Banner Left Out2
Banner Right Out2
Μίχαλος: Μονόδρομος η μείωση του χρέους    |    Νέα ήττα για την Ελλαδα , στα τελικά η Βόρεια Ιρλανδία(VID)    |    Συνέδριο μέσα στο Φεβρουάριο θα εισηγηθεί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ    |    Βρέθηκε λύση με τους νοσηλευτές των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας    |    Γέμισε τη βιτρίνα με τσάντες μαϊμού    |    Θριαμβευτής ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φετινό ντέρμπι των "αιωνίων"    |    Γιούνκερ: Μην έχετε αυταπάτη, η προσφυγική κρίση θα κρατήσει χρόνια    |    Τουρκία: Υπό όρους 40% αποζημιώσεις για το περουσιακό    |    Η Fed οδήγησε τη Wall    |    Οι δύο άξονες της Κριστίν Λαγκάρντ: Μεταρρυθμίσεις και διευθέτηση του ελληνικού χρέους    |    Απώλειες σε χρυσό και ασήμι    |    Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Θα προτείνει συνέδριο το Φεβρουάριο    |    Πώς θα πληρώνονται οι εκπαιδευτικοί μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων    |    Η ΕΚΤ παρουσίασε και το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ (video)    |    Τους έπιασαν με περισσότερα από 20.000 λαθραία πακέτα με τσιγάρα    |    Μοσκοβισί: Μετά την αξιολόγηση θα ασχοληθούμε με το χρέος    |    Τουρκία: "Μαύρο" στα κανάλια που υποστηρίζουν τον εχθρό του Ερντογάν, Γκιουλέν    |    Στις 22 Νοεμβρίου θα γίνουν τελικά οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ    |    Τα γραφεία του στην Αθήνα εγκαινίασε ο Α. Τζιτζικώστας    |    Σαπέν: Δεν έχω αμφιβολία ότι το ΔΝΤ θα συμμετέχει και στο τρίτο πρόγραμμα της Ελλάδας    |   

Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, βιογραφικό

Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, βιογραφικόΟ Σίμος Δανιηλίδης γεννήθηκε στις Συκιές το 1959, από το Θόδωρο και την Ευθυμία Δανιηλίδου. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο - καθηγήτρια Αυγή Σαρρή και έχουν μια κόρη, τη Μαρία - Ευθυμία. Είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων και της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας, και συνέχισε τις σπουδές του στη Σχολή Μάρκετινγκ και Διαφήμισης. Εργάστηκε ως Διοικητικός και Οικονομικός Διευθυντής του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Διευθυντής του γραφείου Μακεδονίας - Θράκης της εφημερίδας «Εξόρμηση» και συνεργάτης άλλων εφημερίδων και περιοδικών.

Στα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια μετείχε στους συνδικαλιστικούς αγώνες της γενιάς του ως πρόεδρος των Μαθητικών Κοινοτήτων Θεσσαλονίκης και του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής του. Ήταν ιδρυτικό μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Σπουδαστικής Ένωσης Ανωτέρων Σχολών Θεσσαλονίκης και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Σπουδαστικής Ένωσης Ελλάδας.

