Ανοιχτά από σήμερα βιβλιοπωλεία, κομμωτήρια, κουρεία και ΚΤΕΟ

🕔14/12/2020 - 09:11

Πώς λειτουργούν από σήμερα τα ανοιχτά καταστήματα

Άνοιξαν τις πόρτες τους το πρωί της Δευτέρας βιβλιοπωλεία, κομμωτήρια και κουρεία, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας είναι από τις 7:00 έως τις 21:00. Επιπλέον, από σήμερα ανοίγουν και τα ΚΤΕΟ για μοτοσικλέτες, επιβατηγά οχήματα ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης και φορτηγά αυτοκίνητα μεικτού βάρους έως 3,5 τόνους.

Σύμφωνα με την απόφαση για τα νέα μέτρα:

- Για τα βιβλιοπωλεία, επιτρέπεται το λιανικό εμπόριο βιβλίων από εξειδικευμένα καταστήματα με κύριο ΚΑΔ 47.61 υπό τις προϋποθέσεις:
α) Τέσσερα άτομα έως 100 τ.μ. και ένα άτομο για κάθε 15 τ.μ. επιπλέον.
β) Έναρξη λειτουργίας τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020.
γ) Προαιρετικό (διευρυμένο) ωράριο λειτουργίας από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ.
δ) Δυνατότητα λειτουργίας τις Κυριακές 20 και 27 Δεκεμβρίου 2020.

- Η λειτουργικά των κομμωτηρίων αφορά: στις υπηρεσίες κομμωτηρίων και άλλες υπηρεσίες καλλωπισμού/ΚΑΔ 96.02.10, τις υπηρεσίες κομμωτηρίων γυναικών και κοριτσιών/ΚΑΔ 96.02.11, τις υπηρεσίες κομμωτηρίου και καλλωπιστηρίου γυναικών, που απασχολεί μέχρι και δύο τεχνίτες κομμωτές/ΚΑΔ 96.02.11.01, τις υπηρεσίες κομμωτηρίου και καλλωπιστηρίου γυναικών, που απασχολεί πάνω από δύο, τεχνίτες κομμωτές/ΚΑΔ 96.02.11.02, τις υπηρεσίες κομμωτηρίων και κουρείων ανδρών και αγοριών/ΚΑΔ 96.02.12, τις υπηρεσίες κουρείου/ΚΑΔ 96.02.12.01, τις υπηρεσίες κουρείου ή κομμωτηρίου ανδρών, που απασχολεί μέχρι και δύο τεχνίτες/ ΚΑΔ 96.02.12.02, τις υπηρεσίες κουρείου ή κομμωτηρίου ανδρών, που απασχολεί πάνω από δύο τεχνίτες/ΚΑΔ 96.02.12.03
και με τις κάτωθι προϋποθέσεις:
- Τέσσερα άτομα έως 100 τ.μ. και ένα άτομο για κάθε 15 τ.μ. επιπλέον.
- Απόσταση δύο μέτρων μεταξύ των θέσεων εργασίας.
- Οι πελάτες προσέρχονται μόνο κατόπιν ραντεβού μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικών μέσων.
- Οι επιχειρήσεις οφείλουν κατά την ημερήσια έναρξη λειτουργίας τους να συμπληρώνουν κατάλογο με τα ραντεβού των πελατών, ο οποίος επιδεικνύεται στα ελεγκτικά όργανα.
- Έναρξη λειτουργίας τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020.
- Προαιρετικό (διευρυμένο) ωράριο λειτουργίας από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ..
- Δυνατότητα λειτουργίας τις Κυριακές 20 και 27 Δεκεμβρίου 2020.

Για τις υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων οδικών μεταφορών/ΚΑΔ 71.20.14.00 προβλέπεται ότι:
- Οι πελάτες προσέρχονται μόνο κατόπιν ραντεβού μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικών μέσων.
- Οι επιχειρήσεις οφείλουν κατά την ημερήσια έναρξη λειτουργίας τους να συμπληρώνουν κατάλογο με τα ραντεβού των πελατών, ο οποίος επιδεικνύεται στα ελεγκτικά όργανα.
- Μέγιστος αριθμός ατόμων σε αναμονή: εννέα άτομα.

