Οι συνεργαζόμενοι με το eklogika.gr δικηγόροι απαντούν δωρεάν σε μία ερώτηση κάθε χρήστη για θέματα, πολιτικής, εκλογών και αυτοδιοίκησης.

Για επιπλέον νομική υποστήριξη μπορείτε να απευθύνεστε στο Legallive.gr

 


 

Πως να βρείτε την απάντηση που θέλετε ή να υποβάλετε νέα ερώτηση

Οι νομικοί – συνεργάτες του eklogika.gr έχουν ήδη απαντήσει σε εκατοντάδες ερωτήσεις για θέματα πολιτικής, εκλογών και αυτοδιοίκησης.

Πως μπορείτε να αναζητήσετε την ερώτηση – απάντηση που σας ενδιαφέρει:

  1. Στο πεδίο αναζήτησης μπορείτε να αρχίσετε να πληκτρολογείτε τις λέξεις - κλειδιά της ερώτησης που σας ενδιαφέρει (π.χ. άδεια για προεκλογικό αγώνα). Θα εμφανιστούν όλες οι κατηγορίες σχετικών καταχωρημένων ερωταπαντήσεων. Πατήστε GO για να δείτε τις ερωταπαντήσεις
  2. Από το φίλτρο “κατηγορίες” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις που αφορούν είτε “πολιτική” είτε ‘αυτοδιοίκηση’
  3. Από το φίλτρο “Νομικοί” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις συγκεκριμένου νομικού

Πως μπορείτε να υποβάλετε νέα ερώτηση

Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και συμπληρώστε τα πεδία υποβολής ερώτησης

Αυτοδιοίκηση

Πατήστε πάνω σε κάθε ερώτηση για να δείτε την απάντηση. Μεταβείτε στο τέλος των ερωτήσεων – απαντήσεων για να υποβάλετε τη δική σας ερώτηση

Ερώτηση από Εμμανουήλ Αλογογιαννης

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Εμμανουήλ Αλογογιαννης Ειμαι υπαξιωματικος του πολεμικού ναυτικού και ειμαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου του δημου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Τι επιπλεον άδειες δικαιούμαι περα τις κανονικης μου ?

Μόνο αυτές που διευκολύνουν τη συμμετοχή σας σε συνεδριάσεις του ΔΣ (εφόσον γίνονται εντός ωραρίου εργασίας σας).

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Υ. Πολίτη

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Υ. Πολίτη Καλημέρα, Επιτρέψτε μου παρακαλώ την παρακάτω ερώτηση. Είμαι υπάλληλος ΝΠΔΔ και έχοντας υπόψη τις απαντήσεις σας σε προηγούμενες ερωτήσεις, εκτιμώ ότι δύναμαι να ζητήσω απόσπαση από την υπηρεσία μου λόγω του ότι είμαι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος σε νομό διαφορετικό από αυτό στον οποίο έχω εκλεγεί. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι που θα πρέπει να υποβάλλω τη σχετική αίτηση. Στο φορέα μου? Στο φορέα υποδοχής? Ομολογουμένως το διαδικαστικό δεν κατάφερα να το βρω πουθενά.

 

Εφόσον το νπδδ που υπηρετείτε διαθέτει υπηρεσία στο νομό που είστε αιρετός μπορείτε να αποσπαστείτε σε αυτήν. Η αίτησή σας θα κατατεθεί στον φορέα που υπηρετείτε με περιεχόμενο που τεκμηριώνει την εκλογή σας και αίτημα την απόσπασή σας. Η αίτηση θα ακολουθήσει τη σειρά της.δηλ.θα προωθηθεί στη διοίκηση του νπδδ και ακολούθως στο αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο.

 

 

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Ιωαννης Τσουρτος

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Ιωαννης Τσουρτος Καλημέρα, Ειμαι εκλεγμένος Προεδρος Κοινότητας (τοπικης κατω των 2000 κατοικων). Εργάζομαι σε ιδιωτική επιχείρηση Δικαιούμαι τις 30 ημέρες ειδική άδεια για την άσκηση των καθηκόντων μου; Παρκαλώ και την απάντηση σας. Ευχαριστώ εκ των προτερων!

