Σοκάρει βίντεο από πιλότο Canadair πριν την ρίψη νερού στη φωτιά στη Λέσβο

🕔23/07/2022 - 22:58:13

Τεράστια είναι η συμβολή του προσωπικού, ιπτάμενου και εδάφους, των εναέριων μέσων πυρόσβεσης, στην μάχη με τις φλόγες σε όλη την Ελλάδα. Συγκλονίζει βίντεο μέσα από Canadair πριν γίνει η ρίψη νερού.

Σήμερα, στην Λέσβο και πιο συγκεκριμένα στα Βατερά, οι εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης «έπεσαν» στη μάχη με τη φωτιά, ώστε να κατορθώσουν άμεσα περιορίσουν το μέτωπο και να εμποδίσουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς και της απειλής για ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Ενδεικτικό των ηρωικών προσπαθειών των πιλότων που υπό άκρως αντίξοες συνθήκες, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των έντονων ανέμων, περνώντας μέσα από πυκνούς καπνούς, είναι το βίντεο από τον θάλαμο διακυβέρνησης ενός Canadair, που έχει τραβήξει ένας πιλότος

«Δείτε τον σπεσιαλίστα πιλοτο του Canadair 215 πως με χειρουργική επέμβαση ριχνει νερό πάνω από την πυρκαγιά στην Λεσβο!!Αξιοι όλοι σας σας ευχαριστουμε για ότι κάνετε και σώνετε ότι μπορεί τελος πάντων να σωθεί!!», γράφει στο κείμενο του, ο άνδρας που ανέβασε το βίντεο στο Facebook.

(Πηγή βίντεο: Facebook / Makis Sekerlis)

#ΦΩΤΙΑ #ΛΕΣΒΟΣ #Canadair

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.dikaiologitika.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
100 επιχειρήσεις στη Thessaly Expo, που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα

100 επιχειρήσεις στη Thessaly Expo, που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα


Πολυκλαδική και υπερτοπική έκθεση με στόχο τη στήριξη και ανάδειξη του επιχειρείν της περιοχής. Συνδιοργανωτές οι ΔΕΘ-Helexpo, Επιμελητήριο...


Δείτε θέμα και σχόλια