Οι συνεργαζόμενοι με το eklogika.gr δικηγόροι απαντούν δωρεάν σε μία ερώτηση κάθε χρήστη για θέματα, πολιτικής, εκλογών και αυτοδιοίκησης.

Για επιπλέον νομική υποστήριξη μπορείτε να απευθύνεστε στο Legallive.gr

 


 

Πως να βρείτε την απάντηση που θέλετε ή να υποβάλετε νέα ερώτηση

Οι νομικοί – συνεργάτες του eklogika.gr έχουν ήδη απαντήσει σε εκατοντάδες ερωτήσεις για θέματα πολιτικής, εκλογών και αυτοδιοίκησης.

Πως μπορείτε να αναζητήσετε την ερώτηση – απάντηση που σας ενδιαφέρει:

  1. Στο πεδίο αναζήτησης μπορείτε να αρχίσετε να πληκτρολογείτε τις λέξεις - κλειδιά της ερώτησης που σας ενδιαφέρει (π.χ. άδεια για προεκλογικό αγώνα). Θα εμφανιστούν όλες οι κατηγορίες σχετικών καταχωρημένων ερωταπαντήσεων. Πατήστε GO για να δείτε τις ερωταπαντήσεις
  2. Από το φίλτρο “κατηγορίες” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις που αφορούν είτε “πολιτική” είτε ‘αυτοδιοίκηση’
  3. Από το φίλτρο “Νομικοί” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις συγκεκριμένου νομικού

Πως μπορείτε να υποβάλετε νέα ερώτηση

Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και συμπληρώστε τα πεδία υποβολής ερώτησης

Αυτοδιοίκηση

Πατήστε πάνω σε κάθε ερώτηση για να δείτε την απάντηση. Μεταβείτε στο τέλος των ερωτήσεων – απαντήσεων για να υποβάλετε τη δική σας ερώτηση

Ερώτηση από Γαβριήλ Ταχτατζόγλου

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Γαβριήλ Ταχτατζόγλου Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου σε Δήμο με πληθυσμό 20.000-100.000 κατοίκους που είναι εν ενεργεία υπάλληλος ΝΠΙΔ (Γ.Ν.Θ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ) δικαιούται αντιμισθία ή πρέπει να επιλέξει μεταξύ αυτής ή των αποδοχών του;

Δικαιούται αντιμισθίας,που δεν είναι μεγάλη, πάντα βρίσκεται πολύ χαμηλότερα από το μισθό του. Και λαμβάνεται ολόκληρη,όταν το άθροισμά τους δεν υπερβαίνει το επιτρεπτό ανώτατο όριο.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Αναστασία κολοκοτσα

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Αναστασία κολοκοτσα Είμαι μόνιμος υπάλληλος σε δημοτικό παιδικό σταθμό στο Δήμο Μαραθώνα,κ θέλω να πάρω μετάθεση για το νησί μου στη Ζακύνθο, πως γίνεται?

Πρόκειται για δύο διαφορετικά νομικά πρόσωπα και έτσι δεν υπάρχει διαδικασία ή πρόβλεψη μετάθεσης.Ίσως να υπάρχει περίπτωση στο πλαίσιο μιας νέας νομοθεσίας "κινητικότητας".

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Κλώντζα Μαρία

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Κλώντζα Μαρία Είμαι μόνιμη εκπαιδευτικός και θέλω να ρωτήσω αν οριστω ως πρόεδρος σε δημοτική ανώνυμη εταιρεία δικαιούμαι την αποζημίωση προέδρου και το μισθό μου από την υπηρεσία?

Υπάρχει ένα ανώτατο όριο αμοιβών σε συνάρτηση με το ύψος του  μισθού σας και το ύψος αλλά και τη μορφή της αποζημίωσης (αν είναι π.χ.έξοδα παράστασης ή αποζημίωση σε συνεδριάσεις κλπ.). Ενδεχομένως να δικαιούσθε και τα δύο. Ρωτήστε σχετικά την οικονομική υπηρεσία του Δήμου ή την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΛΑΚΟΥ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΛΑΚΟΥ ΕΧΩ ΕΚΛΕΓΕΙ Ως ΔΗΜΟΤΙΚΟς ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2019. ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗΝ . ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δικαιούσθε απόσπασης μέσα στα διοικητικά όρια του Δήμου που είσθε αιρετή,εφόσον υφίσταται αντίστοιχη υπηρεσιακή μονάδα.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από χριστινα παπαζογλου

