Banner Left Out2
Banner Right Out2
Στη Λάρισα το Champions League ποδοσφαίρου Κωφών του 2017    |    Ποιοι μαθητές θα μπορούν να γραφτούν στα Ολοήμερα Σχολεία    |    Πω-πω ένα πρωτάθλημα!!!    |    Διαμαντίδης: Φεύγω γεμάτος και χαρούμενος, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει    |    Προγραμματισμός λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος των Ενιαίου Τύπου Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων και των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2016-2017    |    ΕΠΟ: Με 35 ΕΠΣ και μηνύματα κάθαρσης η συγκέντρωση της αντιπολίτευσης    |    Εγγραφές ολοήμερου σχολείου    |    Εγκύκλιο για τη λειτουργία του ολοήμερου σχολείου εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας    |    Σπανούλης: "Ακόμα και αν έχανα 10 σουτ, θα σούταρα το 11ο"    |    Διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2016-2017    |    Σπανούλης: Και δέκα τέτοια σουτ να έχανα, θα έκανα και το ενδέκατο!    |    Κλειστή η Εγνατία Οδός λόγω ανατροπής νταλίκας    |    Στα αποδυτήρια του ΠΑΟ ο Σπανούλης για το "αντίο" στον Διαμαντίδη    |    Ο μουσικός της ΕΛΣ Σαμπροβαλάκης στην Μετροπόλιταν Όπερα της Ν. Υόρκης    |    Προσφυγικό και οικονομία στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη – Μέρκελ    |    Μητσοτάκης σε Μέρκελ: Χρειάζεται άλλο μείγμα πολιτικής    |    Εκατόν πενήντα προσλήψεις στην ΕΥΑΘ    |    Καταβολή Συντάξεων μηνός Ιουνίου 2016 για τους Συνταξιούχους του ΟΓΑ    |    Αυτή η θέση πάρκιγνκ προκαλεί σάλο αντιδράσεων στην Κίνα! Δείτε γιατί...    |    Αποδοκιμάστηκε ο Ν. Φίλης από εκπαιδευτικούς    |   

Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, βιογραφικό

Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, βιογραφικόΟ Σίμος Δανιηλίδης γεννήθηκε στις Συκιές το 1959, από το Θόδωρο και την Ευθυμία Δανιηλίδου. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο - καθηγήτρια Αυγή Σαρρή και έχουν μια κόρη, τη Μαρία - Ευθυμία. Είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων και της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας, και συνέχισε τις σπουδές του στη Σχολή Μάρκετινγκ και Διαφήμισης. Εργάστηκε ως Διοικητικός και Οικονομικός Διευθυντής του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Διευθυντής του γραφείου Μακεδονίας - Θράκης της εφημερίδας «Εξόρμηση» και συνεργάτης άλλων εφημερίδων και περιοδικών.

Στα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια μετείχε στους συνδικαλιστικούς αγώνες της γενιάς του ως πρόεδρος των Μαθητικών Κοινοτήτων Θεσσαλονίκης και του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής του. Ήταν ιδρυτικό μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Σπουδαστικής Ένωσης Ανωτέρων Σχολών Θεσσαλονίκης και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Σπουδαστικής Ένωσης Ελλάδας.

Το 1993 εκλέγεται αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών και Γενικός Γραμματέας το 1995. Είναι μέλος του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» και της Ευξείνου Λέσχης. Ιδρυτικό μέλος της Ευξείνου Εστίας Συκεών. Μέλος της Επιτροπής Διεθνούς Αμνηστίας. Ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Εθνικής Ανεξαρτησίας Διεθνούς Ειρήνης Αφοπλισμού (ΚΕΑΔΕΑ). Από το 1975 είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ, από το 1989 ως το 2005 μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης και σήμερα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά τον οδήγησε να ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τα ιδιαίτερα προβλήματα του δήμου μας. Το 1978 εκλέγεται στο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Συκεών. Από το 1982 εκλέγεται συνεχώς πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Συκεών το 1991 και 1992. Το 1991 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης και το 1993 εκλέγεται ομόφωνα πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Τον Οκτώβριο του 1994 οι δημότες των Συκεών του εμπιστεύονται τη διοίκηση του δήμου.
Ξεκινά πλέον μια νέα δημιουργική περίοδος για το δήμο Συκεών - πρωταγωνιστή στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Το 1995 εκλέγεται Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ). Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Θεσσαλονίκης τον εξέλεξε επίσης στη νευραλγική θέση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (Πακέτο Ντελόρ) για όλη την Κεντρική Μακεδονία. Από το 1996 είναι μέλος του Αρχαιολογικού Συμβουλίου Μακεδονίας. Το 1997 εκλέγεται στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και Ανάπτυξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΚΕ, και από το 2003 είναι αντιπρόεδρος.

