Ειδική ενότητα για την έκτακτη επικαιρότητα στο YouTube

🕔21/08/2017 - 20:01:53

Το YouTube είναι μία από τις πρώτες ιστοσελίδες στις οποίες ανατρέχει κανείς για να ενημερωθεί άμεσα για σημαντικές ειδήσεις. Έτσι, η Google θέλει να κάνει πιο εύκολη την ανεύρεση του σχετικού περιεχομένου, με την προσθήκη της ενότητας «Έκτακτη Επικαιρότητα» τόσο στην online έκδοση της πλατφόρμας όσο και στις αντίστοιχες εφαρμογές.

Το νέο χαρακτηριστικό έχει κάνει την εμφάνισή του στην αμερικανική έκδοση του YouTube, με βίντεο κυρίως αναφορικά με την παραίτηση του Steve Bannon από τακτικό μέλος της ανώτατης επιτροπής εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ, όπου είχε διορισθεί από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Πάντως, σύμφωνα με το Android Police, που εντόπισε πρώτο την καινούρια ενότητα, προηγουμένως περιελάμβανε βίντεο για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ισπανία.

 

Προς το παρόν, δεν είναι ξεκάθαρο αν η επιλογή του σχετικού περιεχομένου γίνει από εργαζομένους στην πλατφόρμα ή αυτόματα από αλγόριθμους. Επίσης, δεν είναι σαφές αν θα εμφανίζεται συνεχώς ή μόνον όταν συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα.

 

Site: Verge

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.insomnia.gr💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Θεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Κραυγή αγωνίας από τον εκθεσιακό κλάδο

Κραυγή αγωνίας από τον εκθεσιακό κλάδο


Ο μόνος κλάδος που παραμένει συνεχώς κλειστός από τον Μάρτιο του 2020 με ζημιές που ξεπερνούν τα 200 εκατ.ευρώ Στο έλεος της πανδημίας έχει αφεθεί ο...


Δείτε θέμα και σχόλια