Οι συνεργαζόμενοι με το eklogika.gr δικηγόροι απαντούν δωρεάν σε μία ερώτηση κάθε χρήστη για θέματα, πολιτικής, εκλογών και αυτοδιοίκησης.

Για επιπλέον νομική υποστήριξη μπορείτε να απευθύνεστε στο Legallive.gr

 


 

Πως να βρείτε την απάντηση που θέλετε ή να υποβάλετε νέα ερώτηση

Οι νομικοί – συνεργάτες του eklogika.gr έχουν ήδη απαντήσει σε εκατοντάδες ερωτήσεις για θέματα πολιτικής, εκλογών και αυτοδιοίκησης.

Πως μπορείτε να αναζητήσετε την ερώτηση – απάντηση που σας ενδιαφέρει:

  1. Στο πεδίο αναζήτησης μπορείτε να αρχίσετε να πληκτρολογείτε τις λέξεις - κλειδιά της ερώτησης που σας ενδιαφέρει (π.χ. άδεια για προεκλογικό αγώνα). Θα εμφανιστούν όλες οι κατηγορίες σχετικών καταχωρημένων ερωταπαντήσεων. Πατήστε GO για να δείτε τις ερωταπαντήσεις
  2. Από το φίλτρο “κατηγορίες” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις που αφορούν είτε “πολιτική” είτε ‘αυτοδιοίκηση’
  3. Από το φίλτρο “Νομικοί” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις συγκεκριμένου νομικού

Πως μπορείτε να υποβάλετε νέα ερώτηση

Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και συμπληρώστε τα πεδία υποβολής ερώτησης

Πολιτική

Πατήστε πάνω σε κάθε ερώτηση για να δείτε την απάντηση. Μεταβείτε στο τέλος των ερωτήσεων – απαντήσεων για να υποβάλετε τη δική σας ερώτηση

Ερώτηση από Θωμας Σ.

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Θωμας Σ. Καλησπερα σας, θα ηθελα να σας ρωτησω, ο αδερφος μου παρελαβε χαρτι να παραστει στην εφορευτικη επιτροπη αυτη την Κυριακη στις 6 το πρωι. Το προβλημα ειναι οτι δουλευει και ερχεται σπιτι απο την δουλεια στις 8 το πρωι. Θα μπορουσα εγω να παρω την θεση του εθελοντικα χωρις να υπαρχουν κυρωσεις. Σας ευχαριστω για το χρονο σας.

Θα μπορούσε να γίνει αντικατάσταση αν εσείς είσαστε εκλογέας στο ίδιο εκλογικό τμήμα. Αλλά ήδη η κρίσιμη ημέρα πέρασε.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ καλησπερα δουλευω στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Ο.Λ.Π.)με συβαση αοριστου χρονου με εχουν επιλεξει για εφορευτικη επιτροπη εχω εξαιρεση λογω δημοσιου τομεα με

Δεν έχετε εξαίρεση από την υποχρέωσή σας ως μέλους εφορευτικής επιτροπής.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Ελένη Τ.

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Ελένη Τ. Γεια σας δουλεύω στην κοινότητα της περιοχής μου με σύμβαση απο τον ΟΑΕΔ μαθητείας,δικαιούμαι να πάρω μέρος ως εκλογικό μέλος που κάνει τις καταμετρήσεις και παίρνει αμοιβή..;;

Δεν υπάρχει αμοιβή για τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, αμείβονται μόνον ο γραμματέας και ο δικαστικός αντιπρόσωπος.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Χαραλάμπους Ευφροσύνη

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Χαραλάμπους Ευφροσύνη Μου ήρθε χαρτί μόλις χθές με courier να παραστώ μέλος εφορευτικής επιτροπής στον δήμο Ηρακλειου Αττικής. Υπάρχει κώλυμα να παραστώ διότι είμαι λεχώνα σε 2 μηνών μωρό. Υστερα από επικοινωνία με το πρωτοδικείο με ενημερώσανε ότι η διαδικασία έχει τελειώσει. Τι κινήσεις πρέπει να κάνω για να πάρω απαλλαγή?

