Κακοκαιρία «Ελπίς»: Στους δρόμους αύριο λεωφορεία και τρόλεϊ - Πώς θα λειτουργήσουν Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ

Συντονισμένες ενέργειες για τη σταδιακή αποκατάσταση της λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, μετά τη... λαίλαπα της κακοκαιρίας «Ελπίδα» πραγματοποιούν οι Συγκοινωνίες Αθηνών (όμιλος ΟΑΣΑ) σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Αττικής.
Στο πλαίσιο αυτό, και μετά από αυτοψίες των εποπτικών συνεργείων του Ομίλου ώστε να διαπιστωθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων, αύριο θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ με πρόγραμμα αργίας.
Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν μεταξύ 06.30 - 07.00, λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Με γνώμονα την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων, τα εποπτικά συνεργεία θα παρακολουθούν διαρκώς τις συνθήκες του οδικού δικτύου και τα δρομολόγια θα προσαρμόζονται αναλόγως.
Μέσα Σταθερής ΤροχιάςΣε ό,τι αφορά τη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς κανονικά θα λειτουργούν αύριο οι γραμμές 2 και 3 του μετρό. Στο τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας» - Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», δεν θα πραγματοποιούνται ενδιάμεσες στάσεις.
Στη γραμμή 1 η συγκοινωνία, θα διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς - Ειρήνη και αντίστροφα με προοπτική έως το μεσημέρι να δοθεί και το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής σε λειτουργία.
Στο δίκτυο του τραμ, τα δρομολόγια θα διεξάγονται ως εξής:
Γραμμή 6 «Σύνταγμα - Πικροδάφνη» με τερματική στάση Λ. Βουλιαγμένης Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας - Ακτή Ποσειδώνος» με τερματική στάση ΚολυμβητήριοΈως το μεσημέρι αναμένεται να έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία στο δίκτυο του τραμ.
Στη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει σταθερή ροή πληροφόρησης για τη λειτουργία των ΜΜΜ προς ενημέρωση του επιβατικού κοινού από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oasa.gr .
Το πρόγραμμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕΕξαιτίας των καιρικών συνθηκών, και υπό την προϋπόθεση της ελεγμένης και ασφαλούς λειτουργίας της υποδομής του δικτύου του ΟΣΕ, για αύριο Τετάρτη 26/01/2022, ημέρα Αργίας, προβλέπεται να εκτελεστεί κανονικά το πρόγραμμα αργιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ: δηλαδή, όπως κάθε Κυριακή, δεν θα κυκλοφορήσουν τα 1532, 1537, 1552, 1557 της Χαλκίδας και τα 4+4 ζεύγη στη γραμμή Κορωπί-Λιόσια.
Οι επιπλέον αλλαγές των δρομολογίων για το κοινό, για την 26η Ιανουαρίου συνίστανται στις ακυρώσεις:
των πρωινών IC-50 και IC-51 στη γραμμή Αθήνας και Θεσσαλονίκης των πρωινών στη γραμμή της Χαλκίδας 11530, 1530, 1533.Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr .
★ Πηγή: http://www.dikaiologitika.gr
Να δείτε αμέσως πιο κάτω τις τελευταίες 10 ειδήσεις
Επιστροφή στην λίστα με τα Νέα - ειδήσεις ή τα Πολιτικά νέα
Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά Κάντε κλικ για να δείτε τα τελευταία νέα της κατηγορίας Κοινωνία
-
Πολιτικά νέα:
🕔 24/05/2022 - 14:28 Για αύξηση των συντάξεων από το 2023 έκανε λόγο ο Κ. Χατζηδάκης -
Νέα από τον Κόσμο:
🕔 25/05/2022 - 09:57:35 Μακελείο σε σχολείο: Αυτά είναι τα πρώτα θύματα – Συγκλονίζουν οι συγγενείς -
Νέα Τεχνολογίας:
🕔 24/05/2022 - 18:31:10 Η Intel αποκάλυψε τη σειρά επεξεργαστών 12ης γενιάς "Alder Lake HX" για mobile workstations -
Αθλητικά νέα:
🕔 24/05/2022 - 23:24:56 Παναθηναϊκός: Συγκινητικό αντίο στον Χατζηγιοβάνη -
Κύπρος - Ειδήσεις:
🕔 25/05/2022 - 09:56:00 «Συνεχίζει στην Κύπρο ο Σιμόες, πρόταση για διετές συμβόλαιο» -
Ειδήσεις υγείας:
🕔 25/05/2022 - 09:00:00 Κεράσια: Θρεπτικά συστατικά και οφέλη για την υγεία (εικόνες) -
Ψυχαγωγία - ειδήσεις:
🕔 25/05/2022 - 08:15:12 Θρήνος για τον Κρατερό Κατσούλη – Πολύ δύσκολες στιγμές -
Νέα για αυτοκίνηση:
🕔 25/05/2022 - 09:29:03 Volkswagen Golf R 20 Years Edition, το πιο ισχυρό στην Ιστορία [video] -
Πολιτιστικά Νέα:
🕔 25/05/2022 - 09:31:17 Η αυτοκρατορία του πάθους -
Εκπαιδευτικά Νέα:
🕔 25/05/2022 - 09:37:12 Voucher 200 ευρώ:131.333 από τους 170.000 δικαιούχους εκπαιδευτικούς έλαβαν επιταγές

Κώστας Μαμέλης
απάντησε σε 873 ερωτήσεις
δικηγόρος, ειδικός σε θέματα εκλογών, πολιτικής

Νίκος Παπαδόπουλος
απάντησε σε 55 ερωτήσεις
Νομικός, ειδικός σε θέματα αυτοδιοίκησης

Ξεπέρασε τις αρχικές εκτιμήσεις η προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON
Σημαντική προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, η οποία υπερβαίνει τις αρχικές εκτιμήσεις, καταγράφεται στο Διεθνές...
Δείτε θέμα και σχόλια