Banner Left Out2
Banner Right Out2
ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι ανέλαβαν γραμματέας της Κ.Ο. και κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι    |    Αλλαγή του τρόπου με τον οποίο γίνονται οι ψηφοφορίες στη Βουλή εξετάζει ο Ν. Βούτσης    |    Οι νέοι αντιπρόεδροι, κοσμήτορες και γραμματείς της Βουλής    |    Συνάντηση Μεϊμαράκη με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της ΝΔ, εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων    |    Απ. Τζιτζικώστας: «Να γυρίσουμε σελίδα, να αλλάξουμε γενιά στη ΝΔ»    |    Αιχμές Κωνσταντοπούλου στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της προεδρίας της Βουλής    |    Με 181 ψήφους ο Νίκος Βούτσης ψηφίστηκε Πρόεδρος της Βουλής    |    Κ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει αύξηση φόρων – «Φετίχ του ΔΝΤ» οι ομαδικές απολύσεις    |    Με το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το τρίτο μνημόνιο, το «αντίο» της Ζωής στη Βουλή!    |    Νέα προγράμματα κατάρτισης Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου    |    Θετική προϊστορία για τον ΑΠΟΕΛ με την Ένωση    |    Πρόεδρος: Εύχομαι να μας βοηθήσει ο «μάντης» Έϊντε    |    Καιρός: Συννεφιά και λίγες βροχές - Ανεβαίνει η θερμοκρασία    |    Συλλυπητήρια Ομπάμα μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα    |    Οδηγούμε το Fiat Panda 1.3 Multijet 75 PS    |    O ΦΠΑ πλήττει την εκπαίδευση, την υγεία αλλά και το δημόσιο    |    Ο Χρόνης Μίσσιος ως φάρος στον δρόμο της Αριστεράς προς την Οικουμενικότητα    |    Οι προσλήψεις την πρωτοβάθμια με τη δύναμη των αριθμών    |    Παράνομο και απεχθές το τρίτο μνημόνιο, λέει η επιτροπή για το Χρέος    |    Οι φόροι που θα πληρώσουμε από Δευτέρα    |   

Αλαλούμ με τις διαδικασίες απόκτησης ΑΦΜ και κωδικού από τους συνδυασμούς, λέει το ΚΚΕ

1 σχόλια 🕔12/10/2010 - 18:19

Μεγάλα προβλήματα που πηγάζουν από έλλειψη συνεννόησης μεταξύ των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών έχουν προκληθεί στις προσπάθειες των συνδυασμών να αποκτήσουν ΑΦΜ και κωδικό πρόσβασης στην Κεντρική Βάση Δεδομένων για την κατάθεση των στοιχείων που προβλέπονται από την απόφαση 50038/3-9-2008 του Υπ. Εσωτερικών.

 Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, λόγω της έλλειψης συνεννόησης μεταξύ των δύο υπουργείων οι ΔΟΥ αντιμετωπίζουν ως επιχειρήσεις τους συνδυασμούς, ζητούν βεβαίωση του ΙΚΑ ότι δεν απασχολούν προσωπικό,  διεύθυνση του συνδυασμού στην περιοχή ευθύνης τους (ακόμη και να δεν υπάρχει) και πολλά άλλα που δημιουργούν προβλήματα λειτουργίας και ενδεχομένως νομιμότητας των δηλώσεων κατάρτισης των συνδυασμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ επισημαίνει:

    Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, κατά τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής στις 8/10/2010, συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση που έχει άμεσες αρνητικές επιπτώσεις στην προετοιμασία, τη λειτουργία και τη δραστηριότητα των συνδυασμών αλλά και στη νομιμότητα των δηλώσεων κατάρτισης των συνδυασμών.

    Πρώτον: Δεν εφαρμόζεται από τις ΔΟΥ η απόφαση 50038/3-9-2008 του Υπ. Εσωτερικών η οποία καθόριζε τη διαδικασία απόκτησης κωδικού πρόσβασης στην Κεντρική Βάση Δεδομένων και τη διαδικασία απόκτησης ΑΦΜ από τους συνδυασμούς. Παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις μας δεν υπήρξε δυνατότητα συνεννόησης μεταξύ Υπ. Εσωτερικών και Οικονομικών για να υπάρξει λύση.

