Banner Left Out
Banner Right Out
Διαψεύδονται τα σενάρια περί παραίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας!    |    Οι Ευρώπη πρέπει να δείξει αλληλεγγύη είπε ο Β. Φάιμαν - Συναντήθηκε με τον Πρ. Παυλόπουλο    |    Πρ. Παυλόπουλος σε Στ. Θεοδωράκη: «Θα φτάσω στα όρια των αρμοδιοτήτων μου για να μείνουμε στο ευρώ»    |    Επίθεση Βενιζέλου - Γεννηματά στην κυβέρνηση κατά την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ    |    Πρ. Παυλόπουλος: «Η πορεία της χώρας στην Ευρωζώνη και στην Ευρώπη θα συνεχισθεί»    |    Μήνυμα Παυλόπουλου από το Δίστομο για τις γερμανικές αποζημιώσεις    |    Πρ. Παυλόπουλος: «Η πορεία μας είναι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στην Ευρωζώνη»    |    Αντ. Σαμαράς: «Στο κενό η προσπάθεια Τσίπρα να βρει συνενόχους στην αποτυχία»    |    Σύγκληση των πολιτικών δυνάμεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητά η Ντ. Μπακογιάννη    |    «Θα μείνω ενεργός στην πολιτική», λέει ο Ευ. Βενιζέλος για μετά την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ    |    Για την τοπική αυτοδιοίκηση συζήτησαν οι Πρ. Παυλόπουλος και Ν. Βούτσης    |    Κάταγμα στον αγκώνα υπέστη ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντ. Σαμαράς    |    Στο Προεδρικό Μέγαρο η Ντ. Μπακογιάννη, συναντήθηκε με τον Πρ. Παυλόπουλο    |    Με τον Χρ. Σαρτζετάκη συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος    |    Με τον υπουργό παιδείας συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος    |    «Η Πολιτεία εγγυάται στο ακέραιο τους πόρους των περιφερειών, είπε ο Πρ. Παυλόπουλος    |    Πρ. Παυλόπουλος: «Σε κρίσιμες ώρες δεν μπορεί να υπάρχουν στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις»    |    Η Ελλάδα θα πληρώσει «μέχρι το τελευταίο σεντ» το χρέος της, διαβεβαιώνει στο Spiegel ο Πρ. Παυλόπουλος    |    Ο Φ. Κουβέλης διαψεύδει ότι του προτάθηκε να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας    |    Στην Αίγυπτο θα βρεθεί την Πέμπτη ο Πρ. Παυλόπουλος    |   

Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, βιογραφικό

Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, βιογραφικόΟ Σίμος Δανιηλίδης γεννήθηκε στις Συκιές το 1959, από το Θόδωρο και την Ευθυμία Δανιηλίδου. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο - καθηγήτρια Αυγή Σαρρή και έχουν μια κόρη, τη Μαρία - Ευθυμία. Είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων και της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας, και συνέχισε τις σπουδές του στη Σχολή Μάρκετινγκ και Διαφήμισης. Εργάστηκε ως Διοικητικός και Οικονομικός Διευθυντής του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Διευθυντής του γραφείου Μακεδονίας - Θράκης της εφημερίδας «Εξόρμηση» και συνεργάτης άλλων εφημερίδων και περιοδικών.

Στα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια μετείχε στους συνδικαλιστικούς αγώνες της γενιάς του ως πρόεδρος των Μαθητικών Κοινοτήτων Θεσσαλονίκης και του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής του. Ήταν ιδρυτικό μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Σπουδαστικής Ένωσης Ανωτέρων Σχολών Θεσσαλονίκης και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Σπουδαστικής Ένωσης Ελλάδας.

