Πως να βρείτε την απάντηση που θέλετε ή να υποβάλετε νέα ερώτηση

Οι νομικοί – συνεργάτες του eklogika.gr έχουν ήδη απαντήσει σε εκατοντάδες ερωτήσεις για θέματα πολιτικής, εκλογών και αυτοδιοίκησης.

Πως μπορείτε να αναζητήσετε την ερώτηση – απάντηση που σας ενδιαφέρει:

 1. Στο πεδίο αναζήτησης μπορείτε να αρχίσετε να πληκτρολογείτε τις λέξεις - κλειδιά της ερώτησης που σας ενδιαφέρει (π.χ. άδεια για προεκλογικό αγώνα). Θα εμφανιστούν όλες οι κατηγορίες σχετικών καταχωρημένων ερωταπαντήσεων. Πατήστε GO για να δείτε τις ερωταπαντήσεις
 2. Από το φίλτρο “κατηγορίες” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις που αφορούν είτε “πολιτική” είτε ‘αυτοδιοίκηση’
 3. Από το φίλτρο “Νομικοί” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις συγκεκριμένου νομικού

Πως μπορείτε να υποβάλετε νέα ερώτηση

Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και συμπληρώστε τα πεδία υποβολής ερώτησης

Συχνές ερωτήσεις

  Ερώτηση από ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

  Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στην Αθηνα μπορεί να θέσει υποψηφιότητα στον τόπο καταγωγής του (επαρχία) με τον νεο εκλογικο νομο του 2018, και αν εκλεγεί πρόεδρος κοινότητας δικαιούται απόσπαση για το διαστημα της εκλογικής θητείας; Σημείωση, στο Δήμο δεν διαθετει αστυνομική υπηρεσία, αποσπάται σε πλησιέστερη περιοχή?

  Δικαιούται απόσπασης σε οργανική μονάδα πλησίον του τόπου εκλογής.


  Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

  Ερώτηση από Α.Μ

  Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Α.Μ Καλησπέρα ,σύμφωνα με τον Κλεισθένη δεν μπορει ειδικός σύμβουλος δημαρχου να κατέβει ως δημοτικός σύμβουλος ,εχει γίνει κάποια τροποποίηση επ αυτού ;

  Οχι δεν έχει γίνει καμιά τροποποίηση.


  Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

  Ερώτηση από Τοκπασιδηs Παναγιωτηs

  Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Τοκπασιδηs Παναγιωτηs Καλησπέρα σας . Είμαι υπάλληλος δημοσίου αορίστου χρόνου με 21 χρόνια προϋπηρεσία ! Θελω να συμμετάσχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές ! Θα πρέπει να πάρω αδεια απο την εργασία μου 1 μήνα νωρίτερα η΄ δεν χρειάζεται καμμια ενέργεια ? Η αδεια αν χρειάζεται θα είναι άνευ αποδοχών ?

  Δεν υφίσταται ειδική άδεια για τις εκλογές.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο την κανονική σας άδεια.


  Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

  Ερώτηση από Λυκάκης Μανώλης

  Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Λυκάκης Μανώλης σύμφωνα με τον δημοσιευμένο στο ΦΕΚ νόμο για τις αυτοδιοικητικες εκλογες, ο πρόεδρος κοινότητας άνω τον 300 κατοίκων, μπαίνει επικεφαλής ψηφοδελτίου, ήτοι χωρις σταυρο. Θα ισχύσει αυτό ή θα τροποποιθει και η υπερίσχυση του στο ψηφοδέλτιο έναντι και των υπολοίπων συμβούλων του ιδίου ψηφοδελτίου, θα εξαρτηθεί από τους σταυρούς που και ο ίδιος θα πάρει; Ευχαριστω!!!

  Μέχρι η εξαγγελία του κ.Χαρίτση να λάβει τη μορφή νόμου κανείς δεν μπορεί μα θεωρεί οριστική ή μη την πρόθεσή του.Αναμένουμε.


  Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

  Ερώτηση από ΝΑΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΝΑΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Καλημέρα. είμαι εκλεγμένος πρόεδρος τοπικής κοινότητας στην Λάρισα. το Μάιο του 2018 διορίστηκα στο δήμο Νίκαιας - Ρέντη. αποσπάστηκα στο Δήμο Κιλελέρ για να είμαι κοντά. με την κινητικότητα μετατίθεμαι στο Δήμο Λάρισας. πρέπει να παραιτηθώ του αξιώματος μου η συνεχίζω έως το τέλος της θητείας αποσπασμένος στο Δήμο Κιλελέρ;. και δεύτερον αν υπάρχει η δυνατότητα δημοτικός υπαλληλος να θέσει υποψηφιότητα στο δήμο που εργαζεται πχ. να δύναται να πάρει απόσπαση σε άλλο δήμο πριν τις εκλογές η να αποσπάται αφού εκλεγεί. ευχαριστώ.

  Η γνώμη μου είναι να μην παραιτηθείτε και να παραμείνετε στο Δήμο Κιλελέρ μέχρι τη λήξη της θητείας σας.Στο δεύτερο ερώτημά σας σας απαντώ ότι αυτό που λέτε δεν γίνεται.


  Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

  Ερώτηση από Μαιρη γκουλια

  Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Μαιρη γκουλια Εργαζομαι σε νοσοκομειο της αττικη..αν εκλεγω τοπικος προεδρος σεχωριο αλλου νομου δικαιουμαι αποσπαση για οσο ειμαι αιρετος η μπορουν να μου αρνηθουν απο την υπηρεσια μου??

  Κατά την κείμενη νομοθεσία το δικαίωμά σας για απόσπαση είναι δεδομένο όσο σίστε αιρετή.Η Υ[ηρεσία σας θα εκφράσει τη γνώμη της που μπορεί να είναι αρνητική  και η απόσπασή σας θα κριθεί από το αρμόδιο όργανο, το οποίο θα συνεκτιμήσει και την αρνητική άποψη της Υπηρεσίας σας.Συνήθως δεν λαμβάνεται υπόψη.


  Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

  Ερώτηση από Χαιρέτης Μιχάλης Ηρακλειο Κρητης

  Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Χαιρέτης Μιχάλης Ηρακλειο Κρητης Καλημέρα έχω εκλεγεί Κοινοτικός Σύμβουλος 1991-1998 Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας 1999-2010 και Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας 2011-2019 δικαιούμαι σύνταξη και πότε ? Ευχαριστώ

  Δεν προβλέπεται σύνταξη για τις ιδιότητές σας.


  Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

  Ερώτηση από Αριστεα Δημοπουλου

  Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Αριστεα Δημοπουλου Εργαζομαι σε νοσοκομειο της αττικης 8 ετη...αν εκλεγω τοπικος προεδρος σε χωριο της μεσσηνιας δικαιουμαι μεταταξ για οσο ειμαι προεδροε??

  Κανείς αιρετός δεν δικαιούται μετάταξης.Μπορεί να αποσπασθεί εφόσον συντρέχουν οι νόμιμες προυποθέσεις,για όσο χρόνο είναι αιρετός.


  Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

  Ερώτηση από athanasios vanopoulos

  Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη athanasios vanopoulos ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΩ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ 300 ΚΑΤΙΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  Μόνο για τη θέση του Προέδρου (και αυτή υπό προυποθέσεις που αφορούν τις υπηρεσιακές ανάγκες).


  Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

  Ερώτηση από Βέρα Σέρα

  Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Βέρα Σέρα Είμαι αναπληρώτρια νηπιαγωγος μεσω ΕΣΠΑ σε δημόσια νηπιαγωγεία. Εάν εκλέγω στο τοπικό συμβούλιο του χωριού μου θα μπορώ να πάρω απόσπαση εντός του δήμου?

  Κατά τις κείμενες διατάξεις δικαιούστε απόσπασης,πλην όμως η απόσπασή σας θα εξαρτηθεί από το αβέβαιο κριτήριο των "υπηρεσιακών αναγκών"που αποτελεί μόνιμη τροχοπέδη στην εφαρμογή του νόμου από πλευράς των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.


  Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

  Ερώτηση από ΣΙΦΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΣΙΦΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Υπάρχει υποχρέωση ύπαρξης δικαστικού αντιπροσώπου σε εκλογές ΝΠΔΔ και αν ναι σε ποιο Νόμο προβλέπεται

  Να επανέλθετε με περισσότερα στοιχεία.Γιατί γίνονται εκλογές; Μήπως αφορούν σωματείο εργαζομένων στο ν.π.δ.δ;

  ΣΕ ποιά περιοχή;Πότε;


  Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

  Ερώτηση από Α.Κ.

  Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Α.Κ. Καλησπέρα σας θα ηθελα να ρωτήσω . Σε περίπτωση που εκλέγει κάποιος Δήμαρχος η αντιδημαρχος και εντος της θητειας του , αν προκυρηχθουν βουλευτικες εκλογες ,έχει το δικαίωμα συμμετοχής στις βουλευτικες εκλογές ?και ποια η διαδικασία που χρειάζεται για να συμμετάσχει. ;

  Ο αιρετός της Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού μπορεί να είναι υποψήφιος βουλευτής αν έχει την εκλογιμότητα στην εκλογική περιφέρεια που επιθυμεί να είναι υποψήφιος.Δηλ.να μην υπάγεταιστα ασυμβίβαστα και τις απαγορεύσεις του εκλογικού νόμου που ισχύει και να ανακηρυχθεί υποψήφιος βουλευτής από το αρμόδιο Πρωτοδικείο.


  Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

  Ερώτηση από ΦΩΤΙΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ

  Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΦΩΤΙΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ Μπορώ να θέσω υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου στον δήμο τον οποίο εργάζομαι;;; Ευχαριστώ.

  Βεβαίως μπορείτε να θέσετε υποψηφιότητα.


  Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

  Ερώτηση από Νίκος Γεωργίου

  Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Νίκος Γεωργίου Εκπαιδευτικος Δντης Σχολείου εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος,επιτρέπεται να αναλάβει τη θέση προέδρου δημοτικού συμβουλίου;; Αν ναι..τότε τι προβλέπεται ως προς τις αποδοχές του;; Αθροιζονται με αυτές του προέδρου δημοτικού συμβουλίου ή πρέπει να διαλέξει;;

  Ολοι οι δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να εκλεγούν στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ., ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους ιδιότητα. Επομένως και εσείς.

  Ο Πρόεδρος του ΔΣ δικαιούται αντιμισθία ίση με το 40% της αντιμισθίας του Δημάρχου του. Ειδική ρύθμιση ισχύει για το ύψος των αποδοχών, δηλ.του αθροίσματος μισθού και αντιμισθίας (ανώτατο επιτρεπόμενο όριο) και επομένως πρέπει να επανέλθετε με ερώτηση εφόσον προσδιορίσετε το ύψος της αντιμισθίας σας.


  Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

  Ερώτηση από Μαρία Λουκα

  Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Μαρία Λουκα Ειμαι δημόσιος υπάλληλος εκπαιδευτικός (δεν εχω υπηρετήσει σε κάποια θέση ευθύνης). Θελω να θέσω υποψηφιότητα για δήμαρχος. Χρειάζεται να παραιτηθώ απο τη θέση μου πριν τις εκλογες;

  Μπορείτε να είστε υποψήφια Δήμαρχος χωρίς να παραιτηθείτε.


  Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης


  Εγγραφές ανα σελίδα: 10 | 20 | 30 | 50 | 100
  Μετάβαση στη σελίδα

  Γράψτε την ερώτησή σαςΔείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Ιστορικό βήμα η Συμφωνία των Πρεσπών, πατριωτικό καθήκον η κύρωσή της, είπε ο Αλ. Τσίπρας

19/01/2019 - 16:24 - Ως «ιστορικό βήμα για τις δύο χώρες» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, τη Συμφωνία των...

Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει την ευρωατλαντική σφραγίδα, είπε ο Δ. Κουτσούμπας

19/01/2019 - 16:08 - «Η πρόσφατη δημοσιοποίηση της 'Ολοκληρωμένης Έκθεσης' του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών...

