Νέες δυνατότητες στη δοκιμαστική έκδοση των χαρτών για Windows 10

🕔20/03/2016 - 20:07:49

Η Microsoft διέθεσε νέες δυνατότητες στην εφαρμογή των χαρτών των Windows 10, για τους χρήστες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insider.

Η εφαρμογή διαθέτει ήδη δυνατότητες όπως offline χρήση, 3D προβολή των πόλεων και εικόνες από τους δρόμους, όμως η εταιρεία φαίνεται να επιδιώκει να την εμπλουτίσει κι άλλο.

 

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα πολλαπλών αναζητήσεων, που επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν αρκετά αποτελέσματα αναζήτησης ταυτόχρονα. Παραδείγματος χάρη, ο χρήστης μπορεί να προβάλλει αποτελέσμα αναζήτησης για ξενοδοχεία και εστιατόρια σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

 

Επιπλέον, η Microsoft δίνει έμφαση και στη διάταξη των στοιχείων μέσα στην εφαρμογή. Λόγου χάρη, η πλοήγηση έχει μεταφερθεί στο άνω μέρος της desktop εφαρμογής και στο κάτω μέρος της mobile εφαρμογής, προκειμένου να διευκολύνονται οι χρήστες ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιούν.

 

 

Στη συνέχεια, η εφαρμογή των χαρτών διαθέτει βελτιωμένες προτάσεις για κοντινά μέρη που ενδέχεται να ενδιαφέρουν τον χρήστη, ενώ προστίθεται και η δυνατότητα ελαχιστοποίησης των αποτελεσμάτων αναζήτησης, προκειμένου να προβάλλεται ολόκληρο το περιεχόμενο των χαρτών.

 

 

Ακόμη, η Cortana μπορεί να προσφέρει οδηγίες turn-by-turn στην Αγγλική, την Κινεζική, τη Γαλλική, την Ιταλική, τη Γερμανική και την Ισπανική γλώσσα. Επίσης, η εφαρμογή των χαρτών διαθέτει ιδιότητες που διευκολύνουν τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, αφού ο χρήστης μπορεί να βλέπει σε πραγματικό χρόνο τις στάσεις που περνάει το λεωφορείο, στο οποίο επιβαίνει.

 

 

Site: WindowsBlog

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.insomnia.grΔείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά Κάντε κλικ για να δείτε τα τελευταία νέα της κατηγορίας Τεχνολογία

Υπερψηφίζει την πρόταση μομφής το ΚΙΝΑΛ - Για ανεπάρκεια Μητσοτάκη έκανε λόγο ο Ν. Ανδρουλάκης

27/01/2022 - 20:37 - Το ΚΙΝΑΛ θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας,...

Από την επόμενη εβδομάδα η διάθεση αντιικών χαπιών για τον κορωνοϊό, είπε η Μ. Γκάγκα (video)

27/01/2022 - 20:08 - Ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα η διάθεση των αντιικών χαπιών μολνουπιραβίρης κατά της covid-19, σε...

Επιτέλους διαθέσιμο στην Ευρώπη το Huawei Watch GT Runner, με τιμή στα 299€

27/01/2022 - 18:55:56 -

Το μεγαλύτερο leak για τα Samsung Galaxy S22 μέχρι σήμερα, επίσημα specs, τιμές, renders

27/01/2022 - 18:41:35 -

Θα ψηφίσουμε την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, είπε ο Γ. Βαρουφάκης

27/01/2022 - 18:36 - Την πρόθεση του ΜέΡΑ25 να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της...

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Θεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα  Artozyma, Detrop Boutique και Freskon

Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα Artozyma, Detrop Boutique και Freskon


Τη χρονική μετάθεση των εκθέσεων Artozyma, Detrop Boutique και Freskon κατά έναν περίπου μήνα αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, με γνώμονα τη διαφύλαξη της...


Δείτε θέμα και σχόλια