Νέα TR200 SATA SSDs από την Toshiba με 64-layer 3D TLC NAND flash μνήμη

🕔31/07/2017 - 10:48:55

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα καταναλωτικά SSDs της Toshiba που ενσωματώνουν την τεχνολογία 64-layer BiCS3 3D NAND flash.

Τα νέα solid state drives της Toshiba που διαδέχονται τις σειρές SSDs Trion 100 και Trion 150 έχουν εμφανισιακά κάποια στοιχεία που θυμίζουν την εταιρεία OCZ. Πρόκειται για την πρώτη γενιά mainstream καταναλωτικών προϊόντων της εταιρείας με μνήμη 3D NAND flash στο εσωτερικό τους.

 

Χρησιμοποιούν DRAM-less σχεδιασμό όσον αφορά στον ελεγκτή και θα διατεθούν με χωρητικότητες από 240GB έως και 960GB με την Ιαπωνική εταιρεία να διαφημίζει ονομαστικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής στα 550MB/s και 525MB/s αντίστοιχα.

 

Όσον αφορά στην απόδοση κατά την ανάγνωση ή την εγγραφή 4K random βρίσκεται στα 87000 IOPS και στις δύο περιπτώσεις. Από άποψη αντοχής (endurance) ανάλογα με την χωρητικότητα ποικίλει από τα 60TB έως και στα 240ΤΒ ενώ η εγγύηση παραμένει 3ετής όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα Trion. Η εταιρεία δυστυχώς δεν ανακοίνωσε το κόστος τους για να έχουμε μία περισσότερο ολοκληρωμένη εικόνα για τα νέα προϊόντα της.

 

Site: TechPowerUp

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.insomnia.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα  Artozyma, Detrop Boutique και Freskon

Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα Artozyma, Detrop Boutique και Freskon


Τη χρονική μετάθεση των εκθέσεων Artozyma, Detrop Boutique και Freskon κατά έναν περίπου μήνα αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, με γνώμονα τη διαφύλαξη της...


Δείτε θέμα και σχόλια