Banner Left Out2
Banner Right Out2
Καβγάς στη Βουλή μεταξύ Α. Καββαδία και Δ. Σταμάτη με αφορμή την ΕΡΤ    |    Τ. Αλεξιάδης: Τα φορολογικά έσοδα πάνε καλά, δεν θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης    |    Γ. Σταθάκης: Τον επόμενο Σεπτέμβριο θα είναι σε πλήρη εφαρμογή ο αναπτυξιακός νόμος    |    Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο στα Φάρσαλα με χρηματοδότηση Τράπεζα Πειραιώς – πρόγραμμα JESSICA    |    Οργή της ΝΔ για την αντίρρηση του ΣΥΡΙΖΑ σε αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση καταλήψεων    |    ΥΠΟΙΚ: Δεν τίθεται θέμα μείωσης των μισθών των στρατιωτικών    |    Α. Χαρίτσης: Οι νέες δράσεις του ΕΣΠΑ 2014-2020    |    Γ. Σταθάκης: Από το Σεπτέμβριο σε πλήρη εφαρμογή ο αναπτυξιακός νόμος    |    Οι θέσεις και οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τα εργασιακά: «Δεν θα δεχθούμε προτάσεις εξαθλίωσης των εργαζομένων»    |    Οι αντιδράσεις των κομμάτων στην ομιλία του Α. Τσίπρα στο ΚΥΣΚΟΙΠ    |    Αλ. Τσίπρας: Επτά πυλώνες ανασυγκρότησης του κοινωνικού κράτους και μέτρα για τις απώλειες από το ΕΚΑΣ    |    Συμφωνία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού για ανατροπή του Αλ. Τσίπρα, «βλέπει» ο Β. Λεβέντης    |    ΝΔ: Ο Αλ. Τσίπρας απουσίασε από την Ολομέλεια ενώ βρισκόταν στη Βουλή    |    Π. Πολάκης: € 870 εκατ. σε προμηθευτές νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ ως το τέλος του έτους    |    Γ. Κουμουτσάκος: Παρωδία οι διαδικασίες της κυβέρνησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος    |    Δέκα σπουδαίες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου    |    Αύξηση 0,6% του βρετανικού ΑΕΠ το β" τρίμηνο    |    Πεινάει η Βενεζουέλα; Μια ματιά πίσω από τους τίτλους    |    Κατώτερα των προσδοκιών τα αποτελέσματα του Twitter    |    Ο M. Barnier επικεφαλής των διαπραγματεύσεων για το Brexit    |   

Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, βιογραφικό

Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, βιογραφικόΟ Σίμος Δανιηλίδης γεννήθηκε στις Συκιές το 1959, από το Θόδωρο και την Ευθυμία Δανιηλίδου. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο - καθηγήτρια Αυγή Σαρρή και έχουν μια κόρη, τη Μαρία - Ευθυμία. Είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων και της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας, και συνέχισε τις σπουδές του στη Σχολή Μάρκετινγκ και Διαφήμισης. Εργάστηκε ως Διοικητικός και Οικονομικός Διευθυντής του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Διευθυντής του γραφείου Μακεδονίας - Θράκης της εφημερίδας «Εξόρμηση» και συνεργάτης άλλων εφημερίδων και περιοδικών.

Στα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια μετείχε στους συνδικαλιστικούς αγώνες της γενιάς του ως πρόεδρος των Μαθητικών Κοινοτήτων Θεσσαλονίκης και του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής του. Ήταν ιδρυτικό μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Σπουδαστικής Ένωσης Ανωτέρων Σχολών Θεσσαλονίκης και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Σπουδαστικής Ένωσης Ελλάδας.

