Αυτό είναι το νέο Google Pixel XL

🕔14/07/2017 - 14:08:26

Αυτό είναι το νέο Google Pixel XL, με μικρά bezel, AMOLED οθόνη και λειτουργία squeezable frame.

 

 

 

Το Androidpolice δημοσίευσε μία φωτογραφία που υποτίθεται ότι είναι μία ακριβή αναπαράσταση του νέου κορυφαίου μοντέλου της Google για το 2017, δεύτερης γενιάς Pixel XL. Αναφέρει ότι η εικόνα βασίζεται σε πληροφορίες που έχουν συλλέξει από πηγές που θεωρούν εξαιρετικά αξιόπιστες. Πρόκειται για την συσκευή με κωδική ονομασία “taimen” (για όσους έχουν παρακολουθήσεις της φήμες).

 

Η ιστοσελίδα βαθμολογεί την αξιοπιστία της φήμης 8 στα 10 σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης που έχουν χρησιμοποιήσει και σε άλλες διαρροές στο παρελθόν. Αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρξουν μικρές αλλαγές σε αυτή την σχεδίαση μέχρι να ξεκινήσει η μαζική παραγωγής της συσκευής καθώς η Google δεν αναμένετε να κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια πριν τον Οκτώβριο. Παρόλα αυτά είναι σχεδόν σίγουροι ότι αυτή η εικόνα αντανακλά το τελικό σχεδιασμό. 

Κοιτώντας την συσκευή παρατηρούμε ότι διατηρούνται κάποια στοιχεία από το Pixel XL πρώτης γενιάς αλλά παράλληλα εισάγονται κάποια νέα στοιχεία στον σχεδιασμό. Η πηγή της διαρροής αναφέρει ότι ο κατασκευαστής θα είναι η LG.

 

Παρατηρούμε στο πίσω μέρος της συσκευής τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος που τώρα βρίσκετε κάτω από το “γυάλινο παράθυρο” που είχε και το μοντέλο του 2016 και που τώρα δείχνει μικρότερο σε μέγεθος.

Η πίσω κάμερα δείχνει να βρίσκετε σχεδόν σε απόλυτη ευθυγράμμιση με το σώμα της συσκευής αν και το ασημένιο δαχτυλίδι που την περιβάλει πιθανών να μαρτυρεί κάποια μικρή εξοχή. Στο κάτω τμήμα της πλάτης παρατηρούμε ότι δεν υπάρχουν antenna bands αν και πάλι μπορεί να έχουν αφαιρεθεί με “έξυπνο τρόπο” από την συγκεκριμένη εικόνα.

Περνώντας στο μπροστινό μέρος της συσκευής παρατηρούμε τις πραγματικά σημαντικές αλλαγές, μιλάμε για την οθόνη 6 ιντσών τεχνολογίας AMOLET κατασκευής LG. Η οθόνη έχει 2:1 aspect ration με μικρά bezel και στρογγυλεμένες γωνίες. Δίνει στην συσκευή μοντέρνο σχεδιασμό τοποθετώντας την δίπλα σε ανταγωνιστικές συσκευής όπως το LG G6 και το Galaxy S8 και εγγυάται τον διαχωρισμό από συσκευές με ξεπερασμένο σχεδιασμό εν έτη 2017. Η οθόνη στης άκρες έχει 3D glass  παρόλα αυτά δεν μιλάμε για κυρτή οθόνη, η οθόνη κάτω από το γυαλί είναι τελείως επίπεδη.

 

Τέλος βλέπουμε ένα αρκετά φαρδύ ηχείο στο πάνω μέρος πλάι στην εμπρόσθια κάμερα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό το ηχείο θα χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με δεύτερο ηχείο στην βάση της συσκευές προσφέροντας  στερεοφωνική αίσθηση στον ήχο. Όσον αφορά την είσοδο ακουστικών δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει αφαιρεθεί ή διατηρηθεί.

 

Πηγή: www.androidpolice.com

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.insomnia.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα  Artozyma, Detrop Boutique και Freskon

Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα Artozyma, Detrop Boutique και Freskon


Τη χρονική μετάθεση των εκθέσεων Artozyma, Detrop Boutique και Freskon κατά έναν περίπου μήνα αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, με γνώμονα τη διαφύλαξη της...


Δείτε θέμα και σχόλια