Νέες δυνατότητες στη δοκιμαστική έκδοση των χαρτών για Windows 10

🕔20/03/2016 - 20:07:49

Η Microsoft διέθεσε νέες δυνατότητες στην εφαρμογή των χαρτών των Windows 10, για τους χρήστες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insider.

Η εφαρμογή διαθέτει ήδη δυνατότητες όπως offline χρήση, 3D προβολή των πόλεων και εικόνες από τους δρόμους, όμως η εταιρεία φαίνεται να επιδιώκει να την εμπλουτίσει κι άλλο.

 

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα πολλαπλών αναζητήσεων, που επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν αρκετά αποτελέσματα αναζήτησης ταυτόχρονα. Παραδείγματος χάρη, ο χρήστης μπορεί να προβάλλει αποτελέσμα αναζήτησης για ξενοδοχεία και εστιατόρια σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

 

Επιπλέον, η Microsoft δίνει έμφαση και στη διάταξη των στοιχείων μέσα στην εφαρμογή. Λόγου χάρη, η πλοήγηση έχει μεταφερθεί στο άνω μέρος της desktop εφαρμογής και στο κάτω μέρος της mobile εφαρμογής, προκειμένου να διευκολύνονται οι χρήστες ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιούν.

 

 

Στη συνέχεια, η εφαρμογή των χαρτών διαθέτει βελτιωμένες προτάσεις για κοντινά μέρη που ενδέχεται να ενδιαφέρουν τον χρήστη, ενώ προστίθεται και η δυνατότητα ελαχιστοποίησης των αποτελεσμάτων αναζήτησης, προκειμένου να προβάλλεται ολόκληρο το περιεχόμενο των χαρτών.

 

 

Ακόμη, η Cortana μπορεί να προσφέρει οδηγίες turn-by-turn στην Αγγλική, την Κινεζική, τη Γαλλική, την Ιταλική, τη Γερμανική και την Ισπανική γλώσσα. Επίσης, η εφαρμογή των χαρτών διαθέτει ιδιότητες που διευκολύνουν τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, αφού ο χρήστης μπορεί να βλέπει σε πραγματικό χρόνο τις στάσεις που περνάει το λεωφορείο, στο οποίο επιβαίνει.

 

 

Site: WindowsBlog

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.insomnia.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
100 επιχειρήσεις στη Thessaly Expo, που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα

100 επιχειρήσεις στη Thessaly Expo, που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα


Πολυκλαδική και υπερτοπική έκθεση με στόχο τη στήριξη και ανάδειξη του επιχειρείν της περιοχής. Συνδιοργανωτές οι ΔΕΘ-Helexpo, Επιμελητήριο...


Δείτε θέμα και σχόλια