Banner Left Out2
Banner Right Out2
Στην Αθήνα μεταβαίνουν και οι αγρότες του Ηρακλείου    |    Παράλληλο φράχτη στήνουν τα Σκόπια στην ουδέτερη ζώνη Ειδομένης - Γευγελής    |    Θεατρικοί βηματισμοί στο νησί της Λέσβου    |    Μνήμες και εικόνες από τη Μικρά Ασία στο Μέγαρο Μουσικής    |    Εκδίδεται στην Αλβανία γυναίκα που καταδικάστηκε για εμπόριο ναρκωτικών    |    Νέο Opel Mokka X    |    Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς συναισθήματα;    |    Επιστροφή του Crash Bandicoot στο PS4;;    |    Το χασμουρητό είναι πιο κολλητικό στις γυναίκες παρά στους άνδρες    |    Το "παιδί" του Μουρίνιο...    |    Η Epic Games θέλει τους developers να δημιουργούν παιχνίδια VR μέσα σε… VR    |    Η αξιολόγηση στο δημόσιο μέσα από 9 ερωτήσεις και απαντήσεις    |    ΠΑΣΟΚ: Στο προσφυγικό δεν χωρούν ούτε μικροπολιτικές ούτε τοπικιστικές λογικές    |    Περισσότερους από 1 δισ. ενεργούς χρήστες έχει το Gmail    |    Οι στόχοι του ταξιδιού του Αλ. Τσίπρα στο Ιράν    |    Όταν η Zhang ήταν η μόνη επιβάτης της πτήσης    |    Σε συνεργασία μακράς πνοής προσβλέπουν Αθήνα-Τεχεράνη    |    Αγρότες: Κόβουν την Ελλάδα στα δύο και ετοιμάζονται για απόβαση στην Αθήνα    |    Ρέντσι: Δεν υποφέρονται πια οι τεχνοκράτες!    |    Μαχαιρώθηκε οπαδός του Ατρομήτου σε συμπλοκή με οπαδούς της ΑΕΚ    |   

Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, βιογραφικό

Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, βιογραφικόΟ Σίμος Δανιηλίδης γεννήθηκε στις Συκιές το 1959, από το Θόδωρο και την Ευθυμία Δανιηλίδου. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο - καθηγήτρια Αυγή Σαρρή και έχουν μια κόρη, τη Μαρία - Ευθυμία. Είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων και της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας, και συνέχισε τις σπουδές του στη Σχολή Μάρκετινγκ και Διαφήμισης. Εργάστηκε ως Διοικητικός και Οικονομικός Διευθυντής του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Διευθυντής του γραφείου Μακεδονίας - Θράκης της εφημερίδας «Εξόρμηση» και συνεργάτης άλλων εφημερίδων και περιοδικών.

Στα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια μετείχε στους συνδικαλιστικούς αγώνες της γενιάς του ως πρόεδρος των Μαθητικών Κοινοτήτων Θεσσαλονίκης και του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής του. Ήταν ιδρυτικό μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Σπουδαστικής Ένωσης Ανωτέρων Σχολών Θεσσαλονίκης και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Σπουδαστικής Ένωσης Ελλάδας.

Το 1993 εκλέγεται αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών και Γενικός Γραμματέας το 1995. Είναι μέλος του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» και της Ευξείνου Λέσχης. Ιδρυτικό μέλος της Ευξείνου Εστίας Συκεών. Μέλος της Επιτροπής Διεθνούς Αμνηστίας. Ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Εθνικής Ανεξαρτησίας Διεθνούς Ειρήνης Αφοπλισμού (ΚΕΑΔΕΑ). Από το 1975 είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ, από το 1989 ως το 2005 μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης και σήμερα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά τον οδήγησε να ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τα ιδιαίτερα προβλήματα του δήμου μας. Το 1978 εκλέγεται στο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Συκεών. Από το 1982 εκλέγεται συνεχώς πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Συκεών το 1991 και 1992. Το 1991 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης και το 1993 εκλέγεται ομόφωνα πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Τον Οκτώβριο του 1994 οι δημότες των Συκεών του εμπιστεύονται τη διοίκηση του δήμου.
Ξεκινά πλέον μια νέα δημιουργική περίοδος για το δήμο Συκεών - πρωταγωνιστή στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Το 1995 εκλέγεται Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ). Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Θεσσαλονίκης τον εξέλεξε επίσης στη νευραλγική θέση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (Πακέτο Ντελόρ) για όλη την Κεντρική Μακεδονία. Από το 1996 είναι μέλος του Αρχαιολογικού Συμβουλίου Μακεδονίας. Το 1997 εκλέγεται στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και Ανάπτυξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΚΕ, και από το 2003 είναι αντιπρόεδρος.