Το 1993 εκλέγεται αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών και Γενικός Γραμματέας το 1995. Είναι μέλος του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» και της Ευξείνου Λέσχης. Ιδρυτικό μέλος της Ευξείνου Εστίας Συκεών. Μέλος της Επιτροπής Διεθνούς Αμνηστίας. Ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Εθνικής Ανεξαρτησίας Διεθνούς Ειρήνης Αφοπλισμού (ΚΕΑΔΕΑ). Από το 1975 είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ, από το 1989 ως το 2005 μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης και σήμερα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά τον οδήγησε να ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τα ιδιαίτερα προβλήματα του δήμου μας. Το 1978 εκλέγεται στο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Συκεών. Από το 1982 εκλέγεται συνεχώς πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Συκεών το 1991 και 1992. Το 1991 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης και το 1993 εκλέγεται ομόφωνα πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Τον Οκτώβριο του 1994 οι δημότες των Συκεών του εμπιστεύονται τη διοίκηση του δήμου.
Ξεκινά πλέον μια νέα δημιουργική περίοδος για το δήμο Συκεών - πρωταγωνιστή στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Το 1995 εκλέγεται Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ). Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Θεσσαλονίκης τον εξέλεξε επίσης στη νευραλγική θέση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (Πακέτο Ντελόρ) για όλη την Κεντρική Μακεδονία. Από το 1996 είναι μέλος του Αρχαιολογικού Συμβουλίου Μακεδονίας. Το 1997 εκλέγεται στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και Ανάπτυξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΚΕ, και από το 2003 είναι αντιπρόεδρος.

Τον Οκτώβριο του 1998 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών.
Εκλέγεται ομόφωνα το 1998 πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας «Πυξίδα». Το 1999 εκλέγεται στο Ανώτατο Όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης- την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΚΕ. Διετέλεσε υπεύθυνος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Πόρων, Απασχόλησης και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΚΕΔΚΕ. Εμπνευστής και υπεύθυνος για την υλοποίηση και παρακολούθηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για όλη την Ελλάδα και αντιπρόεδρος της αντίστοιχης Επιτροπής Παρακολούθησης. Εκλέγεται στην Εκτελεστική Επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Κοινωνικής Φροντίδας του αρμόδιου πανελλήνιου οργάνου για την εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής σε όλη τη χώρα. Υπεύθυνος για θέματα Παιδείας και Σχολικής Στέγης της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης ως σήμερα. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ σε όλες τις Επιτροπές Μεγάλων Έργων νομού Θεσσαλονίκης (αντιπλημμυρικά, αποχετευτικά, ύδρευση, Εγνατία Οδός, περιφερειακός, ανισόπεδοι κόμβοι, γήπεδα και αθλητικά κέντρα). Διετέλεσε υπεύθυνος της ΚΕΔΚΕ για το ρόλο της Τ.Α. στην αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών και Φυσικών Καταστροφών. Μέλος του Δ.Σ. του Ειδικού Ταμείου του ΥΠΕΧΩΔΕ για τα μεγάλα έργα και τα Πολεοδομικά Σχέδια (Ε.Τ.Ε.Ρ.Π.Σ.) σε όλη τη χώρα.

Τον Οκτώβριο του 2002 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 50,2%.
Επανεκλέγεται στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης. Μέλος του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ. Επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης στην ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος πρόεδρος. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στην Επιτροπή Καθοδήγησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη Βουλγαρία και τα Σκόπια. Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΚΕ. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στην Επιτροπή Ελέγχου λειτουργίας της ΔΕΗ. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στα Έργα των Σχολείων που κατασκευάζει ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στο Συμβούλιο Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης. Εκπρόσωπος της Ελλαδικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΚΕ) σε πολλά διεθνή και ευρωπαϊκά συνέδρια.

Τον Οκτώβριο του 2006 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 54%.
Εκλέγεται μέλος του Δ.Σ. και αναλαμβάνει πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Απασχόλησης της ΚΕΔΚΕ. Επανεκλέγεται στο Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης. Επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης «Αυτοδιοικητική Κίνηση Θεσσαλονίκης» στην ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης. Μέλος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων νομού Θεσσαλονίκης.

 Από το 1995 έως σήμερα εισηγήθηκε και πρότεινε:

