Απελπιστική η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αθήνας, εφημερίες «τρόμου» ξανά (βίντεο)

🕔07/07/2022 - 07:44:14

Μετά από μια περίοδο αποκλιμάκωσης κρουσμάτων που... πέρασε, σήμερα η κατάσταση σε ορισμένα νοσοκομεία της Αττικής χαρακτηρίζεται απελπιστική καθώς μέσα σε 12 ώρες οι εισαγωγές covid έχουν αυξηθεί κατά πολύ.

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, έχει οδηγήσει το σύστημα υγείας να δέχεται πιέσεις, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στα non – covid περιστατικά.

Το σύστημα υγείας πιέζεται, οι νοσηλείες έχουν αυξηθεί, οι άνθρωποι νοσηλεύονται σε ράντζα και η κατάσταση που επικρατεί προκαλεί ανησυχία.

Συγκεκριμένα στον Ευαγγελισμό, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 τα ξημερώματα έγιναν 120 διακομιδές αποκλειστικά και μόνο με περιστατικά covid.

Παράλληλα με το Αττικό νοσοκομείο έχουν διακομισθεί 40 περιστατικά, και περιμένουν να γίνει η διάγνωσή τους. Η κατάσταση είναι δύσκολη στον Ευαγγελισμό καθώς υπάρχουν άνθρωποι που περιμέν0υν έως και 9 ώρες προκειμένου να βρεθεί κάποιο κρεβάτι.

Στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», στα εξωτερικά ιατρεία, η κατάσταση είναι σοβαρή καθώς οι άνθρωποι με ή χωρίς covid περιμένουν όλοι μαζί προκειμένου να εξεταστούν ή να νοσηλευτούν.

Δείτε βίντεο:

#ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ #ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ #COVID

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.dikaiologitika.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Beyond Summit: Βήμα βήμα χτίζεται  το ψηφιακό οικοδόμημα της χώρας

Beyond Summit: Βήμα βήμα χτίζεται το ψηφιακό οικοδόμημα της χώρας


Μεγάλο το ενδιαφέρον και η προσέλευση στις εκδηλώσεις των 5 stages της 2ης Beyond Στις συνεχείς επενδύσεις που προσελκύει η χώρα μας στο μέτωπο των...


Δείτε θέμα και σχόλια