Banner Left new
Banner Right Out2
Και όμως, ο εγκέφαλος ηλικιωμένων μπορεί να παραμείνει νέος όπως των νέων    |    Boeing: Aναμένει αγορές 6.810 αεροσκαφών από κινεζικές αεροπορικές εταιρίες    |    Στη «φάκα» ο... Εσκομπάρ της Κρήτης - Είχε κοκαΐνη αξίας 350.000 ευρώ! (φωτό)    |    Καρκίνος του στόματος: Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα τρέξτε απευθείας στον γιατρό!    |    Σαρκοζί: Οι προγονοί μας ήταν οι Γαλάτες αλλά επίσης και οι μουσουλμάνοι σκοπευτές    |    Νικολά Σαρκοζί: Οι πρόγονοί μας ήταν οι Γαλάτες    |    Νικολά Σαρκοζί: Οι πρόγονοί μας ήταν οι Γαλάτες    |    "Φρένο" από βοηθό και Παναιτωλικό για τον ΠΑΟ στο Αγρίνιο!    |    Ο Παναθηναϊκός σκόνταψε στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (0-0)    |    Γεννηματά κατά Τσίπρα για το προσφυγικό: «Η κυβέρνηση ρίχνει νερό στο μύλο της Ακροδεξιάς»    |    Κινδυνεύει να χάσει και το μετάλλιο στο Πεκίνο λόγω ντόπινγκ η Δεβετζή;    |    Η Samsung ανακοίνωσε τις σειρές M.2 NVMe SSDs 960 PRO και 960 EVO    |    H ώρα της αλήθειας: Έτσι είναι το πραγματικό πρόσωπο της Άντζελας Δημητρίου χωρίς ...    |    Κάλεσμα για συμπόρευση με το ΚΚΕ απηύθυνε ο Δ. Κουτσούμπας από το φεστιβάλ της ΚΝΕ    |    Alpha TV: Πόρισμα - φωτιά για Καλογρίτσα από ΚΕΦΟΜΕΠ    |    Παίρνει 2 σουπλά από την κουζίνα και ξεκινάει να τα κόβει! Μόλις δείτε τι φτιάχνει, θα ...    |    «Κόντρα στο ρεύμα» δημοσκόπηση της Bridging Europe, δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ    |    Publico: Σε στενή επαφή με την Goldman Sachs ως επικεφαλής της ΕE ο Μπαρόζο    |    Γεννηματά: Μαζί με τους πρόσφυγες είναι εγκλωβισμένη και η κυβέρνηση    |    Λαμπερή βάφτιση στη showbiz! Πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη έγινε νονά (photo)    |   

Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕ.Π.Ε.)

Το ΚΕΠΕ διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου διορίζονται από τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

Νικόλαος Θεοχαράκης: (γενν. 1956), Είναι Έλληνας οικονομολόγος και αναπληρωτής Καθηγητής πολιτικής οικονομίας και ιστορίας της οικονομικής σκέψης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Faculty of Economics and Politics στο Πανεπιστήμιο του Cambridge. Διδάσκει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1990.  Έχει συγγράψει αρκετά βιβλία και συνεισέφερε στους τομείς της οικονομικής θεωρίας και της ιστορίας της οικονομικής θεωρίας. Βασικοί ερευνητικοί τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται είναι η Πολιτική Οικονομία, η Ιστορία της Οικονομικής Σκέψης και η Πολιτική Οικονομία της Εργασίας. Το Μάρτιο του 2015, ορίστηκε Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, και ήταν επικεφαλής του τεχνικού κλιμακίου διαπραγμάτευσης του Υπουργείου Οικονομικών με το Eurogroup.

 

 

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Νικόλαος Φράγκος: Καθηγητής στο Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στα στοχαστικά Μοντέλα, στατιστική συμπερασματολογία, αναλογισμός- ασφαλιστικά- χρηματοοικονομικά, Asset Pricing. Έχει τελειώσει το Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές και το διδακτορικό του στο Ohio State University των Ηνωμένων Πολιτειών. Ήταν Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Εργασιών στην Εμπορική Τράπεζα, Πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων Αναλογιστών και Σύμβουλος της διοίκησης του ΤΕΒΕ.

