Πανελλήνιες 2022 ΓΕΛ: Τι ώρα βγαίνουν τα θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά, Βιολογία

🕔06/06/2022 - 07:43:03

Στις 10 το πρωί αναμένεται το υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει τα θέματα των φετινών πανελληνίων 2022 στα Αρχαία, τα Μαθηματικά και τη Βιολογία.

Την Παρασκευή οι υποψήφιοι των ΓΕΛ διαγωνίστηκαν στο θέμα της έκθεσης. Τα θέματα όπως ανέφερε και σε ανακοίνωσή του ο ΟΕΦΕ θεωρήθηκαν βατά για τους υποψηφίους.

Το ίδιο βατά επιθυμούν να είναι και σήμερα οι υποψήφιοι, ορισμένοι εκ των οποίων στοχεύουν σε ανώτατες σχολές και τα μαθήματα αυτά «απαιτούν» καλές επιδόσεις, εξού και ο αυξημένος βαθμός βαρύτητας.

Στις 10 π.μ. λοιπόν με ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας θα κάνει γνωστά τα θέματα πανελληνίων σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία ενώ λίγη ώρα μετά το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό θα σας δώσει όλες τις απαντήσεις στα θέματα για να υπολογίσετε πως τα πήγατε.

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα διαγωνιστούν σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική. Και την Τετάρτη το Dnews θα βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων μεταφέροντάς σας τα θέματα που έπεσαν αλλά και τις σωστές απαντήσεις.

Την αυλαία κλείνουν οι πανελλήνιες την Παρασκευή, όσον αφορά τα βασικά τέσσερα μαθήματα, με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία. Από την Δευτέρα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα επιλογής όπως πχ τα Αγγλικά, Γαλλικά, σχέδιο κ.α.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΓΕΛ #ΑΡΧΑΙΑ #ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ #ΒΙΟΛΟΓΙΑ

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.dikaiologitika.grΔείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά Κάντε κλικ για να δείτε τα τελευταία νέα της κατηγορίας Αυτοδιοίκηση

Ακόμη και οι εταιρείες ασφαλείας αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ανάκτηση παραβιασμένων λογαριασμών στο Twitter

08/08/2022 - 17:00:28 -

Αξιόποινη πράξη η παρακολούθηση Ανδρουλάκη λέει ο Βενιζέλος και βάλει ευθέως κατά του Μητσοτάκη

08/08/2022 - 15:37 - Λάβρος ο Ευάγγελος Βενιζέλος με δήλωσή του αναφέρεται σε "Μεγάλων διαστάσεων σφάλμα" του...

Αναπάντητα άφησε ο Πρωθυπουργός στα ουσιαστικά ερωτήματα για τις παρακολουθήσεις

08/08/2022 - 15:07 - Κουβέντα για την ουσία των παρακολουθήσεων από τον Πρωθυπουργό. Ήταν νόμιμη, μας λέει, η...

4 αλλαγές στη λειτουργία της ΕΥΠ ώστε να μη γίνονται «ελλιπείς» χειρισμοί, είπε ο Κ. Μητσοτάκης

08/08/2022 - 14:41 - «Διδασκόμαστε από τις αστοχίες μας για να γινόμαστε καλύτεροι», ήταν η «απολογία» του...

Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει βάση για συνάντηση Πούτιν-Ζελένσκι

08/08/2022 - 14:33:43 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Θεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Η καθαρή ενέργεια, η βιώσιμη ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος “πρωταγωνιστούν” στο αφιέρωμα της Κυκλικής Οικονομίας στην 86η ΔΕΘ

Η καθαρή ενέργεια, η βιώσιμη ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος “πρωταγωνιστούν” στο αφιέρωμα της Κυκλικής Οικονομίας στην 86η ΔΕΘ


Πιο επίκαιρο από ποτέ το αφιέρωμα της 86ης ΔΕΘ στην Κυκλική Οικονομία παρουσιάζει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, λύσεις και προϊόντα στο...


Δείτε θέμα και σχόλια