 Η ειδική άδεια των 30 ημερών αφορά το δημόσιο τομέα, δυστυχώς. Η ιδιωτική επιχείρηση δεν υποχρεούται στη χορήγησή της.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Ιορδάνης Ιωάννης

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Ιορδάνης Ιωάννης Είμαι υπάλληλος στη ΔΕΗ μόνιμος έχω εκλεγη πρόεδρος τοπικής κοινότητας δικαιούμαι να πάω σε άλλη υπηρεσία εκτός ΔΕΗ επειδή έχω εκλεγη πρόεδρος??? Γιατί εκεί που έχω εκλεγη δεν υπάρχει υπηρεσία της ΔΕΗ..

Όχι , δεν δικαιούσθε σε άλλη υπηρεσία, δυστυχώς .Εκτός αν, τώρα που στη ΔΕΗ ετοιμάζονται ανακατατάξεις, επιτραπεί η δυνατότητα μετάταξης.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΙΑΒΑΣΙΛΗΣ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΙΑΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΘΕΙ/ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΕΙΟ ΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ??

ΟΧΙ. Δεν προβλέπεται απόσπαση, παρά μόνον σε ομοειδή υπηρεσία εντός του ΟΤΑ του αιρετού.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Ελένη Καλιβρετακη

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Ελένη Καλιβρετακη Είμαι συμβασιούχος κοινωφελή σε δήμο στο τμήμα μισθοδοσίας.Εχω συστατική επιστολή ότι είμαι απαραίτητη τουλάχιστον μέχρι το επόμενο πρόγραμμα.Μπορω να κάνω αγωγή για ασφαλιστικά για παράταση;

Μπορείτε να κάνετε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν έχει καμιά τύχη, σύμφωνα με τη νομολογία πολλών Πρωτοδικείων.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Χρύσα Σ.

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Χρύσα Σ. Καλησπέρα. Είμαι διορισμενη νοσηλεύτρια με οργανική θέση στη Αθήνα. Είναι σε άδεια μητρότητας και το Μάρτιο 2020 πρέπει να παρουσιαστώ στην υπηρεσία μου για δουλειά. Θα ήθελα να ρωτήσω τωρα που είμαι εκλεγμένη τοπικός σύμβουλος στη περιοχή μου που είναι εκτός Αθηνών, παραμένω στον τόπο μου για δουλειά σε κάποιο από τα 2 νοσοκομεια? πως γίνεται η διαδικασία?

 Με αίτηση στην Υπηρεσία σας, όπου θα ζητάτε απόσπαση λόγω της εκλογής σας (μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά).

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από DIMITRIOS

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη DIMITRIOS Αναπληρωτής καθηγητής εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος δικαιούται απόσπαση?

Στην παρ. 7 του άρθρου 93  Ν. 3852/2010, καθορίζεται:

"Δημόσιοι υπάλληλοι και υπάλληλοι των φορέων του δημόσιου τομέα με οποιαδήποτε σχέση εργασίας και εάν υπηρετούν, εκλεγόμενοι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πρόεδροι δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων ή εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων, διαρκούσης της θητείας τους, δεν μετατίθενται ούτΝ. 3852/2010, ε αποσπώνται εκτός των διοικητικών ορίων του δήμου στον οποίο έχουν εκλεγεί. Οι υπάλληλοι αυτοί, εφόσον υπηρετούν στα διοικητικά όρια άλλου δήμου, μετά από αίτηση τους μετατίθενται ή αποσπώνται εκεί, όπου έχουν εκλεγεί. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία ή θέση, μετατίθενται ή αποσπώνται στην πλησιέστερη υπηρεσία προς το δήμο όπου εξελέγησαν".

