Ενδέχεται να ανακοινωθεί νέο παιχνίδι Duke Nukem σύντομα

🕔26/08/2016 - 18:27:10

Οι περισσότεροι που μεγάλωσαν στα 90s θα θυμούνται -είτε με λατρεία είτε με... αποστροφή- το παιχνίδι Duke Nukem 3D, ένα εξωφρενικά αστείο shooter πρώτου προσώπου, και αργότερα το 1996 ενδεχομένως θα θυμούνται το Duke Nukem Forever.

Τελευταία, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρωτότυπου, κυκλοφορούν φήμες ότι ενδέχεται να ανακοινωθεί ένα νέο παιχνίδι Duke Nukem.

 

Βλέπετε, στην ιστοσελίδα dukenukem.com όχι μόνο διαβάζουμε σε μία επιγραφή “Happy 20th Anniversary” αλλά βλέπουμε και μία αντίστροφη μέτρηση για την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς και συνδέσμους για νέους λογαριασμούς στο Twitter, Facebook και Instagram που σχετίζονται με το franchise.

 

Δυστυχώς, δεν επιβεβαιώνεται πουθενά ότι πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι Duke Nukem, και υπάρχει πιθανότητα να πρόκειται για κάποιο DLC για το Duke Nukem Forever ή κάποια Συλλεκτική Έκδοση από την Gearbox Software. Για να δούμε...

 

Site: TheNextWeb

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.insomnia.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα  Artozyma, Detrop Boutique και Freskon

Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα Artozyma, Detrop Boutique και Freskon


Τη χρονική μετάθεση των εκθέσεων Artozyma, Detrop Boutique και Freskon κατά έναν περίπου μήνα αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, με γνώμονα τη διαφύλαξη της...


Δείτε θέμα και σχόλια