 

Πώς κινείται η αγορά στην περιφέρεια

Αυξημένη είναι η κίνηση στα κομμωτήρια και στα βιβλιοπωλεία, ωστόσο στα υπόλοιπα καταστήματα η εφαρμογή της μεθόδου αγορών με το σύστημα «click away» έχει εισάγει νέα δεδομένα, με τα οποία έμποροι δεν είναι στο σύνολό τους οργανωμένοι και οι καταναλωτές δεν είναι εξοικειωμένοι.

Στην Πάτρα, υπήρξε κάποια κίνηση το πρωί στην αγορά, με την επαναλειτουργία καταστημάτων όπως ορίζουν οι νέοι κανονισμοί, οι οποίοι φαίνεται να τηρούνται τόσο από τους επαγγελματίες, όσο και από τους καταναλωτές.

Οι καταστηματάρχες έχουν τοποθετήσει στις εισόδους την απαραίτητη σήμανση και παράλληλα πραγματοποιούν στον εξωτερικό χώρο τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Επίσης, έχουν φροντίσει να ενημερώνουν τους καταναλωτές, με γραπτές ανακοινώσεις που έχουν τοποθετήσει στις προθήκες, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος, «παράδοση εκτός».

Ωστόσο, επικρατεί προβληματισμός στον εμπορικό κόσμο, που περιμένει να δει τι θα γίνει με την πάροδο των ημερών.

Σε μία αγωνιώδη προσπάθεια να προσαρμοστούν και να δοκιμάσουν το click away επιδίδονται από νωρίς το πρωί οι έμποροι της Λαμίας, ενώ την ίδια στιγμή τα κομμωτήρια, τα ΚΤΕΟ αλλά και τα καταστήματα που έχουν παράλληλα και e-shop δείχνουν να απορροφούν την ελάχιστη κίνηση που υπάρχει μέσα στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Στη Χαλκίδα, τη Λιβαδειά και τη Λαμία τη μεγαλύτερη κίνηση την απορροφούν γνωστές αλυσίδες που διατηρούν ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και μικρές τοπικές επιχειρήσεις που προσαρμόστηκαν στο ηλεκτρονικό εμπόριο από την περασμένη άνοιξη.

Από σήμερα τα κουρεία και τα κομμωτήρια που άνοιξαν έχουν κλεισμένα ραντεβού για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας που διανύουμε. Τα ΚΤΕΟ επίσης με ραντεβού έχουν μία ιδιαίτερα μεγάλη ροή τη σημερινή μέρα ενώ η κίνηση στα βιβλιοπωλεία είναι περιορισμένη.

Δεν είναι λίγοι οι έμποροι που προσπαθούν να προσαρμοστούν κατά κάποιο τρόπο στο click away. Ακόμη και επιχειρήσεις που δεν είχαν την υποδομή έστησαν άρον-άρον ιστοσελίδες όπου δίνουν τη δυνατότητα στους αγοραστές να επιλέγουν προϊόντα και στη συνέχεια επικοινωνούν με μηνύματα στο πλαίσιο του click away για να παραλάβουν τα εμπορεύματα όπως ορίζει η νομοθεσία.

Οι έμποροι της Χαλκίδας ζητούν άμεσα λήψη μέτρων για το σύνολο της αγοράς ενώ και ο εμπορικός σύλλογος της Λαμίας ζητά την λήψη μέτρων καθώς όπως σημειώνει, το χτύπημα στο λιανεμπόριο είναι τεράστιο.

Χωρίς κίνηση ξεκίνησε από το πρωί η διαδικασία ανοίγματος της εμπορικής αγοράς της Λάρισας.

