Ξεκίνησε η διανομή του Windows 10 Mobile Creators Update

🕔26/04/2017 - 19:24:14

H Microsoft ανακοίνωσε την διάθεση του Windows 10 Mobile Creators Update (γνωστού και ως Windows 10 Mobile Redstone 2).

Σύμφωνα με την Αμερικάνικη εταιρεία, όλοι τώρα θα μπορούν “να δημιουργούν, να μοιράζονται και να απολαμβάνουν την εμπειρία του 3D και της mixed reality, καθώς και να συνδέονται με άλλους ταχύτερα… ενώ επιπλέον δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε gamer να μεταδίδει ζωντανά το παιχνίδι τους. Με την αναβάθμιση Creators Update, ο Microsoft Edge θα είναι ο πρώτος browser που φέρνει το 3D στον ιστό”.

 

Έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες αλλαγές σε χαρακτηριστικά και εφαρμογές του λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Για παράδειγμα ο Microsoft Edge διαθέτει τώρα μία επιλογή “Snooze”, που σας υπενθυμίζει ότι έχετε μία ανοιχτή καρτέλα που δεν έχετε διαβάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και η Cortana θα σας το πει με σχετική ειδοποίηση στο Κέντρο Ενεργειών (Action Center).

 

Αν είστε από τους χρήστες που διαβάζουν βιβλία στο smartphone τους, και όχι σε κάποιον κλασικό e-book reader, θα εκτιμήσετε την υποστήριξη EPUB απευθείας από τον browser Edge. Αν θέλετε να αγοράσετε e-books, μπορείτε να το κάνετε μέσω του Windows Store, αν και η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στην αγορά των Η.Π.Α.

 

Πολλά χαρακτηριστικά έχουν επίσης μεταφερθεί από την έκδοση desktop του Creators Update όπως για παράδειγμα η δυνατότητα να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τη σύνδεση WiFi σε συγκεκριμένη ώρα που θα έχετε ορίσει. Ένα ακόμη ωραίο χαρακτηριστικό, είναι η δυνατότητα επαναφοράς κάποιου app στην αρχική του κατάσταση, αντί να οδηγείστε αναγκαστικά στην απεγκατάσταση και στην επανεγκατάσταση του αν κριθεί αναγκαίο.

 

Σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει και στην Cortana με το Creators Update, που τώρα μπορεί και διαχειρίζεται τη αναπαραγωγή και την ένταση του ήχου και μπορείτε να τη ρωτήσετε “What’s Playing” για να μάθετε το τραγούδι που ακούγεται από το FM radio. Επίσης, οι εφαρμογές-ξυπνητήρια τρίτων μπορούν να σας ξυπνούν ακόμα και όταν οι Quiet Hours στην Cortana είναι ενεργοποιημένες.

 

Οι συσκευές που θα ενημερωθούν με το Windows 10 Mobile Creators Update είναι λίγες, και είναι οι HP Elite x3, Microsoft Lumia 550, Microsoft Lumia 640/640XL, Microsoft Lumia 650, Microsoft Lumia 950/950 XL, Alcatel IDOL 4S, Alcatel OneTouch Fierce XL, SoftBank 503LV, VAIO Phone Biz, MouseComputer MADOSMA Q601 και Τrinity NuAns NEO.

 

Site: GSMArena

 Δείτε όλο το άρθρο

★ Πηγή: http://www.insomnia.grΔείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά Κάντε κλικ για να δείτε τα τελευταία νέα της κατηγορίας Τεχνολογία

Στα 12.108 τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού - Διασωληνωμένοι 665 ασθενείς

23/01/2022 - 18:30 - Συνολικά 12.108 είναι τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού που βρέθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα,...

Τηλεκπαίδευση αν κλείσουν τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας

23/01/2022 - 17:32 - Όταν αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων για έκτακτους λόγους, όπως τα ακραία καιρικά...

Η κοινωνία πληρώνει ακριβά την κυβέρνηση σε πανδημία και ακρίβεια, είπε ο Ν. Ηλιόπουλος

23/01/2022 - 17:09 - Ως «πραγματικό κατόρθωμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,...

Δημόσια παρέμβαση για την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια ζητά ο Ν. Ανδρουλάκης

23/01/2022 - 16:02 - «Η κρίση ακρίβειας οξύνει τις ήδη έντονες ανισότητες, διότι πλήττει τα πιο ευάλωτα στρώματα,...

Δίμηνη παράταση στη μεταβίβαση ακινήτων με τις παλιές αντικειμενικές ανακοίνωσε ο Χρ. Σταϊκούρας

23/01/2022 - 15:07 - Δίμηνη παράταση στην προθεσμία για την οριστική σύνταξη των συμβολαίων μεταβίβασης ακινήτων με...

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Θεματικά νέα

Νέα της HELEXPO
Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα  Artozyma, Detrop Boutique και Freskon

Μετατίθενται χρονικά κατά έναν μήνα Artozyma, Detrop Boutique και Freskon


Τη χρονική μετάθεση των εκθέσεων Artozyma, Detrop Boutique και Freskon κατά έναν περίπου μήνα αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, με γνώμονα τη διαφύλαξη της...


Δείτε θέμα και σχόλια