ΑΣΕΠ: Ποδαρικό στο 2020 με επτά νέες προκηρύξεις για μόνιμους

🕔03/01/2020 - 11:07:44

Το Dikaiologitika News παρουσιάζει όλες τις προκηρύξεις που έχει στα σκαριά το ΑΣΕΠ και ετοιμάζονται να βγουν εντός των επόμενων ημερών. Πρόκειται για την πολύκροτη προκήρυξη με τις μόνιμες προσλήψεις στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αλλά και μόνιμες προσλήψεις σε υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και σε άλλους φορείς του Δημοσίου.

Συγκεκριμένα το Dikaiologitika News σας αποκαλύπτει τις επτά νέες προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις από το ΑΣΕΠ για το δημόσιο με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην προκήρυξη για 2909 μόνιμες προσλήψεις στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Αναλυτικά:

•Ο ΑΣΕΠ επεξεργάζεται το σχέδιο προκήρυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πλήρωση 167 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 20 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.

• Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την πλήρωση 1 θέσεως ΔΕ Τεχνικών, 1 θέσεως ΠΕ Μηχανικών (Ηλεκτρολόγος) και 3 θέσεων ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας του Αιγινήτειου, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. για την πλήρωση 2 θέσεων ΔΕ Τεχνικών, του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. για την πλήρωση 3 θέσεων. Του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την πλήρωση 1 θέσεως ΔΕ Τηλεφωνητών και του Υπ. Εσωτερικών (ΟΤΑ Α') για την πλήρωση 7 θέσεων ΔΕ Τηλεφωνητών, των Ιερών Μητροπόλεων Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας, Αλεξανδρούπολης, Μαρώνειας & Κομοτηνής, Αργολίδας και Σάμου, Ικαρίας & Κορσέων για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Διοικητικού, 1 θέσεως ΤΕ Πληροφορικής ΙΔΑΧ της ΑΕΜΥ, του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την πλήρωση 12 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και των Εταιρειών Προστασίας Ανηλίκων για την πλήρωση 8 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, του ΑΟΣΑΚ για την πλήρωση 1 θέσεως σης ΔΕ Επιμελητών Εισπράξεων, της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης για την πλήρωση 1 θέσεως ΔΕ Ταμία-Λογιστή, του ΟΠΕΚΑ για την πλήρωση 9 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας, του ΕΛΓΑ για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας/ΓΕΝ/ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ για την πλήρωση 6 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΥΕ κατηγορίας, του Οργανισμού Λιμένος Πατρών ΑΕ για την πλήρωση 10 θέσεων ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ και Του Οργανισμού Λιμένος Εύβοιας ΑΕ για την πλήρωση 12 θέσεων ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ.

• Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ιατρών με 3ετή θητεία, της Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ελεγκτή Ιατρού.

• Παράλληλα, ο ΑΣΕΠ φουλάρει τις μηχανές για μόνιμες προσλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων. Συγκεριμένα γίνεται επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Κατάστημα Κράτησης Δράμας) για την πλήρωση 240 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

• Μία προκήρυξη που περιμένει χιλιάδες κόσμος είναι οι μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Συγκεκριμένα υπάρχει επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 2909 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α' βαθμού

• Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 7 θέσεων ΔΕ Τηλεφωνητών σε ΟΤΑ.

• Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση για τους κλάδους ΠΕ79.01 και ΠΕ79.02 υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΠΕ.

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://feedproxy.google.com💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Θεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Άνοιξε τις πύλες της και θα διαρκέσει έως τις 24 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo η μεγαλύτερη έκθεση κοσμήματος και ωρολογίων, η Athens International Jewellery Show 2020

Άνοιξε τις πύλες της και θα διαρκέσει έως τις 24 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo η μεγαλύτερη έκθεση κοσμήματος και ωρολογίων, η Athens International Jewellery Show 2020


Μία σπουδαία θεματική έκθεση που αγγίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις χαρακτήρισε την Athens International Jewellery Show 2020 ο Υφυπουργός...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!