Τον Οκτώβριο του 1998 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών.
Εκλέγεται ομόφωνα το 1998 πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας «Πυξίδα». Το 1999 εκλέγεται στο Ανώτατο Όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης- την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΚΕ. Διετέλεσε υπεύθυνος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Πόρων, Απασχόλησης και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΚΕΔΚΕ. Εμπνευστής και υπεύθυνος για την υλοποίηση και παρακολούθηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για όλη την Ελλάδα και αντιπρόεδρος της αντίστοιχης Επιτροπής Παρακολούθησης. Εκλέγεται στην Εκτελεστική Επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Κοινωνικής Φροντίδας του αρμόδιου πανελλήνιου οργάνου για την εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής σε όλη τη χώρα. Υπεύθυνος για θέματα Παιδείας και Σχολικής Στέγης της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης ως σήμερα. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ σε όλες τις Επιτροπές Μεγάλων Έργων νομού Θεσσαλονίκης (αντιπλημμυρικά, αποχετευτικά, ύδρευση, Εγνατία Οδός, περιφερειακός, ανισόπεδοι κόμβοι, γήπεδα και αθλητικά κέντρα). Διετέλεσε υπεύθυνος της ΚΕΔΚΕ για το ρόλο της Τ.Α. στην αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών και Φυσικών Καταστροφών. Μέλος του Δ.Σ. του Ειδικού Ταμείου του ΥΠΕΧΩΔΕ για τα μεγάλα έργα και τα Πολεοδομικά Σχέδια (Ε.Τ.Ε.Ρ.Π.Σ.) σε όλη τη χώρα.

Τον Οκτώβριο του 2002 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 50,2%.
Επανεκλέγεται στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης. Μέλος του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ. Επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης στην ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος πρόεδρος. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στην Επιτροπή Καθοδήγησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη Βουλγαρία και τα Σκόπια. Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΚΕ. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στην Επιτροπή Ελέγχου λειτουργίας της ΔΕΗ. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στα Έργα των Σχολείων που κατασκευάζει ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων. Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στο Συμβούλιο Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης. Εκπρόσωπος της Ελλαδικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΚΕ) σε πολλά διεθνή και ευρωπαϊκά συνέδρια.

Τον Οκτώβριο του 2006 επανεκλέγεται δήμαρχος Συκεών από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 54%.
Εκλέγεται μέλος του Δ.Σ. και αναλαμβάνει πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Απασχόλησης της ΚΕΔΚΕ. Επανεκλέγεται στο Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης. Επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης «Αυτοδιοικητική Κίνηση Θεσσαλονίκης» στην ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης. Μέλος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων νομού Θεσσαλονίκης.

 Από το 1995 έως σήμερα εισηγήθηκε και πρότεινε:

 • Την ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 • Την εφαρμογή του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». Την ίδρυση υπηρεσιών στην Τ.Α. για τη στήριξη των ανέργων και την προώθηση της απασχόλησης.
 • Τη μεταφορά των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών στους δήμους, την κατάργηση του ΠΙΚΠΑ και του Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων, προσωπικού και εξοπλισμού του στους δήμους.
 •  Την ίδρυση και λειτουργία των Σχολών Γονέων στους δήμους. Την ίδρυση και λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας στη χώρα.
 • Τη θεσμοθέτηση του Ολοήμερου Σχολείου. Την ίδρυση και λειτουργία Συμβουλίων Μεταναστών και την καθιέρωση κοινωνικών, πολιτικών και εκλογικών δικαιωμάτων και αδειών για τους μετανάστες.
 • Την ίδρυση και λειτουργία υπηρεσιών για τα Άτομα με Αναπηρία στους δήμους.
 • Τη θεσμοθέτηση υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εκδηλώσεων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλους τους δήμους, τους νομούς και τις περιφέρειες της χώρας.
 • Την πλήρη αποκέντρωση του εκπαιδευτικού συστήματος και την ουσιαστική εμπλοκή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ποιοτική αναβάθμιση της παιδείας.
 • Την εισαγωγή της Προληπτικής Παιδιατρικής, της Καλλιτεχνικής και Αθλητικής Παιδείας στους Παιδικούς Σταθμούς.
 • Τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και το απόγευμα.
 • Την καθιέρωση Επιτροπής Ελέγχου και Παρακολούθησης της λειτουργίας και της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΗ.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, επανεξελέγη Δήμαρχος Νεαπόλεως - Συκεών.Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Στη Λάρισα το Champions League ποδοσφαίρου Κωφών του 2017

30/05/2016 - 23:47:00 -

Ποιοι μαθητές θα μπορούν να γραφτούν στα Ολοήμερα Σχολεία

30/05/2016 - 23:28:00 -

Πω-πω ένα πρωτάθλημα!!!