Με τη νομοθεσία περί Καλλικράτη περιελήφθησαν και οι τοπικοί σύμβουλοι.

Έτσι,κατά τη γνώμη μου,δικαιούσθε απόσπασης.Σε παρόμοιες περιπτώσεις,όμως, το αρμόδιο υπηρεσιακό Συμβούλιο,απορρίπτει τις αιτήσεις με διάφορα προσχήματα.

Δομιμάστε,δεν έχετε να χάσετε τίποτε.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Γιώργος Βλαβιανός

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Γιώργος Βλαβιανός Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: υπηρετώ με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ δικαιούμαι απόσπαση στην κοντινότερη υπηρεσία του Δήμου μου ; Είμαι εκλεγμένος σύμβουλος σε τοπική Κοινότητα

Μάλλον θα εννοείτε ΙΔΑΧ. Αν έχετε τέτοια σχέση, δικαιούσθε απόσπαση.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Ντάγκα Π.

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Ντάγκα Π. Αν είμαι δημοτικός υπάλληλος και έχω πατέρα ο οποίος έχει βαριά μορφή τεντονιτιδα στο χέρι είναι συνταξιούχος. Μπορω να πάρω απόσπαση για να τον φροντίζω? Ευχαριστώ πολύ.

Θεωρητικά δικαιούσθε απόσπασης και μετάθεσης ακόμη, εφόσον ο λόγος που επικαλείσθε είναι ισχυρός. Αυτό όμως εξαρτάται από την απόφαση των αρμοδίων οργάνων (υπηρεσιακών συμβουλίων).

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Βασιλειος Σ.

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Βασιλειος Σ. Είμαι δημοτικός υπάλληλος σε δήμο.Εχω εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος σε άλλο δήμο.Εχω το δικαίωμα να πάω στον Δήμο που εκλέχθηκαν δημοτικός σύμβουλος με απόσπαση?Η με κάποιον άλλο τρόπο?

Δεν μπορείτε να αποσπαστείτε στο Δήμο της εκλογής σας. Υπάρχει ασυμβίβαστο. Μπορείτε να αποσπαστείτε σε όμορο Δήμο.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Τζανου Αικατερινη

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Τζανου Αικατερινη γεια σας...ειμαι δημοσιος υπαλληλος και εχω παρει αδεια ανευ αποδοχων απο τον απριλιο για ενα ετος για ανατροφη παιδιου..Εκλεχτηκα Προεδρος του συμβουλιου για θητεια 2 χρονων....μπορω να παιρνω τον μισθο του προεδρου εως τον ερχομενο απριλιο που ληγει η αδεια ανευ αποδοχων; ευχαριστω

Η γνώμη μου είναι ότι μπορείτε, δεν προκύπτει αντίθετη νομοθετική πρόβλεψη

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ Βασίλειος

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ Βασίλειος Σύμφωνα με την αλλαγή του Άρθρου 15 Ν.3852/2010 από το Αρθρο 11 παρ.4 Ν.4555/2018 για να εκπέσει κάποιος εκλεγμένος από το αξίωμά του λόγω ασυμβιβάστου που προέκυψε μετά την εκλογή του θα πρεπει να υποβληθει ένσταση απο συγκεκριμένα προσωπα.το χρονικό περιθώριο όμως υποβολής της ένστασης ορίζεται αυστηρα σε 7 μέρες από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων. Τι θα συμβεί στον εκλεγμένο αν προκύψει ασυμβιβαστο 5 μήνες μετά τις εκλογές όταν δεν θα προβλέπεται κανείς να μπορεί να υποβάλλει ένσταση;θα διατηρήσει το αξίωμά του;

Θα παραμείνει στη θέση του,εκτός αν το ασυμβίβαστο κρίνεται από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ως τέτοιο που επιφέρει έκπτωση (π.χ.καταδίκη από κακούργημα).