Το 1993 εκλέγεται αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών και Γενικός Γραμματέας το 1995. Είναι μέλος του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» και της Ευξείνου Λέσχης. Ιδρυτικό μέλος της Ευξείνου Εστίας Συκεών. Μέλος της Επιτροπής Διεθνούς Αμνηστίας. Ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Εθνικής Ανεξαρτησίας Διεθνούς Ειρήνης Αφοπλισμού (ΚΕΑΔΕΑ). Από το 1975 είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ, από το 1989 ως το 2005 μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης και σήμερα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά τον οδήγησε να ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τα ιδιαίτερα προβλήματα του δήμου μας. Το 1978 εκλέγεται στο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Συκεών. Από το 1982 εκλέγεται συνεχώς πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Συκεών το 1991 και 1992. Το 1991 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης και το 1993 εκλέγεται ομόφωνα πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Τον Οκτώβριο του 1994 οι δημότες των Συκεών του εμπιστεύονται τη διοίκηση του δήμου.
Ξεκινά πλέον μια νέα δημιουργική περίοδος για το δήμο Συκεών - πρωταγωνιστή στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Το 1995 εκλέγεται Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ). Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Θεσσαλονίκης τον εξέλεξε επίσης στη νευραλγική θέση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (Πακέτο Ντελόρ) για όλη την Κεντρική Μακεδονία. Από το 1996 είναι μέλος του Αρχαιολογικού Συμβουλίου Μακεδονίας. Το 1997 εκλέγεται στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και Ανάπτυξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΚΕ, και από το 2003 είναι αντιπρόεδρος.

Τον Οκτώβριο του 1998 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών.
Εκλέγεται ομόφωνα το 1998 πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας «Πυξίδα». Το 1999 εκλέγεται στο Ανώτατο Όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης- την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΚΕ. Διετέλεσε υπεύθυνος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Πόρων, Απασχόλησης και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΚΕΔΚΕ. Εμπνευστής και υπεύθυνος για την υλοποίηση και παρακολούθηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για όλη την Ελλάδα και αντιπρόεδρος της αντίστοιχης Επιτροπής Παρακολούθησης. Εκλέγεται στην Εκτελεστική Επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Κοινωνικής Φροντίδας του αρμόδιου πανελλήνιου οργάνου για την εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής σε όλη τη χώρα. Υπεύθυνος για θέματα Παιδείας και Σχολικής Στέγης της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης ως σήμερα. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ σε όλες τις Επιτροπές Μεγάλων Έργων νομού Θεσσαλονίκης (αντιπλημμυρικά, αποχετευτικά, ύδρευση, Εγνατία Οδός, περιφερειακός, ανισόπεδοι κόμβοι, γήπεδα και αθλητικά κέντρα). Διετέλεσε υπεύθυνος της ΚΕΔΚΕ για το ρόλο της Τ.Α. στην αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών και Φυσικών Καταστροφών. Μέλος του Δ.Σ. του Ειδικού Ταμείου του ΥΠΕΧΩΔΕ για τα μεγάλα έργα και τα Πολεοδομικά Σχέδια (Ε.Τ.Ε.Ρ.Π.Σ.) σε όλη τη χώρα.

Τον Οκτώβριο του 2002 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 50,2%.
Επανεκλέγεται στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης. Μέλος του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ. Επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης στην ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος πρόεδρος. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στην Επιτροπή Καθοδήγησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη Βουλγαρία και τα Σκόπια. Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΚΕ. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στην Επιτροπή Ελέγχου λειτουργίας της ΔΕΗ. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στα Έργα των Σχολείων που κατασκευάζει ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στο Συμβούλιο Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης. Εκπρόσωπος της Ελλαδικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΚΕ) σε πολλά διεθνή και ευρωπαϊκά συνέδρια.

Τον Οκτώβριο του 2006 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 54%.
Εκλέγεται μέλος του Δ.Σ. και αναλαμβάνει πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Απασχόλησης της ΚΕΔΚΕ. Επανεκλέγεται στο Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης. Επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης «Αυτοδιοικητική Κίνηση Θεσσαλονίκης» στην ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης. Μέλος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων νομού Θεσσαλονίκης.