30/05/2016 - 23:22:09 -

Διαμαντίδης: Φεύγω γεμάτος και χαρούμενος, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει

30/05/2016 - 23:19:58 -

Προγραμματισμός λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος των Ενιαίου Τύπου Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων και των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2016-2017

30/05/2016 - 23:17:27 -

ΕΠΟ: Με 35 ΕΠΣ και μηνύματα κάθαρσης η συγκέντρωση της αντιπολίτευσης

30/05/2016 - 23:16:47 -

Εγγραφές ολοήμερου σχολείου

30/05/2016 - 23:13:50 -

Εγκύκλιο για τη λειτουργία του ολοήμερου σχολείου εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας

30/05/2016 - 23:10:23 -

Σπανούλης: "Ακόμα και αν έχανα 10 σουτ, θα σούταρα το 11ο"

30/05/2016 - 22:58:44 -

Διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2016-2017

30/05/2016 - 22:57:59 -

Σπανούλης: Και δέκα τέτοια σουτ να έχανα, θα έκανα και το ενδέκατο!

30/05/2016 - 22:53:00 -

Κλειστή η Εγνατία Οδός λόγω ανατροπής νταλίκας

30/05/2016 - 22:47:14 -

Στα αποδυτήρια του ΠΑΟ ο Σπανούλης για το "αντίο" στον Διαμαντίδη

30/05/2016 - 22:41:00 -

Ο μουσικός της ΕΛΣ Σαμπροβαλάκης στην Μετροπόλιταν Όπερα της Ν. Υόρκης

30/05/2016 - 22:39:00 -

Προσφυγικό και οικονομία στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη – Μέρκελ

30/05/2016 - 22:31 - Με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης,...

Μητσοτάκης σε Μέρκελ: Χρειάζεται άλλο μείγμα πολιτικής

30/05/2016 - 22:21:31 -

Εκατόν πενήντα προσλήψεις στην ΕΥΑΘ

30/05/2016 - 21:58:00 -

Καταβολή Συντάξεων μηνός Ιουνίου 2016 για τους Συνταξιούχους του ΟΓΑ

30/05/2016 - 21:33:00 -

Αυτή η θέση πάρκιγνκ προκαλεί σάλο αντιδράσεων στην Κίνα! Δείτε γιατί...

30/05/2016 - 21:21:09 -

Αποδοκιμάστηκε ο Ν. Φίλης από εκπαιδευτικούς

30/05/2016 - 21:17 - Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ εκπαιδευτικών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην...

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Ψηφοδέλτια
Δείτε τα ψηφοδέλτια των εκλογών
Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015
Νέα από τον Κόσμο ΓΕΚ - ΤΕΡΝΑ: Σημαντική αύξηση κερδοφορίας και κ. εργασιών στο α" τρίμηνο του 2016

ΓΕΚ - ΤΕΡΝΑ: Σημαντική αύξηση κερδοφορίας και κ. εργασιών στο α" τρίμηνο του 2016

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016, οι ενοποιημένες πωλήσεις της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ διαμορφώθηκαν στα 281,9 εκατ. ευρώ, έναντι 227,1 εκατ. ευρώ το α’ τρίμηνο του...

Τεχνολογία ARM: Εκτοξεύει τις επιδόσεις με τα Cortex A-73 και Mali-G71

ARM: Εκτοξεύει τις επιδόσεις με τα Cortex A-73 και Mali-G71

Η έλευση της πλατφόρμας Daydream VR, οι δυνατότητες της οποίας θα ενσωματωθούν στην έκδοση Android N, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στη χρονιά...

Αθλητικά Πω-πω ένα πρωτάθλημα!!!

Πω-πω ένα πρωτάθλημα!!!

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον Ολυμπιακό που έχει μόνο έναν αντίπαλο, τον δικό του εαυτό και την "βόμβα" του Βασίλη Σπανούλη.

Κύπρος - Ειδήσεις Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ιταλικές νίκες, γκέλα η Λίβερπουλ

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Μονακό και Τότεναμ, όπως και η Λίβερπουλ με την Σιόν στο "Άνφιλντ". Νίκες για Λάτσιο, Φιορεντίνα και Νάπολι, ήττες για...

Επισκέψεις στο eklogika
Το eklogika.gr από 1-1-2015 έως 31-12-2015 δέχτηκε 7.751.683 επισκέψεις, από 3.546.895 μοναδικούς επισκέπτες, με 24.601.551   pageviews. Δείτε τα  Στοιχεία του Google analytics

Υγεία Μειονότητα πια οι καπνιστές στην Ελλάδα, μόνο το 27,3%

Μειονότητα πια οι καπνιστές στην Ελλάδα, μόνο το 27,3%

Ωστόσο, η Ελλάδα κατατάσσεται πρώτη στην Ευρώπη όσον αφορά τους παθητικούς καπνιστές!

