Banner Left Out2
Banner Right Out2
Μέχρι το τέλος του 2015 η νέα νομοθεσία για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις    |    Δύο κινητές μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Πεδίον του Άρεως για τους μετανάστες    |    Ποτάμι: Είναι αστείο να επικαλείται η Ζ. Κωνσταντοπούλου τήρηση των αρχών πολιτικής ευπρέπειας    |    Ο σωστός τρόπος πλυσίματος των χεριών    |    Κομισιόν: «Φιλόδοξος» αλλά «ρεαλιστικός» ο στόχος εκταμίευσης πριν από τις 20 Αυγούστου    |    Ετοίμαζαν 2 τόνους ποτά-μπόμπες στα μπαράκια της Χαλκιδικής και της υπόλοιπης χώρας    |    Ουδέν θέμα απόσυρσης του Μέσι από την εθνική    |    Τομ Κρουζ εναντίον BMW M3 (video)    |    Θετικά αποτιμά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τη λειτουργία των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων    |    "Ρεαλιστική" η πρώτη εκταμίευση από τον ESM πριν τις 20 Αυγούστου    |    Χοτζ: «Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα»    |    Κατρούγκαλος: Στοχευμένη προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στον Τύπο    |    Η απόφαση παράτασης θητείας των προϊσταμένων διθέσιων και τριθέσιων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων    |    Η Sofia Vergara στη νέα της ταινία πιο σέξι από ποτέ!    |    Communist party KKE on government negotiations    |    Weather Forecast: Fair on Wednesday    |    Refugees will be transferred to Votanikos, State Min Flambouraris tells ANA-MPA    |    Επίθεση Βρούτση στο υπ. Εργασίας σχετικά με την περιουσία των ασφαλιστικών ταμείων    |    Μικρή η μείωση στην τουριστική κίνηση τον Ιούλιο στη Ρόδο    |    Βίντεο. Ferrari που τρέχει με υπερβολική ταχύτητα τρακάρει πάνω σε μίνιβαν    |   

Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, βιογραφικό

Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, βιογραφικόΟ Σίμος Δανιηλίδης γεννήθηκε στις Συκιές το 1959, από το Θόδωρο και την Ευθυμία Δανιηλίδου. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο - καθηγήτρια Αυγή Σαρρή και έχουν μια κόρη, τη Μαρία - Ευθυμία. Είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων και της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας, και συνέχισε τις σπουδές του στη Σχολή Μάρκετινγκ και Διαφήμισης. Εργάστηκε ως Διοικητικός και Οικονομικός Διευθυντής του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Διευθυντής του γραφείου Μακεδονίας - Θράκης της εφημερίδας «Εξόρμηση» και συνεργάτης άλλων εφημερίδων και περιοδικών.

Στα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια μετείχε στους συνδικαλιστικούς αγώνες της γενιάς του ως πρόεδρος των Μαθητικών Κοινοτήτων Θεσσαλονίκης και του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής του. Ήταν ιδρυτικό μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Σπουδαστικής Ένωσης Ανωτέρων Σχολών Θεσσαλονίκης και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Σπουδαστικής Ένωσης Ελλάδας.

Το 1993 εκλέγεται αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών και Γενικός Γραμματέας το 1995. Είναι μέλος του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» και της Ευξείνου Λέσχης. Ιδρυτικό μέλος της Ευξείνου Εστίας Συκεών. Μέλος της Επιτροπής Διεθνούς Αμνηστίας. Ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Εθνικής Ανεξαρτησίας Διεθνούς Ειρήνης Αφοπλισμού (ΚΕΑΔΕΑ). Από το 1975 είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ, από το 1989 ως το 2005 μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης και σήμερα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά τον οδήγησε να ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τα ιδιαίτερα προβλήματα του δήμου μας. Το 1978 εκλέγεται στο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Συκεών. Από το 1982 εκλέγεται συνεχώς πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Συκεών το 1991 και 1992. Το 1991 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης και το 1993 εκλέγεται ομόφωνα πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Τον Οκτώβριο του 1994 οι δημότες των Συκεών του εμπιστεύονται τη διοίκηση του δήμου.
Ξεκινά πλέον μια νέα δημιουργική περίοδος για το δήμο Συκεών - πρωταγωνιστή στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Το 1995 εκλέγεται Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ). Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Θεσσαλονίκης τον εξέλεξε επίσης στη νευραλγική θέση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (Πακέτο Ντελόρ) για όλη την Κεντρική Μακεδονία. Από το 1996 είναι μέλος του Αρχαιολογικού Συμβουλίου Μακεδονίας. Το 1997 εκλέγεται στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και Ανάπτυξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΚΕ, και από το 2003 είναι αντιπρόεδρος.