 • Την ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 • Την εφαρμογή του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». Την ίδρυση υπηρεσιών στην Τ.Α. για τη στήριξη των ανέργων και την προώθηση της απασχόλησης.
 • Τη μεταφορά των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών στους δήμους, την κατάργηση του ΠΙΚΠΑ και του Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων, προσωπικού και εξοπλισμού του στους δήμους.
 •  Την ίδρυση και λειτουργία των Σχολών Γονέων στους δήμους. Την ίδρυση και λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας στη χώρα.
 • Τη θεσμοθέτηση του Ολοήμερου Σχολείου. Την ίδρυση και λειτουργία Συμβουλίων Μεταναστών και την καθιέρωση κοινωνικών, πολιτικών και εκλογικών δικαιωμάτων και αδειών για τους μετανάστες.
 • Την ίδρυση και λειτουργία υπηρεσιών για τα Άτομα με Αναπηρία στους δήμους.
 • Τη θεσμοθέτηση υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εκδηλώσεων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλους τους δήμους, τους νομούς και τις περιφέρειες της χώρας.
 • Την πλήρη αποκέντρωση του εκπαιδευτικού συστήματος και την ουσιαστική εμπλοκή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ποιοτική αναβάθμιση της παιδείας.
 • Την εισαγωγή της Προληπτικής Παιδιατρικής, της Καλλιτεχνικής και Αθλητικής Παιδείας στους Παιδικούς Σταθμούς.
 • Τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και το απόγευμα.
 • Την καθιέρωση Επιτροπής Ελέγχου και Παρακολούθησης της λειτουργίας και της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΗ.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, επανεξελέγη Δήμαρχος Νεαπόλεως - Συκεών.Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Διαψεύδονται τα σενάρια περί παραίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας!

27/06/2015 - 16:01 - Φρένο στα σενάρια που ήθελαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο να σταματά τη...

Οι Ευρώπη πρέπει να δείξει αλληλεγγύη είπε ο Β. Φάιμαν - Συναντήθηκε με τον Πρ. Παυλόπουλο

17/06/2015 - 12:59 - Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο καγκελάριος...

Πρ. Παυλόπουλος σε Στ. Θεοδωράκη: «Θα φτάσω στα όρια των αρμοδιοτήτων μου για να μείνουμε στο ευρώ»

15/06/2015 - 16:20 - Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο, συναντήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ....

Επίθεση Βενιζέλου - Γεννηματά στην κυβέρνηση κατά την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

15/06/2015 - 15:42 - Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η τελετή παράδοσης - παραλαβής της προεδρίας του...

Πρ. Παυλόπουλος: «Η πορεία της χώρας στην Ευρωζώνη και στην Ευρώπη θα συνεχισθεί»

15/06/2015 - 13:42 - Τη βεβαιότητα ότι «η πορεία της χώρας στην Ευρωζώνη και στην Ευρώπη θα συνεχισθεί» εξέφρασε ο...

Μήνυμα Παυλόπουλου από το Δίστομο για τις γερμανικές αποζημιώσεις

10/06/2015 - 14:59 - Ηχηρό μήνυμα προς τη Γερμανία σχετικά με τις διεκδικήσεις της Ελλάδας για τη ναζιστική...

Πρ. Παυλόπουλος: «Η πορεία μας είναι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στην Ευρωζώνη»

08/06/2015 - 18:40 - Την αποφασιστικότητα της Ελλάδας και τη σιγουριά του ιδίου ότι το μέλλον της χώρας είναι μέσα...

Αντ. Σαμαράς: «Στο κενό η προσπάθεια Τσίπρα να βρει συνενόχους στην αποτυχία»

06/06/2015 - 01:13 - Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντ....

Σύγκληση των πολιτικών δυνάμεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητά η Ντ. Μπακογιάννη

04/06/2015 - 21:11 - Εθνική συσπείρωση και διαπραγμάτευση ζήτησε η βουλευτής της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάννη και παράλληλα...

«Θα μείνω ενεργός στην πολιτική», λέει ο Ευ. Βενιζέλος για μετά την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

23/05/2015 - 19:16 - Την πρόθεσή του να παραμείνει ενεργός στην πολιτική μετά την αποχώρησή του από την προεδρία του...

Για την τοπική αυτοδιοίκηση συζήτησαν οι Πρ. Παυλόπουλος και Ν. Βούτσης

20/05/2015 - 13:39 - Με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση, συναντήθηκε στο...

Κάταγμα στον αγκώνα υπέστη ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντ. Σαμαράς

12/05/2015 - 12:39 - Ατύχημα είχε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντ. Σαμαράς, ο οποίος καθώς έπαιζε με το...

Στο Προεδρικό Μέγαρο η Ντ. Μπακογιάννη, συναντήθηκε με τον Πρ. Παυλόπουλο

08/05/2015 - 11:55 - Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η βουλευτής της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάννη, η οποία...

Με τον Χρ. Σαρτζετάκη συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος

07/05/2015 - 11:38 - Με τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Χρήστο Σαρτζετάκη, συναντήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο νυν...