 

Γεράσιμος Ζαχαράτος: Καθηγητής Τουριστικής Οικονομικής και Διοίκησης του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστημίου Πατρών. Διετέλεσε επιστημονικός ερευνητής στο Κ.Ε.Π.Ε., και καθηγητής στο Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Επίσης υπήρξε καθηγητής στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διευθυντής του Μ.Π.Σ. (Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών), "Σχεδιασμός Διοίκησης και Πολιτική του Τουρισμού" του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο. Είναι ακαδημαϊκός υπεύθυνος του Μ.Π.Σ., "Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων" στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει συνεργαστεί με εκπαιδευτικούς, ερευνητικούς και συνδικαλιστούς φορείς. Η αρθρογραφία και τα βιβλία που έχει εκδώσει άπτονται όλων των χώρων της προβληματικής του διεθνούς και του ελληνικού τουρισμού.

 

Νικόλαος Δουλαδίρης: Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης. Έχει πτυχίο Νομικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το 1990. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος DEA από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Robert Schuman στο Στρασβούργο, 1993.

 

Λουδοβίκος Κωτσονόπουλος: Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Σπούδασε Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο του Warwick. Εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο πάνω στη θεωρία του κοινωνικού κράτους, με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Έχει διδάξει Ιστορία Κοινωνικής Πολιτικής στο ίδιο πανεπιστήμιο και εξακολουθεί να διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται κυρίως στη Θεωρία Κράτους, στο Κοινωνικό Κράτος, στη Δημοσιονομική και Ιστορική Κοινωνιολογία και στη Δημόσια Πολιτική.

 

 

Προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών


Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Επιστημονικός Διευθυντής

  • Παναγιώτης Κορλίρας: Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Διδακτορικού από το Πανεπιστήμιο του Rochester (HΠΑ), ενώ έχει διατελέσει Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ιονικής Τράπεζας.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

  • Ηλίας Τζαβαλής: σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) και στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (London Business School), όπου απέκτησε το Διδακτορικό του στα Χρηματοοικονομικά και την Οικονομετρία το 1993. Το 1999 εκλέχτηκε καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Queen Mary), όπου και διετέλεσε πρόεδρος του Τμήματος για τρία περίπου χρόνια. Το 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα ως καθηγητής στο ΟΠΑ, όπου διατελεί επιστημονικός διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική για στελέχη επιχειρήσεων. Επιπλέον, έχει κατά καιρούς συμβουλεύσει διεθνείς και εγχώριους οργανισμούς και επιχειρήσεις.
  • Ιωάννα Πεπελάση - Μίνογλου: απόφοιτος του Harvard και London School of Economics, είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Οικoνομικής Ιστορίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συνεπιμεληθεί με ακαδημαϊκούς του εξωτερικού τέσσερις τόμους για την ιστορία της οικονομικής ανάπτυξης, πολιτικής και επιχειρηματικότητας. Το 2004 βραβεύθηκε από την Οθωμανική Τράπεζα και έχει διατελέσει μέλος διοικητικών συμβουλίων διεθνών επιστημονικών οργανισμών. Από το 2000 διευθύνει το πρόγραμμα της ιστορίας του εταιρικού τομέα και της επιχειρηματικότητας στο ΟΠΑ.
  • Νικολίνα Κωστελέτου: Επίκουρος Καθηγήτρια στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Σπούδασε οικονομικά στο ΕΚΠΑ, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το London School of Economics and Political Scienceς, απ' όπου έλαβε τον τίτλο του διδάκτορος το 1985, με ειδίκευση στα Διεθνή Νομισματικά. Έχει διδάξει Μακροοικονομική Θεωρία και Διεθνή Οικονομικά σε ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια. Οι δημοσιεύσεις και το ερευνητικό της έργο αφορούν θέματα διεθνών οικονομικών. Είναι παντρεμένη με τον ιατρό Αντώνη Λαγγουράνη και έχει μία κόρη 18 ετών.
  • Παναγιώτης Κουτσουβέλης: Οικονομολόγος, κάτοχος πτυχίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδακτορικού Διπλώματος του Πανεπιστημίου του Strathclyde της Μεγάλης Βρετανίας (1977), επιστημονικός ερευνητής του ΚΕΠΕ, εκπρόσωπος της Ελλάδος στο PROJECT-LINK και συγγραφέας επιστημονικών εργασιών. Στο παρελθόν, έχει υπάρξει Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδος στον ΟΟΣΑ (1994-1995), Διευθυντής του Ελληνικού Γραφείου στο Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο (1996-2001), ενώ από το 2009 είναι μέλος (fellow status) της Higher Education Academy της Μεγάλης Βρετανίας.


Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Και όμως, ο εγκέφαλος ηλικιωμένων μπορεί να παραμείνει νέος όπως των νέων

24/09/2016 - 23:14:00 -

Boeing: Aναμένει αγορές 6.810 αεροσκαφών από κινεζικές αεροπορικές εταιρίες

24/09/2016 - 22:58:00 -

Στη «φάκα» ο... Εσκομπάρ της Κρήτης - Είχε κοκαΐνη αξίας 350.000 ευρώ! (φωτό)

24/09/2016 - 22:51:00 -

Καρκίνος του στόματος: Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα τρέξτε απευθείας στον γιατρό!

24/09/2016 - 22:46:49 -

Σαρκοζί: Οι προγονοί μας ήταν οι Γαλάτες αλλά επίσης και οι μουσουλμάνοι σκοπευτές

24/09/2016 - 22:45:12 -

Νικολά Σαρκοζί: Οι πρόγονοί μας ήταν οι Γαλάτες

24/09/2016 - 22:43:00 -

Νικολά Σαρκοζί: Οι πρόγονοί μας ήταν οι Γαλάτες

24/09/2016 - 22:43:00 -

"Φρένο" από βοηθό και Παναιτωλικό για τον ΠΑΟ στο Αγρίνιο!

24/09/2016 - 22:40:44 -

Ο Παναθηναϊκός σκόνταψε στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (0-0)

24/09/2016 - 22:37:00 -

Γεννηματά κατά Τσίπρα για το προσφυγικό: «Η κυβέρνηση ρίχνει νερό στο μύλο της Ακροδεξιάς»

24/09/2016 - 22:37 - Κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, σχετικά με τους χειρισμούς στο...

Κινδυνεύει να χάσει και το μετάλλιο στο Πεκίνο λόγω ντόπινγκ η Δεβετζή;

24/09/2016 - 22:36:45 -

Η Samsung ανακοίνωσε τις σειρές M.2 NVMe SSDs 960 PRO και 960 EVO

24/09/2016 - 22:30:17 -

H ώρα της αλήθειας: Έτσι είναι το πραγματικό πρόσωπο της Άντζελας Δημητρίου χωρίς ...

24/09/2016 - 22:28:19 -

Κάλεσμα για συμπόρευση με το ΚΚΕ απηύθυνε ο Δ. Κουτσούμπας από το φεστιβάλ της ΚΝΕ

24/09/2016 - 22:27 - Κάλεσμα «σε όλους όσους βλέπουν ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο» και «έχουν τη διάθεση να...

Alpha TV: Πόρισμα - φωτιά για Καλογρίτσα από ΚΕΦΟΜΕΠ

24/09/2016 - 22:23:37 -

Παίρνει 2 σουπλά από την κουζίνα και ξεκινάει να τα κόβει! Μόλις δείτε τι φτιάχνει, θα ...

24/09/2016 - 22:19:03 -

«Κόντρα στο ρεύμα» δημοσκόπηση της Bridging Europe, δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ

24/09/2016 - 22:12 - Αίσθηση προκαλούν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Bridging Europe, που κόντρα στα όσα...