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη χριστινα παπαζογλου Εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος προκειμένου να καταλάβει θέση μετακλητού γενικου γραμματέα σε ΟΤΑ πρέπει να παραιτηθεί λόγω ασυμβιβαστου;

Είναι προφανές το ασυμβίβαστο της διπλής ιδιότητας. Πρέπει να παραιτηθείτε.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΜΑΡΙΝΑ ΔΑΡΟΥΣΗ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΜΑΡΙΝΑ ΔΑΡΟΥΣΗ Κάποιος που έχει εκλεγεί τοπικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου και διοριστεί μετά στο δημόσιο δικαιούται το αμεταθετο ? Η όχι επειδή όταν είχε γίνει η δημοσίευση της υποψηφιότητας του δεν ήταν τότε δημόσιος υπάλληλος .

Ο αιρετός που διορίζεται στο Δημόσιο μετά την εκλογή του απολαμβάνει όλα τα προνόμια του Δημοσίου Υπαλλήλου. Δηλ. στην περίπτωσή σας, διορίζεστε στην οργανική σας θέση και έχετε δικαίωμα απόσπασης ή και μετάθεσης στο Δήμο που εκλεγήκατε (σε αντίστοιχη υπηρεσία) η στον κοντινότερο όπου υπάρχει τέτοια, με εξαίρεση τις παραμεθόριες περιοχές.

 

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Καρατζιουλα

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Καρατζιουλα Δουλεύω σε ΝΠΔΔ συγκεκριμενα νοσοκομειο Βεροισς.Ημουν υποψηφια βουλευτης και δεν εκλεχτηκα.Εκανα αιτηση επανοδο στην θεση εργασιας μου..ποτε αρχιζει να μετραει ο χρονος εργασιας απο την αιτηση μου?

Από την ημερομηνία έκδοσης της σχετικής απόφασης επανόδου σας στην υπηρεσία σας (συνήθως περί τον μήνα).

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Christos taratoras

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Christos taratoras Είμαι εργαζόμενος τής ΔΕΗ και έχω εκλεγεί πρόεδρος τοπικής Κοινότητας σε άλλο νομό δικαιούμαι μεταθέσει ευχαριστώ.

Όχι, δεν δικαιούστε μετάθεσης. Η ΔΕΗ πλέον ανήκει στον ιδιωτικό τομέα και εξαρτάται από την καλή της διάθεση να σας διευκολύνει στην άσκηση των καθηκόντων σας με μετάθεση.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Παναγιώτης Π.

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Παναγιώτης Π. Στις εκλογές της 26ης Μαΐου εκλέχθηκα Πρόεδρος κοινότητας κάτω των 300 ατόμων και εχθές ήρθε το χαρτί για τον στρατό γνωρίζει κάποιος τι κανω τώρα;

Προφανώς, θα υπηρετήσετε την θητεία σας. Και έχετε τη δυνατότητα να μετατεθείτε σε μονάδα πλησίον της περιοχής όπου είστε αιρετός.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΓΙΩΡΓΟΣ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΓΙΩΡΓΟΣ Δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της αντιπολίτευσης, δηλώνει υποψηφιότητα για βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Αν εκλεγεί βουλευτής μπορεί παράλληλα εφ' όσον το επιθυμεί να είναι και δημοτικός σύμβουλος;

Μπορεί να παραμείνει και δημοτικός σύμβουλος. Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟΠΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ(26 ΜΑΙΟΥ 2019).ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΕΚΑΒ (ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΝΠΔΔ) ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Όταν με το καλό αναλάβετε τα καθήκοντά σας ,δηλ.1.9.2019, θα υποβάλετε αίτηση στην υπηρεσία σας με συνημμένο το πρακτικό εκλογής σας και το πρακτικό ορκωμοσίας σας με αίτημα την απόσπασή σας κατά τις κείμενες διατάξεις ως αιρετός ΟΤΑ.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Γιωργος Κουκος

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Γιωργος Κουκος ιδιωτικός υπάλληλος που είναι μόνιμος,για να αναλάβει αντιδήμαρχος πρέπει να παραιτηθεί από την εργασία του?Υπάρχει συγκεκριμένο καθεστώς??

Για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους δεν υπάρχει καμιά υποχρέωση παραίτησης όταν επιλεγούν ως αντιδήμαρχοι.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Θοδωρής

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Θοδωρής  Έχει αλλάξει κάτι με τον νόμο του Κλεισθένη αναφορικά με τις αποσπάσεις δημοσιών υπαλλήλων που έχουν εκλεγεί ως τοπικοί σύμβουλοι κοινότητας ή ισχύει ο 3852/2010 και για τις εκλογές του Μάιου 2019. Ευχαριστώ.

