Οι συνεργαζόμενοι με το eklogika.gr δικηγόροι απαντούν δωρεάν σε μία ερώτηση κάθε χρήστη για θέματα, πολιτικής, εκλογών και αυτοδιοίκησης.

Για επιπλέον νομική υποστήριξη μπορείτε να απευθύνεστε στο Legallive.gr

 


 

Πως να βρείτε την απάντηση που θέλετε ή να υποβάλετε νέα ερώτηση

Οι νομικοί – συνεργάτες του eklogika.gr έχουν ήδη απαντήσει σε εκατοντάδες ερωτήσεις για θέματα πολιτικής, εκλογών και αυτοδιοίκησης.

Πως μπορείτε να αναζητήσετε την ερώτηση – απάντηση που σας ενδιαφέρει:

  1. Στο πεδίο αναζήτησης μπορείτε να αρχίσετε να πληκτρολογείτε τις λέξεις - κλειδιά της ερώτησης που σας ενδιαφέρει (π.χ. άδεια για προεκλογικό αγώνα). Θα εμφανιστούν όλες οι κατηγορίες σχετικών καταχωρημένων ερωταπαντήσεων. Πατήστε GO για να δείτε τις ερωταπαντήσεις
  2. Από το φίλτρο “κατηγορίες” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις που αφορούν είτε “πολιτική” είτε ‘αυτοδιοίκηση’
  3. Από το φίλτρο “Νομικοί” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις συγκεκριμένου νομικού

Πως μπορείτε να υποβάλετε νέα ερώτηση

Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και συμπληρώστε τα πεδία υποβολής ερώτησης

Πολιτική

Πατήστε πάνω σε κάθε ερώτηση για να δείτε την απάντηση. Μεταβείτε στο τέλος των ερωτήσεων – απαντήσεων για να υποβάλετε τη δική σας ερώτηση

Ερώτηση από Γιωργος-πυροσβεστης

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Γιωργος-πυροσβεστης Καλημερα σας ,εργαζομαι στο πυροσβεστικο σωμα(οχι πενθημερο αλλα σε βαρδιες) και υπηρετω σε νησι.Ποσες μερες αδεια δικαιουμαι για τις εθνικες εκλογες του 2015,για να μεταβω στην πολη οπου εχω τα δικαιωματα μου;Θα προσμετρηθουν ναυτικα μιλια και χιλιομετρικη αποσταση;Ποση ειναι η μεγιστη αδεια που οριζεται;Ευχαριστω !

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών που θα εκδοθεί σύντομα θα καθορίζονται οι εκλογικές άδειες. Στην περίπτωσή σας θα είναι μάλλον πενθήμερη, λόγω μεγάλης απόστασης.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Στεφάνου Γρηγόρης

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Στεφάνου Γρηγόρης Συμβασιούχος αναπληρωτής καθηγητής (φιλόλογος) που παραιτείται λόγω κωλύματος εκλογιμότητας έχει τη δυνατότητα αυτοδίκαιης επανόδου στην εργασία του αν δεν εκλεγεί βουλευτής;

Η γνώμη μου είναι ότι μπορείτε να επανέλθετε, αλλά (επειδή εδώ είναι Ελλάδα) ζητήστε τη γνώμη του γραφείου του Περιφερειακού Διευθυντή εκπαίδευσης.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΔΚ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΔΚ κ. Μαμέλη, είμαι Δημόσιος Υπάλληλος και θα θέσω υποψηφιότητα στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Υποχρεωτικά θα παραιτηθώ. Σε περίπτωση μη εκλογής μου μπορώ νε επιστρέψω στην υπηρεσία μου;;; Ευχαριστώ.

Φυσικά μπορείτε. Η ισχύουσα νομοθεσία προβλέπει την δυνατότητα επανόδου  σας σε περίπτωση μη εκλογής σας.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΓΑΝΗΣ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΓΑΝΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝ/ΕΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2015 Ως ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΣΗΜΗΩΤΕΨ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΩ ΣΤΙΣ 7-1-2015 ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΠΛΗΡΩΜΕΝΩΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΚΕΡΔΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΗΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 55 ΚΑΙ ΟΧΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Η άποψή μου είναι να αποστρατευθείτε στις 7.1.2015,έτσι η υποψηφιότητά σας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Προλαβαίνετε την ανακήρυξη των υποψηφίων βουλευτών χωρίς κανένα κώλυμα. Για τα θέματα της σύνταξής σας να προσφύγετε σε ειδικευμένο συνάδελφο στα συνταξιοδοτικά.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΑΝ ΚΑΤΕΒΩ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ;

Μετά την αναγκαία παραίτησή σας για την υποψηφιότητα μπορείτε να επανέλθετε εντός μηνός στην οργανική θέση σας, εφόσον το επιθυμείτε

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Kαλημέρα και χρόνια πολλά.Ειμαι διευθυντής σε σχολείο και θέλω να ξέρω αν κατέβω στις εθνικές εκλογές και δεν εκλεγώ επιστρέφω ως διευθυντης ξανά ή μόνο ΄ως υπάλληλος.Ευχαριστώ.

