Αλλαγές στο Facebook, θα... μοιάζει με το TikTok στην αρχική του σελίδα

🕔21/07/2022 - 23:51:51

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην πλατφόρμα του Facebook το οποίο «μετατρέπεται» σε TikTok όσον αφορά την αρχική του σελίδα.

Σήμερα, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε ότι θα διευκολύνει τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να ελέγχουν καλύτερα το περιεχόμενο που βλέπουν.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται τα Feeds, μια νέα καρτέλα που σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις από τους φίλους σας, τις σελίδες και τις ομάδες σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα αγαπημένων με τους φίλους και τις σελίδες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και να φιλτράρετε το περιεχόμενό τους σε αυτή τη νέα καρτέλα.

Επίσης, το Facebook. ονομάζει την κύρια καρτέλα - το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν ανοίγετε την εφαρμογή - αρχική σελίδα. Το Home είναι το σημείο εκκίνησης για σύνδεση, ψυχαγωγία και ανακάλυψη στο Facebook.

«Μία από τις πιο ζητούμενες λειτουργίες για το Facebook είναι να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι δεν θα χάνουν δημοσιεύσεις φίλων. Σήμερα λοιπόν ξεκινάμε μια καρτέλα Feeds όπου μπορείτε να δείτε δημοσιεύσεις από φίλους, ομάδες, σελίδες και άλλα ξεχωριστά με χρονολογική σειρά.

»Η εφαρμογή θα εξακολουθήσει να ανοίγει σε μια εξατομικευμένη ροή στην καρτέλα Home, όπου η μηχανή ανακάλυψης θα προτείνει το περιεχόμενο που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Αλλά η καρτέλα Feeds θα σας δώσει έναν τρόπο να προσαρμόσετε και να ελέγξετε περαιτέρω την εμπειρία σας», έγραψε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Η νέα καρτέλα Home του Facebok, η προεπιλεγμένη εμπειρία που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες, θα σας γεμίζει με βίντεο και αναρτήσεις από αγνώστους (μαζί με λογαριασμούς που πραγματικά ακολουθείτε) που οι αλγόριθμοι κατάταξης έχουν αποφασίσει ότι θα ασχοληθείτε μαζί τους.

Με άλλα λόγια, μια εμπειρία που θα μοιάζει περισσότερο με το TikTok και έχει ήδη εφαρμοστεί σε κάποιο βαθμό στο Instagram, το οποίο πέρασε από μια παρόμοια μετάβαση αυτή την άνοιξη.

#FACEBOOK #TIK_TOK #ΑΛΛΑΓΕΣ #ΜΑΡΚ_ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ #ΜΕΣΟ_ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ_ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.dikaiologitika.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
100 επιχειρήσεις στη Thessaly Expo, που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα

100 επιχειρήσεις στη Thessaly Expo, που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα


Πολυκλαδική και υπερτοπική έκθεση με στόχο τη στήριξη και ανάδειξη του επιχειρείν της περιοχής. Συνδιοργανωτές οι ΔΕΘ-Helexpo, Επιμελητήριο...


Δείτε θέμα και σχόλια