Το 1993 εκλέγεται αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών και Γενικός Γραμματέας το 1995. Είναι μέλος του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» και της Ευξείνου Λέσχης. Ιδρυτικό μέλος της Ευξείνου Εστίας Συκεών. Μέλος της Επιτροπής Διεθνούς Αμνηστίας. Ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Εθνικής Ανεξαρτησίας Διεθνούς Ειρήνης Αφοπλισμού (ΚΕΑΔΕΑ). Από το 1975 είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ, από το 1989 ως το 2005 μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης και σήμερα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά τον οδήγησε να ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τα ιδιαίτερα προβλήματα του δήμου μας. Το 1978 εκλέγεται στο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Συκεών. Από το 1982 εκλέγεται συνεχώς πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Συκεών το 1991 και 1992. Το 1991 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης και το 1993 εκλέγεται ομόφωνα πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Τον Οκτώβριο του 1994 οι δημότες των Συκεών του εμπιστεύονται τη διοίκηση του δήμου.
Ξεκινά πλέον μια νέα δημιουργική περίοδος για το δήμο Συκεών - πρωταγωνιστή στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Το 1995 εκλέγεται Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ). Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Θεσσαλονίκης τον εξέλεξε επίσης στη νευραλγική θέση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (Πακέτο Ντελόρ) για όλη την Κεντρική Μακεδονία. Από το 1996 είναι μέλος του Αρχαιολογικού Συμβουλίου Μακεδονίας. Το 1997 εκλέγεται στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και Ανάπτυξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΚΕ, και από το 2003 είναι αντιπρόεδρος.

Τον Οκτώβριο του 1998 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών.
Εκλέγεται ομόφωνα το 1998 πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας «Πυξίδα». Το 1999 εκλέγεται στο Ανώτατο Όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης- την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΚΕ. Διετέλεσε υπεύθυνος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Πόρων, Απασχόλησης και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΚΕΔΚΕ. Εμπνευστής και υπεύθυνος για την υλοποίηση και παρακολούθηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για όλη την Ελλάδα και αντιπρόεδρος της αντίστοιχης Επιτροπής Παρακολούθησης. Εκλέγεται στην Εκτελεστική Επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Κοινωνικής Φροντίδας του αρμόδιου πανελλήνιου οργάνου για την εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής σε όλη τη χώρα. Υπεύθυνος για θέματα Παιδείας και Σχολικής Στέγης της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης ως σήμερα. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ σε όλες τις Επιτροπές Μεγάλων Έργων νομού Θεσσαλονίκης (αντιπλημμυρικά, αποχετευτικά, ύδρευση, Εγνατία Οδός, περιφερειακός, ανισόπεδοι κόμβοι, γήπεδα και αθλητικά κέντρα). Διετέλεσε υπεύθυνος της ΚΕΔΚΕ για το ρόλο της Τ.Α. στην αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών και Φυσικών Καταστροφών. Μέλος του Δ.Σ. του Ειδικού Ταμείου του ΥΠΕΧΩΔΕ για τα μεγάλα έργα και τα Πολεοδομικά Σχέδια (Ε.Τ.Ε.Ρ.Π.Σ.) σε όλη τη χώρα.

Τον Οκτώβριο του 2002 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 50,2%.
Επανεκλέγεται στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης. Μέλος του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ. Επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης στην ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος πρόεδρος. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στην Επιτροπή Καθοδήγησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη Βουλγαρία και τα Σκόπια. Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΚΕ. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στην Επιτροπή Ελέγχου λειτουργίας της ΔΕΗ. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στα Έργα των Σχολείων που κατασκευάζει ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στο Συμβούλιο Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης. Εκπρόσωπος της Ελλαδικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΚΕ) σε πολλά διεθνή και ευρωπαϊκά συνέδρια.

Τον Οκτώβριο του 2006 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 54%.
Εκλέγεται μέλος του Δ.Σ. και αναλαμβάνει πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Απασχόλησης της ΚΕΔΚΕ. Επανεκλέγεται στο Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης. Επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης «Αυτοδιοικητική Κίνηση Θεσσαλονίκης» στην ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης. Μέλος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων νομού Θεσσαλονίκης.

 Από το 1995 έως σήμερα εισηγήθηκε και πρότεινε:

 • Την ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 • Την εφαρμογή του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». Την ίδρυση υπηρεσιών στην Τ.Α. για τη στήριξη των ανέργων και την προώθηση της απασχόλησης.
 • Τη μεταφορά των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών στους δήμους, την κατάργηση του ΠΙΚΠΑ και του Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων, προσωπικού και εξοπλισμού του στους δήμους.
 •  Την ίδρυση και λειτουργία των Σχολών Γονέων στους δήμους. Την ίδρυση και λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας στη χώρα.
 • Τη θεσμοθέτηση του Ολοήμερου Σχολείου. Την ίδρυση και λειτουργία Συμβουλίων Μεταναστών και την καθιέρωση κοινωνικών, πολιτικών και εκλογικών δικαιωμάτων και αδειών για τους μετανάστες.
 • Την ίδρυση και λειτουργία υπηρεσιών για τα Άτομα με Αναπηρία στους δήμους.
 • Τη θεσμοθέτηση υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εκδηλώσεων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλους τους δήμους, τους νομούς και τις περιφέρειες της χώρας.
 • Την πλήρη αποκέντρωση του εκπαιδευτικού συστήματος και την ουσιαστική εμπλοκή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ποιοτική αναβάθμιση της παιδείας.
 • Την εισαγωγή της Προληπτικής Παιδιατρικής, της Καλλιτεχνικής και Αθλητικής Παιδείας στους Παιδικούς Σταθμούς.
 • Τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και το απόγευμα.
 • Την καθιέρωση Επιτροπής Ελέγχου και Παρακολούθησης της λειτουργίας και της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΗ.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, επανεξελέγη Δήμαρχος Νεαπόλεως - Συκεών.Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Καβγάς στη Βουλή μεταξύ Α. Καββαδία και Δ. Σταμάτη με αφορμή την ΕΡΤ

27/07/2016 - 20:40 - Σφοδρή κόντρα σημειώθηκε σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ανάμεσα στη βουλευτή του...

Τ. Αλεξιάδης: Τα φορολογικά έσοδα πάνε καλά, δεν θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης

27/07/2016 - 20:24 - Δεν θα χρειαστεί να ενεργοποιηθεί ο κόφτης, αφού τα φορολογικά έσοδα πάνε καλά, ανέφερε ο...

Γ. Σταθάκης: Τον επόμενο Σεπτέμβριο θα είναι σε πλήρη εφαρμογή ο αναπτυξιακός νόμος

27/07/2016 - 20:12 - Κανονικά προχωράει ο σχεδιασμός του υπουργείου Οικονομίας, ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας,...

Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο στα Φάρσαλα με χρηματοδότηση Τράπεζα Πειραιώς – πρόγραμμα JESSICA

27/07/2016 - 19:59 - Μία ακόμα σύμβαση χρηματοδότησης έργου στη Θεσσαλία, στο πλαίσιο του JESSICA υπεγράφη από την...

Οργή της ΝΔ για την αντίρρηση του ΣΥΡΙΖΑ σε αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση καταλήψεων

27/07/2016 - 19:20 - Ακόμη ένα πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε την Τετάρτη με...

ΥΠΟΙΚ: Δεν τίθεται θέμα μείωσης των μισθών των στρατιωτικών

27/07/2016 - 19:15 - Κανένα θέμα μείωσης των μισθών των υπηρετούντων στρατιωτικών δεν υφίσταται , σύμφωνα με πηγές...

Α. Χαρίτσης: Οι νέες δράσεις του ΕΣΠΑ 2014-2020

27/07/2016 - 18:43 - Νέες προσκλήσεις του ΕΣΠΑ 2014 - 2020 στο πεδίο της επιχειρηματικότητας, που θα ανακοινωθούν,...

Γ. Σταθάκης: Από το Σεπτέμβριο σε πλήρη εφαρμογή ο αναπτυξιακός νόμος

27/07/2016 - 17:18 - Από το Σεπτέμβριο θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή ο αναπτυξιακός νόμος, σύμφωνα με όσα είπε ο...

Οι θέσεις και οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τα εργασιακά: «Δεν θα δεχθούμε προτάσεις εξαθλίωσης των εργαζομένων»

27/07/2016 - 16:54 - Το πλαίσιο των πολιτικών του θέσεων και τις αναλυτικές του προτάσεις για τις αλλαγές στα...

Οι αντιδράσεις των κομμάτων στην ομιλία του Α. Τσίπρα στο ΚΥΣΚΟΙΠ

27/07/2016 - 16:28 - Με έντονο τρόπο αντιδρούν τα κόμματα στην ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη...

Αλ. Τσίπρας: Επτά πυλώνες ανασυγκρότησης του κοινωνικού κράτους και μέτρα για τις απώλειες από το ΕΚΑΣ

27/07/2016 - 15:05 - Επτά πυλώνες για την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους, αλλά και μέτρα άμβλυνσης των...

