Οι συνεργαζόμενοι με το eklogika.gr δικηγόροι απαντούν δωρεάν σε μία ερώτηση κάθε χρήστη για θέματα, πολιτικής, εκλογών και αυτοδιοίκησης.

Για επιπλέον νομική υποστήριξη μπορείτε να απευθύνεστε στο Legallive.gr

 


 

Πως να βρείτε την απάντηση που θέλετε ή να υποβάλετε νέα ερώτηση

Οι νομικοί – συνεργάτες του eklogika.gr έχουν ήδη απαντήσει σε εκατοντάδες ερωτήσεις για θέματα πολιτικής, εκλογών και αυτοδιοίκησης.

Πως μπορείτε να αναζητήσετε την ερώτηση – απάντηση που σας ενδιαφέρει:

  1. Στο πεδίο αναζήτησης μπορείτε να αρχίσετε να πληκτρολογείτε τις λέξεις - κλειδιά της ερώτησης που σας ενδιαφέρει (π.χ. άδεια για προεκλογικό αγώνα). Θα εμφανιστούν όλες οι κατηγορίες σχετικών καταχωρημένων ερωταπαντήσεων. Πατήστε GO για να δείτε τις ερωταπαντήσεις
  2. Από το φίλτρο “κατηγορίες” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις που αφορούν είτε “πολιτική” είτε ‘αυτοδιοίκηση’
  3. Από το φίλτρο “Νομικοί” μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις ερωτήσεις – απαντήσεις συγκεκριμένου νομικού

Πως μπορείτε να υποβάλετε νέα ερώτηση

Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και συμπληρώστε τα πεδία υποβολής ερώτησης

Πολιτική

Πατήστε πάνω σε κάθε ερώτηση για να δείτε την απάντηση. Μεταβείτε στο τέλος των ερωτήσεων – απαντήσεων για να υποβάλετε τη δική σας ερώτηση

Ερώτηση από Χαρα Καρρα

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Χαρα Καρρα Ψηφιζω Αθηνα, αλλά μου ζητηθηκε να παω ως γραμματεας σε καποιο ακριτικο νησι. 1.Μου καλύπτονται εξοδα μεταφορας και διαμονης στο νησι? 2. Δικαιουμαι αδεια από τη δουλειά μου? (που να μην προσμετραται στην κανονικη μου αδεια εννοω) 3. Θα μπορεσω να ψηφίσω στο νησι που θα βρισκομαι? Ευχαριστω!

Δυστυχώς για σας, ούτε τα έξοδα καλύπτονται, ούτε άδεια προβλέπεται, ούτε μπορείτε να ψηφίσετε.
Υπάρχει μια μικρή αποζημίωση μόνο, περί τα 100 ευρώ μικτά ( και αυτή καταβάλλεται μετά από μήνες).

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Παπας Σταυρος

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Παπας Σταυρος Δουλευω σε βαρδιες.Σε περιπτωση εκλογων ,αν δουλευω την Κυριακη των εκλογων μπορω να επικαλεστω δικαιωμα ψηφου και να μην παω να εργαστω εμμισθα?ευχαριστω

Σε κάθε εκλογική περίοδο εκδίδεται ειδική υπουργική απόφαση που ρυθμίζει τα σχετικά με την χορήγηση ειδικής εκλογικής άδειας στους εργαζόμενους την ημέρα των εκλογών.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ioannis p.

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ioannis p. Geia sas. eimai stratiwtikos exw eklegei os topikos sumvoulos. katefuga sto efeteio komotinis oste na mporesw na metatethw i na apospasw ston dimo opou exw eklegei. alla i aitisi mou aporifthike apo to efeteio. pia odo prepei i mporo na akolouthisw apo dw kai pera oste na mporesw na metatethw i na apospastw ekei pou exw eklegei? euxaristw.