Αν δεν εκλεγείτε επιστρέφετε στην οργανική σας θέση αλλά όχι απαραίτητα στη θέση του διευθυντή.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Αναστασια Σ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Αναστασια Σ Δημοσιος υπάλληλος,που εκτελω χρεη Προισταμένου τμηματος,σε υποκ/μα (προσληψη μεσω ΑΣΕΠ,απο το 1996),μπορω να λάβω μέρος στις προσεχεις βουλευτικες εκλογες,και ποιες ενεργειες πρεπει να προβω ,οσον αφορα την υπηρεσία μου. Σας ευχαριστω περιμενοντας την απαντησή σας.

Παραθέτω το άρθρο 56 του ισχύοντος Συντάγματος που καθορίζει τα της υποψηφιότητάς σας.
Από το περιεχόμενό του εξάγεται ότι:
1.Πρέπει να παραιτηθείτε πριν την ανακήρυξη των υποψήφιων βουλευτών.
2.Να μην είστε προϊστάμενος οργανικής μονάδας διεύθυνσης το τελευταίο 18μηνο.

Επομένως: 
1.Μόλις προκηρυχθούν εθνικές εκλογές και περιληφθείτε σε ψηφοδέλτιο πρέπει να παραιτηθείτε εγγράφως πριν την ανακήρυξη των ψηφοδελτίων.
2.Δεν είστε προϊσταμένη οργανικής μονάδας διεύθυνσης, άρα δεν έχετε κώλυμα.

ΑΡΘΡΟ 56 Σ

1. Έμμισθοι δημόσιοι λειτουργοί και υπάλληλοι, άλλοι υπάλληλοι του Δημοσίου, υπηρετούντες στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας, υπάλληλοι οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης ή άλλων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, αιρετά μονοπρόσωπα όργανα των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, διοικητές, υποδιοικητές ή πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων ή διευθύνοντες ή εντεταλμένοι σύμβουλοι νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ή κρατικών νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου ή δημόσιων επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος ή επιχειρήσεων των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης δεν μπορούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι ούτε να εκλεγούν βουλευτές, αν δεν παραιτηθούν πριν από την ανακήρυξή τους ως υποψηφίων. Η παραίτηση συντελείται με μόνη τη γραπτή υποβολή της. Αποκλείεται η επάνοδος στην ενεργό υπηρεσία των στρατιωτικών που παραιτούνται. Τα ανώτερα αιρετά μονοπρόσωπα όργανα των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης δεύτερου βαθμού δεν μπορούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι ούτε να εκλεγούν βουλευτές κατά τη διάρκεια της θητείας για την οποία εξελέγησαν, ακόμη και αν παραιτηθούν.
2. Aπό τους περιορισμούς της προηγούμενης παραγράφου εξαιρούνται οι καθηγητές των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Nόμος ορίζει τον τρόπο της αναπλήρωσής τους. κατά τη διάρκεια της βουλευτικής περιόδου αναστέλλεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων των σχετικών με την ιδιότητα του καθηγητή που εκλέχθηκε.
**3. Δεν μπορούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι, ούτε να εκλεγούν βουλευτές σε όποια εκλογική περιφέρεια υπηρέτησαν ή σε όποια εκλογική περιφέρεια εκτεινόταν η τοπική αρμοδιότητά τους μέσα στους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες της τετραετούς βουλευτικής περιόδου:
α) Oι διοικητές, υποδιοικητές, πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων, διευθύνοντες και εντεταλμένοι σύμβουλοι των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, πλην των σωματειακών, των κρατικών νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου και των δημόσιων επιχειρήσεων ή άλλων επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος.
β) Τα μέλη των ανεξάρτητων αρχών που συγκροτούνται και λειτουργούν κατά το άρθρο 101Α, καθώς και των αρχών που χαρακτηρίζονται με νόμο ως ανεξάρτητες ή ρυθμιστικές.
γ) Oι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.
δ) Oι έμμισθοι υπάλληλοι του Δημοσίου, των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και των επιχειρήσεών τους, καθώς και των νομικών προσώπων και επιχειρήσεων της περίπτωσης α΄ που κατείχαν θέση προϊσταμένου οργανικής μονάδας επιπέδου διεύθυνσης ή άλλη αντίστοιχη, όπως ειδικότερα νόμος ορίζει. Υπάλληλοι που αναφέρονται στο προηγούμενο εδάφιο και είχαν ευρύτερη τοπική αρμοδιότητα υπάγονται στους περιορισμούς της παραγράφου αυτής ως προς εκλογικές περιφέρειες άλλες από αυτήν της έδρας τους, μόνο εφόσον κατείχαν θέση προϊσταμένου οργανικής μονάδας επιπέδου γενικής διεύθυνσης ή άλλη αντίστοιχη, όπως ειδικότερα νόμος ορίζει.
ε) Oι γενικοί ή ειδικοί γραμματείς υπουργείων ή αυτοτελών γενικών γραμματειών ή περιφερειών και όσοι ο νόμος εξομοιώνει με αυτούς.
Δεν υπάγονται στους περιορισμούς της παραγράφου αυτής οι υποψήφιοι βουλευτές Επικρατείας.
4. Πολιτικοί υπάλληλοι και στρατιωτικοί γενικά, που έχουν κατά το νόμο αναλάβει υποχρέωση να παραμείνουν στην υπηρεσία για ορισμένο χρόνο, δεν μπορούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι ούτε να εκλεγούν βουλευτές όσο χρόνο διαρκεί η υποχρέωσή τους.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ Είμαι αναπληρωτής δάσκαλος εργάζομαι στο δημόσιο σχολείο με σχέση εργασίας ορμισμένου χρόνου ( η ημερομηνία λήξεις της σύμβασης μου είναι 21 Ιουνίου 2015) θέλω να σας ρωτήσω αν υπάγομαι στην κατηγορία των ατόμων που υφίστανται κώλυμα εκλογιμότητας για τις εθνικές εκλογές .Ευχαριστώ !