Τον Οκτώβριο του 1998 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών.
Εκλέγεται ομόφωνα το 1998 πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας «Πυξίδα». Το 1999 εκλέγεται στο Ανώτατο Όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης- την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΚΕ. Διετέλεσε υπεύθυνος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Πόρων, Απασχόλησης και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΚΕΔΚΕ. Εμπνευστής και υπεύθυνος για την υλοποίηση και παρακολούθηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για όλη την Ελλάδα και αντιπρόεδρος της αντίστοιχης Επιτροπής Παρακολούθησης. Εκλέγεται στην Εκτελεστική Επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Κοινωνικής Φροντίδας του αρμόδιου πανελλήνιου οργάνου για την εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής σε όλη τη χώρα. Υπεύθυνος για θέματα Παιδείας και Σχολικής Στέγης της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης ως σήμερα. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ σε όλες τις Επιτροπές Μεγάλων Έργων νομού Θεσσαλονίκης (αντιπλημμυρικά, αποχετευτικά, ύδρευση, Εγνατία Οδός, περιφερειακός, ανισόπεδοι κόμβοι, γήπεδα και αθλητικά κέντρα). Διετέλεσε υπεύθυνος της ΚΕΔΚΕ για το ρόλο της Τ.Α. στην αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών και Φυσικών Καταστροφών. Μέλος του Δ.Σ. του Ειδικού Ταμείου του ΥΠΕΧΩΔΕ για τα μεγάλα έργα και τα Πολεοδομικά Σχέδια (Ε.Τ.Ε.Ρ.Π.Σ.) σε όλη τη χώρα.

Τον Οκτώβριο του 2002 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 50,2%.
Επανεκλέγεται στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης. Μέλος του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ. Επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης στην ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος πρόεδρος. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στην Επιτροπή Καθοδήγησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη Βουλγαρία και τα Σκόπια. Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΚΕ. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στην Επιτροπή Ελέγχου λειτουργίας της ΔΕΗ. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στα Έργα των Σχολείων που κατασκευάζει ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στο Συμβούλιο Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης. Εκπρόσωπος της Ελλαδικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΚΕ) σε πολλά διεθνή και ευρωπαϊκά συνέδρια.

Τον Οκτώβριο του 2006 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 54%.
Εκλέγεται μέλος του Δ.Σ. και αναλαμβάνει πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Απασχόλησης της ΚΕΔΚΕ. Επανεκλέγεται στο Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης. Επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης «Αυτοδιοικητική Κίνηση Θεσσαλονίκης» στην ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης. Μέλος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων νομού Θεσσαλονίκης.

 Από το 1995 έως σήμερα εισηγήθηκε και πρότεινε:

 • Την ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 • Την εφαρμογή του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». Την ίδρυση υπηρεσιών στην Τ.Α. για τη στήριξη των ανέργων και την προώθηση της απασχόλησης.
 • Τη μεταφορά των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών στους δήμους, την κατάργηση του ΠΙΚΠΑ και του Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων, προσωπικού και εξοπλισμού του στους δήμους.
 •  Την ίδρυση και λειτουργία των Σχολών Γονέων στους δήμους. Την ίδρυση και λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας στη χώρα.
 • Τη θεσμοθέτηση του Ολοήμερου Σχολείου. Την ίδρυση και λειτουργία Συμβουλίων Μεταναστών και την καθιέρωση κοινωνικών, πολιτικών και εκλογικών δικαιωμάτων και αδειών για τους μετανάστες.
 • Την ίδρυση και λειτουργία υπηρεσιών για τα Άτομα με Αναπηρία στους δήμους.
 • Τη θεσμοθέτηση υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εκδηλώσεων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλους τους δήμους, τους νομούς και τις περιφέρειες της χώρας.
 • Την πλήρη αποκέντρωση του εκπαιδευτικού συστήματος και την ουσιαστική εμπλοκή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ποιοτική αναβάθμιση της παιδείας.
 • Την εισαγωγή της Προληπτικής Παιδιατρικής, της Καλλιτεχνικής και Αθλητικής Παιδείας στους Παιδικούς Σταθμούς.
 • Τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και το απόγευμα.
 • Την καθιέρωση Επιτροπής Ελέγχου και Παρακολούθησης της λειτουργίας και της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΗ.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, επανεξελέγη Δήμαρχος Νεαπόλεως - Συκεών.Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Μέχρι το τέλος του 2015 η νέα νομοθεσία για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις

04/08/2015 - 16:35 - Μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται η νέα νομοθεσία για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, καθώς...

Δύο κινητές μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Πεδίον του Άρεως για τους μετανάστες

04/08/2015 - 16:24:00 -

Ποτάμι: Είναι αστείο να επικαλείται η Ζ. Κωνσταντοπούλου τήρηση των αρχών πολιτικής ευπρέπειας

04/08/2015 - 16:21 - Είναι τουλάχιστον αστείο να επικαλείται η κ. Κωνσταντοπούλου την «τήρηση των αρχών πολιτικής...

Ο σωστός τρόπος πλυσίματος των χεριών

04/08/2015 - 16:16:00 -

Κομισιόν: «Φιλόδοξος» αλλά «ρεαλιστικός» ο στόχος εκταμίευσης πριν από τις 20 Αυγούστου

04/08/2015 - 16:06 - Ως «φιλόδοξο» αλλά «ρεαλιστικό» χαρακτήρισε η Κομισιόν τον στόχο να έχει πραγματοποιηθεί η...

Ετοίμαζαν 2 τόνους ποτά-μπόμπες στα μπαράκια της Χαλκιδικής και της υπόλοιπης χώρας

04/08/2015 - 16:04:05 -

Ουδέν θέμα απόσυρσης του Μέσι από την εθνική

04/08/2015 - 15:50:24 -

Τομ Κρουζ εναντίον BMW M3 (video)

04/08/2015 - 15:50:00 -

Θετικά αποτιμά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τη λειτουργία των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

04/08/2015 - 15:49:50 -

"Ρεαλιστική" η πρώτη εκταμίευση από τον ESM πριν τις 20 Αυγούστου

04/08/2015 - 15:48:00 -

Χοτζ: «Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα»

04/08/2015 - 15:45:00 -

Κατρούγκαλος: Στοχευμένη προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στον Τύπο

04/08/2015 - 15:45:00 -

Η απόφαση παράτασης θητείας των προϊσταμένων διθέσιων και τριθέσιων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων

04/08/2015 - 15:25:01 -

Η Sofia Vergara στη νέα της ταινία πιο σέξι από ποτέ!

04/08/2015 - 15:19:00 -

Communist party KKE on government negotiations

04/08/2015 - 15:17:48 -

Weather Forecast: Fair on Wednesday

04/08/2015 - 15:16:27 -

Refugees will be transferred to Votanikos, State Min Flambouraris tells ANA-MPA

04/08/2015 - 15:14:48 -

Επίθεση Βρούτση στο υπ. Εργασίας σχετικά με την περιουσία των ασφαλιστικών ταμείων

04/08/2015 - 15:14 - Ευθύνες στην κυβέρνηση για μείωση της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων, επιρρίπτει ο...