Publico: Σε στενή επαφή με την Goldman Sachs ως επικεφαλής της ΕE ο Μπαρόζο

24/09/2016 - 22:00:00 -

Γεννηματά: Μαζί με τους πρόσφυγες είναι εγκλωβισμένη και η κυβέρνηση

24/09/2016 - 21:50:18 -

Λαμπερή βάφτιση στη showbiz! Πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη έγινε νονά (photo)

24/09/2016 - 21:49:59 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Νέα Δημοσίων φορέων
Νέα από τον Κόσμο Σαρκοζί: Οι προγονοί μας ήταν οι Γαλάτες αλλά επίσης και οι μουσουλμάνοι σκοπευτές

Σαρκοζί: Οι προγονοί μας ήταν οι Γαλάτες αλλά επίσης και οι μουσουλμάνοι σκοπευτές

Ο πρώην πρόεδρος, που κατηγορείται από τους αντιπάλους του ότι θέλει να προσελκύσει τους ψηφοφόρους της ακροδεξιάς, είχε πυροδοτήσει θύελλα...

Τεχνολογία Η Samsung ανακοίνωσε τις σειρές M.2 NVMe SSDs 960 PRO και 960 EVO

Η Samsung ανακοίνωσε τις σειρές M.2 NVMe SSDs 960 PRO και 960 EVO

Πριν λίγες μέρες οι Samsung έκανε μία σπουδαία ανακοίνωση που θα ενδιαφέρει τους απαιτητικούς και τους ενθουσιώδεις με την τεχνολογία υπολογιστών...

Αθλητικά "Φρένο" από βοηθό και Παναιτωλικό για τον ΠΑΟ στο Αγρίνιο!

"Φρένο" από βοηθό και Παναιτωλικό για τον ΠΑΟ στο Αγρίνιο!

Τους πρώτους του βαθμούς άφησε στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός. Το ανύπαρκτο οφσάιντ που «ανακάλυψε» ο επόπτης στον Μπεργκ και το… τείχος του Παναιτωλικού...

Κύπρος - Ειδήσεις Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Μονακό και Τότεναμ, όπως και η Λίβερπουλ με την Σιόν στο "Άνφιλντ". Νίκες για Λάτσιο, Φιορεντίνα και Νάπολι, ήττες για...

Επισκέψεις στο eklogika
Το eklogika.gr σε ένα χρόνο, από 1-6-2015 έως 30-7-2016, δέχτηκε 6.36.124 επισκέψεις, από 2.914.511 μοναδικούς επισκέπτες, με 24.297.436   pageviews. Δείτε τα  Στοιχεία του Google analytics

Υγεία Και όμως, ο εγκέφαλος ηλικιωμένων μπορεί να παραμείνει νέος όπως των νέων

Και όμως, ο εγκέφαλος ηλικιωμένων μπορεί να παραμείνει νέος όπως των νέων

Οι επιστήμονες συνέκριναν, με τεχνικές απεικόνισης, την κατάσταση του εγκεφάλου 41 ατόμων ηλικίας 18 έως 35 ετών, με τον εγκέφαλο 17 ανθρώπων 60 έως...

Ψυχαγωγία H ώρα της αλήθειας: Έτσι είναι το πραγματικό πρόσωπο της Άντζελας Δημητρίου χωρίς ...

H ώρα της αλήθειας: Έτσι είναι το πραγματικό πρόσωπο της Άντζελας Δημητρίου χωρίς ...

Η φωτογραφία της κάνει το γύρο του διαδικτύου. Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει πάντα ντυμένη και προσεγμένη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει και...

Αυτοκίνητο Βίντεο: Και όμως τα Transformers υπάρχουν. Η BMW που μετατρέπεται σε ρομπότ

Βίντεο: Και όμως τα Transformers υπάρχουν. Η BMW που μετατρέπεται σε ρομπότ

Πώς μία κατακόκκινη BMW, που λειτουργεί κανονικά, μετατρέπεται σε ήρωα των Transformers (vids)

Πολιτικά άρθρα

Τρεις μεγάλες προκλήσεις για την Ευρώπη

Δημήτρης Παπαδημούλης

Το ευρωπαϊκό οικοδόμημα βρίσκεται ενώπιον πολύ μεγάλων προκλήσεων που θα καθορίσουν την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και της Ευρωζώνης....