Με τον υπουργό παιδείας συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος

05/05/2015 - 16:48 - Με τον υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά, συναντήθηκε ο Πρόεδρος...

«Η Πολιτεία εγγυάται στο ακέραιο τους πόρους των περιφερειών, είπε ο Πρ. Παυλόπουλος

04/05/2015 - 15:27 - Με τους περιφερειάρχες της χώρας συναντήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,...

Πρ. Παυλόπουλος: «Σε κρίσιμες ώρες δεν μπορεί να υπάρχουν στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις»

29/04/2015 - 12:39 - Με τον υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουΐκ, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ....

Η Ελλάδα θα πληρώσει «μέχρι το τελευταίο σεντ» το χρέος της, διαβεβαιώνει στο Spiegel ο Πρ. Παυλόπουλος

27/04/2015 - 11:53 - Τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα θα πληρώσει «μέχρι το τελευταίο σεντ» το χρέος της, έδωσε ο Πρόεδρος...

Ο Φ. Κουβέλης διαψεύδει ότι του προτάθηκε να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

23/04/2015 - 15:23 - Ουδέποτε δέχθηκε πρόταση από τον Αντ. Σαμαρά για να είναι υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της...

Στην Αίγυπτο θα βρεθεί την Πέμπτη ο Πρ. Παυλόπουλος

22/04/2015 - 15:15 - Επίσκεψη στην Αίγυπτο θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ....

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Ψηφοδέλτια
Δείτε τα ψηφοδέλτια των εκλογών
Εκλογές 2015
Νέα από τον Κόσμο Πτωτικά άνοιξε ο NIKEI στο Τόκιο

Πτωτικά άνοιξε ο NIKEI στο Τόκιο

Με μεγάλη πτώση άνοιξε σήμερα το χρηματιστήριο στο Τόκιο, μετά την εμφανή νίκη του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα της Ελλάδας, αποτέλεσμα που ανοίγει μια...

Τεχνολογία Φήμες για την παρουσίαση του Xperia Z5 τον Σεπτέμβριο

Φήμες για την παρουσίαση του Xperia Z5 τον Σεπτέμβριο

Αρκετά ενεργή η Sony φέτος στην κατηγορία των smartphone, με την Ιαπωνική εταιρεία να είναι έτοιμη να παρουσιάσει μια νέα ναυαρχίδα τον προσεχή...

Αθλητικά Αμπεΐντ: «Θέλω να επιστρέψω»

Αμπεΐντ: «Θέλω να επιστρέψω»

Ο Μεχντί Αμπεΐντ δηλώνει ανοικτός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό και μιλάει για την επικοινωνία του με Αναστασίου και Μπεργκ, αλλά...

Κύπρος - Ειδήσεις Το #OXI και #oxi2015 ελαμψαν στον παγκόσμιο χάρτη του Twiter

Το #OXI και #oxi2015 ελαμψαν στον παγκόσμιο χάρτη του Twiter

tο αποτέλεσμα του ελληνικού δημοψηφίσματος κατέκτησε το Twitter και τα hashtags #OXI και #oxi2015 το βράδυ της Κυριακής πραγματικά έκαναν τον...

Επισκέψεις στο eklogika
Το eklogika.gr από 20-2-2015 έως 20-3-2015 δέχτηκε 1.238.882 επισκέψεις, από 578.291 μοναδικούς επισκέπτες, με 2.900.106   pageviews. Δείτε τα  Στοιχεία του Google analytics

Υγεία Επίθεση Τρέμη-Πρετεντέρη στον υπουργό Υγείας

Επίθεση Τρέμη-Πρετεντέρη στον υπουργό Υγείας

Μη μπορώντας να κρύψουν την απογοήτευσή τους για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, έχασαν και την ψυχραιμία τους οι παρουσιαστές του δελτίου ειδήσεων...

Ψυχαγωγία «Όταν ζούσατε με χορηγούς μεταξύ Nobu και Μυκόνου ήταν καλά... ...

«Όταν ζούσατε με χορηγούς μεταξύ Nobu και Μυκόνου ήταν καλά... ...

Μέσα από το twitter, ο Άρης Καβατζίκης σχολιάζει κάποιους Έλληνες ηθοποιούς που ενώ συχνάζουν στη Μύκονο, όπως γράφει, κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ΟΧΙ.

