Η ASUS ετοιμάζει την επίθεση της στην GTX Titan X με την νέα της Mobile GPU

🕔23/05/2016 - 10:15:11

Με μία νέα “μυστηριώδη” GeForce GPU ετοιμάζεται να εξοπλίσει τα “Republic of Gamers” φορητά συστήματα της η ASUS, η οποία - σύμφωνα με το γνωστό μετροπρόγραμμα 3DMark 11 - σκοράρει υψηλότερα και από την GTX Titan X.

Βάσει βαθμολογίας που συγκέντρωσε στο 3DMark 11, οι επιδόσεις της νέας Nvidia mobile GPU (Pascal στα 16nm FinFET) κυμαίνονται σε αρκετά υψηλότερα επίπεδα από εκείνες των GTX 980 Ti και GTX Titan X, με τους ειδήμονες του είδους να πιστεύουν πως πρόκειται για τη νέα GeForce GTX 1080m.

 

Αν η Nvidia ακολουθήσει διαδικασία μεταφοράς παρόμοια με εκείνη που εφάρμοσε στην GeForce GTX 980 (από την κανονική έκδοση της GPU στη φορητή της εκδοχή), τότε σίγουρα μιλάμε μία “full-fat” GP104 υλοποίηση με 2560 πυρήνες CUDA και άφθονη GDDR5 μνήμη (256-bit), ιδανική για την αναπαραγωγή DirectX12 και VR τίτλων.

 

 

Σημειώστε ότι οι πυρήνες αρχιτεκτονικής Pascal προσφέρουν βελτιστοποιημένη απόδοση ανά Watt, είναι τρεις φορές πιο αποδοτικοί από τους Maxwell και ταυτόχρονα λιγότερο ενεργοβόροι, προσφέροντας πληθώρα εξόδων εικόνας και υποστήριξη καινοτόμων τεχνολογιών (όπως πχ. η Nvidia Ansel).

 

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν από τα εγκαίνια της Computex 2016 (31 Μαίου με 4 Ιουνίου), στην Ταϊπέι της Ταΐβάν. Μέχρι τότε μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στην ειδική ιστοσελίδα που δημιούργησε η ASUS, ειδικά για τους οπαδούς των φορητών συστημάτων ROG.

 

Site: Asus

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.insomnia.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα  Artozyma, Detrop Boutique και Freskon

Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα Artozyma, Detrop Boutique και Freskon


Τη χρονική μετάθεση των εκθέσεων Artozyma, Detrop Boutique και Freskon κατά έναν περίπου μήνα αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, με γνώμονα τη διαφύλαξη της...


Δείτε θέμα και σχόλια