    α) Οι ΔΟΥ δεν δέχονται και επομένως δεν αποστέλλουν συμπληρωματικά τα έντυπα που χορηγούνται από το σύστημα για την χορήγηση του κωδικού πρόσβασης όπως προβλέπει η παραπάνω απόφαση. Έτσι η Κεντρική βάση ζητά από τους συνδυασμούς πρόσθετα στοιχεία (φωτοτυπίες ταυτότητας κλπ).

    β) Οι ΔΟΥ απαιτούν την υπογραφή από τους συνδυασμούς εντύπων Μ3 και Μ7 που αφορούν την έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, σα να πρόκειται για επιχειρήσεις και χορηγούν βεβαίωση ότι η δραστηριότητα των συνδυασμών είναι η παροχή Υπηρεσιών.

    γ) Οι ΔΟΥ δεν δέχονται ως διεύθυνση του συνδυασμού το Δήμο, αλλά απαιτούν συγκεκριμένη διεύθυνση του συνδυασμού που δεν υπάρχει, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται λάθος αν δοθεί κάποια άλλη διεύθυνση. Αν πχ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, που ζει στην Καρδίτσα, δηλώσει διεύθυνση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καρδίτσα, η Α΄ΔΟΥ Λάρισας, που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να εκδώσει το ΑΦΜ του, δεν θα το κάνει. Αν ο συνδυασμός της Καλλιθέας δώσει διεύθυνση που ανήκει στη Β΄ΔΟΥ, η Α΄ ΔΟΥ που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να εκδώσει το ΑΦΜ, δεν θα το κάνει.

    δ) Οι ΔΟΥ, όπως πληροφορηθήκαμε, για να θεωρήσουν βιβλία απαιτούν από τους συνδυασμούς να έχουν σφραγίδα.

    ε) Οι ΔΟΥ για τη θεώρηση των βιβλίων απαιτούν οι συνδυασμοί να προσκομίσουν βεβαίωση από το ΙΚΑ ότι δεν απασχολούν προσωπικό. Δηλαδή διαδικασίες που αφορούν επιχειρήσεις.

    Το ζήτημα πρέπει να λυθεί σήμερα, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να θεωρηθεί ανενεργός η σχετική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για αυτές τις εκλογές και να ανακληθεί αμέσως.

    Δεύτερον: Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργού, τόσο στη συνάντηση με αντιπροσωπεία του κόμματος, όσο και στην συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής την Παρασκευή στις 8 Οκτωβρίου 2010, δεν εκδόθηκε η περιληπτική εγκύκλιος που θα ανέφερε συγκεκριμένα τις αλλαγές που έχουν γίνει σε εγκυκλίους και αποφάσεις και δεν μπορούν να βρεθούν στις πολλές εκατοντάδες σελίδες τους.

    Το πρόβλημα είναι σοβαρό γιατί παρά την επανέκδοση τεραστίων εγκυκλίων ή αποφάσεων στις οποίες υποτίθεται ότι σημειώνονταν οι αλλαγές, ακόμη και αυτές δεν είναι ολοκληρωμένες.

    Το Υπ. Εσωτερικών παρά τη δέσμευσή του δεν έδωσε σε ευρεία δημοσιότητα ιδιαίτερα τις αλλαγές που έγιναν στις σημαντικές ημερομηνίες λήξης των μεταδημοτεύσεων και της τελευταίας ημερομηνίας κατάθεσης των συνδυασμών.

    Υπάρχουν τέλος αλλαγές σε Υπουργικές αποφάσεις που δεν έχουν δημοσιευτεί, όπως πχ στην αλλαγή της μορφής και του περιεχομένου των ψηφοδελτίων, αλλά και αλλαγές στη διοικητική διαίρεση της χώρας (όπως δημιουργία τοπικών κοινοτήτων, αλλαγή του χαρακτήρα) που δεν έχουν δημοσιευτεί αλλά κρύβονται πίσω από την ονομαζόμενη επικαιροποιημένη έκδοσή τους, πάντα με την αρχική ημερομηνία τους και τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου.