 Από το 1995 έως σήμερα εισηγήθηκε και πρότεινε:

 • Την ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 • Την εφαρμογή του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». Την ίδρυση υπηρεσιών στην Τ.Α. για τη στήριξη των ανέργων και την προώθηση της απασχόλησης.
 • Τη μεταφορά των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών στους δήμους, την κατάργηση του ΠΙΚΠΑ και του Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων, προσωπικού και εξοπλισμού του στους δήμους.
 •  Την ίδρυση και λειτουργία των Σχολών Γονέων στους δήμους. Την ίδρυση και λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας στη χώρα.
 • Τη θεσμοθέτηση του Ολοήμερου Σχολείου. Την ίδρυση και λειτουργία Συμβουλίων Μεταναστών και την καθιέρωση κοινωνικών, πολιτικών και εκλογικών δικαιωμάτων και αδειών για τους μετανάστες.
 • Την ίδρυση και λειτουργία υπηρεσιών για τα Άτομα με Αναπηρία στους δήμους.
 • Τη θεσμοθέτηση υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εκδηλώσεων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλους τους δήμους, τους νομούς και τις περιφέρειες της χώρας.
 • Την πλήρη αποκέντρωση του εκπαιδευτικού συστήματος και την ουσιαστική εμπλοκή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ποιοτική αναβάθμιση της παιδείας.
 • Την εισαγωγή της Προληπτικής Παιδιατρικής, της Καλλιτεχνικής και Αθλητικής Παιδείας στους Παιδικούς Σταθμούς.
 • Τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και το απόγευμα.
 • Την καθιέρωση Επιτροπής Ελέγχου και Παρακολούθησης της λειτουργίας και της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΗ.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, επανεξελέγη Δήμαρχος Νεαπόλεως - Συκεών.Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Μίχαλος: Μονόδρομος η μείωση του χρέους

08/10/2015 - 23:51:00 -

Νέα ήττα για την Ελλαδα , στα τελικά η Βόρεια Ιρλανδία(VID)

08/10/2015 - 23:42:00 -

Συνέδριο μέσα στο Φεβρουάριο θα εισηγηθεί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

08/10/2015 - 23:41 - Τη διεξαγωγή συνεδρίου μέσα στον Φεβρουάριο πρόκειται να εισηγηθεί η Πολιτική Γραμματεία του...

Βρέθηκε λύση με τους νοσηλευτές των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας

08/10/2015 - 23:37:05 -

Γέμισε τη βιτρίνα με τσάντες μαϊμού

08/10/2015 - 23:30:00 -

Θριαμβευτής ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φετινό ντέρμπι των "αιωνίων"

08/10/2015 - 23:27:00 -

Γιούνκερ: Μην έχετε αυταπάτη, η προσφυγική κρίση θα κρατήσει χρόνια

08/10/2015 - 23:19:00 -

Τουρκία: Υπό όρους 40% αποζημιώσεις για το περουσιακό

08/10/2015 - 23:16:00 -

Η Fed οδήγησε τη Wall

08/10/2015 - 23:15:00 -

Οι δύο άξονες της Κριστίν Λαγκάρντ: Μεταρρυθμίσεις και διευθέτηση του ελληνικού χρέους

08/10/2015 - 22:58:26 -

Απώλειες σε χρυσό και ασήμι

08/10/2015 - 22:52:00 -

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Θα προτείνει συνέδριο το Φεβρουάριο

08/10/2015 - 22:51:14 -

Πώς θα πληρώνονται οι εκπαιδευτικοί μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

08/10/2015 - 22:47:00 -

Η ΕΚΤ παρουσίασε και το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ (video)

08/10/2015 - 22:31:09 -

Τους έπιασαν με περισσότερα από 20.000 λαθραία πακέτα με τσιγάρα

08/10/2015 - 22:29:58 -

Μοσκοβισί: Μετά την αξιολόγηση θα ασχοληθούμε με το χρέος

08/10/2015 - 22:29:14 -

Τουρκία: "Μαύρο" στα κανάλια που υποστηρίζουν τον εχθρό του Ερντογάν, Γκιουλέν

08/10/2015 - 22:27:00 -

Στις 22 Νοεμβρίου θα γίνουν τελικά οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

08/10/2015 - 22:13 - Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τελικά οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας...