Το ενδιαφέρον των καταναλωτών είναι χαμηλό, ενώ όσοι επιχειρούν να αγοράσουν κάποια προϊόντα, επιλέγουν κυρίως τη διαδικασία της τηλεφωνικής παραγγελίας, καθώς η πλειοψηφία των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης δεν διατηρεί ηλεκτρονικό κατάστημα.

Λίγο υψηλότερη είναι η κίνηση στα κομμωτήρια της πόλης με τους πολίτες να περιμένουν έξω από τα καταστήματα για να προσέλθουν, ενώ η όλη διαδικασία πραγματοποιείται με ραντεβού.

Χαμηλή και η κίνηση στα βιβλιοπωλεία της Λάρισας από το πρωί, ενώ οι ελάχιστοι καταναλωτές που αναμένουν έξω από τα καταστήματα, τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Μουδιασμένα και διστακτικά κινείται από σήμερα η αγορά της Καρδίτσας, ενώ ελάχιστος ήταν και ο κόσμος σήμερα το πρωί που πήγαινε προς τα καταστήματα της πόλης, για να δει τις βιτρίνες. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν, πως δεν υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση στα καταστήματα click away, καθώς το αγοραστικό κοινό έχει άγνοια και ως προς τη διαδικασία. Στο πλαίσιο αυτό, οι παραγγελίες γίνονται με βάση το πελατολόγιο που έχει το κάθε κατάστημα τηλεφωνικά, εδώ και χρόνια. Δηλαδή, μας εξήγησαν καταστηματάρχες ο ενδιαφερόμενος με το τηλέφωνο παραγγέλνει αυτό που επιθυμεί από το κατάστημα. Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στα Τρίκαλα. Σε κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία που ξεκίνησαν από σήμερα τη λειτουργία τους, παρατηρείται ικανοποιητική κίνηση με πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τους πελάτες να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους.

Δεν είναι πολλά τα εμπορικά καταστήματα που άνοιξαν στον Βόλο για να λειτουργήσουν και να εξυπηρετήσουν πελάτες με την εφαρμογή του «click away» και όσα άνοιξαν ανήκουν κυρίως σε μεγάλες αλυσίδες ή ήταν ήδη οργανωμένα διαδικτυακά και μπορούσαν να εξυπηρετούν πελάτες με e-shop αγορές.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν τους ελάχιστους καταναλωτές και η κατανάλωση δείχνει περιορισμένη. Δυσλειτουργία της αγοράς γενικώς αναφέρουν από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και εντοπίζουν τα προβλήματα στα μικρά καταστήματα που διαθέτουν προϊόντα με χιλιάδες κωδικούς και δεν έχουν ιστοσελίδες.

Τα προβλήματα εντοπίζονται επίσης σε ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και αδυνατούν να αγοράσουν κάποια παιχνίδια για τα παιδιά, τα εγγόνια ή γενικώς δώρα λόγω των εορτών.

Ο κλάδος που από σήμερα λειτουργεί κανονικά, αλλά μόνο με ραντεβού, είναι τα κομμωτήρια και τα κουρεία, χωρίς ουρές και συνωστισμό, ωστόσο τα ραντεβού είναι κλεισμένα για πολλές ημέρες και το ωράριο λειτουργίας για να εξυπηρετηθεί το κοινό θα είναι διευρυμένο.

Υποτονική είναι η εικόνα στην κεντρική αγορά στα Ιωάννινα, με πολλά καταστήματα να μην ανεβάζουν ρολά. Κίνηση υπάρχει στα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία όπου και τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σε συνομιλία με επιχειρηματίες του λιανικού εμπορίου, διαπιστώνεται, ότι στα Ιωάννινα η πλειοψηφία των επιχειρήσεων είναι μικρές ή μεσαίες, χωρίς τη δυνατότητα διάθεσης των προϊόντων από το διαδίκτυο.

Στην Άρτα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Χουλιάρας απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρωθυπουργό ζητώντας την κατάργηση του clickaway.

