Παράταση στις αιτήσεις για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

🕔18/02/2020 - 01:33:37
Παράταση στις αιτήσεις για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμπελοκήπων -Μενεμένης σας ενημερώνει ότιστα πλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας») θα υπάρξει παράταση για όσους ενδιαφερόμενουςεπιθυμούν να υποβάλλουν αιτήσεις για το Κοινωνικό Φαρμακείο για το 2020.

Η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων θα ξεκινήσει από Δευτέρα 17/02/2020 έως και Τρίτη 25/02/2020(με δυνατότητα παράτασης αν κριθεί απαραίτητο) και ώρες 9.00 π.μ. έως 14.30 μ.μ.κατά τις εργάσιμες μέρες κατόπιν ραντεβού, στο χώρο που λειτουργείτο Κοινωνικό Φαρμακείο, στην οδό Βενιζέλου(στο Πρώην Στρατόπεδο Μ. Αλεξάνδρου–πλησίον της εκκλησίας Αναστάσεως του Κυρίου).

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν τις αιτήσεις ένταξης αυτοπροσώπως ή από το νομίμως εξουσιοδοτημένο για το σκοπό αυτό άτομο, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά.Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Κοινωνικού Φαρμακείου : 2310 725 -326.

Δικαιολογητικά ένταξης

Κριτήρια επιλογής δικαιούχων

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://feedproxy.google.com💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Θεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Η ΔΕΘ-Helexpo στο πλευρό της κοινωνίας  και της Πολιτείας στη «μάχη» με τον κορωνοϊό

Η ΔΕΘ-Helexpo στο πλευρό της κοινωνίας και της Πολιτείας στη «μάχη» με τον κορωνοϊό


Οι δράσεις αλληλεγγύης που αναλαμβάνει Στη δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή περίοδο που βιώνει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού η χώρα μας, αλλά και...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!