Τα γραφεία του στην Αθήνα εγκαινίασε ο Α. Τζιτζικώστας

08/10/2015 - 21:48 - Παρουσία βουλευτών της ΝΔ αλλά και του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι και έχοντας ως σύνθημα...

Σαπέν: Δεν έχω αμφιβολία ότι το ΔΝΤ θα συμμετέχει και στο τρίτο πρόγραμμα της Ελλάδας

08/10/2015 - 21:37:19 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Ψηφοδέλτια
Δείτε τα ψηφοδέλτια των εκλογών
Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015
Νέα από τον Κόσμο Γιούνκερ: Μην έχετε αυταπάτη, η προσφυγική κρίση θα κρατήσει χρόνια

Γιούνκερ: Μην έχετε αυταπάτη, η προσφυγική κρίση θα κρατήσει χρόνια

"Αγκάθι" για τους Ευρωπαίους η συμπερίληψη της Τουρκίας στον κατάλογο των "ασφαλών χωρών" για τον επαναπατρισμό των μεταναστών.

Τεχνολογία Πλούτωνας: Ένας πλανήτης με μπλε ουρανό και παγωμένο νερό

Πλούτωνας: Ένας πλανήτης με μπλε ουρανό και παγωμένο νερό

Μετά την μεγάλη αποκάλυψη της προηγούμενης εβδομάδας ότι στον Άρη υπάρχει τρεχούμενο αλμυρό νερό, η NASA ξαναχτυπά σήμερα αποκαλύπτοντας τη νέα της...

Αθλητικά Νέα ήττα για την Ελλαδα , στα τελικά η Βόρεια Ιρλανδία(VID)

Νέα ήττα για την Ελλαδα , στα τελικά η Βόρεια Ιρλανδία(VID)

Μία από τα... ίδια και απόψε για την Εθνική Eλλάδας , με τη διαφορά ότι απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία, στο Μπέλφαστ, υπέστη την πιο βαριά ήττα στα...

Κύπρος - Ειδήσεις Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Μονακό και Τότεναμ, όπως και η Λίβερπουλ με την Σιόν στο "Άνφιλντ". Νίκες για Λάτσιο, Φιορεντίνα και Νάπολι, ήττες για...

Επισκέψεις στο eklogika
Το eklogika.gr από 1-1-2015 έως 25-9-2015 δέχτηκε 6.354.330 επισκέψεις, από 2.958.303 μοναδικούς επισκέπτες, με 19.202.341   pageviews. Δείτε τα  Στοιχεία του Google analytics

Υγεία ΒΙΝΤΕΟ: Μια διαφήμιση που λέει έξυπνα ότι το κάπνισμα σκοτώνει!

ΒΙΝΤΕΟ: Μια διαφήμιση που λέει έξυπνα ότι το κάπνισμα σκοτώνει!

Ένα βίντεο που έχουν αγαπήσει οι χρήστες του FB.

Ψυχαγωγία Το The Lobster έρχεται στις αίθουσες: Εσύ τι ζώο θα ησουν;

Το The Lobster έρχεται στις αίθουσες: Εσύ τι ζώο θα ησουν;

Κάντε το τεστ και δείτε σε τι θα μεταμορφωνόσασταν στο δυστοπικό σύμπαν της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου.

Αυτοκίνητο Γερμανία: Εισαγγελείς έκαναν φύλλο και φτερό τα γραφεία της Volkswagen

Γερμανία: Εισαγγελείς έκαναν φύλλο και φτερό τα γραφεία της Volkswagen

Εισαγγελείς ερεύνησαν τα γραφεία της Volkswagen στο Βόλφσμπουργκ

Πολιτικά άρθρα

Ευρώπη: ο βιασμός συνεχίζεται

Άγγελος Ελεφάντης

Την Ευρώπη της μυθολογίας την είχε βιάσει ο Δίας - ταύρος κατά συρροήν. Ποιος είναι σήμερα ο Δίας; Μπορεί να υπάρξει ποδοσφαιρική ομάδα με το όνομα...