Τον Οκτώβριο του 1998 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών.
Εκλέγεται ομόφωνα το 1998 πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας «Πυξίδα». Το 1999 εκλέγεται στο Ανώτατο Όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης- την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΚΕ. Διετέλεσε υπεύθυνος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Πόρων, Απασχόλησης και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΚΕΔΚΕ. Εμπνευστής και υπεύθυνος για την υλοποίηση και παρακολούθηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για όλη την Ελλάδα και αντιπρόεδρος της αντίστοιχης Επιτροπής Παρακολούθησης. Εκλέγεται στην Εκτελεστική Επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Κοινωνικής Φροντίδας του αρμόδιου πανελλήνιου οργάνου για την εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής σε όλη τη χώρα. Υπεύθυνος για θέματα Παιδείας και Σχολικής Στέγης της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης ως σήμερα. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ σε όλες τις Επιτροπές Μεγάλων Έργων νομού Θεσσαλονίκης (αντιπλημμυρικά, αποχετευτικά, ύδρευση, Εγνατία Οδός, περιφερειακός, ανισόπεδοι κόμβοι, γήπεδα και αθλητικά κέντρα). Διετέλεσε υπεύθυνος της ΚΕΔΚΕ για το ρόλο της Τ.Α. στην αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών και Φυσικών Καταστροφών. Μέλος του Δ.Σ. του Ειδικού Ταμείου του ΥΠΕΧΩΔΕ για τα μεγάλα έργα και τα Πολεοδομικά Σχέδια (Ε.Τ.Ε.Ρ.Π.Σ.) σε όλη τη χώρα.

Τον Οκτώβριο του 2002 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 50,2%.
Επανεκλέγεται στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης. Μέλος του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ. Επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης στην ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος πρόεδρος. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στην Επιτροπή Καθοδήγησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη Βουλγαρία και τα Σκόπια. Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΚΕ. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στην Επιτροπή Ελέγχου λειτουργίας της ΔΕΗ. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στα Έργα των Σχολείων που κατασκευάζει ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στο Συμβούλιο Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης. Εκπρόσωπος της Ελλαδικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΚΕ) σε πολλά διεθνή και ευρωπαϊκά συνέδρια.

Τον Οκτώβριο του 2006 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 54%.
Εκλέγεται μέλος του Δ.Σ. και αναλαμβάνει πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Απασχόλησης της ΚΕΔΚΕ. Επανεκλέγεται στο Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης. Επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης «Αυτοδιοικητική Κίνηση Θεσσαλονίκης» στην ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης. Μέλος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων νομού Θεσσαλονίκης.

 Από το 1995 έως σήμερα εισηγήθηκε και πρότεινε:

 • Την ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 • Την εφαρμογή του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». Την ίδρυση υπηρεσιών στην Τ.Α. για τη στήριξη των ανέργων και την προώθηση της απασχόλησης.
 • Τη μεταφορά των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών στους δήμους, την κατάργηση του ΠΙΚΠΑ και του Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων, προσωπικού και εξοπλισμού του στους δήμους.
 •  Την ίδρυση και λειτουργία των Σχολών Γονέων στους δήμους. Την ίδρυση και λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας στη χώρα.
 • Τη θεσμοθέτηση του Ολοήμερου Σχολείου. Την ίδρυση και λειτουργία Συμβουλίων Μεταναστών και την καθιέρωση κοινωνικών, πολιτικών και εκλογικών δικαιωμάτων και αδειών για τους μετανάστες.
 • Την ίδρυση και λειτουργία υπηρεσιών για τα Άτομα με Αναπηρία στους δήμους.
 • Τη θεσμοθέτηση υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εκδηλώσεων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλους τους δήμους, τους νομούς και τις περιφέρειες της χώρας.
 • Την πλήρη αποκέντρωση του εκπαιδευτικού συστήματος και την ουσιαστική εμπλοκή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ποιοτική αναβάθμιση της παιδείας.
 • Την εισαγωγή της Προληπτικής Παιδιατρικής, της Καλλιτεχνικής και Αθλητικής Παιδείας στους Παιδικούς Σταθμούς.
 • Τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και το απόγευμα.
 • Την καθιέρωση Επιτροπής Ελέγχου και Παρακολούθησης της λειτουργίας και της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΗ.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, επανεξελέγη Δήμαρχος Νεαπόλεως - Συκεών.Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Στην Αθήνα μεταβαίνουν και οι αγρότες του Ηρακλείου

07/02/2016 - 23:40:40 -

Παράλληλο φράχτη στήνουν τα Σκόπια στην ουδέτερη ζώνη Ειδομένης - Γευγελής

07/02/2016 - 23:36:00 -

Θεατρικοί βηματισμοί στο νησί της Λέσβου

07/02/2016 - 23:29:07 -

Μνήμες και εικόνες από τη Μικρά Ασία στο Μέγαρο Μουσικής

07/02/2016 - 23:25:00 -

Εκδίδεται στην Αλβανία γυναίκα που καταδικάστηκε για εμπόριο ναρκωτικών

07/02/2016 - 23:14:00 -

Νέο Opel Mokka X

07/02/2016 - 23:01:00 -

Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς συναισθήματα;

07/02/2016 - 23:00:00 -

Επιστροφή του Crash Bandicoot στο PS4;;

07/02/2016 - 22:55:33 -

Το χασμουρητό είναι πιο κολλητικό στις γυναίκες παρά στους άνδρες

07/02/2016 - 22:45:00 -

Το "παιδί" του Μουρίνιο...

07/02/2016 - 22:15:22 -

Η Epic Games θέλει τους developers να δημιουργούν παιχνίδια VR μέσα σε… VR

07/02/2016 - 22:08:15 -

Η αξιολόγηση στο δημόσιο μέσα από 9 ερωτήσεις και απαντήσεις

07/02/2016 - 21:57:10 -

ΠΑΣΟΚ: Στο προσφυγικό δεν χωρούν ούτε μικροπολιτικές ούτε τοπικιστικές λογικές

07/02/2016 - 21:49 - Κριτική στην κυβέρνηση για το ασφαλιστικό ασκεί το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του και καλεί την...

Περισσότερους από 1 δισ. ενεργούς χρήστες έχει το Gmail

07/02/2016 - 21:45:00 -

Οι στόχοι του ταξιδιού του Αλ. Τσίπρα στο Ιράν

07/02/2016 - 21:44 - Σε ένα σχέδιο δράσης μακράς πνοής που θα τροφοδοτήσει την πολύπλευρη ανάπτυξη των σχέσεων...

Όταν η Zhang ήταν η μόνη επιβάτης της πτήσης

07/02/2016 - 21:32:00 -

Σε συνεργασία μακράς πνοής προσβλέπουν Αθήνα-Τεχεράνη

07/02/2016 - 21:16:10 -

Αγρότες: Κόβουν την Ελλάδα στα δύο και ετοιμάζονται για απόβαση στην Αθήνα

07/02/2016 - 21:13:05 -

Ρέντσι: Δεν υποφέρονται πια οι τεχνοκράτες!

07/02/2016 - 21:06:00 -

Μαχαιρώθηκε οπαδός του Ατρομήτου σε συμπλοκή με οπαδούς της ΑΕΚ

07/02/2016 - 20:52:50 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Ψηφοδέλτια
Δείτε τα ψηφοδέλτια των εκλογών
Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015
Νέα από τον Κόσμο Η αξιολόγηση στο δημόσιο μέσα από 9 ερωτήσεις και απαντήσεις

Η αξιολόγηση στο δημόσιο μέσα από 9 ερωτήσεις και απαντήσεις

Ποιες οι ριζικές αλλαγές που φέρνει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την αξιολόγηση στο δημόσιο. Όσα πρέπει να...

