Banner Left Out
Banner Right Out
Για έκτη φορά διεκδικεί την αποφυλάκισή της η Βίκυ Σταμάτη    |    O καιρός σήμερα 27/5    |    Οι προδικαστικές ενστάσεις σήμερα στο Ανώτατο    |    «Τώρα, τον τίτλο»    |    Λιβύη- Απόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού Θινί    |    Μιχελογιαννάκης: Να προσέξει πολύ τι συμφωνία θα φέρει ο Τσίπρας    |    Πως να ξεχωρίζεις τους αληθινούς φίλους    |    Αναλυτικός οδηγός για την συμπλήρωση-υποβολή φορολογικών δηλώσεων    |    Επιβεβαίωση για φαν ντερ Φάαρτ    |    Νιγηρία: 43 νεκροί από επίθεση της Μπόκο Χαράμ    |    Περιμένει και ελπίζει το Χρηματιστήριο    |    Που θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία σήμερα - Η ...    |    Στη λίστα με τις πιο υγιεινές εθνικές κουζίνες η Ελλάδα    |    Σκούπισε και πάει τελικούς! (vids)    |    Ταχυπαλμία: Πότε πρέπει να σας ανησυχεί    |    Πότε είναι η καλύτερη ώρα να πιεις καφέ; - ΒΙΝΤΕΟ    |    Νέο ρεκόρ Guinness: Κάλυψε το σώμα του με 1,1 εκατ. μέλισσες (pics & vid)    |    Ξεκινούν οι εργασίες στο Γεφύρι της Πλάκας – ΦΩΤΟ – ...    |    «Κόβεται» ο Χολέμπας!    |    «Θέλουμε τοπ προπονητή στη Γουέστ Χαμ»    |   

Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, βιογραφικό

Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, βιογραφικόΟ Σίμος Δανιηλίδης γεννήθηκε στις Συκιές το 1959, από το Θόδωρο και την Ευθυμία Δανιηλίδου. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο - καθηγήτρια Αυγή Σαρρή και έχουν μια κόρη, τη Μαρία - Ευθυμία. Είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων και της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας, και συνέχισε τις σπουδές του στη Σχολή Μάρκετινγκ και Διαφήμισης. Εργάστηκε ως Διοικητικός και Οικονομικός Διευθυντής του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Διευθυντής του γραφείου Μακεδονίας - Θράκης της εφημερίδας «Εξόρμηση» και συνεργάτης άλλων εφημερίδων και περιοδικών.

Στα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια μετείχε στους συνδικαλιστικούς αγώνες της γενιάς του ως πρόεδρος των Μαθητικών Κοινοτήτων Θεσσαλονίκης και του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής του. Ήταν ιδρυτικό μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Σπουδαστικής Ένωσης Ανωτέρων Σχολών Θεσσαλονίκης και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Σπουδαστικής Ένωσης Ελλάδας.

Το 1993 εκλέγεται αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών και Γενικός Γραμματέας το 1995. Είναι μέλος του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» και της Ευξείνου Λέσχης. Ιδρυτικό μέλος της Ευξείνου Εστίας Συκεών. Μέλος της Επιτροπής Διεθνούς Αμνηστίας. Ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Εθνικής Ανεξαρτησίας Διεθνούς Ειρήνης Αφοπλισμού (ΚΕΑΔΕΑ). Από το 1975 είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ, από το 1989 ως το 2005 μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης και σήμερα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά τον οδήγησε να ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τα ιδιαίτερα προβλήματα του δήμου μας. Το 1978 εκλέγεται στο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Συκεών. Από το 1982 εκλέγεται συνεχώς πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Συκεών το 1991 και 1992. Το 1991 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης και το 1993 εκλέγεται ομόφωνα πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Τον Οκτώβριο του 1994 οι δημότες των Συκεών του εμπιστεύονται τη διοίκηση του δήμου.
Ξεκινά πλέον μια νέα δημιουργική περίοδος για το δήμο Συκεών - πρωταγωνιστή στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Το 1995 εκλέγεται Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ). Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Θεσσαλονίκης τον εξέλεξε επίσης στη νευραλγική θέση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (Πακέτο Ντελόρ) για όλη την Κεντρική Μακεδονία. Από το 1996 είναι μέλος του Αρχαιολογικού Συμβουλίου Μακεδονίας. Το 1997 εκλέγεται στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και Ανάπτυξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΚΕ, και από το 2003 είναι αντιπρόεδρος.