Δείτε όλο το άρθρο
Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς;

Πάνος Σκοτινιώτης

Το ερώτημα αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ευρωπαϊκό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα τίθεται και ξανατίθεται μετά τις εκλογές. Και η απάντηση που...

Δείτε όλο το άρθρο
Παλιά κόμματα: τι θα γίνει φίλοι μου με σας;

Παντελής Οικονόμου

Εάν σε όσους δεν πήγαν να ψηφίσουν, προστεθούμε και οι «κοψοχέρηδες», μαζευόμαστε πολλοί. Και είναι η ώρα «να κλείσουμε βιβλία» με τα παλιά κόμματα...

Δείτε όλο το άρθρο
Αριστερό Μπλόκο (Πορτογαλία): Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε με ΚΚ και Σοσιαλιστές

«Εύχομαι το

σοσιαλιστικό κόμμα να μην παίξει το παιχνίδι της λιτότητας» λέει η ευρωβουλευτής της αριστεράς και του Αριστερού Μπλόκο της Πορτογαλίας Μαρίζα...

Δείτε όλο το άρθρο
Ισοδύναμα φτώχειας

Απόστολος Διαμαντής

Η μαγική λέξη που λύνει όλους τους γρίφους είναι πλέον τα «ισοδύναμα». Έχουν αποκτήσει δύναμη αντίστοιχη με την «άφεση αμαρτιών» που δίνει η...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα

Δημοσκοπήσεις

Δημοσκόπηση MRB για STAR (18-9-2015) Διαφορά 0,5 % υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου έναντι της ΝΔ καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB,  για λογαριασμό του Star , η οποία μεταδόθηκε... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ για ΣΚΑΙ (18-09-2015) Σύμφωνα με την εκτίμηση πρόθεσης ψήφου του ΠΑΜΑΚ ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει προβάδισμα 2,5% (31% έναντι 28,5%) συγκριτικά με τη ΝΔ, ενώ λίγα μόνο... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Αγροτικά Νέα Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι Δράμας

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι...

Η απόφαση της γενικής συνέλευσης είναι να γίνουν κινητοποιήσεις .

Πολιτιστικά Νέα Στη Σβετλάνα Αλεξίεβιτς από τη Λευκορωσία το Νόμπελ Λογοτεχνίας

Στη Σβετλάνα Αλεξίεβιτς από τη Λευκορωσία το Νόμπελ...

Η 67χρονη λογοτέχνιδα βραβεύτηκε για το «πολυφωνικό έργο» της, το οποίο η σουηδική Ακαδημία χαρακτηρίζει ως...

Εκπαιδευτικά Νέα Αυτά είναι τα 6 καλύτερα παιδικά μουσεία της Αθήνας!

Αυτά είναι τα 6 καλύτερα παιδικά μουσεία της Αθήνας!

Στο μυαλό των περισσότερων παιδιών, πιθανώς τα μουσεία να είναι κάτι βαρετό που έχουν συνδέσει με τους...

Τουρισμός Ντουνχουάν: Μια πόλη στον αρχαίο Δρόμο του Μεταξιού (εικόνες)

Ντουνχουάν: Μια πόλη στον αρχαίο Δρόμο του Μεταξιού...

Που η Κίνα επενδύει δισεκατομμύρια για να τον ξαναστήσει.

Επιστήμη Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο επιταχυντής σωματιδίων του CERN, η μάχη κατά του Έμπολα, η...

Ξεχωριστές ειδήσεις Η νεαρή κοπέλα ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook. Mπορείς να καταλάβεις τί ακριβώς... ...

Η νεαρή κοπέλα ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook....

H Miranda Levy ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook για να γνωστοποιήσει σε φίλους και γνωστούς τον αρραβώνα...