Οι συνεργαζόμενοι με το eklogika.gr δικηγόροι απαντούν δωρεάν σε μία ερώτηση κάθε χρήστη για θέματα, πολιτικής, εκλογών και αυτοδιοίκησης.

Για επιπλέον νομική υποστήριξη μπορείτε να απευθύνεστε στο Legallive.gr

 


 

Πως να βρείτε την απάντηση που θέλετε ή να υποβάλετε νέα ερώτηση

Οι νομικοί – συνεργάτες του eklogika.gr έχουν ήδη απαντήσει σε εκατοντάδες ερωτήσεις για θέματα πολιτικής, εκλογών και αυτοδιοίκησης.

Πως μπορείτε να αναζητήσετε την ερώτηση – απάντηση που σας ενδιαφέρει:

  1. Στο πεδίο αναζήτησης μπορείτε να αρχίσετε να πληκτρολογείτε τις λέξεις - κλειδιά της ερώτησης που σας ενδιαφέρει (π.χ. άδεια για προεκλογικό αγώνα). Θα εμφανιστούν όλες οι κατηγορίες σχετικών καταχωρημένων ερωταπαντήσεων. Πατήστε GO για να δείτε τις ερωταπαντήσεις
  2. Από το φίλτρο “κατηγορίες” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις που αφορούν είτε “πολιτική” είτε ‘αυτοδιοίκηση’
  3. Από το φίλτρο “Νομικοί” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις συγκεκριμένου νομικού

Πως μπορείτε να υποβάλετε νέα ερώτηση

Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και συμπληρώστε τα πεδία υποβολής ερώτησης

Αυτοδιοίκηση

Πατήστε πάνω σε κάθε ερώτηση για να δείτε την απάντηση. Μεταβείτε στο τέλος των ερωτήσεων – απαντήσεων για να υποβάλετε τη δική σας ερώτηση

Ερώτηση από Ισιδωρα Ατζαμπου

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Ισιδωρα Ατζαμπου Αν εκλεγεις δημοτικός Σύμβουλος, υπάρχει κάποια νομοθεσία που προβλέπει άδεια για παρισταση σε δημοτικο συμβουλιο όντας ιδιωτικός υπάλληλος περαν της κανονικης?? Ισχύει ότι προστατευεσαι απο απόλυση για την διάρκεια της θητείας σου? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!

Δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη για τον ιδιωτικό τομέα, ούτε κάποια προστασία.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΓΚΟΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΓΚΟΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Είμαι αναπληρωτής εκπαιδευτικός και συμμετέχω στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος σύμβουλος. θα ήθελα να ρωτήσω αν δικαιούμαστε κάποια άδεια για την συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία?

Έχω ήδη απαντήσει πολλές φορές.Δυστυχώς δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία μας ειδική άδεια για τις εκλογές.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Θεοδοσάκης Χαράλαμπος

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Θεοδοσάκης Χαράλαμπος Εχω εκλεγεί ως τοπικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές.βαση της νομοθεσίας είχα αποσπαστεί πλησίον της κοινότητας μου. Τωρα είμαι εκ νέου υποψήφιος ξανά ως τοπικός σύμβουλος.Ανηκω στα σώματα ασφαλείας, Αστυνομικός στο επάγγελμα. Όσο χρόνο είμαι αποσπασμένος δεν παίρνω κανένα μόριο τα οποία καθορίζουν και τις μεταθέσεις μας. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιος που ανήκει στα σώματα ασφαλείας δεν λαμβάνει καθόλου μοριοδοτηση για όσο είναι αποσπασμένος με αποτέλεσμα αν κάποια στιγμή δεν εκλεγεί ξανά, να γυρνάει στην υπηρεσία που ανήκει οργανικά, Τελευταίος στη σειρά αφού δεν λαμβάνει κανένα μόριο. Υπάρχει κάποια σχετική νομοθεσία που να προβλέπει ότι αν εκλεγεις κάποιες 4ετιες αντί για απόσπαση να γίνεται μετάθεση??? Σας ευχαριστώ πολύ..