Αυτοκίνητο Χάμιλτον: «Τέλεια επιλογή για πρώτη φορά»

Χάμιλτον: «Τέλεια επιλογή για πρώτη φορά»

Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ενθουσιασμένος με τη νίκη μέσα στο... σπίτι του και τόνισε πως έκανε την τέλεια επιλογή στα ελαστικά για πρώτη φορά στην...

Υπουργείο Εσωτερικών

Πολιτικά άρθρα

Η επόμενη μέρα του ηχηρού μηνύματος του ΟΧΙ

Χρήστος Καψάλης

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν τελικά πιο ηχηρό ακόμη και από ότι ανέμεναν και οι πλέον αισιόδοξοι υπερασπιστές του ΟΧΙ. Ας σταματήσουν όμως...

Δείτε όλο το άρθρο
Το πραξικόπημα απέτυχε, προσωρινά. Του Στέλιου Κούλογλου

Στέλιος Κούλογλου Η απόπειρα ανατροπής της ελληνικής κυβέρνησης, όπως κορυφώθηκε με το απαράδεκτο τελεσίγραφο προς τον Α. Τσίπρα την προηγούμενη...

Δείτε όλο το άρθρο
Ναι ή όχι στον Τσίπρα

Απόστολος Διαμαντής

Οδεύοντας προς την κάλπη υπερίσχυσε τελικώς το πραγματικό δίλημμα, το οποίο είναι αμιγώς πολιτικό. Παρότι έγιναν φιλότιμες προσπάθειες και από τις...

Δείτε όλο το άρθρο
Μετά την κάλπη και χωρίς φόβο…

Νίκος Κατσαρός

Την ώρα που θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές ίσως να έχετε ασκήσει το κορυφαίο δικαίωμα σε μια Δημοκρατία. Την ελεύθερη έκφραση της βούλησης του...

Δείτε όλο το άρθρο
What"s Going On εκεί κάτω?

Κώστας Ζουγρής

Η ανάγκη επανεκκίνησης της διαπραγμάτευσης μεταξύ Ελλάδας και δανειστών και το ερώτημα που διχάζει μεταξύ του "ναι" και του "όχι"

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα

Δημοσκοπήσεις

Δημοσκόπηση Public Issue για την εφημερίδα Αυγή (21-06-2015) Σε δημοσκόπηση της Public Issue για την εφημερίδα Αυγή της Κυριακής στις 21 Ιουνίου 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου συγκεντρώνει 47,5% έναντι... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση Metrisi για την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" (12/06/2015) σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Metrisi για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου έχουν ως εξής (σε... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Αγροτικά Νέα Διαβάστε την Αγροτική έκφραση αυτής της εβδομαδας

Διαβάστε την Αγροτική έκφραση αυτής της εβδομαδας

Διαβάστε την Αγροτική έκφραση αυτής της εβδομαδας

Πολιτιστικά Νέα UNESCO: Επιστρατεύει δορυφόρο κατά των επιθέσεων του ΙSIS σε μνημεία

UNESCO: Επιστρατεύει δορυφόρο κατά των επιθέσεων του ΙSIS...

O Οργανισμός πρόκειται να παρακολουθεί μέσω δορυφόρου τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς που αποτελούν...

Εκπαιδευτικά Νέα Εγκαίνια ARCHITECTURE YEAR SHOW 2015 στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Εγκαίνια ARCHITECTURE YEAR SHOW 2015 στο Μητροπολιτικό...

Την Δευτέρα 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν σε μια όμορφη εκδήλωση τα εγκαίνια του ARCHITECTURE YEAR SHOW 2015...

Τουρισμός Απειλή εμφράγματος στον τουρισμό

Απειλή εμφράγματος στον τουρισμό

Σταμάτησαν στο παρά 1΄πληρωμές από ΗΠΑ οι Έλληνες ξενοδόχοι για μη δεσμευτούν τα ποσά από το ΔΝΤ....

Επιστήμη Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο επιταχυντής σωματιδίων του CERN, η μάχη κατά του Έμπολα, η...

Ξεχωριστές ειδήσεις Μάθε πώς το σεξ ωφελεί την δουλειά σου!

Μάθε πώς το σεξ ωφελεί την δουλειά σου!

Το εργασιακό άγχος, μπορεί να ανεβάσει την αρτηριακή σου πίεση και να προκαλέσει από πονοκέφαλο μέχρι...