Οι συνεργαζόμενοι με το eklogika.gr δικηγόροι απαντούν δωρεάν σε μία ερώτηση κάθε χρήστη για θέματα, πολιτικής, εκλογών και αυτοδιοίκησης.

Για επιπλέον νομική υποστήριξη μπορείτε να απευθύνεστε στο Legallive.gr

 


 

Πως να βρείτε την απάντηση που θέλετε ή να υποβάλετε νέα ερώτηση

Οι νομικοί – συνεργάτες του eklogika.gr έχουν ήδη απαντήσει σε εκατοντάδες ερωτήσεις για θέματα πολιτικής, εκλογών και αυτοδιοίκησης.

Πως μπορείτε να αναζητήσετε την ερώτηση – απάντηση που σας ενδιαφέρει:

  1. Στο πεδίο αναζήτησης μπορείτε να αρχίσετε να πληκτρολογείτε τις λέξεις - κλειδιά της ερώτησης που σας ενδιαφέρει (π.χ. άδεια για προεκλογικό αγώνα). Θα εμφανιστούν όλες οι κατηγορίες σχετικών καταχωρημένων ερωταπαντήσεων. Πατήστε GO για να δείτε τις ερωταπαντήσεις
  2. Από το φίλτρο “κατηγορίες” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις που αφορούν είτε “πολιτική” είτε ‘αυτοδιοίκηση’
  3. Από το φίλτρο “Νομικοί” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις συγκεκριμένου νομικού

Πως μπορείτε να υποβάλετε νέα ερώτηση

Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και συμπληρώστε τα πεδία υποβολής ερώτησης

Αυτοδιοίκηση

Πατήστε πάνω σε κάθε ερώτηση για να δείτε την απάντηση. Μεταβείτε στο τέλος των ερωτήσεων – απαντήσεων για να υποβάλετε τη δική σας ερώτηση

Ερώτηση από Νίκος Μελάς

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Νίκος Μελάς Καλησπέρα σας. Έχω συμμετάσχει στον Δήμο μου στις δημοτικές εκλογές που έγιναν φέτος στον συνδυασμό που βγήκε πρώτος και θα αναλάβει την δημαρχεία. Εγώ ήρθα πρώτος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο.Αναλαμβάνω αυτοδικαίως κάποια θέση αντιδημάρχου ή Πρόεδρου δημοτικού συμβουλίου ή όλα κρίνονται από την πρόταση του Δημάρχου; Τι θα συμβαίνει σε περίπτωσή που ο νέος Δήμαρχος που αναλαμβάνει, θα παραιτηθεί; Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Είναι αποκλειστικό προνόμιο του Δημάρχου ο ορισμός των Αντιδημάρχων.Πρόεδρος του Δ.Σ. εκλέγεται συνήθως ο προτεινόμενος από την παράταξη του Δημάρχου,χωρίς να απαγορεύεται και άλλη πρόταση.Είναι θέμα συσχετισμού δύναμης εντός του Δ.Σ.Αν ο Δήμαρχος παραιτηθεί τότε εκλέγεται με μυστική ψηφοφορία από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του ο νέος Δήμαρχος-αντικαταστάτης.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Γιώργος Κενουδης

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Γιώργος Κενουδης Ποια διαδικασία θα ακολουθήσει ένας δημόσιος υπάλληλος εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος κοινότητας ώστε να είναι κατοχυρωμένος και παρών σε κάθε συνεδρίαση?Ο πρόεδρος σε κοινότητα 7μελη τι μισθό λαμβάνει?

Η παρουσία του προσώπου είναι πάντοτε φυσική. Δηλ. προσέρχεται στη συνεδρίαση και προσυπογράφει την παρουσία του στο σχετικό πρακτικό.

Όσο για το μισθό (δεν είναι μισθός,είναι αποζημίωση) εξαρτάται από τον πληθυσμό του Δήμου,τον προϋπολογισμό του και άλλες παραμέτρους. Ρωτήστε την οικονομική υπηρεσία του Δήμου σας.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΜΠΡΕΝΤΑ ΜΑΡΙΑ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΜΠΡΕΝΤΑ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΎ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ Η ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΑΡΧΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ

Δεν απαιτείται καμιά δημοσιότητα προ της πρόσληψης Μετά την πρόσληψη απαιτείται.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Ιωάννης Αλιμπακης

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Ιωάννης Αλιμπακης Είμαι εκλεγμένος σύμβουλος τοπικού δημοτικού συμβουλίου Δήμου Έδεσσας. Δικαιούμαι κάποιες μέρες άδεια από Την πυροσβεστική υπηρεσία μου που βρίσκεται στο Πειραιά.

