«Προτρέπουμε τον καθένα και καθεμιά από εσάς να κωφεύει...»

🕔24/10/2021 - 09:45:00

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα, μέσα από την οποία απευθύνεται στον κόσμο της και κάνει λόγο στα μέχρι τώρα αποτελέσματα αλλά και στο πλάνο της.

Αναλυτικά:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ θέλει να απευθυνθεί στον κόσμο του Σωματείου στα πλαίσια της ειλικρινούς και ανοικτής επικοινωνίας που διατηρεί και που επιθυμεί να διατηρήσει, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Αρχικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους/ες όσους /ες έκαναν το ταξίδι στη Χλώρακα και παρευρέθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον  Ακρίτα στηρίζοντας ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία.  Παρόλο που η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει ο κόσμος έμεινε μέχρι το τέλος στο πλευρό τους και προσπαθούσε να τους εμψυχώσει. Το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία και τη στήριξη.

Είναι γεγονός ότι η μέχρι σήμερα βαθμολογική συγκομιδή δε μας αφήνει ικανοποιημένους, όπως ούτε και το χθεσινό αποτέλεσμα, και αναγνωρίζουμε πλήρως την απογοήτευση και τις ανησυχίες του κόσμου μας.

Παράλληλα όμως, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, μαζί με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να εξυπηρετήσει το πλάνο και τους στόχους που είχαν τεθεί εξαρχής.

Το ΔΣ σχεδίασε και παρουσίασε στην τελευταία εκλογική Γενική Συνέλευση το πλάνο λειτουργίας του για τα επόμενα 2 χρόνια, όση και η θητεία του ΔΣ, το οποίο είχε γίνει αποδεκτό ομόφωνα από όλα τα παρευρισκόμενα μέλη. Αυτό μας γεμίζει με πίστη ότι το πλαίσιο λειτουργίας που παρουσιάστηκε έπεισε και θεωρούμε ότι με την εφαρμογή του το Σωματείο μας θα λειτουργεί σε πιο επαγγελματικά πλαίσια.

Παρόλες τις μέχρι τώρα αστοχίες συνεχίζουμε να δουλεύουμε, ο καθένας από το πόστο του, και να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε και να λειτουργήσουμε όπως ο / η κάθε Σαλαμιναίος / α ονειρεύεται και επιθυμεί.

Καλούμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο μας να δείξει το μεγαλείο του στηρίζοντας τις προσπάθειες, όπως έκανε άλλωστε διαχρονικά.

Τέλος, προτρέπουμε τον καθένα και καθεμιά από εσάς να κωφεύει σε οποιαδήποτε κακόβουλα και ψευδή δημοσιεύματα που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα και θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και αχρείαστη αναστάτωση. Υπογραμμίζουμε ότι, κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, η επικοινωνία που διατηρεί το ΔΣ του Σωματείου με όλους εσάς θα είναι συνεχής και ειλικρινής. Την ατζέντα του Σωματείου μας την καθορίζουν οι δημοκρατικές διαδικασίες που διέπουν τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και εκφράζονται μέσω των τακτικών συνεδριών του ΔΣ και μέσω του κόσμου μας από τις τακτικές ή έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ".

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.sigmalive.com💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Θεματικά νέα

Πολιτικά άρθρα Τολμηρός, δηλαδή, προσεκτικός σχεδιασμός

Δημήτρης Σεβαστάκης

Ο «αυτόματος πιλότος» και το όσα πάνε κι όσα έρθουν, που έχει επιλεγεί σε όλα τα κρίσιμα θέματα είναι το βασικό ποιοτικό χαρακτηριστικό της...

Δείτε όλο το άρθρο
Τι θα κάνει ο ΟΑΕΔ για τους πυρόπληκτους

Σπύρος Πρωτοψάλτης

Άρθρο του διοικητή του Οργανισμού, Σπύρου Πρωτοψάλτη Ως ένας Δημόσιος Οργανισμός με κατεξοχήν κοινωνικό ρόλο και ως ο επιχειρησιακός βραχίονας του...

Δείτε όλο το άρθρο
Ψίχουλα τα κονδύλια του σχεδίου «Ελλάδα 2.0» για την αντιπυρική προστασία

Νότης Μαριάς

Από τα 30,5 δις ευρώ του σχεδίου «Ελλάδα 2.0» μόνο 787 εκατ. ευρώ προβλέπονται για «επενδύσεις» σχετικές με αντιπυρική και αντιπλημμυρική προστασία....

Δείτε όλο το άρθρο
Που πηγαίνουν τα πρώτα δισ από το Ταμείο Ανάκαμψης

Νότης Μαριάς

Ψίχουλα για τους Έλληνες μικρομεσαίους Ο κύβος ερρίφθη για τον  Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, γνωστόν ως   Ευρωπαϊκό Ταμείο...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Νέα της HELEXPO
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε με το δ.σ. της ΔΕΘ-Helexpo

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε με το δ.σ. της ΔΕΘ-Helexpo


Ενημερώθηκε για το σχέδιο της ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης Τη σημασία της απόδοσης στην πόλη της Θεσσαλονίκης τμήματος της...


Δείτε θέμα και σχόλια