Εάν προκηρυχθούν εκλογές μέσα στο χρονικό όριο της σύμβασής σας το κώλυμά σας αίρεται με την παραίτησή σας πριν την ανακήρυξη των υποψήφιων βουλευτών.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Παπαϊωάννου

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Παπαϊωάννου Καλημέρα, είμαι Δημοτικός Σύμβουλος και θα ήθελα να ρωτήσω αν η υπηρεσία μου είναι υποχρεωμένη να μου χορηγήσει την ειδική άδεια (όλη την ημέρα,όπως ορίζεται για προετοιμασία των θεμάτων κλπ.) για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που είναι το απόγευμα, καθώς και για συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης. Ευχαριστώ.

Δυστυχώς δεν είναι υποχρεωμένη για χορήγηση της ειδικής άδειας, εξαρτάται από την καλή πρόθεση του προϊσταμένου της υπηρεσίας σας.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Κ Λ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Κ Λ Είμαι Δ.Υ. και θα θέσω υποψηφιότητα στι ς επικείμενες βουλευτικές εκλόγες. Μπορώ να παραιτηθώ τώρ, δεδομένου ότι υπηρετω σε άλλη περιφέρεια από αυτή που θα θέσω υποψηφιότητα και θέλω να βρίσκομαι στην πόλη μου για να προετοιμάσω τον προεκλογικό μου αγώνα

Αν παραιτηθείτε τώρα, η παραίτησή σας αυτή δεν θα θεωρηθεί "εκλογική" και δεν θα μπορέσετε να επανέλθετε στην υπηρεσία σας. Θα είναι μια κανονική παραίτηση, μη ανακλητέα.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Καλησπερα.Είμαι αστυνομικός και έχω εκλεγει δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και θα εκλεγώ γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου. Οσον αφορα τα συμβούλια έχω απαλαγή απο την υπηρεσία μου συγκεκριμένη ημέρα με κάποια ειδική άδεια. Ξερετε αν μπορει ο γραμματέας να ορισθεί μέλος σε κάποια επιτροπή του δήμου σας ευχαριστώ

Η θέση του γραμματέα του δ. σ. δεν αποκλείει την ιδιότητα του μέλους σε επιτροπή του Δήμου.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Κκ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Κκ Υπάρχει κώλυμα να ειναι κάποιος βουλευτής και αντιπεριφερειάρχης εάν οχι εκπίπτει σε περίπτωση ανάληψης και των δυο και σε ποιο αξίωμα

Δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα και τα δύο. Αν είναι αντιπεριφερειάρχης δεν μπορεί να εκλεγεί βουλευτής, δεν θα ανακηρυχθεί υποψήφιος.
Αν είναι βουλευτής και εκλεγεί αντιπεριφερειάρχης, τότε πρέπει να διαλέξει μια από τις δύο ιδιότητες, μέχρι την ορκωμοσία του.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Γρηγόρης Καρπουζης

