Ντόρα Μπακογιάννη: Η άγνωστη συγκινητική ιστορία και ο μικρός Άγγελος που την φωνάζει «γιαγιά»

🕔19/10/2021 - 09:53:20

Μια συγκινητική ιστορία μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γυναίκα, η οποία θέλησε να στείλει τις ευχές της στην Ντόρα Μπακογιάννη που ανακοίνωσε χθες πως πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα

Η Φωτεινή Παντζιά μοιράστηκε με ανάρτησή της στο Facebook μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστές τον γιο της Άγγελο και την Ντόρα Μπακογιάννη.

Θέλοντας να φωτίσει μια ακόμη πλευρά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, που ανακοίνωσε χθες τη δύσκολη μάχη που καλείται να δώσει, η γυναίκα περιέγραψε πώς η Ντόρα Μπακογιάννη «αγκάλιασε» τον μικρό γιο της και προσφέρθηκε να γίνει η «γιαγιά του». Το παιδί, όπως σημείωσε, ήταν στεναχωρημένο που δεν είχε γιαγιά και παππού και ένιωσε μεγάλη χαρά όταν εκείνη το συνόδευσε στην εκκλήσια ένα Πάσχα στο Καρπενήσι.

«Με ένα αγέρωχο ύφος μπήκε μέσα στην εκκλησία και με ένα βλέμμα γεμάτο αγάπη προχώρησε να πάει στην θέση της κρατώντας ένα μαύρο παιδί που την φώναζε γιαγιά όλη την ώρα και αυτή εκεί να του εξηγεί τα πάντα. Ο Άγγελος δεν σταμάτησε να την κρατάει από το χέρι και να την κοιτά στα μάτια. Ένιωθε ευτυχισμένος γιατί είχε βρει και αυτός την γιαγια του», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Φωτεινή Παντζιά.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

Την Ντόρα Μπακογιάννη ως πολιτικό την ξέρετε όλοι .Κάποιοι θα συμφωνείτε με την διαδρομή της , κάποιοι μπορεί και όχι .Σήμερα όμως εγώ δεν θα μιλήσω για αυτό,( εξάλλου δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος γιατί την έχω αγαπήσει βαθιά και είμαι πάντα με την μεριά της ).Όταν ήρθε ο Άγγελος στην Ελλάδα και ξεκίνησε να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό και να κάνει παρέα με παιδάκια συνειδητοποίησε ότι εκτός από την μαμά και τον μπαμπά υπάρχουν και ο παππούς και η γιαγιά .Πολύ σύντομα λοιπόν με τα λίγα ελληνικά που είχε μάθει άρχισε να ζητάει να έχει και αυτός γιαγιά. Βλέπετε οι γονείς μου δεν ζουν πια .Κάποια ημέρα που είχαμε βρεθεί με την Ντορα τον άκουσε να λέει στενοχωρημένος ότι αυτός δεν έχει γιαγιά και με την άνεση μιας γυναίκας που η αγάπη της είναι τόσο μεγάλη και σπουδαία του είπε αγόρι μου εγώ είμαι η γιαγιά σου .Θα με λες γιαγιά και θα είμαι η γιαγιά σου.Την ίδια χρόνια κάναμε Πάσχα στο Καρπενήσι .Ήταν όλα τα εγγόνια της Ντόρας και ο Άγγελος .Την Μ. Παρασκευή λοιπόν και το Μ. Σάββατο που έπρεπε να πάμε εκκλησία ( δεν σήκωνε καμμία κουβέντα για αυτό ) από στο ένα χέρι της κράτησε τον Άγγελο και στο άλλο ένα από τα εγγόνια της .Με ένα αγέρωχο ύφος μπήκε μέσα στην εκκλησία και με ένα βλέμμα γεμάτο αγάπη προχώρησε να πάει στην θέση της κρατώντας ένα μαύρο παιδί που την φώναζε γιαγιά όλη την ώρα και αυτή εκεί να του εξηγεί τα πάντα .Ο Άγγελος δεν σταμάτησε να την κρατάει από το χέρι και να την κοιτά στα μάτια.Ένιωθε ευτυχισμένος γιατί είχε βρει και αυτός την γιαγια του.Την επόμενη ημέρα όλο το Καρπενήσι αναρωτιόταν ποιο ήταν αυτό το μαύρο παιδάκι που με τόσο αγάπη και καμάρι κρατούσε η Ντόρα και την φώναζε γιαγιά .Θα της χρωστάω πάντα πόσο εύκολα χάρισε στον μικρό μου αυτή την χαρά αλλά και ασφάλεια .Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για αυτή λέγοντας παρόμοιες ιστορίες που έζησα κοντά της αλλά θα σταματήσω εδώ .Αυτή η σπουδαία γυναίκα λοιπόν η Ντόρα μας με τον ίδιο μεγαλειώδη τρόπο αποφάσισε να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα υγείας της .Το έμαθε , το δούλεψε μέσα της , το ανακοίνωσε σε όλους και σήκωσε τα μανίκια για να το παλέψει . Προφανώς θα νικήσει .Είναι βέβαιο .Αυτή θα δίνει την μάχη της και όλοι εμείς θα είμαστε εδώ γύρω και θα ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα και αυτή η περιπέτεια .ΥΓ: ο Άγγελος μέχρι και σήμερα σε όλους τους φίλους του λέει . πως γιαγιά του είναι η Ντόρα .Ευτυχώς κάνεις δεν καταλαβαίνει για ποια Ντορα μιλάει .

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://feedproxy.google.com💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Θεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε με το δ.σ. της ΔΕΘ-Helexpo

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε με το δ.σ. της ΔΕΘ-Helexpo


Ενημερώθηκε για το σχέδιο της ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης Τη σημασία της απόδοσης στην πόλη της Θεσσαλονίκης τμήματος της...


Δείτε θέμα και σχόλια