Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S8;

🕔05/01/2017 - 14:39:21

Τους τελευταίους μήνες, έχουμε διαβάσει και ακούσει πολλά σχετικά με την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy S8, και από ότι φαίνεται έφτασε η ώρα να πάρουμε και μία γεύση για την εμφάνιση του, χάρη σε μία φωτογραφία που διέρρευσε στη γνωστή Κινέζικη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Weibo.

Από την φωτογραφία επιβεβαιώνονται ορισμένες φήμες και πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει, όπως για παράδειγμα είναι η απουσία του φυσικού πλήκτρου home για των capacitive πλήκτρων πλοήγησης. Αυτό που είναι παράξενο είναι η απουσία των on-screen button, αφού όταν κάποιος εισέρχεται στον κατάλογο με τις ρυθμίσεις δεν “κρύβονται” αυτόματα. Ενδέχεται ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει γίνει χειροκίνητα ή να έχει αναπτύξει η Samsung κάποιο είδος λειτουργίας πλήρους οθόνης (full-screen mode).

 

Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης που προέρχονται από το εσωτερικό της Samsung, η απόφαση να εγκαταλειφθούν τα πλήκτρα στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής έδωσε τη δυνατότητα στη Samsung να μειώσει τα περιθώρια στην πρόσοψη κατά περίπου 30%. Στη φωτογραφία τα περιθώρια όντως δείχνουν μικρότερα σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, ωστόσο δεν είμαστε σίγουροι ότι μιλάμε για τέτοιο ποσοστό.

 

Η οθόνη –λογικά curved Super AMOLED- έχει στρογγυλεμένες άκρες, χαρακτηριστικό που τυπικά περιμένουμε από μοντέλο Galaxy edge. Οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο για υποστήριξη ενός χαρακτηριστικού τύπου 3D touch και υποστήριξη S Pen.

 

Site: SamMobile Site: SlashGear

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.insomnia.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα  Artozyma, Detrop Boutique και Freskon

Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα Artozyma, Detrop Boutique και Freskon


Τη χρονική μετάθεση των εκθέσεων Artozyma, Detrop Boutique και Freskon κατά έναν περίπου μήνα αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, με γνώμονα τη διαφύλαξη της...


Δείτε θέμα και σχόλια