Μπαλάσκας για Αδαμαντίδη: Όταν τον γνώριζα τρίκλιζε, είχε νεύρα μαζί μας (βίντεο)

🕔04/07/2022 - 09:37:31

Ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε πως «έχει νευριάσει μαζί μας», ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Την εμπειρία του από την συνάντησή που είχε με τον Θέμη Αδαμαντίδη, εξιστόρησε ο Σταύρος Μπαλάσκας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ.

Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό του γνωστού τραγουδιστή με την επίθεση στην σύντροφό του, ο συνδικαλιστής αστυνομικός, είπε: «Τον γνώρισα πριν από 14 χρόνια, όταν σε κάποια στιγμή που ήταν νευριασμένος και όχι και στα πολύ καλά του, τρίκλιζε, έμπαινε στο τμήμα του Ζωγράφου 10:00 για να δει τον κρατούμενο ποινικό αδελφό του. Θυμάμαι οτι είχε μία συμπεριφορά απέναντί μας που μόνο κόσμια δεν ήταν. Βέβαια, δεν ήταν και πολύ καλά. Δεν ξέρω, κάτι είχε πάρει... Όχι δεν πουλούσε σταριλίκι. Καμία σχέση. Εγώ μόνο εκείνη τη στιγμή τον είχε δει και τον γνώρισα και δεν μου έκανε η συμπεριφορά του. Διότι πήγε να δει τον ποινικό αδελφό του που πήγαινε φιλική.

Έχει απασχολήσει ξανά πολλές φορές. Σαν καλλιτέχνης, είναι από τους πιο αγαπητούς. Εχω πάει πολλές φορές σε καταστήματα που εργάζεται να τον δω. Καλό θα είναι όταν έχουμε ένα τέτοιο δημόσιο προφίλ να αποφεύγουμε κάποια πράγματα.

Εύχομαι να αποδειχθούν τα όσα λέει ο κύριος Κούγιας και να μην χτυπάει γυναίκες. Ξέρετε όταν χτυπάς γυναίκες είναι κάτι από τα μεγαλύτερα και πιο οδυνηρά αδικήματα. Είναι ακραίο ακόμα ακόμα και λεκτικά να κάνεις τέτοιο σε γυναίκα.

Έχει ψιλονευριάσει με εμάς ο Αδαμαντίδης. Γιατί του βάλαμε χειροπέδες. Ας του πούμε από τηλεοράσεως "Θέμη, η δουλειά μας. Μην νευριάζεις μαζί μας, με τα παιδιά"».

#ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ #ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.dikaiologitika.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Μεγάλο το επιχειρηματικό ενδιαφέρον  για την πολυκλαδική έκθεση Thessaly Expo  που εγκαινιάζεται στις 7 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα

Μεγάλο το επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την πολυκλαδική έκθεση Thessaly Expo που εγκαινιάζεται στις 7 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα


Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την πολυκλαδική έκθεση Thessaly Expo, την οποία διοργανώνει από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στην...


Δείτε θέμα και σχόλια