Διέρρευσαν τα επερχόμενα smartwatch και wireless headphones της Fitbit

🕔03/05/2017 - 14:49:43

Αν και έγινε γνωστό ότι η Fitbit αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στην κατασκευή του επερχόμενου smartphone της, ορισμένες φωτογραφίες που εξασφάλισε το Yahoo Finance αποκαλύπτουν ότι η εταιρεία έχει κάνει πρόοδο από τότε.

Με την κωδική ονομασία “Project Higgs”, πρόκειται για το πρώτο “κανονικό” smartwatch της εταιρείας, αφού το Blaze που παρουσίασε πέρυσι, ήταν περισσότερο ένας fitness tracker που έμοιαζε με smartwatch. Το νέο wearable της εταιρείας εγκαταλείπει το οκταγωνικό σχήμα για ένα περισσότερο παραδοσιακό και τετράγωνο “καντράν”, που φυλάσσεται σε μία μεταλλική μονοκόμματη κάσα, σε διάφορες μεταλλικές αποχρώσεις.

 

Σύμφωνα με πηγές του Yahoo Finance, το νέο smartwatch της Fitbit ενσωματώνει GPS, αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών καθώς και οθόνη με φωτεινότητα που αγγίζει τα 1000 nits. Ο χρήστης του wearable θα μπορεί να πραγματοποιεί πληρωμές και να παίζει μουσική από την υπηρεσία Pandora ενώ η αυτονομία του θα αγγίζει τις τέσσερις μέρες.

 

 

Από άποψη λειτουργικού συστήματος, η εταιρεία θα συνεχίσει βεβαίως με το δικό της OS, αλλά από όσο μαθαίνουμε το πιθανότερο είναι ότι το app store της εταιρείας δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα έτοιμο με το λανσάρισμα της συσκευής, η οποία θα ενσωματώνει μερικά apps. Όσον αφορά στα προβλήματα με την παραγωγή του, πηγές λένε πως η Fitbit έπρεπε να διορθώσει κάποιο ζήτημα με την κεραία του GPS, ενώ είχε συναντήσει και προβλήματα με την αδιαβροχοποίηση του.

 

Η Fitbit επίσης ετοιμάζει και την δική της εκδοχή πάνω σε ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών. Τα ακουστικά, που θα κρέμονται στον λαιμό του χρήστη τους, έχουν την κωδική ονομασία Parkside και διαθέτουν μεταξύ άλλων και μεταλλικές λεπτομέρειες. Το smartwatch της Fitbit αναμένεται να κυκλοφορήσει στα $299,99 ενώ τα ακουστικά στα $149,99.

 

 

Site: Engadget

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.insomnia.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Ξεπέρασε τις αρχικές εκτιμήσεις η προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη στο  Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON

Ξεπέρασε τις αρχικές εκτιμήσεις η προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON


Σημαντική προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, η οποία υπερβαίνει τις αρχικές εκτιμήσεις, καταγράφεται στο Διεθνές...


Δείτε θέμα και σχόλια