Ψυχραιμία. Αν είναι έτσι όπως τα περιγράφετε θα στείλετε  ή θα πάτε κάποιο δικαιολογητικόώστε να  δικαιολογηθεί ηαναγκαστική απουσία σας στον δικαστικό αντιπρόσωπο του εκλογικού τμήματος στο οποίο διοριστήκατε. Φυσικά δεν θα μπορέσετε να ψηφίσετε (εάν είστυε μακριά).

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Άννα

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Άννα Καλησπέρα, χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας. Μου ήρθε χαρτί το οποίο μου ανακοίνωνε πως είμαι τακτικό μέλος εφορευτικής επιτροπής στις εκλογές. Το πρόβλημα είναι ότι απέχω 185χλμ από την πόλη καταγωγής μου. Είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας στο τέταρτο έτος και εκτός από την εξεταστική είμαι πολύ πιεσμένη λόγω πτυχιακής. Ως εκ τούτου μου είναι αδύνατον να ταξιδέψω και να παρευρεθώ. Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχουν κυρώσεις σε περίπτωση που δεν πάω; Σας ευχαριστώ.

Ψυχραιμία. Αν είναι έτσι όπως τα περιγράφετε θα στείλετε κάποιο δικαιολογητικό της παραμονής σας στη μακρινή πόλη σε συγγενή σας.
Αυτός/ή θα πάνε την Κυριακή το πρωί να  δικαιολογήσουν την αναγκαστική απουσία σας στον δικαστικό αντιπρόσωπο του εκλογικού τμήματος στο οποίο διοριστήκατε. Φυσικά δεν θα μπορέσετε να ψηφίσετε (αφού δεν θα πάτε στην πατρίδα σας).
Κι όσο για τις κυρώσεις, ναι υπάρχουν αλλά για αυτούς που αποφεύγουν από δόλο την άσκηση του λειτουργήματος της εφορευτικής επιτροπής και όχι από ανάγκη όπως εσείς.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΥΣΣΟΣ Για δημόσιο υπάλληλο που παραιτείται για να θέσει υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές, η Υπηρεσία του βαρύνεται με τις εργοδοτικές εισφορές;

Η υπηρεσία του βαρύνεται μέχρι την ημέρα της παραίτησής του, όχι μετά από αυτήν και μέχρι την τυχόν επαναφορά του.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Θύμιος

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Θύμιος Μου ήρθε ειδοποίηση για να παραστώ ως τακτικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής στον τόπο καταγωγής μου (Αττική), ωστόσο είμαι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και δεν δύναμαι να παρουσιαστώ. Πού θα πρέπει να απευθυνθώ για να ενημερώσω σχετικά; Θα απαιτηθεί κάποιο δικαιολογητικό;

Να απευθυνθείτε στον έφορο Δικαστικών Αντιπροσώπων της εκλογικής σας περιφέρειας με αίτημα αντικατάστασής σας, τεκμηριωμένο με δημόσιο έγγραφο αποδεικτικό της αδυναμίας προσέλευσής σας.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Αντώνης Τ.

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Αντώνης Τ. Χαίρεται. Ειχα την τύχη να με ορίσουν τακτικό μέλος εφορευτικής επιτροπής στις επερχόμενες εκλογές. Τις Κυριακές ωστόσο εργάζομαι και αν απουσιάσω θα χάσω και το κυριακάτικό μου. Με λίγα λόγια και κερατάς και δαρμένος. Συν το γεγονός ότι το Σάββατο η εργασία μου τελειώνει στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα και δεν βλέπω με ποιο τρόπο θα είμαι φρέσκος φρέσκος στις 06:00 στο εκλογικό κέντρο. Μπορώ να καταθέσω κάποια έγγραφα και να αποφύγω την παρουσία μου στην εφορευτική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Να επισκεφθείτε τον έφορο Δικαστικών Αντιπροσώπων στο Πρωτοδικείο της περιοχής σας. Ενημερώστε τον για το θέμα σας. Είναι ο μόνος αρμόδιος να σας εξαιρέσει.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Αποστόλης