Χωρίς το περιεχόμενο της απορριπτικής απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής κάθε εκτίμηση είναι πολύ παρακινδυνευμένη για πιθανή λύση του ζητήματος.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Μπαρας Γιώργος

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Μπαρας Γιώργος είμαι δάσκαλος θα κατέβω υποψήφιος στις εκλογές ,μου είπαν από την διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ότι την αίτηση παραίτησης μου την καταθέτω εκεί και αυτή την μεταβιβάζουν στον πρόεδρο του δικαστηρίου ,ισχύει ή όχι ευχαριστώ

Κατά την κείμενη νομοθεσία:
Έμμισθοι δημόσιοι λειτουργοί και υπάλληλοι, άλλοι υπάλληλοι του Δημοσίου, υπηρετούντες στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας, υπάλληλοι οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης ή άλλων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, αιρετά μονοπρόσωπα όργανα των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, διοικητές, υποδιοικητές ή πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων ή διευθύνοντες ή εντεταλμένοι σύμβουλοι νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ή κρατικών νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου ή δημόσιων επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος ή επιχειρήσεων των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης δεν μπορούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι ούτε να εκλεγούν βουλευτές, αν δεν παραιτηθούν πριν από την ανακήρυξή τους ως υποψηφίων. Η παραίτηση συντελείται με μόνη τη γραπτή υποβολή της. Αποκλείεται η επάνοδος στην ενεργό υπηρεσία των στρατιωτικών που παραιτούνται. Τα ανώτερα μονοπρόσωπα όργανα των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης δεύτερου βαθμού δεν μπορούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι ούτε να εκλεγούν βουλευτές κατά τη διάρκεια της θητείας για την οποία εξελέγησαν, ακόμη και αν παραιτηθούν.
Έτσι μπορείτε να παραιτηθείτε εγγράφως στην υπηρεσία σας  όταν θα προκηρυχτούν οι εκλογές.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΠΑΠΑ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΠΑΠΑ Είμαι δημόσιος υπάλληλος,με πενθημερη εργασια,τις δυο ημέρες εκλογικλης άδειας που δικαιούμαι μπορώ να τις παρω Πέμπτη και Παρασκευη ή ειμαι υποχρεωμένη να τις παρω Παρασκευή και δευτέρα?

Παρασκευή και Δευτέρα.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Βεντουλης Γιωργος

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Βεντουλης Γιωργος Καλησπέρα σας, είμαι Ανθυπασπιστής του στρατού ξηράς. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η διαδικασία προκειμένου να παραιτηθώ σε επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ευχαριστώ.

Με την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών και μέσα στη νόμιμη προθεσμία που θα καθορίζει η προκήρυξη (πάντοτε προ της ανακήρυξης των υποψηφίων βουλευτών) θα παραιτηθείτε εγγράφως από την υπηρεσία σας.
Σχετικά με την περίπτωσή σας ορίζεται ότι: 
"Έμμισθοι δημόσιοι λειτουργοί και υπάλληλοι, άλλοι υπάλληλοι του Δημοσίου, υπηρετούντες στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας, υπάλληλοι οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης ή άλλων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, αιρετά μονοπρόσωπα όργανα των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, διοικητές, υποδιοικητές ή πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων ή διευθύνοντες ή εντεταλμένοι σύμβουλοι νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ή κρατικών νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου ή δημόσιων επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος ή επιχειρήσεων των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης δεν μπορούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι ούτε να εκλεγούν βουλευτές, αν δεν παραιτηθούν πριν από την ανακήρυξή τους ως υποψηφίων."

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από A.N.

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη A.N. οι φοιτητες που δεν εχουν την ελληνικη ταυτοτητα μπορουν να ψηφισουν στις φοιτητικες εκλογες ?

Οι φοιτητικές εκλογές είναι σαν τις εκλογές των σωματείων και διέπονται από τις κοινές διατάξεις των εκλογών στα σωματεία. Επομένως και ο αλλοδαπός φοιτητής έχει δικαίωμα ψήφου.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΟΥΛΟΣ

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΟΥΛΟΣ χαίρεται.Είμαι υποψήφιος σε εεκλογές σωματείου.Η σύζυγός μου, του ιδίου επαγγέλματος με δικαίωμα ψήφου στην ίδια κάλπη μπορεί να είναι μέλος της εφορευτικής επιτροπής; Ευχαριστώ.