ΕΚΑΣ: Ποιοι συνταξιούχοι το δικαιούνται

19/01/2019 - 15:54:33 -

Σε έξαρση η εποχική γρίπη! Την τελευταία εβδομάδα 39 κρούσματα

19/01/2019 - 15:44:04 -

Ηλεκτρονική επίθεση δέχθηκε η ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού «Κόκκινο 105,5»

19/01/2019 - 15:17:00 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Τεχνολογία - Ειδήσεις Δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά εργαστηριακά αιμοφόρα αγγεία

Δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά εργαστηριακά αιμοφόρα αγγεία

Τίτλος SEO:  Δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά εργαστηριακά αιμοφόρα αγγεία Τέλεια ανθρώπινα αιμοφόρα αγγεία δημιούργησαν, για πρώτη φορά,...

Αθλητικά νέα Αυτή είναι η μπάλα του τελικού του Champions League - ΦΩΤΟ

Αυτή είναι η μπάλα του τελικού του Champions League - ΦΩΤΟ

Την επίσημη μπάλα του φετινού τελικού στο Champions League παρουσίασε η UEFA...

Κύπρος - Ειδήσεις 13 αιτήματα ΕΚΥΣΥ στην Υπουργό Εργασίας

13 αιτήματα ΕΚΥΣΥ στην Υπουργό Εργασίας

Υπόμνημα με 13 αιτήματα που αφορούν προβλήματα συνταξιούχων έστειλε η ΕΚΥΣΥ στην Υπουργό Εργασίας και ζητά να καθοριστεί συνάντηση για συζήτησή τους....

Επισκέψεις στο eklogika
Το eklogika.gr στο εξάμηνο, από 1-7-2018 έως 31-12-2018, δέχτηκε 11.220.396 επισκέψεις, από 1.252.112 μοναδικούς επισκέπτες, με 34.749.232 pageviews. Δείτε τα  Στοιχεία του Google analytics

Ειδήσεις για θέματα υγείας Σε έξαρση η εποχική γρίπη! Την τελευταία εβδομάδα 39 κρούσματα

Σε έξαρση η εποχική γρίπη! Την τελευταία εβδομάδα 39 κρούσματα

Αυξημένα επίπεδα εμφάνισης της εποχικής γρίπης, διαπιστώνονται από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι υγειονομικές Αρχές είναι σε ετοιμότητα παρότι βασικό πρόβλημα...

Ψυχαγωγία - ειδήσεις Μέγκι Ντρίο: Σταμάτησα το σχολείο για ένα χρόνο λόγω bullying - ΒΙΝΤΕΟ

Μέγκι Ντρίο: Σταμάτησα το σχολείο για ένα χρόνο λόγω bullying - ΒΙΝΤΕΟ

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το bullying...

Ειδήσεις για το αυτοκίνητο Ποδαρικό με «Reverse Sales» για την Citroën

Ποδαρικό με «Reverse Sales» για την Citroën

Με μια ευρηματική προωθητική ενέργεια, η Citroën έχει να προτείνει κάτι πολύ ενδιαφέρον για τους υποψήφιους αγοραστές.

Νέα της HELEXPO Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την συμμετοχή της Ινδίας στην 84η ΔΕΘ ως Τιμώμενης Χώρας

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την συμμετοχή της Ινδίας στην 84η ΔΕΘ ως Τιμώμενης Χώρας

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της συμμετοχής της Ινδίας ως Τιμώμενης Χώρας στην 84η ΔΕΘ. Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας και ο...

Πολιτικά άρθρα Μία λύση που δεν αφήνει πληγές στο σώμα της Ελλάδας

Νίκος Μέρτζος

Η Βουλή των Σκοπίων επικύρωσε τη συμφωνία των Πρεσπών και ενσωμάτωσε τις καίριες διατάξεις της στο σύνταγμα της χώρας. Η αναθεώρηση του συντάγματος...