Τεχνολογία Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς συναισθήματα;

Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς συναισθήματα;

Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς συναισθήματα; Ευθύνονται τα συναισθήματά μας για τυχόν λανθασμένες επιλογές; Πώς μας προειδοποιούν για κινδύνους; Πώς...

Αθλητικά Το "παιδί" του Μουρίνιο...

Το "παιδί" του Μουρίνιο...

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον Σίλβα που κερδίζει τιμώντας την… Πορτογαλία.

Κύπρος - Ειδήσεις Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Μονακό και Τότεναμ, όπως και η Λίβερπουλ με την Σιόν στο "Άνφιλντ". Νίκες για Λάτσιο, Φιορεντίνα και Νάπολι, ήττες για...

Επισκέψεις στο eklogika
Το eklogika.gr από 1-1-2015 έως 25-9-2015 δέχτηκε 6.354.330 επισκέψεις, από 2.958.303 μοναδικούς επισκέπτες, με 19.202.341   pageviews. Δείτε τα  Στοιχεία του Google analytics

Υγεία Το χασμουρητό είναι πιο κολλητικό στις γυναίκες παρά στους άνδρες

Το χασμουρητό είναι πιο κολλητικό στις γυναίκες παρά στους άνδρες

 Γυναίκες και άνδρες χασμουριούνται το ίδιο από μόνοι τους, όμως όταν το χασμουρητό τους είναι κολλητικό, επειδή βλέπουν άλλους γύρω τους να...

Ψυχαγωγία Μνήμες και εικόνες από τη Μικρά Ασία στο Μέγαρο Μουσικής

Μνήμες και εικόνες από τη Μικρά Ασία στο Μέγαρο Μουσικής

Θύμησες από άλλες εποχές στην εκδήλωση “Μικρά Ασία: Φεύγαμε και για σένα λέγαμε”.

Αυτοκίνητο Νέο Opel Mokka X

Νέο Opel Mokka X

Θα κυκλοφορήσει στην αγορά φέτος το φθινόπωρο με φρέσκια, αναγνωρίσιμη εξωτερική σχεδίαση, νέο εσωτερικό και μία εξαιρετική, νέα γενιά συστημάτων...

Πολιτικά άρθρα

Η αβάσταχτη αθλιότητα των ελληνικών ιδιωτικών καναλιών

Γιώργος Παπασπυρόπουλος

Η εικόνα των «καναλιών που παραπληροφορούν» είναι η μισή εικόνα...Η άλλη μισή που λειτουργεί απρόσκοπτα όλα τα χρόνια της κρίσης είναι εκείνη που...

Δείτε όλο το άρθρο
Η «πρώτη φορά αριστερά» είναι «μία από τα ίδια;»

Κώστας Αποστόλου

«Παραμένω Αριστερός, σε πλήρη σύγχυση» Θόδωρος Αγγελόπουλος (1935 -2012)  Κανείς, ποτέ, δεν μπόρεσε να αντιληφθεί με ακρίβεια τη σημασία...

Δείτε όλο το άρθρο
Αντί για ανασυγκρότηση υπό διάλυση η Ύπαιθρος Xώρα

Γιώργος Κολέμπας

1. Τα μέχρι τώρα αδιέξοδα της ελληνικής γεωργίαςδιαβάστε περισσότερα

Δείτε όλο το άρθρο
Φτωχοί αγρότες και τσιφλικάδες. Νέοι γιατροί και κλινικάρχες. Έχουν κοινά συμφέροντα;

Γιώργος Βεργόπουλος

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών  για το νέο ασφαλιστικό αναδεικνύουν και πραγματικά προβλήματα των χώρων αυτών,...