Θεωρητικά μπορεί να είναι, αλλά σε τυχόν προβληματικά εκλογή (π.χ. ισοψηφία ή μικρή διαφορά) θα τεθεί ζήτημα σε βάρος σας.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Dim. Gkoymas

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Dim. Gkoymas Καλησπέρα.. δικαιούται συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος να αιτηθεί για θέση εμπειρογνώμονα ή στις Μ.Ε. Αντιπροσωπείες στις Βρυξέλλες.?? Ευχαριστώ..

Σας στέλνω το σχετικό άρθρο του Οργανισμού του ΥΠΕΞ για να διαπιστώσετε τα ζητούμενα για θέση εμπειρογνώμονα, κατά τα λοιπά, ανάλογα με τα όσα προσόντα και όρους θέτει κάθε προκήρυξη ξεχωριστά.

 

Άρθρο 104: Διαδικασία και ειδικά προσόντα διορισμού Κλάδου Εμπειρογνωμόνων 

1. Οι υπάλληλοι του Κλάδου Εμπειρογνωμόνων διορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών, κατόπιν ειδικής διαδικασίας επιλογής, που προκηρύσσεται με απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών. Ένταξη ή μετάταξη υπαλλήλων από άλλους φορείς της Δημόσιας Διοίκησης δεν επιτρέπεται. Η προκήρυξη δημοσιεύεται σε δύο ημερήσιες εφημερίδες των Αθηνών, πανελλαδικής κυκλοφορίας, τουλάχιστον είκοσι ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της σχετικής διαδικασίας επιλογής. Με την ίδια προκήρυξη ορίζεται η διαδικασία πρόσληψης των υπαλλήλων του Κλάδου Εμπειρογνωμόνων και καθορίζονται οι ειδικότητες των Εμπειρογνωμόνων που θα προσληφθούν. Η πρόσληψη διενεργείται με βάση τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα των υποψηφίων και τη συνάφειά τους προς την προκηρυσσόμενη ειδικότητα.

Με όμοια απόφαση συγκροτείται επιτροπή επιλογής, η οποία αξιολογεί τα προσόντα των υποψηφίων. Στην απόφαση ορίζονται και τα ειδικότερα θέματα για τη λειτουργία της επιτροπής επιλογής, καθώς και κάθε άλλο θέμα σχετικό με την επιλογή των υποψηφίων.

2. Οι υποψήφιοι για την κάλυψη των θέσεων Εμπειρογνωμόνων πρέπει να διαθέτουν, εκτός από τα προσόντα του άρθρου 66, και : α) πτυχίο Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής, με τουλάχιστον πενταετή επαγγελματική εμπειρία στον τομέα ειδίκευσής τους, ή κατοχή διδακτορικού διπλώματος με τριετή επαγγελματική εμπειρία στον τομέα ειδίκευσης και β) άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας και επαρκή γνώση της γαλλικής ή άλλης γλώσσας που απαιτείται από την ειδίκευση.

Υποψήφιοι για την κάλυψη των ανωτέρω θέσεων μπορούν να είναι όσοι έχουν συμπληρώσει το τριακοστό δεύτερο έτος της ηλικίας τους και δεν έχουν υπερβεί το πεντηκοστό, κατά το έτος προκήρυξης της διαδικασίας πρόσληψης.
 

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Βασιλης Κωσταρας

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Βασιλης Κωσταρας Για την ιδρυση μιας φοιτητικης παραταξης ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να τηρηθει?