Δείτε όλο το άρθρο
Ερμηνείες μακροοικονομικών ανισορροπιών στην ΕΕ

Δημήτρης Μάρδας

Α πό το 1997 με το «Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης» άρχισε να μεθοδεύεται η ισχυροποίηση της δημοσιονομικής πειθαρχίας εντός της ΕΕ . Πέραν αυτής...

Δείτε όλο το άρθρο
Η Συμφωνία των Πρεσπών: κατάληξη ή αφετηρία;

Αντώνης Λιάκος

Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν λύνει μόνο μια εκκρεμότητα σχεδόν τριών δεκαετιών, αλλά και αιωνόβιες ιστορικές εκκρεμότητες που κληροδότησε η ιστορία...

Δείτε όλο το άρθρο
Ψήφος εμπιστοσύνης απαιτείται μόνον όταν αλλάζει ο πρωθυπουργός

Γιώργος Κατρούγκαλος

Τι είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος , Συνταγματολόγος, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, απαντώντας σε ερωτήσεις της Real news: Υπάρχει συνταγματική...

Δείτε όλο το άρθρο
Το κοινοβουλευτικό πρόβλημα της 13-1-2019 και η αναγκαιότητα προσφυγής στις κάλπες

Νικόλαος Παπαδόπουλος

Στις 13-1-2019 ο κοινοβουλευτικός βίος της χώρας διέρχεται από ένα σημαντικό ορόσημο. Ο αρχηγός του ενός –του ήσσονος από τα δύο κόμματα της...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της MRB για τον real.gr (13/12/2018) Στο 8% διαμορφώνεται το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB , που διενεργήθηκε στο διάστημα 28 Νοεμβρίου με 6... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Alco για τον OPEN (12/12/2018) Προβάδισμα 6,2 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του  ΣΥΡΙΖΑ  στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων προκύπτει από δημοσκόπηση... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Αγροτικά Νέα Νέο επίδομα 14.000 ευρώ στους αγρότες - Δείτε τα κριτήρια Νέο επίδομα 14.000 ευρώ στους αγρότες - Δείτε τα κριτήρια

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δημοσίευσε το πλαίσιο εφαρμογής του Υπομέτρου 6.3 με τίτλο «Ανάπτυξη μικρών...

Πολιτιστικά Νέα Π. Παυλόπουλος: Προσεγγίζοντας την «γλώσσα του άλλου» προσεγγίζουμε τον πολιτισμό του (video) Π. Παυλόπουλος: Προσεγγίζοντας την «γλώσσα του άλλου»...

Ο διάλογος των πολιτισμών είναι η καλύτερη απάντηση στο μύθο της σύγκρουσης, τόνισε ο Πρόεδρος της...

Εκπαιδευτικά Νέα Υπουργείο Παιδείας: Όλες οι αλλαγές - Τα τμήματα που ιδρύονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ Υπουργείο Παιδείας: Όλες οι αλλαγές - Τα τμήματα που...

Μετά την ψήφιση του νομοσχέδιου «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού...

Τουρισμός - Ειδήσεις Νέοι θησαυροί του ιστορικού Φαραώ Τουταγχαμών Νέοι θησαυροί του ιστορικού Φαραώ Τουταγχαμών

Τεράστιας αξίας τα νέα ταφικά αριστουργήματα που εμπλούτισαν τη συλλογή του νέου μουσείου που θα βρίσκεται...

Επιστήμη - ειδήσεις Ανεμοστρόβιλοι και υδροσίφωνες στην Ελλάδα το 2018 Ανεμοστρόβιλοι και υδροσίφωνες στην Ελλάδα το 2018

Το 2018 η μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) κατέγραψε στη χώρα μας 107...

Ξεχωριστές ειδήσεις Ξύπνησε από το θόρυβο και αυτό που αντίκρισε… της πάγωσε το αίμα! (Βίντεο) Ξύπνησε από το θόρυβο και αυτό που αντίκρισε… της πάγωσε το...

Η Ashleigh Muller από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας πετάχτηκε κυριολεκτικά από το κρεβάτι της για να δει από...