Δείτε όλο το άρθρο
Πώς να αποφύγουμε την ολοκληρωτική καταστροφή

Παντελής Οικονόμου

Ολοκληρώθηκε πια η παρέλαση του κατεστημένου μας στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης. Με τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν...

Δείτε όλο το άρθρο
H Tελευταία Πράξη της Μικρασιατικής Τραγωδίας- H δίκη των έξι ( Θ΄)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Δεμερτζής είναι ο επόμενος μάρτυρας. Από την αρχή της κατάθεσής του υποστήριξε ότι δεν υπήρχε δόλος από την πλευρά των κατηγορουμένων...

Δείτε όλο το άρθρο
Πάμπλο Νερούδα: «Canto General»

  Σαν σήμερα, στις 23 Σεπτεμβρίου του 1973, πεθαίνει σε ηλικία 69 ετών, στο Σαντιάγο της Χιλής, ο ποιητής Πάμπλο Νερούδα. Μέλος του Κομμουνιστικού...

Δείτε όλο το άρθρο
Χειραψία με αόρατα χέρια

Εξεταστικές, πορίσματα, αποκαλύψεις και υποσχέσεις. Το ερώτημα είναι αν σε 10 χρόνια θα συζητάμε για τα ίδια πράγματα, απλώς με άλλους πρωταγωνιστές

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα

Δημοσκοπήσεις

Δημοσκόπηση της Palmos Analysis για την tvxs.gr (16-9-2016) Στις οκτώ ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώνεται το προβάδισμα που διατηρεί έναντι του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos Analysis.... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Alco για τα «Παραπολιτικά» (15-9-2016) Αναλυτικά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Alco, τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου διαμορφώνονται ως εξής: ΝΔ: 21,3%... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Αγροτικά Νέα Έγκριση διάθεσης πίστωσης για αποκατάσταση ζημιών σε εγγειοβελτιωτικά έργα

Έγκριση διάθεσης πίστωσης για αποκατάσταση ζημιών σε...

Συγκεκριμένα, ενεκρίθη η διάθεση 30.000 € για τον Τ.Ο.Ε.Β. Αγροκτήματος Έλους Κανδήλας και 10.000€ για τον...

Πολιτιστικά Νέα Προβολές ταινιών από το Χονγκ Κονγκ με ελεύθερη είσοδο

Προβολές ταινιών από το Χονγκ Κονγκ με ελεύθερη είσοδο

Γιώργος Ρούσσος Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Hong Kong Economic and Trade...

Εκπαιδευτικά Νέα Θα κτυπούν πένθιμα οι καμπάνες για τον υπ. Παιδείας, στους Ναούς της Μ. Καλαβρύτων

Θα κτυπούν πένθιμα οι καμπάνες για τον υπ. Παιδείας, στους...

“Εμείς, το προσεχές Σάββατο, εδώ στο Αίγιο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του    υπουργού Παιδείας , θα...

Τουρισμός Ανακαλύψτε τα ωραιότερα χωριά του Πηλίου

Ανακαλύψτε τα ωραιότερα χωριά του Πηλίου

Ένα από τα πιο γνωστά χωριά του Πηλίου και το πιο κοντινό στο Βόλο, απέχει περίπου 15 χλμ.

Επιστήμη Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο επιταχυντής σωματιδίων του CERN, η μάχη κατά του Έμπολα, η...

Ξεχωριστές ειδήσεις Παίρνει 2 σουπλά από την κουζίνα και ξεκινάει να τα κόβει! Μόλις δείτε τι φτιάχνει, θα ...

Παίρνει 2 σουπλά από την κουζίνα και ξεκινάει να τα κόβει!...

Δεν είναι πάντα εύκολο να δώσετε την προσωπική σας πινελιά στον χώρο. Τα μοναδικά κομμάτια είναι συνήθως πολύ...