Η FIBA απέβαλε Ρωσία και Λευκορωσία από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

🕔19/05/2022 - 04:09:10

Στην απόφαση να αποκλείσει τις εθνικές ομάδες Ρωσίας και Λευκορωσίας από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, προχώρησε η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBΑ.

Μετά την απόφαση της FIBA, oι ομάδες της Ρωσίας και της Λευκορωσίας δεν θα αντικατασταθούν, ενώ τα έως τώρα αποτελέσματά τους ακυρώνονται και οι τρεις ομάδες που συμπληρώνουν τον όμιλό τους θα προκριθούν απευθείας στην επόμενη προκριματική φάση της διοργάνωσης - με έγκυρα τα αποτελέσματα των τεσσάρων υπόλοιπων αγώνων τους.

Τι αλλαγές έρχονται στους ομίλους

Αυτό σημαίνει πως ο εκτός έδρας αγώνας της Εθνικής μας ομάδας με τη Λευκορωσία - ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 3 Ιουλίου - δεν θα διεξαχθεί, ενώ στην επόμενη φάση θα μεταφέρουμε τα αποτελέσματά μας κόντρα σε Τουρκία και Μ. Βρετανία.

Όσον αφορά τον πρώτο όμιλο, με τον οποίο διασταυρωνόμαστε στον επόμενο γύρο, τα αποτελέσματα των τριών ομάδων (Σερβία, Βέλγιο, Λετονία) που θα προκριθούν από αυτόν με την τέταρτη ομάδα του ομίλου τους, δεν θα μεταφερθούν στο νέο γκρουπ.

#FIBA #ΡΩΣΙΑ #Λευκορωσία #ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ_ΚΥΠΕΛΛΟ

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.dikaiologitika.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Τιμώμενη Χώρα στην 86η ΔΕΘ

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Τιμώμενη Χώρα στην 86η ΔΕΘ


Δυναμικά επανέρχεται ο θεσμός της Τιμώμενης Χώρας στην 86η ΔΕΘ, με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να ετοιμάζονται να αφήσουν το αποτύπωμά τους στη φετινή...


Δείτε θέμα και σχόλια