Από τις επτά το πρωί άρχισε να κινείται η αγορά και του Ηρακλείου, με τα κομμωτήρια όπως όλα δείχνουν, να έχουν την τιμητική τους. Το ενδιαφέρον όπως αποδείχθηκε ήταν αρκετά έντονο, με τους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες εδώ και μέρες να έχουν κλείσει τα ραντεβού τους.

Μουδιασμένος είναι ο κόσμος, όπως τόνισε η ιδιοκτήτρια καταστήματος ένδυσης και υπόδησης Έφη Μπακούση. «Η αγορά προϊόντων ένδυσης και υπόδησης είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να πραγματοποιηθεί υπό αυτές τις συνθήκες. Μια κυρία ή ένας κύριος, δύσκολα θα μπορέσει να παραγγείλει μέσω τηλεφώνου κάτι που χρειάζεται, πόσο μάλλον όταν δεν μπορεί να το δοκιμάσει» είπε η κ. Μπακούση.

Στα βιβλιοπωλεία του Ηρακλείου το ενδιαφέρον είναι έντονο, ενώ από νωρίς το πρωί καταγράφονται ουρές και μικροένταση, ειδικά στις περιπτώσεις που οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν στα βιβλιοπωλεία χριστουγεννιάτικα δώρα, τα οποία δεν μπορούν να τους διαθέσουν οι βιβλιοπώλες. Όπως εξήγησε η Καλλιόπη Φασουλάκη, το click away είναι πολύ δύσκολο να λειτουργήσει, γιατί έχει συγκεντρωθεί τεράστιο ενδιαφέρον για γραφική ύλη.

Σε ρυθμούς μερικής κανονικότητας και υπό βροχή τις πρωινές ώρες, που επηρέασε την κίνηση, «επέστρεψε» η αγορά των Χανίων με εμπόρους και καταναλωτές να «δοκιμάζουν» τη νέα πραγματικότητα του click away.

Από νωρίς το πρωί η κίνηση κυρίως σε κομμωτήρια και κουρεία ήταν αυξημένη με τα ραντεβού να είναι συνεχή, ενώ υπάρχουν ραντεβού με χρονικό ορίζοντα και τις επτά ημέρες. Κανονικά και τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργούν και τα βιβλιοπωλεία της πόλης. Οι καταναλωτές αναζητούν κυρίως βιβλία για μικρούς και μεγάλους. Στις βιτρίνες και σε εμφανή σημεία των επιχειρήσεων που άνοιξαν υπήρχαν αναρτημένες οδηγίες για τους καταναλωτές υπενθυμίζοντας τους ότι απαγορεύεται η είσοδος μέσα στο κατάστημα Παράλληλα είχαν τοποθετηθεί κορδέλες στις εισόδους.

Ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι η μέθοδος click away δεν καλύπτει το 90% των μικρών και πολύ μικρών εμπόρων, εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων που καλεί την κυβέρνηση να επανεξετάσει το θέμα της λειτουργίας των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων και να προχωρήσει άμεσα στη λήψη μέτρων οικονομικής στήριξης . Παράλληλα σε κοινή ανακοίνωση με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ζητά άμεση αναθεώρηση της «παράδοσης εκτός» (Click Away) των καταστημάτων σε «παράδοση εντός».

Δύσκολη για επαγγελματίες και πελάτες η πρώτη μέρα της αλλιώτικης χριστουγεννιάτικης αγοράς της Μυτιλήνης. Πολλά καταστήματα επέλεξαν να παραμείνουν κλειστά, ενώ όσα λειτούργησαν με το σύστημα click away στην πλειοψηφία τους αντιμετωπίζουν ανενημέρωτους -σχετικά με τον τρόπο αυτό λειτουργίας- πελάτες.