Δείτε όλο το άρθρο
Εκλογές στον ορίζοντα;

Ζαχαρίας Ζούπης

Δεν κατανοούν ότι όταν ένα τρικ το χρησιμοποιείς μια, δυο, τρεις , δεκατρείς φορές, χάνει την αξία του, καταλήγει ανέκδοτο

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα

Δημοσκοπήσεις

Δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής» (23-1-2016) Ακόμη μια δημοσκόπηση έρχεται να επιβεβαιώσει το προβάδισμα που έχει πάρει η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Bridging Europe για την «Αυγή» (22-1-2016) Τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα σε σύγκριση με αυτά των πρόσφατων δημοσκοπήσεων, δίνει δημοσκόπηση την οποία διενήργησε το κέντρο ερευνών Bridging... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις

Tag Cloud - Επικαιρότητα

Σχόλια αναγνωστών

Από: Αθανασιάδης Ν. Κωνσταντίνος Ε. Βενιζέλος: Η χώρα χρειάζεται ένα πιο γενναιόδωρο και πιο φιλόδοξο εθνικό σχέδιο ανάκαμψης Το μεγαλείο του ανεύθυνου της ανάληψης θεραπείας και παραγωγής δίκαιου έργου είναι "Ένα πολύ ευρύτερο, πιο γενναιόδωρο και πιο φιλόδοξο εθνικό σχέδιο... Δείτε θέμα και σχόλια Από: Ιωάννης Μέγγος Ένωση Κεντρώων: Ηθική αυτοκτονία της κυβέρνησης ο διορισμός της συζύγου της Χ. Καφαντάρη στη ΔΕΠΕΝΕ Μία από τά ίδια είναι και αυτή η κυβερνηση, που τουλάχιστον σε επίπεδο συμφερόντων και εξυπηρετήσεων, των δικών μας ανθρωπων, δεν διαφέρει σε τίποτε... Δείτε θέμα και σχόλια Από: Polykarpos Κ. Μητσοτάκης: Εξεταστική για τη διερεύνηση ευθυνών για τις ζημίες στις τράπεζες από την ανακεφαλαιοποίηση ΔΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟς και..........τα παιδιά του ...............Απο ενα μέσο πολιτικό θα περιμέναμε να στιγματίσει τα αισχη που γίνονται εν... Δείτε θέμα και σχόλια

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Αγροτικά Νέα Η αδιαλλαξία της κυβέρνησης ξεκλιρίζει την μικρομεσαία αγροτιά

Η αδιαλλαξία της κυβέρνησης ξεκλιρίζει την μικρομεσαία...

Με αφορμή τη συζήτηση στη βουλή της επερώτησης τουΚΚΕ για τα αγροτικά προβλήματα η Πανελλαδική Συντονιστική...

Πολιτιστικά Νέα Θεατρικοί βηματισμοί στο νησί της Λέσβου

Θεατρικοί βηματισμοί στο νησί της Λέσβου

Από την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου έως και τον Απρίλη, η Μυτιλήνη φιλοξενεί στο πλαίσιο του θεατρικού φεστιβάλ...

Εκπαιδευτικά Νέα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: Κάθε εκπαιδευτική μεταρρύθμιση περνά μέσα από το το όνομα του Σχολικού Συμβούλου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: Κάθε εκπαιδευτική μεταρρύθμιση περνά μέσα από το...

Την επιθυμία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας να έχει συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους σε...

Τουρισμός Όταν η Zhang ήταν η μόνη επιβάτης της πτήσης

Όταν η Zhang ήταν η μόνη επιβάτης της πτήσης

Εσείς αλήθεια τι θα κάνατε στη θέση της;

Επιστήμη Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο επιταχυντής σωματιδίων του CERN, η μάχη κατά του Έμπολα, η...

Ξεχωριστές ειδήσεις Παντού είναι... Ελλάδα: Δείτε σε τι πήγαν το λογαριασμό σε μπαρ της Κολωνίας! Οι ...

Παντού είναι... Ελλάδα: Δείτε σε τι πήγαν το λογαριασμό σε...

Η παρέα τεσσάρων Ελλήνων πήγε λοιπόν σε ένα εστιατόριο στην Κολωνία