Μεταμόρφωση: Άγριο bullying σε 8χρονο από συμμαθητές του, «Μπαμπά, θα σε σκοτώσουν»

🕔08/12/2021 - 07:18:14

Απανωτά περιστατικά με θύμα ένα παιδί που το τραμπουκίζουν οι συμμαθητές του από τα έξι του χρόνια.

Θύμα άγριου bullying από τρεις συνομηλίκους του έπεφτε ένα 8χρονο παιδί, μαθητής της Γ' Δημοτικού, στη Μεταμόρφωση.

Μηνύσεις υπέβαλε ο πατέρας 

Ο πατέρας του μαθητή προχώρησε σε καταγγελία όπου αναφέρει ότι ο 8χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από bullying που υπέστη από τρεις συμμαθητές του σε δημοτικό σχολείο της Μεταμόρφωσης.

Όπως μετέδωσε το MEGA ο πατέρας του 8χρονου εκτός από μηνύσεις σε βάρος των γονέων της άγριας τριάδας, στράφηκε και εναντίον του διευθυντή του σχολείου, σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής και ενός στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βορείου Τομέα Αθηνών γιατί, όπως αναφέρει από το 2019 και για δύο ολόκληρα χρόνια το παιδί του δεχόταν bullying και παρενοχλήσεις από τους τρεις συμμαθητές του.

Εκκλήσεις στον διευθυντή 

Σύμφωνα με την καταγγελία τα τρία παιδιά πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε βάρος του 8χρονου, τον έριχναν κάτω και τον χτυπούσαν ενώ παρά τις εκκλήσεις του πατέρα στον διευθυντή και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση η κατάσταση όχι μόνο παρέμενε η ίδια αλλά χειροτέρευε.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο γιος του του παραπονέθηκε για έντονους πόνους στα νεφρά, από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο σχολείο.

Ο ίδιος καταγγέλλει πως παρά το γεγονός ότι είχε ενημερώσει τους αρμόδιους για τα περιστατικά, τα οποία, όπως είπε, ξεκίνησαν από την Α' Δημοτικού και στην Γ΄ Δημοτικού έγιναν πιο έντονα, τόσο η διεύθυνση του σχολείου όσο και τα στελέχη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «άφησαν το πρόβλημα να σέρνεται».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ο 8χρονος γυρνώντας μία μέρα σπίτι τους, έτρεξε στην αγκαλιά του και του είπε: «Μπαμπά, θα σε σκοτώσουν».

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.dikaiologitika.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
H μεγαλύτερη έκθεση κοσμήματος και ωρολογίων,  Athens International Jewellery Show,  από τις 25-28 Φεβρουαρίου 2022 στο Metropolitan Expo

H μεγαλύτερη έκθεση κοσμήματος και ωρολογίων, Athens International Jewellery Show, από τις 25-28 Φεβρουαρίου 2022 στο Metropolitan Expo


Σημείο αναφοράς για τον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας με προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό αποτελεί η 34η Athens...


Δείτε θέμα και σχόλια