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Αποστόλης Ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνω για να μπω γραμματέας στις εκλογές (δεδομένου ότι έχω δώσει τα στοιχεία μου στο οικείο Πρωτοδικείο); Να περιμένω σχετική ενημέρωση από το Πρωτοδικείο ή να πάω εκεί λίγες ημέρες πριν τις εκλογές προκειμένου να είμαι πιο σίγουρος; Ευχαριστώ

Καλλίτερα να πάτε στο Πρωτοδικείο την Παρασκευή και το Σάββατο 23-24 Γενάρη, έξω από το γραφείο του εφόρου δικαστικών αντιπροσώπων όπου θα εμφανιστούν όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από παναγιωτης βουβουκος

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη παναγιωτης βουβουκος Ποσες μερες πριν τις εκλογες μπορω να μεταφερω τα εκλογικα μου δικαιωματα;

Τώρα πια δεν μπορείτε να μεταφέρετε τα εκλογικά σας δικαιώματα για να τα ασκήσετε την 25.1.2015.Μεταφορά τους επιτρέπεται μέχρι 31.3. κάθε έτους για να ισχύσει από το δεύτερο εξάμηνο.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Γ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Γ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Καλησπέρα. Ήμουν αιρετός στην τοπική αυτοδιοίκηση, αντιδήμαρχος, εώς τον Αύγουστο του 2014. Μπορώ να είμαι τακτικό μέλος εφορευτικής επιτροπής στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, γιατί το Αρθρο 59 π.δ. 351/2003 λέει μόνο για δημάρχους και προέδρους κοινοτήτων. Ευχαριστώ.

Ναι, μπορείτε. 

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από βυρωνας Πηττας

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη βυρωνας Πηττας Ειμαι δημοτης ζωγραφου αττικης και εργαζομαι στην Αθηνα. Εκανα αιτηση ετεροδημοτη στον τοπο κσταγωγης, στο Αγρινιο. Δικαιουμαι εκλογική  αδεια για την εργασια μου; Τα εχω μπλεξει λιγο. Αν μπορειτε να μου δωσετε μια απαντηση

Σχετικά με την εκλογική άδεια ισχύουν τα εξής:
1. Όλες οι βιομηχανικές, βιοτεχνικές και εμπορικές επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις και εργασίες του ιδιωτικού τομέα, καθώς και όσοι γενικώς απασχολούν προσωπικό και υπάγονται στον ιδιωτικό τομέα, υποχρεούνται να χορηγήσουν στο προσωπικό τους ειδική άδεια απουσίας με αποδοχές για τη διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος, κατά τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.
2. Ο αριθμός των ημερών αδείας απουσίας, που χορηγείται για τον συγκεκριμένο σκοπό και καλύπτει τον απολύτως αναγκαίο χρόνο για τη μετάβαση του προσωπικού των υπόχρεων της παρ.1 της παρούσας στον τόπο άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος και την επιστροφή του από αυτόν, καθορίζεται ως εξής:
Α. Μισθωτοί για τους οποίους εφαρμόζεται καθεστώς εξαήμερης εβδομαδιαίας εργασίας:
α) Σε όσους μετακινηθούν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σε απόσταση 100 έως 200 χιλιομέτρων χορηγείται άδεια μίας εργάσιμης ημέρας.
β) Σε όσους μετακινηθούν σε απόσταση 201 έως 400 χιλιομέτρων χορηγείται άδεια δύο εργάσιμων ημερών.
γ) Σε όσους μετακινηθούν σε απόσταση 401 χιλιομέτρων και άνω χορηγείται άδεια τριών εργάσιμων ημερών, εφόσον κινηθούν εξ' ολοκλήρου οδικώς, με βάση υπεύθυνη δήλωσή τους.
δ) Σε όσους μετακινηθούν σε νησιά, όπου δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών αδείας που χορηγείται θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς, ωστόσο, η άδεια σε αυτές τις περιπτώσεις να υπερβαίνει τις τρεις εργάσιμες ημέρες.
Β. Μισθωτοί για τους οποίους εφαρμόζεται καθεστώς πενθήμερης εβδομαδιαίας εργασίας:
α) Σε όσους μετακινηθούν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σε απόσταση 200 έως 400 χιλιομέτρων χορηγείται άδεια μίας εργάσιμης ημέρας.
β) Σε όσους μετακινηθούν σε απόσταση 401 χιλιομέτρων και άνω χορηγείται άδεια δύο εργάσιμων ημερών, εφόσον κινηθούν εξ' ολοκλήρου οδικώς, με βάση υπεύθυνη δήλωσή τους.
γ) Σε όσους μετακινηθούν σε νησιά, όπου δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών αδείας που χορηγείται θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς, ωστόσο, η άδεια σε αυτές τις περιπτώσεις να υπερβαίνει τις τρεις εργάσιμες ημέρες.
3. Για όσους εκ των μισθωτών που μετακινούνται κατά τα ανωτέρω, η Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015 (ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας) είναι εργάσιμη ημέρα, αυτή θεωρείται ως ημέρα ειδικής άδειας με αποδοχές, πέραν αυτών που ορίζονται και αναφέρονται στις προηγούμενες παραγράφους.
4. Η χορηγούμενη άδεια για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος δεν συμψηφίζεται με την ετήσια άδεια μετ' αποδοχών.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΣΑΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΣΑΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ποτε θα οριστουν οι δικαστικοι αντιπροσωποι

