«Κανείς δεν ξεχνά τους νεκρούς»: Ο Γιάννης Οικονόμου για την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο

🕔21/07/2022 - 04:09:56

«Σύσσωμος ο ελληνισμός τιμά τους ήρωες που θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι την Κύπρο», σημείωσε σε ανάρτησή του την Τετάρτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Οι πληγές από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο χαίνουν ακόμα. Κανείς δεν ξεχνά τους νεκρούς, τους τραυματίες, τους πρόσφυγες, τις τεράστιες καταστροφές, που προκάλεσε η τουρκική βαρβαρότητα.

Σύσσωμος ο ελληνισμός τιμά τους ήρωες, που θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι την Κύπρο» αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου για τη συμπλήρωση 48 ετών από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο.

«Το Κυπριακό είναι ζήτημα παράνομης εισβολής και κατοχής. Η Ελλάδα παραμένει αταλάντευτα προσηλωμένη στη εξεύρεση δίκαιης λύσης του Κυπριακού σύμφωνης με το διεθνές δίκαιο, τις αποφάσεις του ΟΗΕ και το ευρωπαϊκό κεκτημένο», συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Οι πληγές από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο χαίνουν ακόμα. Κανείς δεν ξεχνά τους νεκρούς, τους τραυματίες, τους πρόσφυγες, τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσε η τουρκική βαρβαρότητα. Σύσσωμος ο ελληνισμός τιμά τους ήρωες που θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι την Κύπρο. 1/2 pic.twitter.com/ismmDWz7v8

— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) July 20, 2022

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ #ΚΥΠΡΟΣ #ΕΙΣΒΟΛΗ #ΤΟΥΡΚΙΑ

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.dikaiologitika.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
100 επιχειρήσεις στη Thessaly Expo, που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα

100 επιχειρήσεις στη Thessaly Expo, που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα


Πολυκλαδική και υπερτοπική έκθεση με στόχο τη στήριξη και ανάδειξη του επιχειρείν της περιοχής. Συνδιοργανωτές οι ΔΕΘ-Helexpo, Επιμελητήριο...


Δείτε θέμα και σχόλια