδίων του CERN, η μάχη κατά του Έμπολα, η...

Ξεχωριστές ειδήσεις Πόση φρίκη θεέ μου: Φάλαινα προσπαθεί να αυτοκτονήσει για να γλιτώσει από κυνηγούς! (VIDEO)

Πόση φρίκη θεέ μου: Φάλαινα προσπαθεί να αυτοκτονήσει για...

Πρόκειται πραγματικά για ένα θλιβερό και συγκλονιστικό ταυτόχρονα βίντεο που δείχνει την απέλπιδα προσπάθεια...