Ισχύει ο ν.4555/2018 που τροποποιεί τον Κλεισθένη.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΝΤΗΣ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΝΤΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΩ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ-ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟ 2000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΑΠΟ 10000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2019. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Η απάντηση που ζητάτε δεν είναι δυνατή στο πλαίσιο του παρόντος.Θα τη βρείτε και θα την μελετήσετε στον ισχύοντα Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων,όπου θα ενημερωθείτε πλήρως.Εξ άλλου θα υπάρξουν σχετικά σεμινάρια επιμόρφωσης και πληροφόρησης ή και ειδικά έντυπα από την ΕΕΤΑ.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Μηνδος Βασιλης

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Μηνδος Βασιλης Έχω εκλεγεί δημοτικος σύμβουλος (με την αντιπολιτευση) και θα αναλάβω καθηκοντα τον Σεπτέμβριο του 2019...παράλληλα είμαι επιτυχών του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 3κ/2018...και πρόκειται να διοριστω το προσεχές διάστημα...δεν γνωρίζω αν θα είναι πριν το Σεπτέμβριο ή μετά....ο τόπος διορισμού είναι 140χλμ μακρυά από την έδρα του Δήμου μου... δικαιούμαι απόσπαση στον Δήμο μου ή σε κάποιον γειτονικό Δήμο;

Αφού διοριστείτε με το καλό,θα υποβάλετε αίτηση απόσπασης ως αιρετός,όχι βέβαια στο Δήμο που εκλεχτήκατε, αλλά σε όμορο.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης


Εγγραφές ανα σελίδα: 10 | 20 | 30 | 50 | 100
Μετάβαση στη σελίδα

Γράψτε την ερώτησή σας

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Άδεια από το ΕΣΡ στο One Channel

17/09/2019 - 18:11 - Την οριστική άδεια στο τηλεοπτικό κανάλι One Channel της εταιρείας "Alter Ego" ιδιοκτησίας Βαγγέλη...

Κατά του Ν/Σ για τις εξορύξεις οι Οικολόγοι Πράσινοι

17/09/2019 - 18:03 - «Απαράδεκτη η διάταξη για κρατικές επιδοτήσεις εξορύξεων στο νέο Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο»,...

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο άνθρωπος - ρεκόρ (vid)

17/09/2019 - 18:00:00 -

Η Τσουρή επιστρέφει στις πισίνες για την ΑΕΚ

17/09/2019 - 17:56:20 -

Τα best seller βιβλία της εβδομάδας

17/09/2019 - 17:56:00 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Πολιτικά άρθρα Τι δεν αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ για το μεταναστευτικό

Νότης Μαριάς

Στις 6 Αυγούστου δημοσιεύσαμε άρθρο μας με τίτλο «άμεση αποσυμφόρηση των νησιών του Αιγαίου εδώ και τώρα για λόγους εθνικής ασφάλειας» καθώς ήταν για...

Δείτε όλο το άρθρο
Μετρό - Γιατί διχάζουν τη Θεσσαλονίκη πάλι;

Γιάννης Μαγκριώτης

Η Θεσσαλονίκη είχε και έχει μεγάλα πλεονεκτήματα από τη θέση της και την ιστορική της εξέλιξη. Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλούς τομείς και σε...

Δείτε όλο το άρθρο
Ένας θερμός Σεπτέμβρης

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη «Αυτός ο Σεπτέμβρης θα είναι γεμάτος θάρρος και ομορφιά». Έτσι γράφουν στην ιστοσελίδα τους τα μέλη της «Παγκόσμιας Απεργίας για...

Δείτε όλο το άρθρο
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητους

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητουςΟ ξεκάθαρος στόχος της κυβέρνησης για μείωση των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,...

Δείτε όλο το άρθρο
Υπουργείο Ζέσης και Θέρμης

Υπουργείο Ζέσης

και ΘέρμηςΠαντελής Μπουκάλας Οπου, κάποια στιγμή, του κύκλου τα γυρίσματα σε φέρνουν στη δυσάρεστη θέση να πεις καλό λόγο για τον κ. Μάκη Βορίδη. Οχι...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της Marc για το «Πρώτο Θέμα» (8-9-2019) Στις 16,1 ποσοστιαίες μονάδες παρουσιάζει το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρείας Marc .Συγκεκριμένα, από τη δημοσκόπηση που... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Public Issue (5-7-2019) - πολιτικό βαρόμετρο Πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ, που φτάνει ακόμη και τις 15,5 ποσοστιαίες μονάδες, καταγράφει δημοσκόπηση της Public Issue για τις εκλογές της... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
Ξεκίνησε η προετοιμασία της 85ης ΔΕΘ

Ξεκίνησε η προετοιμασία της 85ης ΔΕΘ


Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές συμμετοχές της διεθνώς οργανώνει η Γερμανία ως Τιμώμενη Χώρα «Άναψαν οι μηχανές» για την 85η ΔΕΘ που θα...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο Διορία στη Βρετανία για τις προτάσεις περί backstop δίνει η ΕΕ Διορία στη Βρετανία για τις προτάσεις περί backstop δίνει η...