Το αργότερο τη Δευτέρα 19.1.15.

Αλλά ανακοινώθηκε από χθες (14-1-2015) ο διορισμός τους

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΙΜΟΥ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΙΜΟΥ Παρακαλώ απαντήστε μου στα εξής ερωτήματα. -Δημόσιος Υπάλληλος πενθήμερης Υπηρεσίας που μετακινείται για να ψηφίσει από το Ηράκλειο Κρήτης στην Αθήνα πόσες μέρες εκλογική άδεια δικαιούται? -Τις ημέρες αυτές μπορεί να τις πάρει με επιλογή του ο υπαλληλος είτε πρίν είτε μετά τις εκλογές, ή είναι συγκεκριμένα μία μέρα πριν και μία μετά ή δύο μετα κλπ.Υπάρχει κάποια σχετική εγκύκλιος ή νομολογία για το συγκεκριμένο? Παρακαλώ απαντήστε μου γιατί ο αρμόδιος για την υπογραφή της εκλογικής μου άδειας αρνείται να την υπογράψει (έχω ζητήσει την Πέμπτη και Παρασκευή 22 & 23/1/2015) αν δεν του προσκομίσω κάποιο έγγραφο. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το υπουργείο για το θέμα αλλά δεν έχει καταστεί δυνατο. Ευχαριστώ θερμά.

Σε κάθε εκλογές με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών ρυθμίζονται τα των αδειών των Δ.Υ. Αναμένεται να εκδοθεί.
Συνήθως όμως καθορίζονται τα εξής κατά πάγιο τρόπο.
1. Για υπαλλήλους στους οποίους δεν εφαρμόζεται πενθήμερη εβδομάδα εργασίας:
α. Όσοι μετακινηθούν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σε απόσταση 100-200 χιλιομέτρων θα λάβουν άδεια μίας εργάσιμης ημέρας.
β. Όσοι μετακινηθούν σε απόσταση 201-400 χιλιομέτρων θα λάβουν άδεια δύο εργασίμων ημερών.
γ. Όσοι μετακινηθούν σε απόσταση 401 χιλιομέτρων και πάνω θα λάβουν άδεια τριών εργασίμων ημερών, εφόσον κινηθούν εξ ολοκλήρου οδικώς, με βάση την υπεύθυνη δήλωσή τους.
δ. Όσοι μετακινηθούν σε νησιά, για τα οποία δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών αδείας που θα λάβουν θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς ωστόσο ή άδεια αυτή να υπερβαίνει τις τρεις εργάσιμες ημέρες.
2. Για υπαλλήλους στους οποίους εφαρμόζεται πενθήμερη εβδομάδα εργασίας:
α. Όσοι μετακινηθούν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σε απόσταση 200-400 χιλιομέτρων θα λάβουν άδεια μίας εργάσιμης ημέρας.
β. Όσοι μετακινηθούν σε απόσταση 401 χιλιομέτρων και πάνω θα λάβουν άδεια δύο εργασίμων ημερών, εφόσον κινηθούν εξ ολοκλήρου οδικώς με βάση την υπεύθυνη δήλωση τους.
γ. Όσοι μετακινηθούν σε νησιά, για τα οποία δεν υπάρχει πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών άδειας θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς ωστόσο ή άδεια αυτή να υπερβαίνει τις τρεις εργάσιμες ημέρες.
Είναι προφανές ότι η άδεια χορηγείται από το αρμόδιο υπηρεσιακό όργανο που καθορίζει την έναρξη και τη λήξη της.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Ζ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Ζ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Είμαι διορισμένος αναπληρωτής καθηγητής βθμιας εκπαίδευσης (γυμνάσιο-λύκειο), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (λήγει στις 30/6/2014). Για την συμμετοχή μου στις εκλογές 25/1/2015 θα έπρεπε δηλώσω παραίτηση ή όχι ? Υπάρχει κώλυμα εκλογιμότητας στην περίπτωση μη παραίτησης ?