Η κείμενη νομοθεσία προβλέπει απόσπαση ή και μετάθεση. Αν επανεκλεγείτε ζητήστε μετάθεση.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Γιαννης Καραβας

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Γιαννης Καραβας Απο το 1994-1998 ήμουν αντιπρόεδρος στο κοινοτικό συμβούλιο,(τοπικός σύμβουλος) απο το 1998-2002 ήμουν τοπικός σύμβουλος του Δ/Δ σύνολο 8 συνεχόμενα χρόνια,έχω δικαίωμα συντάξεις ? Αν ναι τι πρεπει να κάνω και που να απευθηνθω ?

Δεν δικαιούσθε σύνταξης.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Γιαννης Καραβας

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Γιαννης Καραβας Πως μπορω να μάθω ποσά χρήματα δικαιειται ενα εκπρόσωπος Δ/Δ (πάρεδρος)κάτω των 300 κατοίκων,ποσά έχει χρήματα έχει πάρει δηλαδή απο το 1998 μέχρι σήμερα 2019,και αν μετα τις εκλογές του 2019 αν θα πέρνει χρήματα και ποσά ..

Το ερώτημά σας μπορεί να απαντηθεί μόνον μέσω του Ταμείου του Δήμου.Στη νέα δημοτική περίοδο δεν προβλέπεται αμοιβή,ει μη μόνον μικρό ποσό για συμμετοχή σε συνεδριάσεις,ανάλογα με το Δήμο που ανήκει.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Ειρηνη Γοργογιαννηeur

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Ειρηνη Γοργογιαννηeur Ειμαι συνταξιουχος και ηθελα να σας ρωτησω πως μπορω να θεσω υποψηφιοτητα για δημοτικη συμβουλος στο δημο μου; γινεται με ενα αιτημα στο δημοτικο συμβουλιο; τι να κανω ;

Δυστυχώς για σας έχει ήδη λήξει η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας στις 5 Μαΐου ώρα 24.00

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΧΑΝΤΧΗΠΑΣΧΑΛΗ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΧΑΝΤΧΗΠΑΣΧΑΛΗ Λόγω της υποψηφιοτητας μου ως δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Λαμιέων έκανα αίτηση εξαίρεσης ώστε να μην διορισθω ως δικ. αντιπροσ (είμαι δικηγόρος). Δεν βρίσκω διάταξη που να απαγορεύει τον διορισμο Το θέμα ειναι νομικο ή ηθικό;

Μπορείτε να διοριστείτε σε όποιο άλλο Δήμο πλην αυτού που είστε υποψήφια.Πέραν του αυτονόητου ηθικού ζητήματος (αν διοριστείτε στην Λαμία) προκύπτει και ζήτημα νομικό,αν στραφεί εναντίον σας οποιοσδήποτε άλλος υποψήφιος στον ίδιο Δήμο σε τυχόν πρόβλημα κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας στο τμήμα σας.Για δείτε τα άρθρα 161 έως και 166 του ΠΚ!

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Δημήτρης Ζάμπρας

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Δημήτρης Ζάμπρας Ως δημόσιος υπαλληλος-εκπ/κός- μπορώ να παρευρίσκονται με το κλείσιμο της κάλπης, στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων σαν επίσημος αντιπρόσωπος υποψηφίου, η υπάρχει κώλυμα?

Δεν μπορείτε να είστε αντιπρόσωπος συνδυασμού στην εκλογική διαδικασία.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Γιάννης Μπουραζανης

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Γιάννης Μπουραζανης Καλησπέρα, ειμαι στέλεχος του Λιμενικού και υπηρετω σε παραμεθόριο περιοχή (Λεσβο), αν εκλεγώ στο κοινοτικό συμβούλιο σε χωριό της ΚΑΒΑΛΑΣ μπορώ να πάρω μετάθεση ή απόσπαση;

Σας παραθέτω τη σχετική νομοθεσία.Οπως βλέπετε μπορείτε να αποσπασθείτε μόνο σε άλλη παραμεθόρια περιοχή.

ν.4071/2012 άρθρο 7.