Σημειώνεται ότι η Φινλανδία ασκεί την προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κάτι που της επιτρέπει να καθορίζει...

Νέα Τεχνολογίας Huawei: Παρουσιάστηκαν τα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro Huawei: Παρουσιάστηκαν τα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro

Η παρουσίαση της Huawei τελείωσε και μας έφερε την τέλεια ναυαρχίδα για τους λάτρεις της φωτογραφίας και ένα...

Κύπρος - Ειδήσεις Το Κυπριακό θα επιλυθεί με τη σχέση πολιτικά ίσων οντοτήτων Το Κυπριακό θα επιλυθεί με τη σχέση πολιτικά ίσων οντοτήτων

  Το κυπριακό πρόβλημα θα επιλυθεί με τη σχέση πολιτικά ίσων οντοτήτων όχι με σχέση...

Ειδήσεις υγείας Αλκοόλ: Ποια ποσότητα προστατεύει από τον διαβήτη Αλκοόλ: Ποια ποσότητα προστατεύει από τον διαβήτη

Κινέζοι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η μικρή έως μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να ωφελήσει τους ανθρώπους με...

Ψυχαγωγία - ειδήσεις Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα στις 22.9 στο Markopoulo Park Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα στις 22.9 στο...

Όλοι οι δρόμοι την ερχόμενη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου οδηγούν στον Ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park, όπου ο...

Νέα για αυτοκίνηση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2019 4ος Μέγαρα: Πλούσιες φωτογραφίες! Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2019 4ος Μέγαρα: Πλούσιες...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2019 4ος Μέγαρα: Πλούσιες φωτογραφίες!Επιλέξαμε ορισμένες από τις φωτογραφίες...

Αγροτικά Νέα Επιστροφή του ειδικού φόρου για το αγροτικό πετρέλαιο εξετάζει το ΥπΑΑΤ Επιστροφή του ειδικού φόρου για το αγροτικό πετρέλαιο...

Μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής...

Πολιτιστικά Νέα «Η μοναξιά της βαρύτητας»: γράφει ο Γιώργος Χωματηνός «Η μοναξιά της βαρύτητας»: γράφει ο Γιώργος Χωματηνός

ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ Επιμέλεια: Μαρία Σφυρόερα Βρισκόμαστε στο Γκόλεμ. Δεν υπάρχει πιο ροκ φοιτητικό...

Εκπαιδευτικά Νέα Ν. Υόρκη : “Προσκλητήριο” Ν. Κεραμέως σε ξένους φοιτητές Ν. Υόρκη : “Προσκλητήριο” Ν. Κεραμέως σε ξένους φοιτητές

“Προσκλητήριο” προς τους ξένους, εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης απηύθυνε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, στη...

Τουρισμός - Ειδήσεις Μάχη επιβίωσης δίνει η Thomas Cook- Αγωνία και στον ελληνικό τουρισμό (video) Μάχη επιβίωσης δίνει η Thomas Cook- Αγωνία και στον...

Με αγωνία αναμένουν τις εξελίξεις για το μέλλον της Thomas Cook οι άνθρωποι του ελληνικού τουρισμού. Μόνο το...

Επιστήμη - ειδήσεις Άστρο νετρονίων με μάζα 333.000 φορές μεγαλύτερη της Γης (video) Άστρο νετρονίων με μάζα 333.000 φορές μεγαλύτερη της Γης...

Διεθνής ομάδα αστρονόμων 6 χωρών ανακάλυψε ένα άστρο νετρονίων (pulsar) με τη μεγαλύτερη μάζα που έχει ποτέ...

Ξεχωριστές ειδήσεις Γαλλία: Δήμαρχος υποχρεώνει τους κατοίκους της πόλης "να είναι χαρούμενοι" Γαλλία: Δήμαρχος υποχρεώνει τους κατοίκους της πόλης...

Ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης στη δυτική Γαλλία υποχρεώνει επισήμως τους κατοίκους της "να είναι χαρούμενοι"...