Δραματική στιγμή συνάντησης δύτη με καρχαρία, η αγωνιώδης προσπάθεια του να σωθεί (βίντεο)

🕔26/07/2022 - 23:49:52

Την δραματική και τρομακτική στιγμή συνάντησης ενός δύτη με ένα καρχαρία κατέγραψε κάμερα. Το βίντεο είναι απόσπασμα από ντοκιμαντέρ του Discovery Channel και κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο μεγάλος λευκός καρχαρίας πλησιάζει το ειδικό διαφανές κλουβί όπου βρίσκεται ο δύτης. Κάνει κύκλους γύρω του προσπαθώντας να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Το κήτος των πεντέμισι μέτρων περνά πολλές φορές κάτω από το υποψήφιο θήραμα, σπρώχνει διερευνητικά το κλουβί με το ρύγχος του δύο φορές και εξαπολύει την επίθεσή του.

Το κλουβί αντέχει στα σαγόνια του καρχαρία, όμως ο δύτης πέφτει στο νερό. Επιχειρεί να επιστρέψει στην ασφάλεια του κλουβιού αλλά ο καρχαρίας αρπάζει το σκοινί και απειλεί να τον παρασύρει στα βάθη του ωκεανού.

Ο βετεράνος δύτης Τζίμι Πάρτινγκτον δεν έχει άλλη επιλογή, πρέπει να επιστρέψει κολυμπώντας στο σκάφος και τελικά θα καταφέρει να βγει αλώβητος από την περιπέτεια.

Το δραματικό βίντεο είναι απόσπασμα από ντοκιμαντέρ του Discovery Channel που γυρίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Sun.

#ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ #ΔΥΤΗΣ #ΒΙΝΤΕΟ

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.dikaiologitika.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
100 επιχειρήσεις στη Thessaly Expo, που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα

100 επιχειρήσεις στη Thessaly Expo, που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα


Πολυκλαδική και υπερτοπική έκθεση με στόχο τη στήριξη και ανάδειξη του επιχειρείν της περιοχής. Συνδιοργανωτές οι ΔΕΘ-Helexpo, Επιμελητήριο...


Δείτε θέμα και σχόλια