Αναζητήστε την 226/2017 Γνωµοδότηση του Ε’ Τµήµατος του Νοµικού Συμβουλίου του Κράτους σχετική με τις άδειες των αιρετών ΟΤΑ.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Αλεξανδρος Χαριζανος

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Αλεξανδρος Χαριζανος Καλησπερα.Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση. Εχω εκλεχθει ως κοινωτικός σύμβουλος στο Δήμο Δέλτα και συγκεκριμένα στη Σίνδο. Επισης ειμαι υποψηφιος για προεδρος Κοινοτητας Αυτή τη στιγμή είναι να βγει προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς. Αν μπω στους ειδικούς φρουρούς θα δικαιουμαι τη μεταφορά σετμημα της θεσσαλονικης για όσο διάστημα είμαι εκλεγμένος ;

Για όσο διάστημα είστε εκλεγμένος δικαιούσθε απόσπαση σε τμήμα πλησίον της έδρας του Δήμου σας.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Μιχαήλ Τριανταφύλλου

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Μιχαήλ Τριανταφύλλου Καλησπέρα σας!Είμαι δημόσιος υπάλληλος και υπηρετώ εκτός του δήμου που εκλεχθηκα τοπικός σύμβουλος... έχω το δικαίωμα να αποσπαστω στον τόπο που έχω εκλεγεί οποιαδήποτε στιγμή επιθυμώ ( για παράδειγμα και μετά από ένα χρόνο που είμαι εκλεγμένος) ή υποχρεωτικά από την έναρξη της θητείας την 1η Σεπτεμβρίου? Ευχαριστώ!

Δικαιούσθε απόσπασης μετά από αίτησή σας,την οποία μπορείτε να ασκήσετε οποτεδήποτε.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Πασχάλης Τερζής

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Πασχάλης Τερζής Καλημέρα σας Είμαι επιτυχών με την 3κ/2018 σε δήμο της Αθήνας και θα ήθελα να ρωτήσω αν δικαιούμαι απόσπαση ή μετάθεση σε δήμο της Θεσσαλονίκης πριν τη διετία λόγω εκλογής μου ως δημοτικός σύμβουλος και ποια η διαδικασία για να γίνει αυτό ; Ευχαριστώ Τερζής Πασχάλης

Η σχετική νομοθεσία για το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχει ρύθμιση. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δικαιούσθε απόσπασης, όπως όλοι οι αιρετοί.

Δοκιμάστε ,δεν έχετε να χάσετε τίποτε. Υποβάλετε αίτηση απόσπασης στον φορέα σας.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΝΤΑΒΑ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΝΤΑΒΑ Καλησπερα. Έχω εκλεγεί προεδρος τοπικης κοινοτητας σε χωριό κάτω των 300 στα Γρεβενά. Εργάζομαι στο ΕΚΑΒ Σαμου- παραμεθοριος- και δεν εχω υπογράψει δεκαετια. Θα γίνει η απόσπαση μου κανονικα για τη διάρκεια της θητείας μου; Διαβάζω σε εσας πως από παραμεθοριο δεν γίνεται απόσπαση! Πώς ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα να βάζω υποψήφιος; και επειτα να λειτουργώ τα καθήκοντά μου από μακριά; * υπάρχει περίπτωση να μην γίνει η απόσπαση και να κάνω αίτηση για την πλησιέστερη παραμεθοριο περιοχή; στην Καστοριά και να εργάζομαι εκεί; Από παραμεθοριο σε παραμεθοριο ισχύει δηλαδή;

Σας παραθέτω παρακάτω τη διάταξη της παρ.7.του άρθρου 93  του ν.3852/2010

 