Κατά τη γνώμη μου δεν απαιτείται παραίτηση. Υπάρχει όμως και η αντίθετη άποψη. Αν επικρατήσει, τότε θα υπάρχει κώλυμα.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης


Εγγραφές ανα σελίδα: 10 | 20 | 30 | 50 | 100
Μετάβαση στη σελίδα

Γράψτε την ερώτησή σας

Πολιτικά άρθρα Η δημοκρατία κινδυνεύει, από τους κάθε είδους ευησυχασμούς.

Γιάννης Μαγκριώτης

Η μετεμφυλιακή περιορισμένη δημοκρατία , δεν μπόρεσε να γίνει δημοκρατία , δεν της το επέτρεψαν οι πολιτικές και οι κοινωνικές δυνάμεις του...

Δείτε όλο το άρθρο
Γιατί το διάγγελμα ήταν μια εκτροπή...

Γιατί το διάγγελμα ήταν μια εκτροπή... Ελένη Καρασαββίδου Κλείδωμα Άρθρου:  Free Όταν ήμουν παιδάκι στο σχολείο δεχόμουν μπούλινγκ γιατί κάποιες...

Δείτε όλο το άρθρο
Τέλλογλου μετά την κατάθεση στον Ντογιάκο: Υπήρχαν παρακολουθήσεις το 2017-2018 και όχι μόνο του Κ. Μητσοτάκη

anixneuseis

Ο Τάσος Τέλλογλου προσέρχεται στον εισαγγελέα του Α. Πάγου -Φωτογραφία: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI 11/08/2022  16:45 Περισσότερες από τρεις ώρες...

Δείτε όλο το άρθρο
«Ποιος είναι ο Μαλιχούδης;»

«Ποιος είναι ο Μαλιχούδης;» Γιάννης Τσεκούρας Κλείδωμα Άρθρου:  Free Το θέμα των παρακολουθήσεων πολιτικών και δημοσιογράφων μονοπωλεί το...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της Marc για το ΘΕΜΑ, 24-7-2022 Το εκλογικό σκηνικό δείχνει παγιωμένο, σύμφωνα  με νέα δημοσκόπηση της Marc για το "Θέμα". Σύμφωνα με την ανάλυση  της δημοσκόπησης οι... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Opinion Poll για tomanifesto (19-7-2022) Δημοσκόπηση της Opinion Poll για tomanifesto. Προβάδισμα ΝΔ με 8,9 %   Δείτε έδω την δημοσκόπηση Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
Η καθαρή ενέργεια, η βιώσιμη ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος “πρωταγωνιστούν” στο αφιέρωμα της Κυκλικής Οικονομίας στην 86η ΔΕΘ

Η καθαρή ενέργεια, η βιώσιμη ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος “πρωταγωνιστούν” στο αφιέρωμα της Κυκλικής Οικονομίας στην 86η ΔΕΘ


Πιο επίκαιρο από ποτέ το αφιέρωμα της 86ης ΔΕΘ στην Κυκλική Οικονομία παρουσιάζει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, λύσεις και προϊόντα στο...


Δείτε θέμα και σχόλια