Το Meizu Pro 7 θα έχει διπλή κύρια κάμερα και δεύτερη οθόνη e-ink

🕔16/06/2017 - 12:26:29

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα το Meizu Pro 7, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί (και από την διαρροή του μεταλλικού πλαισίου του και του οπίσθιου πάνελ που μπορείτε να δείτε σε κόκκινη απόχρωση παρακάτω) ότι θα διαθέτει μία δεύτερη οθόνη στην… πλάτη του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που διέρρευσε, το χαρακτηριστικό που καθιστά το Meizu Pro 7 ξεχωριστό, είναι η οθόνη e-ink που βρίσκεται στο πίσω μέρος του, λίγο κάτω από την διπλή κύρια κάμερα και το dual-tone dual LED flash.

 

Η δεύτερη οθόνη φαίνεται πως θα παρέχει διάφορων ειδών πληροφορίες στον χρήστη (π.χ θα δείχνει την ημερομηνία, την ώρα, τον καιρό), ενδεχομένως διάφορων ειδών ειδοποιήσεις ενώ υπάρχουν και μερικά shortcuts, όπως για την πραγματοποίηση κλήσεων και για την ενεργοποίηση της κάμερας (που υποθέτουμε ότι θα μπορούν να αλλάξουν).

 

Η ιδέα δεν είναι βεβαίως πρωτότυπη ενώ το μέγεθος της συγκεκριμένης οθόνης είναι διόλου εντυπωσιακό σε σύγκριση με την οθόνη e-ink/ e-paper του Ρωσικού YotaPhoneγια παράδειγμα. Όσον αφορά στις προδιαγραφές του Meizu Pro 7, θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας AMOLED με διαγώνιο 5,2 ιντσών και με δυνατότητες 3D touch.

 

 

Στο εσωτερικό του φημολογείται πως θα βρίσκεται το MediaTek Helio X30 SoC με δεκαπύρηνο επεξεργαστή σε συνδυασμό με 4GB ή 6GB RAM. Η μπαταρία του ενδέχεται να διαθέτει χωρητικότητα 3000mAh ενώ οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος θα βασίζονται σε δύο αισθητήρες 12 Megapixels.

 

 

Site: GSMArena

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.insomnia.grΘεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα  Artozyma, Detrop Boutique και Freskon

Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα Artozyma, Detrop Boutique και Freskon


Τη χρονική μετάθεση των εκθέσεων Artozyma, Detrop Boutique και Freskon κατά έναν περίπου μήνα αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, με γνώμονα τη διαφύλαξη της...


Δείτε θέμα και σχόλια