2. Η παρ. 7 του άρθρου 93 του ν. 3852/2010 αντικαθίσταται ως εξής:
«7. Δημόσιοι υπάλληλοι ή υπάλληλοι Ν.Π.Δ.Δ. ή υπάλληλοι κρατικών Ν.Π.Ι.Δ. και δημοσίων επιχειρήσεων ή άλλων επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας και εάν υπηρετούν, εκλεγόμενοι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πρόεδροι και τα μέλη των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων ή εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων, διαρκούσης της θητείας τους, δεν μετατίθενται ούτε αποσπώνται εκτός των διοικητικών ορίων του δήμου στον οποίο έχουν εκλεγεί. Οι υπάλληλοι αυτοί, εφόσον υπηρετούν στα διοικητικά όρια άλλου δήμου μετά από αίτηση τους μετατίθενται ή αποσπώνται εκεί όπου έχουν εκλεγεί. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία ή θέση, μετατίθενται ή αποσπώνται στην πλησιέστερη υπηρεσία προς το δήμο όπου εξελέγησαν. Για τους υπηρετούντες σε παραμεθόριες περιοχές η παρούσα διάταξη έχει ισχύ μόνο για μετάθεση ή απόσπαση αποκλειστικά σε άλλη παραμεθόρια περιοχή.»

 

 

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Ντιντιούμη Αρετή

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Ντιντιούμη Αρετή Μπορώ να είμαι υποψήφια κοινοτική σύμβουλος σε έναν δήμο, εάν έχω εντοπιότητα σε άλλον δήμο; (Παρακαλώ αν μπορείτε να μου απαντήσετε άμεσα γιατί πρέπει να αποφασίσω τι θα κάνω.)

Βεβαίως,μπορείτε,εφόσον προλάβετε να κάνετε εκλογική μεταδημότευση.Σπεύσατε.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από dark ranger

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη dark ranger υποψηφιος τοπικος συμβουλος εχει συμβαση και πληρωμη ταξεως 19000 ευρω με τον δημο ,εχει το δικαιωμα να ειναι υποψηφιος?

Παρά το γεγονός ότι για λόγους αρχής δεν απαντώ σε ερωτήματα που υποβάλλονται με ψευδώνυμο,εν τούτοις θα  απαντήσω για πρώτη και τελευταία φορά.

Σας παραθέτω παρακάτω τη σχετική διάταξη η οποία,κατά τη γνώμη μου,δεν σας επιτρέπει να είστε υποψήφιος.

 

Ν.4555/2018

Άρθρο 11

Κωλύματα εκλογιμότητας και ασυμβίβαστα -

Αντικατάσταση του άρθρου 14 του

ν. 3852/2010

Το άρθρο 14 του ν. 3852/2010 αντικαθίσταται ως εξής:

«Άρθρο 14

Κωλύματα εκλογιμότητας και ασυμβίβαστα

 

1……………

 

στ) Όποιοι συνδέονται με τον οικείο δήμο, τα νομικά του πρόσωπα ή τα νομικά πρόσωπα στα οποία αυτός συμμετέχει, με σύμβαση προμήθειας, εκτέλεσης έργου, παροχής υπηρεσιών, παραχώρησης δικαιώματος εκμετάλλευσης έργου ή υπηρεσίας με αντικείμενο αξίας πάνω από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ ετησίως. ............

Δεν αποτελεί κώλυμα ή ασυμβίβαστο η ιδιότητα του μέλους της διοίκησης ή του υπαλλήλου δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών κοινής ωφέλειας, που συνδέονται με τον οικείο δήμο , τα νομικά του πρόσωπα ή τα νομικά πρόσωπα στα οποία αυτός συμμετέχει, με σύμβαση που είναι σχετική με το αντικείμενο της δραστηριότητάς τους. Δεν

αποτελεί ασυμβίβαστο η σύναψη σύμβασης αγοράς,εκποίησης ή εκμίσθωσης δημοτικών ακινήτων, εφόσον η σχετική σύμβαση έχει συναφθεί ύστερα από πλειοδοτική δημοπρασία.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΚΑΡΑΠΑ ΠΟΛΥ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΚΑΡΑΠΑ ΠΟΛΥ Παρακαλώ για την άμεση απάντηση σας!!! Συμβασιούχος με ανανεώσιμες συμβάσεις προγράμματος ΕΣΠΑ μπορεί να θέσει υποψηφιότητα στο Δήμο στον οποίο εργάζεται;;;Και αν ναι θα πρέπει να παραιτηθείς;; Η επειδή είναι ΙΔΟΧ δεν υπάρχει κώλυμα.... Ευχαριστώ!!