Τον Οκτώβριο του 1998 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών.
Εκλέγεται ομόφωνα το 1998 πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας «Πυξίδα». Το 1999 εκλέγεται στο Ανώτατο Όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης- την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΚΕ. Διετέλεσε υπεύθυνος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Πόρων, Απασχόλησης και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΚΕΔΚΕ. Εμπνευστής και υπεύθυνος για την υλοποίηση και παρακολούθηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για όλη την Ελλάδα και αντιπρόεδρος της αντίστοιχης Επιτροπής Παρακολούθησης. Εκλέγεται στην Εκτελεστική Επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Κοινωνικής Φροντίδας του αρμόδιου πανελλήνιου οργάνου για την εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής σε όλη τη χώρα. Υπεύθυνος για θέματα Παιδείας και Σχολικής Στέγης της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης ως σήμερα. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ σε όλες τις Επιτροπές Μεγάλων Έργων νομού Θεσσαλονίκης (αντιπλημμυρικά, αποχετευτικά, ύδρευση, Εγνατία Οδός, περιφερειακός, ανισόπεδοι κόμβοι, γήπεδα και αθλητικά κέντρα). Διετέλεσε υπεύθυνος της ΚΕΔΚΕ για το ρόλο της Τ.Α. στην αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών και Φυσικών Καταστροφών. Μέλος του Δ.Σ. του Ειδικού Ταμείου του ΥΠΕΧΩΔΕ για τα μεγάλα έργα και τα Πολεοδομικά Σχέδια (Ε.Τ.Ε.Ρ.Π.Σ.) σε όλη τη χώρα.

Τον Οκτώβριο του 2002 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 50,2%.
Επανεκλέγεται στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης. Μέλος του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ. Επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης στην ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος πρόεδρος. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στην Επιτροπή Καθοδήγησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη Βουλγαρία και τα Σκόπια. Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΚΕ. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στην Επιτροπή Ελέγχου λειτουργίας της ΔΕΗ. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στα Έργα των Σχολείων που κατασκευάζει ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στο Συμβούλιο Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης. Εκπρόσωπος της Ελλαδικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΚΕ) σε πολλά διεθνή και ευρωπαϊκά συνέδρια.

Τον Οκτώβριο του 2006 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 54%.
Εκλέγεται μέλος του Δ.Σ. και αναλαμβάνει πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Απασχόλησης της ΚΕΔΚΕ. Επανεκλέγεται στο Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης. Επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης «Αυτοδιοικητική Κίνηση Θεσσαλονίκης» στην ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης. Μέλος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων νομού Θεσσαλονίκης.

 Από το 1995 έως σήμερα εισηγήθηκε και πρότεινε:

 • Την ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 • Την εφαρμογή του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». Την ίδρυση υπηρεσιών στην Τ.Α. για τη στήριξη των ανέργων και την προώθηση της απασχόλησης.
 • Τη μεταφορά των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών στους δήμους, την κατάργηση του ΠΙΚΠΑ και του Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων, προσωπικού και εξοπλισμού του στους δήμους.
 •  Την ίδρυση και λειτουργία των Σχολών Γονέων στους δήμους. Την ίδρυση και λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας στη χώρα.
 • Τη θεσμοθέτηση του Ολοήμερου Σχολείου. Την ίδρυση και λειτουργία Συμβουλίων Μεταναστών και την καθιέρωση κοινωνικών, πολιτικών και εκλογικών δικαιωμάτων και αδειών για τους μετανάστες.
 • Την ίδρυση και λειτουργία υπηρεσιών για τα Άτομα με Αναπηρία στους δήμους.
 • Τη θεσμοθέτηση υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εκδηλώσεων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλους τους δήμους, τους νομούς και τις περιφέρειες της χώρας.
 • Την πλήρη αποκέντρωση του εκπαιδευτικού συστήματος και την ουσιαστική εμπλοκή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ποιοτική αναβάθμιση της παιδείας.
 • Την εισαγωγή της Προληπτικής Παιδιατρικής, της Καλλιτεχνικής και Αθλητικής Παιδείας στους Παιδικούς Σταθμούς.
 • Τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και το απόγευμα.
 • Την καθιέρωση Επιτροπής Ελέγχου και Παρακολούθησης της λειτουργίας και της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΗ.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, επανεξελέγη Δήμαρχος Νεαπόλεως - Συκεών.Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Για έκτη φορά διεκδικεί την αποφυλάκισή της η Βίκυ Σταμάτη

27/05/2015 - 07:25:00 -

O καιρός σήμερα 27/5

27/05/2015 - 07:22:00 -

Οι προδικαστικές ενστάσεις σήμερα στο Ανώτατο

27/05/2015 - 07:16:00 -

«Τώρα, τον τίτλο»

