Η ομάδα 3DM θα διακόψει το cracking single-player τίτλων για ένα χρόνο

🕔10/02/2016 - 11:01:51

Η πειρατική ομάδα 3DM, που έχει έδρα την Κίνα, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα αποσυρθεί εν μέρει από το cracking παιχνιδιών, ώστε να ελέγξει τον βαθμό στον οποίο θα επηρεάσει η κίνησή της, τις πωλήσεις της gaming βιομηχανίας.

Συγκεκριμένα, στις αρχές του 2016 ο Bird Sister, επικεφαλής της ομάδας, είχε δηλώσει ότι την ημέρα του Chinese New Year (στις 8 Φεβρουαρίου), η 3DM θα διακόψει το cracking single-player τίτλων για τουλάχιστον ένα χρόνο.

 

Η 3DM έχει πραγματοποιήσει cracking τίτλων όπως το GTA V και το FIFA 15 και το forum της επισκέπτονται εκατομμύρια χρηστών κάθε μήνα. Επομένως, η προαναφερθείσα απόφαση της ομάδας ενδέχεται να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη gaming κοινότητα.

 

Ακόμη, η 3DM υποστηρίζει ότι θα επανεξετάσει την κατάσταση όταν θα διαθέτει περισσότερα δεδομένα, αναφορικά με το πόσο επηρεάζονται οι πωλήσεις παιχνιδιών από την απόφασή της.

 

Μάλιστα, τον Ιανουάριο η ομάδα είχε εκφράσει τις ανησυχίες της για το μέλλον των πειρατικών παιχνιδιών εξαιτίας της ανάπτυξης τεχνολογιών κατά της πειρατείας, όπως το Denuvo Anti-Tamper, ένα σύστημα κρυπτογράφησης που αναπτύσσεται από την Αυστριακή εταιρεία Denuvo Software Solutions GmbH.

 

Άλλωστε, παιχνίδια όπως το FIFA 16 και το Just Cause 3, που χρησιμοποιούν την προστασία της Denuvo, παραμένουν uncracked για μήνες μετά την κυκλοφορία τους.

 

Site: TheNextWeb

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.insomnia.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα  Artozyma, Detrop Boutique και Freskon

Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα Artozyma, Detrop Boutique και Freskon


Τη χρονική μετάθεση των εκθέσεων Artozyma, Detrop Boutique και Freskon κατά έναν περίπου μήνα αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, με γνώμονα τη διαφύλαξη της...


Δείτε θέμα και σχόλια