Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του μετά την απώλεια του ενός από τα δίδυμά τους

🕔29/04/2022 - 23:54:42

Την πρώτη της ανάρτηση στα social media έκανε η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την απώλεια του ενός εκ των δίδυμων παιδιών τους.

 Πριν από δέκα ημέρες περίπου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε ότι πέθανε το ένα από τα δίδυμα παιδιά του, στη γέννα. Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν έγκυος σε δίδυμα, ωστόσο το ένα από τα δύο παιδιά, το αγοράκι, δεν άντεξε.

Μάλιστα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πριν από μία εβδομάδα μία ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας μία οικογενειακή φωτογραφία, μετά την απώλεια του ενός εκ των δύο νεογέννητων παιδιών του.

Και χθες, η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram αναρτώντας μία φωτογραφία του γνωστού ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι συγκινημένος και με το δάχτυλό του δείχνει ψηλά, την ώρα που είναι στο γήπεδο.

Το μόνο σχόλιο που έκανε η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, ήταν να αφήσει μία καρδιά, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να σχολιάσουν εκφράζοντας τη συμπεράστασή τους.

{https://www.instagram.com/p/Cc5kE5Tsq5D/?utm_source=ig_web_copy_link}

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.dikaiologitika.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Η καθαρή ενέργεια, η βιώσιμη ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος “πρωταγωνιστούν” στο αφιέρωμα της Κυκλικής Οικονομίας στην 86η ΔΕΘ

Η καθαρή ενέργεια, η βιώσιμη ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος “πρωταγωνιστούν” στο αφιέρωμα της Κυκλικής Οικονομίας στην 86η ΔΕΘ


Πιο επίκαιρο από ποτέ το αφιέρωμα της 86ης ΔΕΘ στην Κυκλική Οικονομία παρουσιάζει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, λύσεις και προϊόντα στο...


Δείτε θέμα και σχόλια