27/05/2015 - 07:03:00 -

Λιβύη- Απόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού Θινί

27/05/2015 - 06:55:00 -

Μιχελογιαννάκης: Να προσέξει πολύ τι συμφωνία θα φέρει ο Τσίπρας

27/05/2015 - 06:45:00 -

Πως να ξεχωρίζεις τους αληθινούς φίλους

27/05/2015 - 06:42:00 -

Αναλυτικός οδηγός για την συμπλήρωση-υποβολή φορολογικών δηλώσεων

27/05/2015 - 06:40:00 -

Επιβεβαίωση για φαν ντερ Φάαρτ

27/05/2015 - 06:27:00 -

Νιγηρία: 43 νεκροί από επίθεση της Μπόκο Χαράμ

27/05/2015 - 06:26:00 -

Περιμένει και ελπίζει το Χρηματιστήριο

27/05/2015 - 06:20:00 -

Που θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία σήμερα - Η ...

27/05/2015 - 06:10:00 -

Στη λίστα με τις πιο υγιεινές εθνικές κουζίνες η Ελλάδα

27/05/2015 - 06:10:00 -

Σκούπισε και πάει τελικούς! (vids)

27/05/2015 - 06:09:00 -

Ταχυπαλμία: Πότε πρέπει να σας ανησυχεί

27/05/2015 - 06:05:00 -

Πότε είναι η καλύτερη ώρα να πιεις καφέ; - ΒΙΝΤΕΟ

27/05/2015 - 05:54:00 -

Νέο ρεκόρ Guinness: Κάλυψε το σώμα του με 1,1 εκατ. μέλισσες (pics & vid)

27/05/2015 - 05:48:00 -

Ξεκινούν οι εργασίες στο Γεφύρι της Πλάκας – ΦΩΤΟ – ...

27/05/2015 - 05:37:00 -

«Κόβεται» ο Χολέμπας!

27/05/2015 - 05:30:00 -

«Θέλουμε τοπ προπονητή στη Γουέστ Χαμ»

27/05/2015 - 05:13:00 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Ψηφοδέλτια
Δείτε τα ψηφοδέλτια των εκλογών
Εκλογές 2015
Νέα από τον Κόσμο Λιβύη- Απόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού Θινί

Λιβύη- Απόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού Θινί

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος πρωθυπουργός της Λιβύης Αμπντουλάχ αλ-Θινί είπε ότι υπήρξε δολοφονική απόπειρα εναντίον του από οπλοφόρους που άνοιξαν πυρ...

Τεχνολογία Παράλυτος πίνει μπύρα με ρομποτικό χέρι που ελέγχει με το μυαλό του [ΒΙΝΤΕΟ]

Παράλυτος πίνει μπύρα με ρομποτικό χέρι που ελέγχει με το μυαλό του [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Έρικ Σόρτο δεν μπορούσε να κουνήσει τα χέρια του και τα πόδια για τουλάχιστον μία δεκαετία, έπειτα από ένα τραύμα που δέχτηκε από πυροβόλο όπλο και...

Αθλητικά Σκούπισε και πάει τελικούς! (vids)

Σκούπισε και πάει τελικούς! (vids)

Οι Καβαλίερς μετέτρεψαν σε περίπατο το τέταρτο ματς σκουπίζοντας με 118-88 τους Χοκς, κατέκτησαν τον τίτλο στην Ανατολή και περιμένουν τον αντίπαλό...

Κύπρος - Ειδήσεις Οι προδικαστικές ενστάσεις σήμερα στο Ανώτατο

Οι προδικαστικές ενστάσεις σήμερα στο Ανώτατο

Τις δύο προδικαστικές ενστάσεις που εγείρουν οι δικηγόροι του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου θα ακούσει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο...

Επισκέψεις στο eklogika
Το eklogika.gr από 20-2-2015 έως 20-3-2015 δέχτηκε 1.238.882 επισκέψεις, από 578.291 μοναδικούς επισκέπτες, με 2.900.106   pageviews. Δείτε τα  Στοιχεία του Google analytics

Υγεία Στη λίστα με τις πιο υγιεινές εθνικές κουζίνες η Ελλάδα

Στη λίστα με τις πιο υγιεινές εθνικές κουζίνες η Ελλάδα

Κατά καιρούς έχουν δημοσιοποιηθεί πολλές έρευνες για την μεσογειακή διατροφή, η οποία αποτελεί «ασπίδα» για πολλές παθήσεις. Πρόκειται για ένα...

Ψυχαγωγία Cameron Russell: Ενα πραγματικό τοπ μόντελ

Cameron Russell: Ενα πραγματικό τοπ μόντελ

Στο φακό του γνωστού φωτογράφου μόδας Miguel Reveriego για το editorial μόδας του περιοδικού “Vogue” της ισπανικής έκδοσης του Ιουνίου πόζαρε η...

Αυτοκίνητο «Δε θέλω κάποιον που να κλαίει σαν μωρό!»