Μικρή η μείωση στην τουριστική κίνηση τον Ιούλιο στη Ρόδο

04/08/2015 - 15:02:00 -

Βίντεο. Ferrari που τρέχει με υπερβολική ταχύτητα τρακάρει πάνω σε μίνιβαν

04/08/2015 - 14:56:12 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Ψηφοδέλτια
Δείτε τα ψηφοδέλτια των εκλογών
Εκλογές 2015
Νέα από τον Κόσμο Κύπρος: Δεν έγινε συζήτηση για χάρτες, ούτε για ονόματα χωριών

Κύπρος: Δεν έγινε συζήτηση για χάρτες, ούτε για ονόματα χωριών

Η «υπουργός» Εξωτερικών του καθεστώτος Εμινέ Τσολάκ, δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα «Hurriyet Daily News» ότι το ζήτημα του Βαρωσιού (περίκλειστη...

Τεχνολογία Πώς να μετατρέψετε το smartphone σας σε προβολέα τρισδιάστατων ολογραμμάτων

Πώς να μετατρέψετε το smartphone σας σε προβολέα τρισδιάστατων ολογραμμάτων

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα ολόγραμμα με εργαλεία που υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα...

Αθλητικά Πλησιάζει στη Σπόρτινγκ ο Μήτρογλου

Πλησιάζει στη Σπόρτινγκ ο Μήτρογλου

Η Σπόρτινγκ έχει βρει την χρυσή τομή με την Φούλαμ για τον Μήτρογλου με τον διεθνή φορ να δέχεται μείωση ύψους 30% στις αποδοχές του προκειμένου να...

Κύπρος - Ειδήσεις Στο 50% η πληρότητα των φραγμάτων

Στο 50% η πληρότητα των φραγμάτων

Στο 50% βρίσκεται η πληρότητα των φραγμάτων σήμερα σε σύγκριση με 38% πέρσι την ίδια μέρα, δήλωσε ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Αναπτύξεως...

Επισκέψεις στο eklogika
Το eklogika.gr από 21-6-2015 έως 21-7-2015 δέχτηκε 989.058 επισκέψεις, από 569.652 μοναδικούς επισκέπτες, με 2.862.306   pageviews. Δείτε τα  Στοιχεία του Google analytics

Υγεία Κίνδυνος πρόωρου θανάτου για τους νέους σε ηλικία πατέρες

Κίνδυνος πρόωρου θανάτου για τους νέους σε ηλικία πατέρες

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι όταν ένας νέος γίνεται γρήγορα μπαμπάς, αποκτά πρόωρα αυξημένες ευθύνες, γεγονός που του δημιουργεί πιο έντονο...

Ψυχαγωγία Η Sofia Vergara στη νέα της ταινία πιο σέξι από ποτέ!

Η Sofia Vergara στη νέα της ταινία πιο σέξι από ποτέ!

Έχετε δει τη νέα ταινία της Sofia Vergara, «Hot Pursuit»; Αν όχι, δείτε τις φωτογραφίες από την ταινία και τότε σίγουρα θα σας γεννηθεί η...

Αυτοκίνητο Βίντεο. Ferrari που τρέχει με υπερβολική ταχύτητα τρακάρει πάνω σε μίνιβαν

Βίντεο. Ferrari που τρέχει με υπερβολική ταχύτητα τρακάρει πάνω σε μίνιβαν

Η βιντεοκάμερα που βρισκόταν πάνω στο ταμπλό άλλου αυτοκινήτου, κατέγραψε μία Ferrari 458 να περνά διασταύρωση την ώρα που το φανάρι είχε δείξει...

Υπουργείο Εσωτερικών

Πολιτικά άρθρα

Ο νεοφιλελεύθερος τρόμος

Ανδρέας Ανδριανόπουλος

Ο αποδιοπομπαίος τράγος της ελληνικής πολιτικής σκηνής και η υποτιθέμενη αντίσταση του αντι-νεοφιλελεύθερου μετώπου. Ποιες είναι οι βιώσιμες λύσεις

Δείτε όλο το άρθρο
Ο Βαγγέλης απαιτεί Τσίπρα

Απόστολος Διαμαντής Θα μπορούσε να είναι η δήλωση του αιώνα, η απαίτηση του προσωρινού προέδρου της ΝΔ που τη διαβάσαμε στη Real την Κυριακή: «Ο κ....

