Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε ο Αργυρός: Τραγούδησε αγκαλιά με κοριτσάκι με μυϊκή ατροφία (Βίντεο)

🕔08/08/2022 - 08:49:22

Ο πατέρας της μικρής την ανέβασε στην σκηνή, ο τραγουδιστής την πήρε αγκαλιά και τραγούδησαν το κομμάτι όλοι μαζί μέχρι το τέλος.

Παράλληλα, είναι και πολύ ευαισθητοποιημένος. Προσπαθεί να βρίσκεται δίπλα στο συνάνθρωπο και αρκετές φορές έχει δείξει έμπρακτα την ευαίσθητη πλευρά του.Το ίδιο έκανε και το βράδυ του Σαββάτου (6/8) στη συναυλία του στο χώρο της Λουτροπόλη, στα Λουτρά Πόζαρ.

Μεταξύ των χιλιάδων θεατών που βρίσκονταν εκεί ήταν και η μικρή Ειρήνη – Χρυσοβαλάντω μαζί με τους γονείς και τον δίδυμο αδερφό της.Η μικρούλα πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία. Οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αργυρού τον ενημέρωσαν για την παρουσία της και στα πρώτα λεπτά της συναυλίας ο ίδιος θέλησε να της αφιερώσει το τραγούδι του «Παιδί Γενναίο».

Ο πατέρας της μικρής την ανέβασε στην σκηνή, ο τραγουδιστής την πήρε αγκαλιά και τραγούδησαν το κομμάτι όλοι μαζί μέχρι το τέλος.Το πλήθος που βρίσκονταν από κάτω συγκινήθηκε και ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Δείτε το Βίντεο

{https://www.youtube.com/watch?v=ax143X9J_s0&t=110s}

Όταν τραγούδησε για ανάπηρο κοριτσάκι

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε κάνει το ίδιο και για ένα μικρό κοριτσάκι, με το κομμάτι «Όσα νιώθω για σένα».

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Πάτρα, όταν την ώρα που τραγουδούσε είδε ένα κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα στο κοινό.

Αμέσως την κάλεσε να έρθει μαζί του στη σκηνή και της τραγούδησε ολόκληρο το «Όσα νιώθω για σένα». Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο η μικρή δεν μπορούσε να πιστέψει ότι βρέθηκε τόσο κοντά στον αγαπημένο της καλλιτέχνη.

Δείτε το Βίντεο

{https://www.youtube.com/watch?v=9zhZQAe1Pf8}

#ΑΡΓΥΡΟΣ #ΣΥΝΑΥΛΙΑ #ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ #ΜΥΙΚΗ_ΑΤΡΟΦΙΑ #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ #ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ #ΛΟΥΤΡΑ_ΠΟΖΑΡ

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.dikaiologitika.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Beyond Summit: Βήμα βήμα χτίζεται  το ψηφιακό οικοδόμημα της χώρας

Beyond Summit: Βήμα βήμα χτίζεται το ψηφιακό οικοδόμημα της χώρας


Μεγάλο το ενδιαφέρον και η προσέλευση στις εκδηλώσεις των 5 stages της 2ης Beyond Στις συνεχείς επενδύσεις που προσελκύει η χώρα μας στο μέτωπο των...


Δείτε θέμα και σχόλια