«Δε θέλω κάποιον που να κλαίει σαν μωρό!»

Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε πως δε θέλει για ομόσταυλό του κάποιον που να κλαίει σαν μωρό, αλλά έναν άνθρωπο με καλή αίσθηση του χιούμορ και πιστό στην...

Πολιτικά άρθρα

Αλήθειες και ψέματα σχετικά με την Ελληνοευρωπαϊκή σύγκρουση

Χρήστος Καψάλης

Η σύγκρουση ελληνικής κυβέρνησης και δανειστών είναι αμιγώς πολιτική -το έχω γράψει πολλές φορές άλλωστε- και όλα τα υπόλοιπα περί ασάφειας των...

Δείτε όλο το άρθρο
ΕΚΚΙΝΗΣΗ τώρα για να προχωρήσουμε

Παντελής Οικονόμου

Ενώ παραμένει κοινός τόπος η επιθυμία μας να πετύχει η κυβέρνηση το καλύτερο, τα αρνητικά σήματα πληθαίνουν, ροκανίζοντας την προεκλογική ευφορία και...

Δείτε όλο το άρθρο
Μία Ελληνίδα στο Λονδίνο γράφει: Παράτησε τη δουλειά του, για να νοικιάζει το σπίτι του

Δώρα Παυλίδου

Ο Πορτογάλος Τιάγο παραιτήθηκε από τη δουλειά του στην Emirates και πλέον βγάζει χρήματα φιλοξενώντας τουρίστες από όλο τον κόσμο... ή πώς να...

Δείτε όλο το άρθρο
Οι κόκκινες γραμμές της αντιπολίτευσης

Ανδρέας Ανδριανόπουλος

Η θανατηφόρα κρίση που προετοίμαζε το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση, εθίζοντας τον λαό στη λογική πως η δημοκρατία ταυτιζόταν με...

Δείτε όλο το άρθρο
ΕΡΤ, ΝΕΡΙΤ, οι τακτικές των κομμάτων δεν αλλάζουν

Κώστας Ζουγρής

Η "ηλίθια ενέργεια" κλεισίματος της ΕΡΤ από τον Αντώνη Σαμαρά και τα χρόνια δημοκρατικής διαχείρισης, που θα χρειαστούν για να μπορέσει να επανέλθει...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα

Δημοσκοπήσεις

Δημοσκόπηση Public Issue για την εφημερίδα Αυγή (24-05-2015) Πολύ σημαντικό προβάδισμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, καθαρή υπεροχή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, έναντι του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και σημαντική αποδοχή της... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση Πανεπιστημίου Μακεδονία (18-05-2015) Σημαντικά μειώθηκε το ποσοστό των πολιτών που στηρίζουν τη στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, όπως φαίνεται... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Αγροτικά Νέα Ένα γιαούρτι και λίγοι ξηροί καρποί το απόγευμα σου κόβουν την όρεξη

Ένα γιαούρτι και λίγοι ξηροί καρποί το απόγευμα σου κόβουν...

Ένα υγιεινό σνακ πλούσιο σε πρωτεΐνες νωρίς το απόγευμα μπορεί να κόψει την όρεξη.

Πολιτιστικά Νέα Ένας υποψήφιος σχολιάζει τα θέματα των μαθηματικών στις πανελλαδικές εξετάσεις

Ένας υποψήφιος σχολιάζει τα θέματα των μαθηματικών στις...

Ο μαθητής Χαράλαμπος Φιλιππάτος ανάρτησε στον ιστότοπο mathematica.gr ένα κείμενο με αφορμή τα θέματα των...

Εκπαιδευτικά Νέα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: Αδυναμία κάλυψης δαπανών των μαθητών στις Ολυμπιάδες

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: Αδυναμία κάλυψης δαπανών των μαθητών στις...

Α. Tο υπουργείο Παιδείας αδυνατεί να καλύψει δαπάνες μετάβασης ή συμμετοχής σε Διεθνείς ή Βαλκανικές...

Τουρισμός Πώς μπορείτε να ανακαλύψετε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια

Πώς μπορείτε να ανακαλύψετε τα φθηνότερα αεροπορικά...

Προσφορές και μυστικά.

Επιστήμη Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο επιταχυντής σωματιδίων του CERN, η μάχη κατά του Έμπολα, η...

Ξεχωριστές ειδήσεις Νέο ρεκόρ Guinness: Κάλυψε το σώμα του με 1,1 εκατ. μέλισσες (pics & vid)

Νέο ρεκόρ Guinness: Κάλυψε το σώμα του με 1,1 εκατ....

Νέο ρεκόρ Guinness έκανε ο 55χρονος Gao Bingguo αφού κάλυψε το σώμα του με 1,1 εκατ. μέλισσες στην Κίνα και...