Συμφωνία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού για ανατροπή του Αλ. Τσίπρα, «βλέπει» ο Β. Λεβέντης

27/07/2016 - 14:25 - Για συμφωνία που έχουν συνάψει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι για ανατροπή του πρωθυπουργού, Αλέξη...

ΝΔ: Ο Αλ. Τσίπρας απουσίασε από την Ολομέλεια ενώ βρισκόταν στη Βουλή

27/07/2016 - 13:33 - Αυστηρή κριτική στον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, για την απουσία του από τη συνεδρίαση της Βουλής...

Π. Πολάκης: € 870 εκατ. σε προμηθευτές νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ ως το τέλος του έτους

27/07/2016 - 13:10 - Ποσό ύψους 870 εκατ. ευρώ αναμένεται πως θα δοθεί μέχρι και το τέλος του χρόνου σε προμηθευτές των...

Γ. Κουμουτσάκος: Παρωδία οι διαδικασίες της κυβέρνησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος

27/07/2016 - 12:09 - Ως παρωδία χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, τις διαδικασίες που θα...

Δέκα σπουδαίες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου

27/07/2016 - 11:55:58 -

Αύξηση 0,6% του βρετανικού ΑΕΠ το β" τρίμηνο

27/07/2016 - 11:51:07 -

Πεινάει η Βενεζουέλα; Μια ματιά πίσω από τους τίτλους

27/07/2016 - 11:48:16 -

Κατώτερα των προσδοκιών τα αποτελέσματα του Twitter

27/07/2016 - 11:46:00 -

Ο M. Barnier επικεφαλής των διαπραγματεύσεων για το Brexit

27/07/2016 - 11:44:46 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Ψηφοδέλτια
Δείτε τα ψηφοδέλτια των εκλογών
Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015
Νέα από τον Κόσμο Αύξηση 0,6% του βρετανικού ΑΕΠ το β" τρίμηνο

Αύξηση 0,6% του βρετανικού ΑΕΠ το β" τρίμηνο

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εθνική στατιστική υπηρεσία της Βρετανίας, το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 0,6% το β' τρίμηνο, από 0,4% το α' τρίμηνο....

Τεχνολογία Κατώτερα των προσδοκιών τα αποτελέσματα του Twitter

Κατώτερα των προσδοκιών τα αποτελέσματα του Twitter

 Αν και θετικά, διέψευσαν τις υψηλές προσδοκίες της αγοράς τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε το Twitter για το δεύτερο τρίμηνο, ενώ...

Αθλητικά Ο Καλάθης πιέζει τον Παναθηναϊκό για ΝΒΑ

Ο Καλάθης πιέζει τον Παναθηναϊκό για ΝΒΑ

Ο Νικ Καλάθης θέλει να (ξανα)κυνηγήσει το Αμερικανικό όνειρο και πιέζει τον Παναθηναϊκό να τον αφήσει ελεύθερο, όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Παπαϊωάννου...

Κύπρος - Ειδήσεις Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Μονακό και Τότεναμ, όπως και η Λίβερπουλ με την Σιόν στο "Άνφιλντ". Νίκες για Λάτσιο, Φιορεντίνα και Νάπολι, ήττες για...

Επισκέψεις στο eklogika
Το eklogika.gr σε ένα χρόνο, από 1-6-2015 έως 30-7-2016, δέχτηκε 6.36.124 επισκέψεις, από 2.914.511 μοναδικούς επισκέπτες, με 24.297.436   pageviews. Δείτε τα  Στοιχεία του Google analytics

Υγεία Αποκλείει τους ασθενείς με Πνευμονική Ίνωση από θεραπείες ο ΕΟΠΥΥ

Αποκλείει τους ασθενείς με Πνευμονική Ίνωση από θεραπείες ο ΕΟΠΥΥ

Το αποκλεισμό ασθενών με Ιδιοπαθή Πνευμονική Ίνωση (ΙΠΙ)  από εγκεκριμένες θεραπείες καταγγέλλει η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία. Τεράστια...