".......Δημόσιοι υπάλληλοι ή υπάλληλοι Ν.Π.Δ.Δ. ή υπάλληλοι κρατικών Ν.Π.Ι.Δ. και δημοσίων επιχειρήσεων ή άλλων επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας και εάν υπηρετούν, εκλεγόμενοι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πρόεδροι και τα μέλη των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων ή εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων, διαρκούσης της θητείας τους, δεν μετατίθενται ούτε αποσπώνται εκτός των διοικητικών ορίων του δήμου στον οποίο έχουν εκλεγεί Οι υπάλληλοι αυτοί, εφόσον υπηρετούν στα διοικητικά όρια άλλου δήμου μετά από αίτηση τους μετατίθενται ή αποσπώνται εκεί όπου έχουν εκλεγεί. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία ή θέση, μετατίθενται ή αποσπώνται στην πλησιέστερη υπηρεσία προς το δήμο όπου εξελέγησαν. Για τους υπηρετούντες σε παραμεθόριες περιοχές η παρούσα διάταξη έχει ισχύ μόνο για μετάθεση ή απόσπαση αποκλειστικά σε άλλη παραμεθόρια περιοχή.

Όπως είναι φανερό μπορείτε να ζητήσετε απόσπαση μόνο για άλλη παραμεθόριο περιοχή πλησιέστερη στην έδρα του Δήμου που είστε αιρετή.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Χασιώτη Ελένη

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Χασιώτη Ελένη Εϊμαι εκλεγείσα κοινοτική σύμβουλος και δικαιούμαι απόσπαση στα διοικητικά όρια του Δήμου όπου έχω εκλεγεί. Μετά την ορκομωσία η αίτηση μου για την απσσπαση που γίνεται, Στον φορέα που υπηρετώ, στο Υπουργείο, η στην υπηρεσία που θέλω να αποσπασθώ? Ευχαριστώ πολύ

Η αίτηση υποβάλλεται στον φορέα-Υπηρεσία σας. Θα διαβιβασθεί στο αρμόδιο όργανο των αποσπάσεων.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Γαβριήλ Ταχτατζόγλου

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Γαβριήλ Ταχτατζόγλου Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου σε Δήμο με πληθυσμό 20.000-100.000 κατοίκους που είναι εν ενεργεία υπάλληλος ΝΠΙΔ (Γ.Ν.Θ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ) δικαιούται αντιμισθία ή πρέπει να επιλέξει μεταξύ αυτής ή των αποδοχών του;

Δικαιούται αντιμισθίας,που δεν είναι μεγάλη, πάντα βρίσκεται πολύ χαμηλότερα από το μισθό του. Και λαμβάνεται ολόκληρη,όταν το άθροισμά τους δεν υπερβαίνει το επιτρεπτό ανώτατο όριο.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Αναστασία κολοκοτσα

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Αναστασία κολοκοτσα Είμαι μόνιμος υπάλληλος σε δημοτικό παιδικό σταθμό στο Δήμο Μαραθώνα,κ θέλω να πάρω μετάθεση για το νησί μου στη Ζακύνθο, πως γίνεται?

Πρόκειται για δύο διαφορετικά νομικά πρόσωπα και έτσι δεν υπάρχει διαδικασία ή πρόβλεψη μετάθεσης.Ίσως να υπάρχει περίπτωση στο πλαίσιο μιας νέας νομοθεσίας "κινητικότητας".

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Κλώντζα Μαρία

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Κλώντζα Μαρία Είμαι μόνιμη εκπαιδευτικός και θέλω να ρωτήσω αν οριστω ως πρόεδρος σε δημοτική ανώνυμη εταιρεία δικαιούμαι την αποζημίωση προέδρου και το μισθό μου από την υπηρεσία?

Υπάρχει ένα ανώτατο όριο αμοιβών σε συνάρτηση με το ύψος του  μισθού σας και το ύψος αλλά και τη μορφή της αποζημίωσης (αν είναι π.χ.έξοδα παράστασης ή αποζημίωση σε συνεδριάσεις κλπ.). Ενδεχομένως να δικαιούσθε και τα δύο. Ρωτήστε σχετικά την οικονομική υπηρεσία του Δήμου ή την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΛΑΚΟΥ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΛΑΚΟΥ ΕΧΩ ΕΚΛΕΓΕΙ Ως ΔΗΜΟΤΙΚΟς ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2019. ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗΝ . ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δικαιούσθε απόσπασης μέσα στα διοικητικά όρια του Δήμου που είσθε αιρετή,εφόσον υφίσταται αντίστοιχη υπηρεσιακή μονάδα.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από χριστινα παπαζογλου