Όπως βλέπετε στην παρατιθέμενη νομοθετική διάταξη κώλυμα υποψηφιότητας έχουν μόνον  οι υπάλληλοι αορίστου χρόνου.Αν έχετε σύμβαση ορισμένου χρόνου,κατά τη γνώμη μου,δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018

ν.4555/2018

……….

Άρθρο 11

Κωλύματα εκλογιμότητας και ασυμβίβαστα -

Αντικατάσταση του άρθρου 14 του

ν. 3852/2010

Το άρθρο 14 του ν. 3852/2010 αντικαθίσταται ως εξής:

«Άρθρο 14

Κωλύματα εκλογιμότητας και ασυμβίβαστα

1. Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι κοινότητας με μόνιμο πληθυσμό άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων ή πρόεδροι κοινότητας με μόνιμο πληθυσμό έως τριακοσίων (300) κατοίκων:

ε) Υπάλληλοι με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου και ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του Δημοσίου, των δήμων, των περιφερειών και των νομικών προσώπων που είναι ενταγμένα στο Μητρώο Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης του δημόσιου τομέα, όπως αυτό ισχύει δώδεκα μήνες πριν τη διενέργεια των εκλογών, οι οποίοι άσκησαν καθήκοντα προϊσταμένου οργανικής μονάδας επιπέδου Διεύθυνσης ή ανώτερου, μέσα στο δωδεκάμηνο πριν από τη διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών, στους δήμους στα διοικητικά όρια των οποίων εκτείνονταν η αρμοδιότητα των ανωτέρω οργανικών μονάδων.

Στη ρύθμιση του προηγούμενου εδαφίου δεν υπάγονται οι διευθυντές σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι διευθυντές  τμημάτων, μονάδων, κλινικών και εργαστηρίων ιατρικής υπηρεσίας του Ε.Σ.Υ., ενώ εμπίπτουν οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης και οι Προϊστάμενοι Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, καθώς και οι Διευθυντές ιατροί που προΐστανται της Ιατρικής Υπηρεσίας και των Κέντρων

Υγείας, καθώς και ο υπεύθυνος συντονιστής επιστημονικής λειτουργίας Κέντρου Υγείας………..

2. Επιπλέον των οριζόμενων στην παράγραφο 1, δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι ή πρόεδροι ή σύμβουλοι κοινότητας:

……………………………

β) Με την επιφύλαξη της περίπτωσης ε΄ της παραγράφου 1, υπάλληλοι με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου και ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στον ίδιο δήμο και τα πάσης φύσεως νομικά πρόσωπα τα οποία έχει συστήσει ή στα οποία μετέχει ο δήμος.

Το κώλυμα αίρεται εφόσον οι υπάλληλοι αυτοί παραιτηθούν από τη θέση τους, σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 30 του π.δ. 26/2012, πριν την ανακήρυξη των υποψηφίων. Στην περίπτωση αυτή, οι εν λόγω υπάλληλοι μπορούν να επανέλθουν στην υπηρεσία, κατά τις διατάξεις του άρθρου 32 του ν. 4257/2014.__

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Μαριάνθη

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Μαριάνθη Καλησπέρα σας, ανέκαθεν ήμουν δημότης Πετρούπολης Αττικής. Έχω λάβει πρόταση για να θέσω υποψηφιότητα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο του χωριού μου, στην Κρήτη. Μπορώ να θέσω υποψηφιότητα και ας μην είμαι δημότης του ίδιου Δήμου? Και αν ναι, έχω και δικαίωμα μεταδημότευσης?

Μπορείτε να θέσετε υποψηφιότητα με την προϋπόθεση της εκλογικής μεταδημότευσης (αν βιαστείτε μέχρι τις 4 Μαΐου).