Ψυχαγωγία Γευματίζουμε στο Hilton για καλό σκοπό

Γευματίζουμε στο Hilton για καλό σκοπό

Απολαμβάνοντας τις γευστικές προτάσεις στα εστιατόρια του ξενοδοχείου συμβάλουμε στην προσφορά τους στην εταιρεία Νόστος

Αυτοκίνητο Το νέο Polo TDI 105PS

Το νέο Polo TDI 105PS

Το μοντέλο με τον ισχυρότερο κινητήρα Diesel με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Πολιτικά άρθρα

Οι δύο δρόμοι της Ευρώπης μετά το Brexit

Χρήστος Καψάλης

Τα περισσότερα διεθνή και ελληνικά ΜΜΕ παρουσίασαν το Brexit με την γνωστή υπερβολή καταστροφολαγνικών δημοσιευμάτων και αντίστοιχων σοκαριστικών...

Δείτε όλο το άρθρο
Τα παράδοξα της αλλαγής του εκλογικού νόμου

Γιάννης Μαγκριώτης

Το εκλογικό σύστημα είναι κορυφαία επιλογή, σε ένα δημοκρατικό καθεστώς. Διαμορφώνει τους, εκλογικούς και πολιτικούς συσχετισμούς.  Καθορίζει...

Δείτε όλο το άρθρο
Οπλίζοντας το χέρι του μεγαλύτερου εχθρού σου

Σταμάτης Ζαχαρός

Η Κυβέρνηση αναγκάζεται να προστατέψει τον Γιάνη, γνωρίζοντας ότι αβαντάρει έναν από τους μεγαλύτερους πολέμιούς της και μαζί την εκλεκτή παρέα του

Δείτε όλο το άρθρο
Το «πραξικόπημα» του Τσίπρα: Ψυχή και κλαψουρίσματα

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Στο παρελθόν έχουμε ακτινογραφήσει την εικόνα που εξέπεμπε το κυβερνητικό σχήμα, τις επιφυλάξεις για τις ατζέντες που πρέπει να ανοίξει και την...

Δείτε όλο το άρθρο
«Ο Μπέρνι Σάντερς άρχισε μια πολιτική επανάσταση. Τώρα, δεν μπορεί να την σταματήσει»

Γιώργος Μητραλιάς

Ο παραπάνω τίτλος δεν είναι δικός μας, είναι της μεγάλης αμερικανικής   εφημερίδας Γουάσινγκτον Ποστ, αλλά τον υιοθετούμε χωρίς κανένα...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα

Δημοσκοπήσεις

Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το ΣΚΑΪ (1-7-2016) Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά: - Ν.Δ. 28,5% - ΣΥΡΙΖΑ 17% - Χρυσή... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της MRB για το real.gr (30-6-2016) Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 24 Ιουνίου για λογαριασμό του real.gr, τα ποσοστά των... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Αγροτικά Νέα «Μάχη» κατά της μείωσης του νερού στη λίμνη Αγιάς

«Μάχη» κατά της μείωσης του νερού στη λίμνη Αγιάς

«Διαπιστώσαμε ότι οι ποσότητες νερού στην λίμνη είναι μικρές και αυτό κατά την εκτίμηση των τεχνικών...

Πολιτιστικά Νέα Δέκα σπουδαίες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου

Δέκα σπουδαίες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου

Γιώργος Ρούσσος Με αφορμή το φιλμ «Chevalier» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στις...

Εκπαιδευτικά Νέα Διεθνείς διακρίσεις για Έλληνες φοιτητές της Αρχιτεκτονικής

Διεθνείς διακρίσεις για Έλληνες φοιτητές της Αρχιτεκτονικής

Ένα Βραβείο και τέσσερις διακρίσεις απέσπασαν οι διπλωματικές εργασίες των φοιτητών του Τμήματος Αρχιτεκτόνων...

Τουρισμός Spa Nails Del Mar e Sol, ο «ναός» της ομορφιάς στη Σαντορίνη

Spa Nails Del Mar e Sol, ο «ναός» της ομορφιάς στη Σαντορίνη

Μεγάλη ποικιλία σε θεραπείες και προϊόντα για την περιποίησή σας.

Επιστήμη Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο επιταχυντής σωματιδίων του CERN, η μάχη κατά του Έμπολα, η...

Ξεχωριστές ειδήσεις 20 από τις πιο τρελές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Snapchat!

20 από τις πιο τρελές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο...

To Snapchat αποτελεί το νέο διαδικτυακό κόλλημα και το AthensMagazine.gr συγκέντρωσε μερικές από τις πιο...