Δείτε όλο το άρθρο
Καινούργιο «success story»;

Αλέξανδρος Ζέρβας Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πόσο θα μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου να συνεχίζει τις λεκτικές ακροβασίες μεταξύ της «υπεράσπισης...

Δείτε όλο το άρθρο
Η στρατηγική απέναντι στην ΕΕ

Χρήστος Γιαννίμπας

Πριν 25 χρόνια είχε συγκροτηθεί ο ενιαίος ΣΥΝ (Συνασπισμός της Αριστεράς και της προόδου) κυρίως από το ΚΚΕ και την ΕΑΡ (μετεξέλιξη του ΚΚΕ εσ.). Στο...

Δείτε όλο το άρθρο
Ο Βαρουφάκης, ο Μητρόπουλος, η Κωνσταντοπούλου και ο Αλκιβιάδης

Κώστας Β. Μάρκου Η έξοχη Γαλλίδα ελληνίστρια Ζακλίν ντε Ρομιγύ ασχολήθηκε με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και ιδιαίτερα με την προσωπικότητα του...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα

Δημοσκοπήσεις

Δημοσκόπηση της PALMOS ANALYSIS για την «Εφημερίδα των Συντακτών» 18-7-2015 Υπέρ μίας συμφωνίας ακόμα και με σκληρούς όρους, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο χρεοκοπίας και η έξοδος από την Ευρωζώνη, τάσσεται το 70% των... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση Kapa Research για την εφημερίδα το "Βήμα" (14/07/2015) Σύμφωνη βρίσκει την πλειοψηφία των πολιτών η επιλογή της κυβέρνησης να προχωρήσει σε συμφωνία με τους δανειστές παρά τα σκληρά μέτρα που... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Αγροτικά Νέα Αρκουδάκι νεκρό σε τροχαίο

Αρκουδάκι νεκρό σε τροχαίο

Το περιστατικό γνωστοποίησε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας - Θράκης.

Πολιτιστικά Νέα Λέσβος: Εναλλακτικό Φεστιβάλ «Ρίζα στην Πρίζα»

Λέσβος: Εναλλακτικό Φεστιβάλ «Ρίζα στην Πρίζα»

Το μουσικό φεστιβάλ «Ρίζα στην Πρίζα» επιστρέφει στο νησί της Λέσβου στο Αναγνωστήριο Αγιάσου για δεύτερη...

Εκπαιδευτικά Νέα Η απόφαση παράτασης θητείας των προϊσταμένων διθέσιων και τριθέσιων δημοτικών σχολείων  και  νηπιαγωγείων

Η απόφαση παράτασης θητείας των προϊσταμένων διθέσιων...

Παρατείνεται η θητεία των προϊσταμένων διθέσιων και τριθέσιων δημοτικών σχολείων καθώς και των...

Τουρισμός Η αύξηση ΦΠΑ στις ναυλώσεις σκαφών πλήττει τον θαλάσσιο τουρισμό

Η αύξηση ΦΠΑ στις ναυλώσεις σκαφών πλήττει τον θαλάσσιο...

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ)

Επιστήμη Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο επιταχυντής σωματιδίων του CERN, η μάχη κατά του Έμπολα, η...

Ξεχωριστές ειδήσεις Γυναίκα ζούσε για τρία χρόνια με ένα ψαλίδι στο στομάχι της (pics)

Γυναίκα ζούσε για τρία χρόνια με ένα ψαλίδι στο στομάχι της...

Το ξέχασαν οι γιατροί το 2012 όταν την υπέβαλαν σε καισαρική - Χρειάστηκε επέμβαση 2,5 ωρών προκειμένου να...