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Ανδρεας Καραμουτσος

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Ανδρεας Καραμουτσος Ποτε και πως μπορω να παρω αποσπαση η μεταθεση απο ενα δημο σε αλλο

 Να επανέλθετε με πλήρη στοιχεία του ερωτήματος.Όπως π/χ.για ποιο λόγο,με ποια εργασιακή σχέση,κλπ.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Christos taratoras

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Christos taratoras Είμαι εργαζόμενος τίς ΔΕΗ έχω εκλεγεί πρόεδρος τοπικής Κοινότητας. Εχω πάρει μετάθεση αλλά σε άλλο νομό που έχω εκλεγεί έχω δικαίωμα απόσπασης σε άλλη υπηρεσία όπως δεδηε η στον δήμο ηλεκτροτεχνιτης ευχαριστώ.

Το δικαίωμα της απόσπασης αφορά την ίδια υπηρεσία-φορέα. Δεν προβλέπεται απόσπαση σε άλλον φορέα.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης


Εγγραφές ανα σελίδα: 10 | 20 | 30 | 50 | 100
Μετάβαση στη σελίδα

Γράψτε την ερώτησή σας

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Πολιτικά άρθρα Αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο: Κενό στρατηγικών επιλογών.

Δημήτρης Μάρδας

Σ τα είκοσι Μέρη του προς ψήφιση αναπτυξιακού νομοσχεδίου δίνεται έμφαση σε σωρεία ρυθμίσεων ή τακτοποιήσεων ορθότερα. Αυτές αρχίζουν από τις...

Δείτε όλο το άρθρο
Επιβάλλεται συνενόηση για το Μετρό

Γιάννης Μαγκριώτης

Η σύμβαση κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης υπογράφηκε την Άνοιξη του 2006 χωρίς ολοκληρωμένες μελέτες και με χρόνο εκτέλεσης των αρχαιολογικών...

Δείτε όλο το άρθρο
H αλλαγή Κλίματος δεν θα πέσει από τον ουρανό…

Polydefkis Papadopoulos

Η απόφαση Τραμπ να αποχωρήσουν οι ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή δημιούργησε πλήθος αντιδράσεων σε πολλές από τις 197...

Δείτε όλο το άρθρο
Ανταγωνισμός: Ραγίζοντας καρδιές

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη Άλλη μία εθνική επέτειος πέρασε. Άλλη μία μαθητική παρέλαση έγινε. Μπροστά, οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες. Οι άριστοι. Πίσω,...

Δείτε όλο το άρθρο
Περιμένοντας (;) τον επόμενο σεισμό

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη Οι σεισμοί δε σκοτώνουν -τα κτίρια σκοτώνουν. Είναι η φράση που επαναλαμβάνουν σεισμολόγοι και γεωλόγοι. «Η ασφάλεια των κτιρίων...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της εταιρίας Metron Analysis για Το Βήμα (22-9-2019) Προβάδισμα 16,5 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ , όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis. Πηγή:... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για το Skai (19-9-2019) Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση για την πρόθεση ψήφου , το οποίο διαμορφώνεται στις 13,5 ποσοστιαίες μονάδες, δείχνει... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
Philoxenia-Hotelia: Ψήφος εμπιστοσύνης  από 20.143 επισκέπτες

Philoxenia-Hotelia: Ψήφος εμπιστοσύνης από 20.143 επισκέπτες


Βήμα αισιόδοξων μηνυμάτων για τον ελληνικό τουρισμό έγιναν οι εκθέσεις Philoxenia και Hotelia, που κατάφεραν επί ένα τριήμερο να συγκεντρώσουν τον...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο  Βολιβία: Επαναπατρίστηκαν 4 Κουβανοί που είχαν προφυλακιστεί Βολιβία: Επαναπατρίστηκαν 4 Κουβανοί που είχαν προφυλακιστεί

Τα τέσσερα μέλη της μπριγάδας, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, ανάμεσά τους δύο γιατροί, επιβιβάστηκαν «στη...