Δεν απαιτείται ειδική διαδικασία. Η φοιτητική παράταξη είναι μια απλή ένωση προσώπων με κοινό σκοπό και συγκροτείται άτυπα ακόμη και από έναν ενδιαφερόμενο.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Δημήτριος Τάτσης

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Δημήτριος Τάτσης Καλησπέρα κ Μαμέλη α). Παραιτήθηκα από τη θέση μου λόγω υποψηφιότητας για βουλευτής.Είμαι Διευθυντής σε ΙΕΚ. Μπορώ να επανέλθω στη θέση μου; β) όταν ο χρόνος παραμονής εκτός υπηρεσίας είναι κάτω από 28 ημέρερς κι εντός του ίδιου μήνα, καταβάλονται οι τακτικές αποδοχές του μηνος; Δημήτρης Τ΄στσης

-Η επάνοδος μετά από παραίτηση λόγω υποψηφιότητας γίνεται στην οργανική θέση και όχι απαραίτητα στη διευθυντική, όπως έχει γνωμοδοτήσει σχετικά το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ).
-Δεν καταβάλλονται τακτικές αποδοχές για το χρονικό διάστημα μεταξύ παραίτησης και επαναφοράς.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Οικονόμου Ανδρέας

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Οικονόμου Ανδρέας Είμαι δημοτικός υπάλληλος και ήμουν υποψήφιος βουλευτής. Δεν εκλέχτηκα. Υπέβαλα αίτηση επαναφοράς στην υπηρεσία μου στις 26/1/15. Πότε θα πληρωθώ; Ποιά η διαδικασία; Θέλει ΦΕΚ;

Η επαναφορά γίνεται με υπουργική απόφαση δημοσιευόμενη σε ΦΕΚ.Ο υπάλληλος επανέρχεται στη μισθοδοσία του από την ημέρα αποδοχής της αίτησης επαναφοράς

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Αντωνίου Ρούλα

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Αντωνίου Ρούλα Tα μέλη δημοτικών συμβουλίων και συμβουλίων δημοτικής κοινότητας επιτρέπεται να συμμετέχουν στην καταμέτρηση ψήφων στις εθνικές εκλογές ως αντιπρόσωποι της πολιτικής παράταξής τους;

Οι δημοτικοί άρχοντες δεν μπορούν να είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Κωνσταντινος Σαμαρτζης

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Κωνσταντινος Σαμαρτζης Καλημερα για εκλογικη αδεια, απο που μετρανε τα χιλιομετρα? Σπιτι η δουλεια ?

Ωραίο ερώτημα. Τίθεται για πρώτη φορά και ανοίγει μια νέα επιστημονική συζήτηση.
Κατά τη γνώμη μου, αφού χορηγείται άδεια για μετακίνηση προς τον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος σημείο εκκίνησης του αδειούχου είναι η μόνιμη κατοικία του.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης

Ερώτηση από Οδυσσεας Παπαγεωργιου

Μετάβαση στην ερώτηση του επισκέπτη Οδυσσεας Παπαγεωργιου Ειμαι στρατιωτικός και εδω και 7 χρονια υπηρετω στο Νομο Αιτωλοακαρνανιας ενω διαμενω στην Λευκαδα. Παραταυτα τα εκλογικα μου δικαιωματα ειναι στο Καλαμο Αττικης. θα μπορουσα να μεταφερω τα εκλογικα μου δικαιωματα στο Νομο Αιτωλοακαρνανιας ή Λευκαδας; Αν υποθετικα μετα τη μεταφορα των εκλογικων δικαιωματων μου, τεθω υπο μεταθεση πχ. στο Νομο Αττικης τι θα πρεπει να πραξω; Ευχαριστω

Το εκλογικό δικαίωμα συναρτάται πλέον με την δημοτικότητα (όπου είσαι δημότης είσαι και ψηφοφόρος).Θεωρητικά μπορείτε να μεταδημοτεύσετε στη νέα μόνιμη κατοικία σας (Λευκάδα),αλλά αν μετατεθείτε εκ νέου δεν θα είναι εύκολη η νέα μεταδημότευση.

 

Απαντήθηκε από:  Κώστας Μαμέλης


Εγγραφές ανα σελίδα: 10 | 20 | 30 | 50 | 100
Μετάβαση στη σελίδα

Γράψτε την ερώτησή σας

Πολιτικά άρθρα Τολμηρός, δηλαδή, προσεκτικός σχεδιασμός

Δημήτρης Σεβαστάκης

Ο «αυτόματος πιλότος» και το όσα πάνε κι όσα έρθουν, που έχει επιλεγεί σε όλα τα κρίσιμα θέματα είναι το βασικό ποιοτικό χαρακτηριστικό της...

