Ανοιχτό στις συνεργασίες το ΝΕΟ, όπως επιβάλλει η εποχή, δήλωσε η Κ. Παπακώστα

🕔14/04/2019 - 11:33

Στόχος η ένωση δυνάμεων για το μέλλον του τόπου, δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη – Μια Μονμάρτρη της Αθήνας τα Εξάρχεια

Πολιτικά πρόσωπα αλλά και πολίτες εκτός «κομματικής ιδιοτέλειας» θα περιλαμβάνει το ευρωψηφοδέλτιο που θα προτείνει για τις επικείμενες ευρωεκλογές η παράταξή της, όπως ανέφερε η επικεφαλής της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ) και υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

«Το ευρωψηφοδέλτιο που θα προτείνει [το ΝΕΟ] στην ελληνική κοινωνία θα έχει πολιτικά πρόσωπα αλλά και νέους πολίτες οι οποίοι δεν θα έχουν μπει στο ‘τριπάκι’ της κομματικής ιδιοτέλειας» είπε η κ. Παπακώστα σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ – ΜΠΕ και δήλωσε ότι το ΝΕΟ είναι ανοικτό σε συνεργασίες, «επειδή το επιβάλλει η εποχή και κυρίως επειδή καθίσταται πλέον αναγκαίο να επιστρέψουμε στην ουσία της Πολιτικής που ανοίγει τον δρόμο στο μέλλον, θέτοντας πάντα στο επίκεντρο τον Άνθρωπο».

«Στόχος μας δεν είναι μια ευκαιριακή συμμαχία, αλλά η ένωση δυνάμεων για το μέλλον του τόπου, προκειμένου να απαντήσουμε στα ‘θέλω’ των πολιτών και όχι στις απαιτήσεις των πάσης φύσεως ελίτ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στις αυτοδιοικητικές εκλογές, η κ. Παπακώστας σημείωσε ότι «η Νέα Ελληνική Ορμή αναγνωρίζει το πολιτικό ήθος και την ικανότητα άξιων στελεχών τα οποία έχουν εμπειρία και διαδρομή στην αυτοδιοίκηση και σχέδιο για την επόμενη μέρα». Σε ό,τι αφορά δε τους κ. Βουλγαράκη και Ορφανό, που στηρίζει το κόμμα της για τη δημαρχεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, η κ. Παπακώστα δήλωσε ότι «πρόκειται για δύο έμπειρους πολιτικούς οι οποίοι για χρόνια εκλέγονται βουλευτές στις περιφέρειές τους για να προσφέρουν».

Παράλληλα, εξέφρασε την αντίθεσή της σε όσους προσδίδουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος στις επικείμενες ευρωεκλογές, υπογραμμίζοντας ότι «επιχειρούν να καλύψουν την παντελή έλλειψη προτάσεων για αλλαγή πλεύσης στην Ευρώπη».

Η κ. Παπακώστα χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ως «υπαρκτό σκάνδαλο σε παγκόσμιο επίπεδο» το οποίο «απαιτεί ανάληψη πολιτικής ευθύνης» και ξεκαθάρισε ότι «θα αποφανθεί η δικαιοσύνη αν εμπλέκονται ή όχι πολιτικά πρόσωπα».

Με αφορμή την επιχείρηση «σκούπα» στα Εξάρχεια, είπε πως πρόκειται για «μία ιστορική γειτονιά, κέντρο τέχνης και πολιτισμού» μία Μονμάρτρη, όπως είπε, της πρωτεύουσας και όχι πολύπαθη περιοχή η οποία έχει γνωρίσει την εγκατάλειψη της Πολιτείας. «Χρειάζεται γενναία αυτοκριτική και από την αυτοδιοίκηση και από τους θεσμικούς παράγοντες», είπε σχετικά.

Αναφερόμενη στην ΕΛΑΣ με την ιδιότητά της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, η κ. Παπακώστα δήλωσε ότι «η Ελληνική Αστυνομία δρα με σχεδιασμό και μεθοδικότητα σεβόμενη παράλληλα τα ανθρώπινα δικαιώματα» ενώ συμπληρώνει ότι το μήνυμα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι «μηδέν ανοχή στην παραβατικότητα».

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης έχει ως εξής:

Αναφορικά με την επιχείρηση «σκούπα» στα Εξάρχεια: Τι προτίθεται να κάνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ηγεσία της Αστυνομίας για αυτή την πολύπαθη περιοχή των Αθηνών;

