Η ViewSonic ανακοίνωσε το 27 ιντσών monitor VP2771 με SuperClear IPS panel

🕔03/01/2017 - 09:57:56

Η ViewSonic ανακοίνωσε ένα νέο monitor με την ονομασία VP2771 , που σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει εξαιρετική χρωματική ακρίβεια και ομοιομορφία για εφαρμογές όπου το χρώμα είναι κρίσιμης σημασίας.

Το edge-to-edge πάνελ τύπου SuperClear IPS που διαθέτει ενσωματώνει χρωματική ακρίβεια επαγγελματικού επιπέδου. Πιο συγκεκριμένα, η νέα οθόνηVP2771 της ViewSonic είναι εργοστασιακά “καλιμπραρισμένο” για να προσφέρει Delta E≤2, που είναι μία τιμή για εξαιρετική χρωματική ακρίβεια sRGB, EBU, SMPTE-C, REC709 και DICOM-SIM. Η ομοιομορφία χρώματος σε όλη την επιφάνεια της οθόνης είναι κρίσιμης σημασίας χαρακτηριστικό για επαγγελματικές εφαρμογές.

 

Η ενσωματωμένη λειτουργία χρωματικής ομοιομορφίας εξασφαλίζει σταθερό και ομοιόμορφο χρώμα ενώ ένα 14-bit 3D look-up table παράγει μία παλέτα 4,39 τρισεκατομμυρίων χρωμάτων. Με χαρακτηριστικό χρωματικής ρύθμισης 6-axis, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν ξεχωριστά έξι βασικά χρώματα: red, green, blue, cyan, magenta και yellow.

 

Η νέα ViewSonic VP2771 ενσωματώνει είσοδο USB3.1 Type-C, και επομένως είναι ένα από τα πρώτα monitors που κάνουν χρήση της τεχνολογίας (με αυτή τη τεχνολογία η VP2771 υποστηρίζει video, audio, power charging και data transfers μέσω μίας μοναδικής ενσύρματης λύσης). Άλλες επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν DisplayPort, mini-DisplayPort, HDMI και MHL2.0.

 

 

Το πάνελ της 27άρας οθόνης VP2771 της ViewSonic υποστηρίζει ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels) καθώς και γωνίες θέασης 178° με χρόνο απόκρισης 5ms και λόγο αντίθεσης 1000:1. Η VP2771 επίσης διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό, ambient-light sensor, δυνατότητα KVM και Picture-By-Picture. Επίσης διαθέτει μία λειτουργία με την ονομασία dual-color engine, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη να ‘έχει σε δυο διαφορετικές οθόνες μέσω του PBP διαφορετικά χρωματικά presets.

 

Αν πάντως ως επαγγελματίες αποζητάτε περισσότερο ακόμα έλεγχο, προσφέρεται προαιρετικά το ViewSonic CS-Xri1 Colorbration kit, το οποίο επιτρέπει τη ρύθμιση του monitor εύκολα σε διάφορες εφαρμογές. Το ViewSonic Colorbration kit κοστίζει $280 ενώ η οθόνη κοστίζει $734.

 

Site: TechPowerUp

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.insomnia.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα  Artozyma, Detrop Boutique και Freskon

Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα Artozyma, Detrop Boutique και Freskon


Τη χρονική μετάθεση των εκθέσεων Artozyma, Detrop Boutique και Freskon κατά έναν περίπου μήνα αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, με γνώμονα τη διαφύλαξη της...


Δείτε θέμα και σχόλια