Δείτε όλο το άρθρο
Τι θα κάνει ο ΟΑΕΔ για τους πυρόπληκτους

Σπύρος Πρωτοψάλτης

Άρθρο του διοικητή του Οργανισμού, Σπύρου Πρωτοψάλτη Ως ένας Δημόσιος Οργανισμός με κατεξοχήν κοινωνικό ρόλο και ως ο επιχειρησιακός βραχίονας του...

Δείτε όλο το άρθρο
Ψίχουλα τα κονδύλια του σχεδίου «Ελλάδα 2.0» για την αντιπυρική προστασία

Νότης Μαριάς

Από τα 30,5 δις ευρώ του σχεδίου «Ελλάδα 2.0» μόνο 787 εκατ. ευρώ προβλέπονται για «επενδύσεις» σχετικές με αντιπυρική και αντιπλημμυρική προστασία....

Δείτε όλο το άρθρο
Που πηγαίνουν τα πρώτα δισ από το Ταμείο Ανάκαμψης

Νότης Μαριάς

Ψίχουλα για τους Έλληνες μικρομεσαίους Ο κύβος ερρίφθη για τον  Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, γνωστόν ως   Ευρωπαϊκό Ταμείο...

Δείτε όλο το άρθρο
Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται ένα νέο Δικαστικό κτιριακό συγκρότημα

Νικόλαος Παπαδόπουλος

Πάνω στα ερείπεια των αρχαίων τειχών της Θεσσαλονίκης, κοντά στο σημείο όπου η παραθαλάσσια πλευρά των οχυρώσεων συμβαλλόταν με τη δυτική κτίστηκε,...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega (30-9-2021) Δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega. Προβάδισμα ΝΔ με 11.1%   Δείτε έδω την δημοσκόπηση Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Marc για το Πρώτο Θέμα (26-9-2021) Δημοσκόπηση της Marc για το Πρώτο Θέμα. Προβάδισμα ΝΔ με 11.4%   Δείτε έδω την δημοσκόπηση Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
AI BEYOND Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη  αλλάζει τη ζωή μας  Σε εξέλιξη η έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας Beyond 4.0

AI BEYOND Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τη ζωή μας Σε εξέλιξη η έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας Beyond 4.0


Στις σημαντικές αλλαγές που θα φέρει η τεχνητή νοημοσύνη (Artificial Intelligence-AI) στην καθημερινότητα μας τα επόμενα χρόνια εστίασε κατά τη...


Δείτε θέμα και σχόλια
Σχόλια αναγνωστών Από: Πόπη Αν υπάρχει μέτρο που να τηρούν τα μέλη της κυβέρνησης ρώτησε τον Κ. Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ Μα βρε αχάριστοι για όλα φταίει Ο ΣΥΡΙΖΑ . Τώρα θα μου πείτε μα η ανάρτηση και αυτήν Ο ΣΥΡΙΖΑ την έκανε ? ΝΑΙ βρέ χαϊβάνια μέσω του Λογαριασμού του... Δείτε θέμα και σχόλια Από: Γιάννης Καραμήτρος Στην αντεπίθεση κατά της ΝΔ ο Ν. Βούτσης – Απέρριψε κάθε σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με η Χρυσή Αυγή Ο κύριος Βούτσης πιστεύει ότι οι Έλληνες τρώμε κουτόχαρτο, εκτός και αν την εποχ΄των αγανακτισμένων στην πάνω πλατεία μούτζωναν τη Βουλή ο κύριος... Δείτε θέμα και σχόλια Από: ΖΑΝΕΤΑ Οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες από την κακοκαιρία Ιανός θα φτάσουν στο 100%, είεπ ο Μ. Βορίδης Μακάρι να βοηθησει το κράτος τους αγροτες διοτι η καταστροφή ειναι μεγάλη. Μετα την αρνηση της Αθηναϊκή Ζυθοποιίας να αγοράσει το κριθάρι τους , τωρα... Δείτε θέμα και σχόλια