Από την αρχή της θητείας μου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σας βεβαιώνω ότι δρούμε καθημερινά. Η Ελληνική Αστυνομία δρα με σχεδιασμό και μεθοδικότητα, σεβόμενη παράλληλα τα ανθρώπινα δικαιώματα διατηρώντας αυτή την ευαίσθητη ισορροπία με αφοσίωση, και οι επιτυχίες της είναι ο καρπός αυτής της συνεργασίας της πολιτικής και της φυσικής ηγεσίας, η οποία προβλέπει τη διαρκή παρουσία στην περιοχή. Το μήνυμα δηλαδή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι ξεκάθαρο: Η ανοχή στην παραβατικότητα είναι μηδενική, άβατα για εμάς δεν υπάρχουν στη χώρα, εκτός από το αυτοκέφαλο του Αγίου Όρους. Κάποιοι έχουν «επενδύσει» στο να θολώνουν αυτή την πολιτική κατεύθυνση σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να πείσουν τους πολίτες ότι η Αθήνα είναι ανασφαλής, το οποίο πολύ απέχει από το ότι όντως υπάρχουν ζητήματα παραβατικότητας που μας απασχολούν και απασχολούν τους Αθηναίους, και στα οποία έχουμε ρίξει το βάρος μας, μεταφέροντας μία στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας και βλάπτοντας τελικά την εικόνα της πατρίδας μας προς τα έξω, εκπέμποντας λανθασμένα σήματα.

Για εμένα τα Εξάρχεια είναι μία ιστορική γειτονιά της Αθήνας, είναι κέντρο τέχνης και πολιτισμού, την οποία η δική μου πολιτική οπτική την βλέπει ως Μονμάρτρη της πρωτεύουσας -και όχι ως πολύπαθη περιοχή-, η οποία έχει γνωρίσει την εγκατάλειψη της Πολιτείας, εδώ και αρκετές δεκαετίες και γι΄ αυτό χρειάζεται γενναία αυτοκριτική και από την αυτοδιοίκηση και από τους θεσμικούς παράγοντες.

Να περάσουμε στις επικείμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές: Προ ημερών το κόμμα σας, η Νέα Ελληνική Ορμή, με ανακοίνωσή του δήλωσε ότι στηρίζει τον Γιώργο Βουλγαράκη για την Αθήνα και τον Γιώργο Ορφανό για το Δήμο της Θεσσαλονίκης. Θα προχωρήστε και σε άλλες στηρίξεις στις μεγάλες πόλεις;

Η Νέα Ελληνική Ορμή αναγνωρίζει το πολιτικό ήθος και την ικανότητα άξιων στελεχών τα οποία έχουν εμπειρία και διαδρομή στην αυτοδιοίκηση και σχέδιο για την επόμενη μέρα, το οποίο προσυπογράφουμε και στεκόμαστε δίπλα στην προσπάθειά τους. Είμαστε στο πλευρό όσων εργάζονται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, διότι υπάρχει μία παρανόηση το τελευταίο διάστημα από υποψηφίους που ξεφεύγουν από τον ρόλο της αυτοδιοίκησης, δείχνοντας και τις ενδόμυχες προθέσεις τους να την χρησιμοποιήσουν ως σκαλοπάτι για πολιτική καριέρα. Στο Ν.Ε.Ο. πορευόμαστε με αυτά τα στάνταρντς, επειδή πιστεύουμε ότι χρειάζεται ένα νέο μοντέλο διοίκησης. Και με αυτά τα κριτήρια εκδηλώσαμε την στήριξή μας στον Γιώργο Βουλγαράκη για την πρωτεύουσα και στον Γιώργο Ορφανό για τη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για δύο έμπειρους πολιτικούς, οι οποίοι για χρόνια εκλέγονταν βουλευτές στις περιφέρειές τους για να προσφέρουν. Δηλαδή δεν έχτισαν αυτοδιοικητική καριέρα επειδή διψούσαν να μεταπηδήσουν στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά ακριβώς το αντίστροφο. Άφησαν πίσω τους την πολιτική καριέρα και εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στα προβλήματα της πόλης τους, άρα είναι αξιόπιστοι στο να εργαστούν για το κοινό καλό.

Στις ευρωεκλογές η Νέα Ελληνική Ορμή θα κατέβει αυτόνομα;

Ιδρύσαμε το Ν.Ε.Ο. τον Ιούλιο του 2018. Διαπιστώσαμε το υπαρκτό πολιτικό κενό στον κεντροδεξιό χώρο. Αυτό ακριβώς το κενό της κοινωνικής Δεξιάς θέλουμε να εκφράσουμε. Η Νέα Ελληνική Ορμή δεν διακρίνεται από πολιτικό μεγαλοϊδεατισμό, ούτε από πολιτικό αμοραλισμό, ο οποίος ξεχειλίζει αυτήν την περίοδο στο υπάρχον πολιτικό σύστημα της χώρας μας. Λυπάμαι γι΄ αυτό και η προσπάθειά μας κατατείνει στο να το αναχαιτίσουμε μέσα από συνεργασίες που χτίζουμε με προγραμματικές συγκλίσεις ώστε σε αυτές τις ευρωεκλογές το Ν.Ε.Ο. να συμβάλλει με προτάσεις, με πρόσωπα ώστε να χτίσουμε μία νέα αρχιτεκτονική στην Ευρώπη, στην οποία η Ελλάδα θα έχει δεσπόζουσα θέση. Το ευρωψηφοδέλτιο που θα προτείνουμε στην ελληνική κοινωνία θα έχει πολιτικά πρόσωπα ασφαλώς αλλά και νέους πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν μπει στο «τριπάκι» της κομματικής ιδιοτέλειας, όπου τα πάντα θυσιάζονται στον βωμό της, αλλά ενδιαφέρονται για την επόμενη μέρα της χώρας, επιδιώκοντας σταυρό εμπιστοσύνης από τους πολίτες σε όλη την επικράτεια.