Νέα Τεχνολογίας  Λίβυος καταδικάστηκε σε θάνατο δι’ απαγχονισμού για επίθεση κατά των αρχών το 2017 Λίβυος καταδικάστηκε σε θάνατο δι’ απαγχονισμού για επίθεση...

Ο στρατός ανέφερε ότι ο άνδρας στον οποίο επιβλήθηκε η θανατική ποινή είναι Λίβυος και ονομάζεται...

Κύπρος - Ειδήσεις Yπ.Εργασίας:Έγιναν βήματα για εξάλειψη βίας και διακρίσεων κατά των γυναικών Yπ.Εργασίας:Έγιναν βήματα για εξάλειψη βίας και διακρίσεων...

Η Κύπρος έχει σημειώσει βήματα στη διαμόρφωση πλαισίου πολιτικών και θεσμικών μέτρων, με την υιοθέτηση...

Ειδήσεις υγείας Φαρυγγίτιδα από στρεπτόκοκκο: Δείτε ποια συμπτώματα προκαλεί (φωτογραφίες) Φαρυγγίτιδα από στρεπτόκοκκο: Δείτε ποια συμπτώματα...

Η φαρυγγίτιδα που προκαλείται από τον στρεπτόκοκκο είναι εξαιρετικά επίπονη. Προσβάλλει τόσο τα παιδιά όσο...

Ψυχαγωγία - ειδήσεις Ιδού ο λόγος που η πριγκίπισσα Βεατρίκη δεν έχει φορέσει ποτέ της τιάρα Ιδού ο λόγος που η πριγκίπισσα Βεατρίκη δεν έχει φορέσει...

Οκ, ακούγεται κάπως λογικό

Νέα για αυτοκίνηση MotoGP Valencia: Απόλυτη επικράτηση Honda & Marquez MotoGP Valencia: Απόλυτη επικράτηση Honda & Marquez

Παγιδευμένοι από επιλογές ελαστικών εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επηρέασαν το σημερινή πρόγραμμα και...

Αγροτικά Νέα Η Τράπεζα Πειραιώς δημιουργεί προοπτικές ανάπτυξης για τους αγρότες Η Τράπεζα Πειραιώς δημιουργεί προοπτικές ανάπτυξης για τους...

«Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, η Τράπεζα Πειραιώς δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό...

Πολιτιστικά Νέα «Ημέρες Κινηματογράφου» το Δεκέμβριο στη Δροσιά «Ημέρες Κινηματογράφου» το Δεκέμβριο στη Δροσιά

Στα πλαίσια του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου», η Ομάδα Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς του...

Εκπαιδευτικά Νέα Επιτροπή "Κεραμέως"  για τις αλληλεπικαλύψεις συλλογής στοιχείων στην Ανώτατη Εκπαίδευση  Επιτροπή "Κεραμέως" για τις αλληλεπικαλύψεις...

Ομάδα Εργασίας με σκοπό το συντονισμό των υπηρεσιών που εμπλέκονται στη συλλογή και παραγωγή...

Τουρισμός - Ειδήσεις LIVE - Ακούστε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου 31/10/2019 LIVE - Ακούστε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου...

Ακούστε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Realfm 97,8...

Επιστήμη - ειδήσεις Στην Αθήνα το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υβριδικών Τεχνολογιών στην Τηλεόραση Στην Αθήνα το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υβριδικών Τεχνολογιών...

Στην Αθήνα πραγματοποιείται στις 21 και 22 Νοεμβρίου το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υβριδικών Τεχνολογιών στην...

Ξεχωριστές ειδήσεις  «Στην υγεία μας ρε παιδιά»: Αγαπημένα τραγούδια με άρωμα Μικρασίας (trailer) «Στην υγεία μας ρε παιδιά»: Αγαπημένα τραγούδια με άρωμα...

Ένα αφιέρωμα γεμάτο νοσταλγία, συγκίνηση και μνήμες.