Ανοιχτά από το πρωί και τα βιβλιοπωλεία. Η Κλειώ Χατζηδανιήλ ιδιοκτήτρια του υπεραιωνόβιου «βιβλιοπωλείου Χατζηδανιήλ» λέει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ πως ελπίζει «όχι να καλυφθεί το χαμένο έδαφος στην αγορά του βιβλίου αλλά τουλάχιστον να χαρούμε. Το βιβλίο εκτός των άλλων είναι στοιχείο χαράς. Της χαράς της γνώσης». Ανάλογη και η άποψη της Βάλιας Μπαρμπαριώτη από το βιβλιοπωλείο «Book and art» που αποφάσισε να λειτουργεί καθημερινά 9 το πρωί με 9 το βράδυ «αν μη τι άλλο για να φωτίζουμε τη σκοτεινή αγορά».

Ανοιχτά και τα κομμωτήρια. Με ραντεβού λειτουργούν ακόμα και τα περιφερειακά κλασικά κουρεία στις γειτονιές.

Με χαλαρούς ρυθμούς ξεκίνησε το μερικό άνοιγμα των καταστημάτων στο νησί της Ρόδου και στα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς και επιχειρηματιών. Χωρίς πίεση άρχισαν να λειτουργούν τα βιβλιοπωλεία και τα κομμωτήρια στο νησί. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συλλόγου κομμωτών Ρόδου Άγης Κυπραίος, όλα τα κομμωτήρια έχουν ανοίξει και λειτουργούν με τα προβλεπόμενα μέτρα, αλλά δεν υπάρχουν φαινόμενα συνωστισμού και το ενδιαφέρον που υπάρχει είναι σε χαμηλό επίπεδο.

«Ανάσα» για την αγορά της Ζακύνθου, είναι το άνοιγμα των κομμωτηρίων, των βιβλιοπωλείων αλλά και των καταστημάτων λιανεμπορίου με την μέθοδο click away.

Πολλοί ήταν οι καταναλωτές που από το πρωί της Δευτέρας επισκέπτονται μαγαζιά στους κεντρικούς δρόμους της Ζακύνθου, ώστε να παραλάβουν τα προϊόντα που είχαν παραγγείλει.

«Αγκάθι» για τα περισσότερα καταστήματα είναι ότι δεν έχουν δημιουργήσει ιστοσελίδες με online shop, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να δουν τα προϊόντα πριν τα παραγγείλουν. Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες, που έστω και την τελευταία στιγμή έχουν καταφύγει στις εταιρείες δημιουργίας ιστοσελίδων, για να δημιουργήσουν μία για το κατάστημα τους.

Όσον αφορά τα κομμωτήρια και τα κουρεία, τα ραντεβού γι' αυτή την εβδομάδα έχουν κλειστεί από την προηγούμενη. Τέλος, πολλοί καταναλωτές επισκέφτηκαν από το νωρίς το πρωί τα βιβλιοπωλεία του νησιού.

Με click away ξεκίνησαν σήμερα τη λειτουργία τους τα περισσότερα καταστήματα στην Κέρκυρα, πέραν μερικών περιπτώσεων, όπως τα περισσότερα χρυσοχοΐα που παρέμειναν κλειστά.

Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, κυρίως ένδυσης, με έναν μόνο εργαζόμενο, είναι στη διάθεση του αγοραστικού κοινού να εξυπηρετήσουν τις παραγγελίες μέσω του συστήματος click away, με τους καταναλωτές να επισκέπτονται όμως περισσότερο τις βιτρίνες των καταστημάτων και όχι το ίδιο το κατάστημα.

Ιδιαίτερη κίνηση παρατηρήθηκε σε κομμωτήρια και κουρεία αλλά και σε καταστήματα εσωρούχων.

Οι περισσότεροι επιχειρηματίες έχουν τοποθετήσει τις ταμειακές τους μηχανές στην είσοδο του καταστήματος, ενώ δεν επιτρέπουν τους καταναλωτές να εισέλθουν στο κατάστημα, ή να δοκιμάσουν τα προϊόντα. Μικρή κίνηση σημειώθηκε στα βιβλιοπωλεία, ενώ σημαντική ήταν η κίνηση στο κέντρο της αγοράς της Κέρκυρας και κυρίως έξω από τις τράπεζες.