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Ελενα Τσέτση

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Ελενα Τσέτση Υπάρχει περιορισμός ορόφου για μίσθωση εκλογικού κέντρου συνδυασμού? έκδοση ΠΕΑ για την μίσθωση?

Δεν γνωρίζω καμιά απαγόρευση για τις εκλογικές μισθώσεις, υπό την προυπόθεση  τήρησης του ανωτάτου ορίου εκλογικών δαπανών.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Νταβάγγελος Χρήστος

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Νταβάγγελος Χρήστος Καλησπέρα σας είμαι επικουρικός υπάλληλος με σημβαση εργασιας ορισμένου χρόνου σε νοσοκομείο αν βαλω υποψηφιότητα και εκλεγώ τοπικός σύμβουλος σε κοινότητα μπορώ να πάρω απόσπαση , και αν εκλεγώ και μετά διοριστο ως μόνιμος υπάλληλος σε νοσοκομείο μπορώ να πάρω αποσπάση ? Και πότε αναλαμβάνει η καινούργια δημοτική αρχή στις εκλογές του Μαΐου του 2019 ? Σας ευχαριστώ πολύ

1.Μπορείτε να αποσπαστείτε κατά τις προϋποθέσεις του νόμου 4555/18.

2.Η νέα δημοτική αρχή αναλαμβάνει για αυτές τις εκλογές την 1η Σεπτεμβρίου 2019

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης


Εγγραφές ανα σελίδα: 10 | 20 | 30 | 50 | 100
Μετάβαση στη σελίδα

Γράψτε την ερώτησή σας

Πολιτικά άρθρα Τουρκία-Ελλάδα και εξοπλισμοί. Προκλήσεις και μπαχτσίς vs μίζας

Δημήτρης Μάρδας

Τον Ιούλιο του 2018 παραιτείται ο Μεχμέτ Σίμσεκ, πρώτος αντιπρόεδρος του Ερτογάν από το 2015. Ο Σίμσεκ διετέλεσε υπουργός Οικονομικών από το 2009-15....

Δείτε όλο το άρθρο
Ο «πόλεμος» των αγωγών χτυπάει κόκκινο

Νότης Μαριάς

Χτύπησε πλέον κόκκινο ο «πόλεμος» των αγωγών στην Ανατολική Μεσόγειο. Ήδη από τις πρώτες μέρες του 2020 γίνεται σαφές ότι το ιδιότυπο μπρα-ντε-φερ...

Δείτε όλο το άρθρο
Η Ευρώπη θέλει USB C σε όλα τα smartphones

Τα smartphones με USB C άρχισαν να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους το 2015 και πλέον σήμερα έχει αποτελέσει τον standard connector σχεδόν σε όλα τα...

Δείτε όλο το άρθρο
Έτσι θα μας υπενθυμίζει ο Chrome στο Android να κλείνουμε tabs

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από εμάς ξεχνάμε να κλείνουμε τα tabs του Chrome. Ευτυχώς όμως, ο Chrome φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα νέο feature, που θα...

Δείτε όλο το άρθρο
Google Play Store: Δεν θα δείχνει πλέον ειδοποιήσεις για τα updated apps

Προς το τέλος του προηγούμενου μήνα, πολλοί χρήστες του Android ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, που εμπόδιζε εφαρμογές που είχαν μόλις...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της PULSE για τον ΣΚΑΙ (19/12/2019) Στις 13 ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώνεται το προβάδισμα της ΝΔ επί του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που διενήργησε η... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της MRB (13/12/2019) Στις 12,3 ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώνεται το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ , όπως προκύπτει από πανελλαδική έρευνα που διενήργησε η εταιρεία... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
«Ηχόραμα» με Τζούντυ Γκάρλαντ στις 6 Ιανουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

«Ηχόραμα» με Τζούντυ Γκάρλαντ στις 6 Ιανουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης


Η κορυφαία ηθοποιός των μιούζικαλ στις δεκαετίες του ‘40 και του ‘50 και τραγουδίστρια με εκπληκτική φωνή, έκταση και αντοχή Τζούντυ Γκάρλαντ, θα...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!