Ψυχαγωγία Ο μουσικός της ΕΛΣ Σαμπροβαλάκης στην Μετροπόλιταν Όπερα της Ν. Υόρκης

Ο μουσικός της ΕΛΣ Σαμπροβαλάκης στην Μετροπόλιταν Όπερα της Ν. Υόρκης

"Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν μουσικό από το να φτάνει στο σημείο εκείνο, στο οποίο η εργασία του να εμπλουτίζει την παγκόσμια μουσική...

Αυτοκίνητο Στην ιστορία το... Ιστορικό Ράλι Ελλάδος

Στην ιστορία το... Ιστορικό Ράλι Ελλάδος

Νικητές του αγώνα οι γνωστοί εδώ και χρόνια στα ιστορικά Ράλι Ακρόπολις, Ιταλοί «Pedro»-Emanuele Baldaccini.

Πολιτικά άρθρα

Πλαστά πτυχία και επίπλαστη πραγματικότητα

Χρίστος Βούζας

Η ευθύνη του κράτους που την ανέλαβε έστω και αργά να αποκαταστήσει τη νομιμότητα αναφορικά με τους τίτλους σπουδών που χορηγούνταν

Δείτε όλο το άρθρο
Πώς θα ανέβουν οι μισθοί;

Κώστας Παπαπαναγιώτου

Σίγουρα όχι δια νόμου, όπως αφελώς πρέσβευε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν την ήττα στην διαπραγμάτευση. Ας δούμε όμως γιατί: Αν, υποθετικά μιλώντας, αύριο...

Δείτε όλο το άρθρο
Το νέο κατηχητικό

Απόστολος Διαμαντής

Η εισήγηση της Επιτροπής για την παιδεία- την οποία συνέστησε ο κ. Φίλης με επικεφαλής τον ιστορικό Αντώνη Λιάκο- αφού έκοψε τη διδασκαλία των...

Δείτε όλο το άρθρο
Ανασχηματισμός; Μη στοιχηματίζετε!

Χρήστος Μαχαίρας

Γιατί η κοινή λογική λέει ότι η ανασύνθεση του κυβερνητικού σχήματος το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και όχι...

Δείτε όλο το άρθρο
Ή ταν ή συνδικαλιστάν

Σταμάτης Ζαχαρός

Η τρόικα βάζει την κυβέρνηση να συγκρουσθεί με τον πυρήνα του βαθέος κράτους και οι συνδικαλιστές δεν θα πέσουν αμαχητί. Θα παλέψουν για τα...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα

Δημοσκοπήσεις

Δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής (16-4-2016) Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου καταγράφει δημοσκόπηση της Κάπα Research. Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, για τον ΣΚΑΪ (1-4-2016) Στις οκτώ ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώνεται το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις

Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Αγροτικά Νέα Καταβολή Συντάξεων μηνός Ιουνίου 2016 για τους Συνταξιούχους του ΟΓΑ

Καταβολή Συντάξεων μηνός Ιουνίου 2016 για τους...

Η συνολική δαπάνη για την καταβολή των συντάξεων μηνός ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ανέρχεται στο ποσό των 297.076.197 ευρώ.

Πολιτιστικά Νέα Διημερίδα: «Πόλεμος και Ειρήνη στην Πλανητική Εποχή»

Διημερίδα: «Πόλεμος και Ειρήνη στην Πλανητική Εποχή»

Το Κέντρο Ανατολικών Σπουδών για τον Πολιτισμό και την Επικοινωνία του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία...

Εκπαιδευτικά Νέα Προγραμματισμός λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος των Ενιαίου Τύπου Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων και των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2016-2017

Προγραμματισμός λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος...

Για τον Προγραμματισμό λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος των Ενιαίου Τύπου Ολοήμερων Δημοτικών...

Τουρισμός Iσπανία: Αλμα στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Iσπανία: Αλμα στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Ο αριθμός των αφίξεων ξένων τουριστών στην Ισπανία τον Απρίλιο αυξήθηκε 11,3% στα 6,1 εκατομμύρια σε σχέση με...

Επιστήμη Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Οι επιστημονικοί «σταθμοί» του 2015

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο επιταχυντής σωματιδίων του CERN, η μάχη κατά του Έμπολα, η...

Ξεχωριστές ειδήσεις Αυτή η θέση πάρκιγνκ προκαλεί σάλο αντιδράσεων στην Κίνα! Δείτε γιατί...

Αυτή η θέση πάρκιγνκ προκαλεί σάλο αντιδράσεων στην Κίνα!...

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εισαγωγή νέων θέσεων πάρκινγκ...