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη χριστινα παπαζογλου Εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος προκειμένου να καταλάβει θέση μετακλητού γενικου γραμματέα σε ΟΤΑ πρέπει να παραιτηθεί λόγω ασυμβιβαστου;

Είναι προφανές το ασυμβίβαστο της διπλής ιδιότητας. Πρέπει να παραιτηθείτε.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΜΑΡΙΝΑ ΔΑΡΟΥΣΗ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΜΑΡΙΝΑ ΔΑΡΟΥΣΗ Κάποιος που έχει εκλεγεί τοπικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου και διοριστεί μετά στο δημόσιο δικαιούται το αμεταθετο ? Η όχι επειδή όταν είχε γίνει η δημοσίευση της υποψηφιότητας του δεν ήταν τότε δημόσιος υπάλληλος .

Ο αιρετός που διορίζεται στο Δημόσιο μετά την εκλογή του απολαμβάνει όλα τα προνόμια του Δημοσίου Υπαλλήλου. Δηλ. στην περίπτωσή σας, διορίζεστε στην οργανική σας θέση και έχετε δικαίωμα απόσπασης ή και μετάθεσης στο Δήμο που εκλεγήκατε (σε αντίστοιχη υπηρεσία) η στον κοντινότερο όπου υπάρχει τέτοια, με εξαίρεση τις παραμεθόριες περιοχές.

 

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης


Εγγραφές ανα σελίδα: 10 | 20 | 30 | 50 | 100
Μετάβαση στη σελίδα

Γράψτε την ερώτησή σας

Πολιτικά άρθρα Έλλειψη ετοιμότητας της κυβέρνησης για το μετρό και τον ΟΑΣΘ

Γιάννης Μαγκριώτης

Στην συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στη Βουλή τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και ο αρμόδιος υπουργός για τα δημόσια έργα και τις...

Δείτε όλο το άρθρο
Ο νέος ευρωπαϊκός συμβιβασμός και η εκλογή της Φον ντερ Λάιεν

Νότης Μαριάς

Η οριακή εκλογή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν  στη θέση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέδειξε τις συμμαχίες αλλά ταυτόχρονα και τις...

Δείτε όλο το άρθρο
Διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, ανταγωνιστικότητα και ελληνικές εξαγωγές 2010-2017

Τράπεζα Πειραιώς

Θετικές επιπτώσεις παρά τις διεθνείς προκλήσεις και τα διαρθρωτικά μειονεκτήματα Μια από τις βασικές συζητήσεις την περίοδο της ελληνικής κρίσης ήταν...

Δείτε όλο το άρθρο
Τα ψεύτικα τα μούσια τα μεγάλα

Τα ψεύτικα τα μούσια τα μεγάλαΝίκος Μωραΐτης Με τις εκλογές του Ιουλίου οι Έλληνες κατέστησαν κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη χώρα τα fake news. Αφού τα...

Δείτε όλο το άρθρο
Δόγμα «εάν σας αρέσει» από συνδικαλιστές αστυνομικούς για το περιστατικό στο Θριάσιο

σας αρέσει» από αστυνομικούς για το ΘριάσιοΔημήτρης Αγγελίδης Πλήρη κάλυψη δίνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής στους αστυνομικούς που...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της Public Issue (5-7-2019) - πολιτικό βαρόμετρο Πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ, που φτάνει ακόμη και τις 15,5 ποσοστιαίες μονάδες, καταγράφει δημοσκόπηση της Public Issue για τις εκλογές της... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Rass για το Action24 (5-7-2019) Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ για τις εκλογές της Κυριακής δείχνει ακόμη μια δημοσκόπηση . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση που έγινε από την... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
Το Digital Greece στην 84η ΔΕΘ

Το Digital Greece στην 84η ΔΕΘ


Το συνολικό του όραμα για την ψηφιακή Ελλάδα θα παρουσιάσει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, από τις 7 έως τις 15...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο Η Ρωσία υπόσχεται «συμμετρική απάντηση» στις αμερικανικές δοκιμές Η Ρωσία υπόσχεται «συμμετρική απάντηση» στις αμερικανικές...