    Και το ζήτημα αυτό πρέπει να λυθεί άμεσα, αφού η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών λήγει αυτή την Κυριακή 17/10/2010.

    Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που δεν φρόντισε να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

   

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


1 Σχόλια

  1. 🕔13/10/2010

    ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΣΧΟΥ

    Η κατάσταση δεν είναι τόσο δραματική. Είμαι οικονομικός διαχειριστής δημοτικού συνδυασμού και χρειάστηκα μόνο 1 ημέρα για να βγάλω ΑΦΜ στο συνδυασμό και να θεωρήσω βιβλίο εσόδων-εξόδων ( η υπογραφή από τους συνδυασμούς εντύπων Μ3 και Μ7 δεν έχει ουσιαστικό αντίκτυπο – οπότε προς τι η διαμαρτυρία???). Επιπλέον μπορεί η ΔΟΥ να αρνήθηκε να αποστείλει συμπληρωματικά τα έντυπα που χορηγούνται από το σύστημα για την χορήγηση του κωδικού πρόσβασης αλλά η εγκύκλιος 50038/3-9-2008 προβλέπει ως εναλλακτική στην περίπτωση αυτή την αποστολή των στοιχείων από τους ίδιους τους συνδυασμούς. Σιγά το πρόβλημα! Και ας μη ξεχνάμε όλοι το φόρτο εργασίας που υπάρχει στις υπηρεσίες την εποχή αυτή με το «κυνηγητό» των εσόδων. Προσωπικά ταχυδρόμησα στην Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης και Η.Ε.Σ. του Υπουργείου Εσωτερικών το φάκελο με τα σχετικά έντυπα την Παρασκευή 24/9 και την Τρίτη στις 28/9 μου αποστάλθηκε με SMS ο σχετικός κωδικός. Επιπλέον, όσες φορές χρειάστηκα διευκρινήσεις πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα οι υπάλληλοι του Υπουργείου με τους οποίος μίλησα ήταν και πλήρως ενημερωμένοι και κατατοπιστικότατοι και ευγενέστατοι (κάτι που ομολογώ με εξέπληξε αφάνταστα). Γενικά λοιπόν ας μη διαμαρτυρόμαστε μόνο και μόνο γιατί μας άλλαξαν τις συνήθειες ή γιατί ξεβολευτήκαμε λίγο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι ανέλαβαν γραμματέας της Κ.Ο. και κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι

04/10/2015 - 18:45 - Ομόφωνα έγινε αποδεκτή η πρόταση του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τις...

Αλλαγή του τρόπου με τον οποίο γίνονται οι ψηφοφορίες στη Βουλή εξετάζει ο Ν. Βούτσης

04/10/2015 - 18:40 - Το ενδεχόμενο να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι ψηφοφορίες στη Βουλή, εξετάζει ο νέος...

Οι νέοι αντιπρόεδροι, κοσμήτορες και γραμματείς της Βουλής

04/10/2015 - 17:19 - Εξελέγησαν οι νέοι αντιπρόεδροι, κοσμήτορες και γραμματείς της Βουλής ύστερα από μυστική...

Συνάντηση Μεϊμαράκη με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της ΝΔ, εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων

04/10/2015 - 15:47 - Με τους τρεις κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, Άδωνι Γεωργιάδη και...

Απ. Τζιτζικώστας: «Να γυρίσουμε σελίδα, να αλλάξουμε γενιά στη ΝΔ»

04/10/2015 - 15:17 - Για ανάγκη να «σπάσει» η επετηρίδα στη ΝΔ και ο νέος αρχηγός του κόμματος να μπορεί να δίνει τις...

Αιχμές Κωνσταντοπούλου στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της προεδρίας της Βουλής

04/10/2015 - 14:15 - Με αιχμές, όπως αναμενόταν, από την απερχόμενη πρόεδρο της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου,...

Με 181 ψήφους ο Νίκος Βούτσης ψηφίστηκε Πρόεδρος της Βουλής

04/10/2015 - 13:10 - Το Νίκο Βούτση εξέλεξαν οι βουλευτές στη θέση του νέου Προέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου....

