Σε αυτόν τον αριθμό καλείτε για να καταγγείλετε βενζινάδικα με νοθευμένη βενζίνη (βίντεο)

🕔11/07/2022 - 09:31:55

Εν αναμονή των αιτήσεων για το Fuel Pass 2, η τιμή της βενζίνης όλο και ανεβαίνει, καθώς σε πολλά νησιά της χώρας μας κοντεύει να φτάσει και τα 3 ευρώ το λίτρο, την ίδια στιγμή που η ημερομηνίας για το άνοιγμα της πλατφόρμας για το επίδομα βενζίνης 2... αγνοείται.

«Έχουμε μέσο όρο στην Αττική 2.3 ευρώ/ λίτρο από τα 2.50 που είχε φτάσει. Δεν έχουν λογική αυτές οι αυξήσεις στα καύσιμα» είπε μεταξύ άλλων η κ. Ζάγκα.

Η πρόεδρος των βενζινοπωλών της αττικής τόνισε πως «όσο ανεβαίνει η τιμή, τόσο λιγότερα λίτρα δίνουμε και τόσο αυξάνεται το παραεμπόριο», για το οποίο ζήτησε αυστηρότερες κυρώσεις.

«Πρέπει όσους πιάνουν, να τους παίρνουν την άδεια και να μην ξανανοίγει το πρατήριο. Έτσι θα πάρουν το μήνυμα όσοι ασχολούνται με το παρακράτος».

Σύμφωνα με την κ. Ζάγκα, η κατανάλωση στα καύσιμα, λόγω των αυξημένων τιμών, σημείωσε πτώση έως και 30%, ενώ, όπως υπογράμμισε, δεν πρόκειται να επιστρέψουμε στις τιμές κάτω των 2 ευρώ το λίτρο.

Τονίζεται ότι στο 1520 μπορείτε να παίρνετε τηλέφωνο για να καταγγείλετε νοθευμένη βενζίνη.

#FUEL_PASS_2 #ΕΠΙΔΟΜΑ_ΒΕΝΖΙΝΗΣ #ΚΑΥΣΙΜΑ #ΒΕΝΖΙΝΗ #ΝΟΘΕΙΑ

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.dikaiologitika.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Μεγάλο το επιχειρηματικό ενδιαφέρον  για την πολυκλαδική έκθεση Thessaly Expo  που εγκαινιάζεται στις 7 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα

Μεγάλο το επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την πολυκλαδική έκθεση Thessaly Expo που εγκαινιάζεται στις 7 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα


Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την πολυκλαδική έκθεση Thessaly Expo, την οποία διοργανώνει από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στην...


Δείτε θέμα και σχόλια