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Ανοίγει από τη Μεγάλη Τρίτη ο εμβολιασμός στις ηλικίες 30-39, είπε ο Β. Κικίλιας

21/04/2021 - 20:02 - Σταθεροποιητικός με μικρή τάση υποχώρησης είναι ο ρυθμος των εισαγωγών, είπε ο υπουργός Υγείας,...

«Έχετε την ευθύνη να ανατρέψετε την κατάσταση»!

21/04/2021 - 19:56:18 -

MasterChef: «Με φλέρταρε ο Ιωάννης αλλά είμαστε φίλοι», είπε η Μαρία για την σχέση τους (vid)

21/04/2021 - 19:52:38 -

Οι αντιδράσεις των κομμάτων στο διάγγελμα Μητσοτάκη

21/04/2021 - 19:21 - Αντιφάσεις και αυτοδιαψεύσεις εντοπίζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στο διάγγελμα του...

Πίστωση 182,5 εκατ. ευρώ σε 269.461 ιδιοκτήτες ακινήτων για μειωμένα μισθώματα Φεβρουαρίου-Μαρτίου

21/04/2021 - 19:17:10 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Θεματικά νέα

Πολιτικά άρθρα Στα ελληνοτουρκικά, ο Μητσοτάκης συμφωνεί με τον Σημίτη, αλλά δεν μπορεί να το πει

Γιάννης Μαγκριώτης

Γνωρίζουμε ότι, στην μεταπολεμική τάξη πραγμάτων, ακόμη και στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, τρεις κυρίως αντικειμενικοί παράγοντες διαμορφώνουν το...

Δείτε όλο το άρθρο
Απόψεις για το Σχέδιο Προγραμματικών Θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Δημήτρης Μάρδας

Η πράσινη ανάπτυξη παρά τις θετικές επιπτώσεις στην οικονομία δεν πρόκειται να καλύψει το επενδυτικό κενό της χώρας της τάξης των 100 δις. ευρώ και...

Δείτε όλο το άρθρο
Ο εκλογικός νόμος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση καταργεί τη φωνή των τοπικών Κοινοτήτων

Παναγιώτης Λύρας - Όλγα Δασκαλή

Τα Συμβούλια Κοινότητας αποτελούν το κοντινότερο αιρετό σώμα στον πολίτη. Θεσμός της Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού υποτιμημένος εξαιτίας της έλλειψης...

Δείτε όλο το άρθρο
Η «πανδημία της παρενόχλησης» και η 190 ΔΣΕ

Θεόδωρος Κουτρούκης - Ελένη Τριανταφυλλίδου

Προσφατα, σε ένα κατά γενική ομολογία έξοχο momentum, ανακοινώθηκε ότι θα δρομολογηθεί νομοθετική πρωτοβουλία για την επικύρωση της 190 Διεθνούς...

Δείτε όλο το άρθρο
Πως ο Κυριάκος Μακρυγιάννης καπέλωσε τη Μπουμπουλίνα

Πως ο Κυριάκος Μακρυγιάννης καπέλωσε τη ΜπουμπουλίναΠαναγιώτης Α. Τζανετής Κλείδωμα Άρθρου:  Free Αν ήταν η πρώτη φορά θα έπνιγα την καχυποψία...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ (29-3-2021) Δημοσκόπηση της Pulse RC. Προβάδισμα ΝΔ με 12%   Δείτε εδώ την δημοσκόπηση Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha (24-3-2021) Δημοσκόπηση της Alco. Προβάδισμα ΝΔ με 15,6%   Δείτε εδώ την δημοσκόπηση Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
Κραυγή αγωνίας από τον εκθεσιακό κλάδο

Κραυγή αγωνίας από τον εκθεσιακό κλάδο


Ο μόνος κλάδος που παραμένει συνεχώς κλειστός από τον Μάρτιο του 2020 με ζημιές που ξεπερνούν τα 200 εκατ.ευρώ Στο έλεος της πανδημίας έχει αφεθεί ο...


Δείτε θέμα και σχόλια