Κ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει αύξηση φόρων – «Φετίχ του ΔΝΤ» οι ομαδικές απολύσεις

04/10/2015 - 12:45 - Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει αύξηση φόρων, ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Κυριάκος...

Με το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το τρίτο μνημόνιο, το «αντίο» της Ζωής στη Βουλή!

04/10/2015 - 12:17 - Με… θόρυβο αποχώρησε από την προεδρία της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία λίγες μόλις...

Νέα προγράμματα κατάρτισης Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

04/10/2015 - 11:59:21 -

Θετική προϊστορία για τον ΑΠΟΕΛ με την Ένωση

04/10/2015 - 11:50:00 -

Πρόεδρος: Εύχομαι να μας βοηθήσει ο «μάντης» Έϊντε

04/10/2015 - 11:36:00 -

Καιρός: Συννεφιά και λίγες βροχές - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

04/10/2015 - 11:34:00 -

Συλλυπητήρια Ομπάμα μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

04/10/2015 - 11:14:35 -

Οδηγούμε το Fiat Panda 1.3 Multijet 75 PS

04/10/2015 - 11:08:00 -

O ΦΠΑ πλήττει την εκπαίδευση, την υγεία αλλά και το δημόσιο

04/10/2015 - 11:07:32 -

Ο Χρόνης Μίσσιος ως φάρος στον δρόμο της Αριστεράς προς την Οικουμενικότητα

04/10/2015 - 10:59:20 -

Οι προσλήψεις την πρωτοβάθμια με τη δύναμη των αριθμών

04/10/2015 - 10:56:59 -

Παράνομο και απεχθές το τρίτο μνημόνιο, λέει η επιτροπή για το Χρέος

04/10/2015 - 10:52:15 -

Οι φόροι που θα πληρώσουμε από Δευτέρα

04/10/2015 - 10:35:42 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Ψηφοδέλτια
Δείτε τα ψηφοδέλτια των εκλογών
Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015
Νέα από τον Κόσμο Συλλυπητήρια Ομπάμα μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

Συλλυπητήρια Ομπάμα μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

Τα «βαθιά συλλυπητήριά» του μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου της μη κυβερνητικής οργάνωσης Γιατροί Χωρίς Σύνορα στην πόλη Κουντούζ του...

Τεχνολογία Αυτός ο γενετικά τροποποιημένος μικροχοίρος πωλείται έναντι $1600

Αυτός ο γενετικά τροποποιημένος μικροχοίρος πωλείται έναντι $1600

Το Κινέζικο Ινστιτούτο Γονιδιωματικής, BGI, ξεκίνησε την πώληση γενετικά τροποποιημένων χοίρων, που έχουν σημαντικά μικρότερο μέγεθος σε σχέση με...

Αθλητικά Θετική προϊστορία για τον ΑΠΟΕΛ με την Ένωση

Θετική προϊστορία για τον ΑΠΟΕΛ με την Ένωση

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής πέφτει αύριο στο Παραλίμνι, όπου η Ένωση αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί η Ένωση να έβαζε δύσκολα ως γηπεδούχος στον...

Κύπρος - Ειδήσεις Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Μονακό και Τότεναμ, όπως και η Λίβερπουλ με την Σιόν στο "Άνφιλντ". Νίκες για Λάτσιο, Φιορεντίνα και Νάπολι, ήττες για...

Επισκέψεις στο eklogika
Το eklogika.gr από 1-1-2015 έως 25-9-2015 δέχτηκε 6.354.330 επισκέψεις, από 2.958.303 μοναδικούς επισκέπτες, με 19.202.341   pageviews. Δείτε τα  Στοιχεία του Google analytics

Υγεία Το κάπνισμα αυξάνει τον κίνδυνο ψύχωσης

Το κάπνισμα αυξάνει τον κίνδυνο ψύχωσης

Μία νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό Lancet Psychiatry, υποστηρίζει ότι το κάπνισμα μπορεί να αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης...

Ψυχαγωγία Έριξε πραγματικά το ίντερνετ: Η πασίγνωστη σέξυ ηθοποιός που πόζαρε ολόγυμνη και ...

Έριξε πραγματικά το ίντερνετ: Η πασίγνωστη σέξυ ηθοποιός που πόζαρε ολόγυμνη και ...