Η Ρωσία υπόσχεται «συμμετρική απάντηση» στις αμερικανικές δοκιμέςΗ Ρωσία, διά στόματος του προέδρου της,...

Νέα Τεχνολογίας Η αντικατάσταση της οθόνης του Samsung Galaxy Note 10 Plus είναι σχεδόν …αδύνατη Η αντικατάσταση της οθόνης του Samsung Galaxy Note 10 Plus...

Το πόσο εύκολη είναι μια συσκευή στην επισκευή, είναι ένα ιδιαίτερα hot θέμα στο χώρο του Android. Σε αυτό...

Κύπρος - Ειδήσεις Ερντογάν: Οι έρευνες ανοικτά της Κύπρου θα συνεχιστούν Ερντογάν: Οι έρευνες ανοικτά της Κύπρου θα συνεχιστούν

Οι έρευνες στα ανοιχτά της Κύπρου για υδρογονάνθρακες, θα συνεχιστούν με την ίδια αποφασιστικότητα δήλωσε ο...

Ειδήσεις υγείας Τέσσερις ακόμη νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σε έξαρση η νόσος Τέσσερις ακόμη νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σε...

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για τον Ιό του Δυτικού Νείλου, ο ιός...

Ψυχαγωγία - ειδήσεις Αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της Χάιντι Κλουμ στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση - Λαμπερή εμφάνιση της 46χρονης στο pre-wedding πάρτι - ΦΩΤΟ Αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της Χάιντι Κλουμ στη...

Η Χάιντι Κλουμ και ο σύζυγός της Τομ Καουλίτζ θα παντρευτούν για δεύτερη...

Νέα για αυτοκίνηση Δοκιμάζουμε Porsche 959 και 918 Spyder στην πίστα των Μεγάρων Δοκιμάζουμε Porsche 959 και 918 Spyder στην πίστα των...

Στην εποχή της, η Porsche 959 ήταν το πιο προηγμένο τεχνολογικά αυτοκίνητο του πλανήτη. Και το πιο γρήγορο....

Αγροτικά Νέα Πως θα στηρίξει τους αγρότες της Βόρειας Ελλάδας που επλήγησαν η Τράπεζα Πειραιώς Πως θα στηρίξει τους αγρότες της Βόρειας Ελλάδας που...

H Τράπεζα Πειραιώς, όπως ανακοίνωσε, θα εξετάσει άμεσα κάθε αίτημα για παροχή διευκόλυνσης σε αγρότες, στους...

Πολιτιστικά Νέα Διαζύγιο: Πώς προστατεύουμε το παιδί Διαζύγιο: Πώς προστατεύουμε το παιδί

Διαζύγιο: Πώς προστατεύουμε το παιδίΤο διαζύγιο, ως επώδυνη διαδικασία λύσης της έγγαμης ζωής, πιστοποιεί τη...

Εκπαιδευτικά Νέα Φοιτητική ζωή: 10 tips που κάνουν καλό σε όλους τους φοιτητές Φοιτητική ζωή: 10 tips που κάνουν καλό σε όλους τους...

Η φοιτητική ζωή είναι μια μοναδική εμπειρία στη ζωή σου, που θα σου αφήσει μια «κληρονομιά» μαθημάτων,...

Τουρισμός - Ειδήσεις Κατά γράμμα Κατά γράμμα

Το Collio είναι αυτό που λέει η λέξη. Λόφοι και μόνο λόφοι. Μια (υποτιμημένη) οινική ζώνη στη βορειοανατολική...

Επιστήμη - ειδήσεις Tα πεφταστέρια θα «βομβαρδίσουν» το νυχτερινό ουρανό (video) Tα πεφταστέρια θα «βομβαρδίσουν» το νυχτερινό ουρανό (video)

Πιστές στο καλοκαιρινό «ραντεβού» τους, οι διάττοντες Περσείδες, η πιο εντυπωσιακή θερινή βροχή από...

Ξεχωριστές ειδήσεις Βρετανία: 93χρονη πέθανε από σύνδρομο ραγισμένης καρδιάς μετά από διάρρηξη Βρετανία: 93χρονη πέθανε από σύνδρομο ραγισμένης καρδιάς...

Μια 93χρονη γυναίκα απεβίωσε έπειτα από διάρρηξη στο σπίτι της και η αιτία αποδόθηκε στο σύνδρομο «ραγισμένης...