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Γρηγόρης Καρπουζης Eίναι απαραίτητη για την νομιμότητα της η κλήση των εμπλεκομένων κατα την κλήρωση επί ισοψηφησάντων κατά τις δημοτικές εκλογές;

Κατά την κείμενη νομοθεσία σε περίπτωση ισοψηφίας κλήρωση μεταξύ των ισοψηφησάντων διενεργεί το αρμόδιο Πρωτοδικείο. Αν ο νομοθέτης ήθελε να καθορίσει την κλήρωση δημόσια με παρουσία των ισοψηφησάντων μετά από υποχρεωτική πρόσκλησή τους, θα το έλεγε.
Κατόπιν αυτών δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα νομιμότητας της κλήρωσης χωρίς την κλήση των εμπλεκομένων.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Αραποστάθη Μαρία

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Αραποστάθη Μαρία εωρείται συντάξιμος ο χρόνος παραίτησης για υποβολή υποψηφιότητας στις βουλευτικές εκλογές ενός δημοσίου υπαλλήλου και μέχρι την επιστροφή του,Συγκεκριμμένα χρόνος 29 ημερών

Οχι, δεν είναι συντάξιμος χρόνος.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Πετρος Πολιτης

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Πετρος Πολιτης υπηρετω στα σωματα ασφαλειας και εκλεχτηκα στο τριμελες τοπικο συμβουλιο στον τοπο συμφεροντων μου.οσο θα ειμαι αποσπασμενος μπορω να κανω αιτηση μεταθεσης καθε χρονο οπως οταν ημουνα στην οργανικη μου θεση?

Η απόσπαση δεν σας στερεί το δικαίωμα να επιδιώξετε μετάθεση κατά τις γενικές διατάξεις.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης


Εγγραφές ανα σελίδα: 10 | 20 | 30 | 50 | 100
Μετάβαση στη σελίδα

Γράψτε την ερώτησή σας

Πολιτικά άρθρα Μητσοτάκης: Εγώ ή το χάος

Γιάννης Μαγκριώτης

Μια πρώτη και εύκολη ερμηνεία βγαίνει από τις δημοσκοπήσεις , είναι η καλύτερη σχετικά αξιολόγηση απέναντι στους αντιπάλους του. Συνεπώς ο κ...

Δείτε όλο το άρθρο
Τα ψέματα της Τουρκίας για τα νησιά: Τι λέει το ελληνικό ΥΠΕΞ για τα περί αποστρατικοποίησης

 Κώστας Μαυραγάνης Οι επίσημες θέσεις του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών ως προς τους τουρκικούς ισχυρισμούς περί αποστρατικοποίησης. Την έκταση...

Δείτε όλο το άρθρο
Γιατί ένας διάλογος με την Τουρκία δεν είναι καλή επιλογή για την Ελλάδα τώρα;

Αλέξανδρος Θ. Δρίβας, Η Τουρκία αγοράζει χρόνο σε βάρος μας την ώρα που όλη η Δύση έχει αρχίσει να της γυρνά την πλάτη… Από τα πιο δύσκολα...

Δείτε όλο το άρθρο
Το σχέδιο διάλυσης των ελληνικών πανεπιστημίων σε πλήρη εξέλιξη

Το σχέδιο διάλυσης των ελληνικών πανεπιστημίων σε πλήρη εξέλιξη Γιάννης Α. Μυλόπουλος Κλείδωμα Άρθρου:  Free Αφελείς θα έπρεπε ήταν στην...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της MRB για το Newsbomb.gr (7-9-2022) Δημοσκόπηση της MRB για το newsbomb.gr. Προβάδισμα ΝΔ με 6,4 %   Δείτε έδω την δημοσκόπηση Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Metron Analysis για το MEGA (2-9-2022) Δημοσκόπηση της Metron Analysis για το MEGA. Προβάδισμα ΝΔ με 7,4 %   Δείτε έδω την δημοσκόπηση Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
Αμείωτος ο ενθουσιασμός  και το ενδιαφέρον για την 86η ΔΕΘ - Ορόσημο για τις σχέσεις Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων η 86η ΔΕΘ

Αμείωτος ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον για την 86η ΔΕΘ - Ορόσημο για τις σχέσεις Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων η 86η ΔΕΘ


Απόψε στη σκηνή των music events ο Γιώργος Σαμπάνης Τελευταία ευκαιρία για μία επίσκεψη στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο επιχειρηματικό, οικονομικό,...


Δείτε θέμα και σχόλια