Για το περιοδικό Vanity Fair πόζαρε και δεν δίστασε να τα πετάξει όλα!

Πολιτικά άρθρα

Ευρώπη: ο βιασμός συνεχίζεται

Άγγελος Ελεφάντης

Την Ευρώπη της μυθολογίας την είχε βιάσει ο Δίας - ταύρος κατά συρροήν. Ποιος είναι σήμερα ο Δίας; Μπορεί να υπάρξει ποδοσφαιρική ομάδα με το όνομα...

Δείτε όλο το άρθρο
Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς;

Πάνος Σκοτινιώτης

Το ερώτημα αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ευρωπαϊκό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα τίθεται και ξανατίθεται μετά τις εκλογές. Και η απάντηση που...

Δείτε όλο το άρθρο
Παλιά κόμματα: τι θα γίνει φίλοι μου με σας;

Παντελής Οικονόμου

Εάν σε όσους δεν πήγαν να ψηφίσουν, προστεθούμε και οι «κοψοχέρηδες», μαζευόμαστε πολλοί. Και είναι η ώρα «να κλείσουμε βιβλία» με τα παλιά κόμματα...

Δείτε όλο το άρθρο
Θέλεις να πάρεις και σύνταξη, ατιμούτσικο...

Σταμάτης Ζαχαρός

Ουδείς τόλμησε να πει την αλήθεια στον κόσμο. Όλοι ανεξαιρέτως κινούνταν με τη λογική του «λεφτά υπάρχουν». «Φέσωναν» τον προϋπολογισμό για να...

Δείτε όλο το άρθρο
O Τσίπρας ή ο Μαρξ είναι της μόδας;

Στέλιος Κούλογλου

Η ιδιαίτερα εύστοχη γελοιογραφία του Α. Πετρουλάκη, θέλει τον Β. Μεϊμαράκη να αρνείται την μέθοδο της λαϊκής κάλπης, για την εκλογή προέδρου της ΝΔ,...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα

Δημοσκοπήσεις

Δημοσκόπηση MRB για STAR (18-9-2015) Διαφορά 0,5 % υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου έναντι της ΝΔ καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB,  για λογαριασμό του Star , η οποία μεταδόθηκε... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ για ΣΚΑΙ (18-09-2015) Σύμφωνα με την εκτίμηση πρόθεσης ψήφου του ΠΑΜΑΚ ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει προβάδισμα 2,5% (31% έναντι 28,5%) συγκριτικά με τη ΝΔ, ενώ λίγα μόνο... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Αγροτικά Νέα Συνάντηση αγροτών και κτηνοτρόφων στη Νίκαια

Συνάντηση αγροτών και κτηνοτρόφων στη Νίκαια

Σκοπός της συνάντησης είναι να αποφασίσουν όλοι μαζί τη μορφή αγώνα.

Πολιτιστικά Νέα Ο Χρόνης Μίσσιος ως φάρος στον δρόμο της Αριστεράς προς την Οικουμενικότητα

Ο Χρόνης Μίσσιος ως φάρος στον δρόμο της Αριστεράς προς την...

Γιάννης Μακριδάκης “… στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο περιβάλλοντα:Το ένα είναι το φυσικό περιβάλλον και το...

Εκπαιδευτικά Νέα Νέα προγράμματα κατάρτισης Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Νέα προγράμματα κατάρτισης Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Δ. Γιαννιά) ανακοινώνει για την...

Τουρισμός Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί στην Ελλάδα, όπως τους επέλεξαν... οι τουρίστες

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί στην Ελλάδα, όπως τους...

Κρήτη και Σαντορίνη έχουν την τιμητική τους στην λίστα με τις 10 πιο αγαπημένες πόλεις του TripAdvisor

Επιστήμη Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο επιταχυντής σωματιδίων του CERN, η μάχη κατά του Έμπολα, η...

Ξεχωριστές ειδήσεις Τι θα συμβεί εάν γράψουμε τη λέξη ILLUMINATI ανάποδα στον browser;;;

Τι θα συμβεί εάν γράψουμε τη λέξη ILLUMINATI ανάποδα στον...

Δεν θα πιστεύετε αυτό που βλέπετε