Το Ν.Ε.Ο. κι εγώ ζητούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών σε αυτές τις ευρωεκλογές, απαντούμε σε αυτούς οι οποίοι είχαν οικοδομήσει μία χυδαία εκστρατεία σε βάρος μου και σε βάρος του κόμματός μας περί συναλλαγής, η οποία υποδομείται, καταρρίπτεται και επιστρέφεται σε αυτούς οι οποίοι έτσι λειτουργούν, διότι προφανώς δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας, ούτε συναλλαγή όταν προσφεύγεις στο λαό και διεκδικείς την ψήφο του πολίτη.

Εσείς ως πρόεδρος του Ν.Ε.Ο. έχετε απευθύνει ενωτικό κάλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι προτίθεστε να συνεργαστείτε με άλλες δυνάμεις για παράδειγμα με το κόμμα του Σάββα Τσιτουρίδη που έχει γνωστοποιήσει την αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές;

Το Ν.Ε.Ο. και εγώ προσωπικά ως πρόεδρός του, με ομόφωνη απόφαση έχουμε απευθύνει ενωτικό κάλεσμα, επειδή ακριβώς έγκαιρα έχουμε κατανοήσει ότι οι καιροί έχουν αλλάξει. Η χώρα μας, μετά την οικονομική περιπέτεια των προηγούμενων ετών, έχει γυρίσει σελίδα και χρειάζεται την στήριξη όλων για να σταθεί στα πόδια της και να αναλάβει τον ρόλο που της αξίζει, δηλαδή να είναι ηγέτιδα δύναμη στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στα Βαλκάνια. Είμαστε ανοικτοί σε συνεργασίες, ακριβώς επειδή το επιβάλλει η εποχή και κυρίως επειδή καθίσταται πλέον αναγκαίο να επιστρέψουμε στην ουσία της Πολιτικής που ανοίγει τον δρόμο στο μέλλον, θέτοντας πάντα στο επίκεντρο τον Άνθρωπο. Συζητούμε λοιπόν με όλους όσοι συμμερίζονται το ίδιο όραμα με εμάς, με στελέχη που έχουμε κοινή πορεία και αξίες, αλλά και με νέα στελέχη που ασπάζονται την ίδια ιδέα. Επειδή στόχος μας δεν είναι μια ευκαιριακή συμμαχία, αλλά η ένωση δυνάμεων για το μέλλον του τόπου, προκειμένου να απαντήσουμε στα «θέλω» των πολιτών και όχι στις απαιτήσεις των πάσης φύσεως ελίτ.

Ωστόσο, συμφωνείτε με την τοποθέτηση ότι οι επικείμενες ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα και «μητέρα των μαχών»;

Είμαι απέναντι μετωπικά σε μία τέτοια ανόητη και αντιδημοκρατική άποψη. Δεν αλλάζει κυβέρνηση η χώρα. Όσοι επιμένουν να προσδίδουν χαρακτήρα εσωτερικού δημοψηφίσματος, κάνοντας λόγο για «μητέρα των μαχών», επιχειρούν να καλύψουν την παντελή έλλειψη προτάσεων για αλλαγή πλεύσης στην Ευρώπη, είτε γιατί έχουν κρυφή ατζέντα, είτε γιατί έχουν αποφασίσει να υπακούσουν στα κελεύσματα των ευρωπαϊκών ελίτ, αδιαφορώντας για τα προβλήματα των πολιτών. Η τακτική των μεγάλων πολιτικών μονομάχων είναι να θεωρούν τις ευρωεκλογές ως επουσιώδες ή το δευτερεύον που δεν αφορά εμάς τους Έλληνες. Επιχειρούν μέσα από την δημαγωγία και το λαϊκισμό να στρέψουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης σε εσωτερικά θέματα. Αυτό εξυπηρετεί τις μικροκομματικές σκοπιμότητες και δεν πρέπει να περάσει. Αυτή η πονηρή τακτική έχει φέρει την Ελλάδα στο περιθώριο της Ευρώπης. Το ευρωψηφοδέλτιο που σκεπτόμαστε να προτείνουμε στον ελληνικό λαό να εμπιστευτεί σε αυτές τις εκλογές αφορά στο να ακουστεί η φωνή του Έλληνα που ζητά μια διαφορετική Ευρώπη για την καθημερινότητά του. Το μεταναστευτικό ζήτημα και το υπερβολικό βάρος που έχει δεχθεί η χώρα μας αντίθετα με άλλες χώρες της Ευρώπης, είναι μεγάλο θέμα, η κατανομή των πόρων προς την ελληνική περιφέρεια την επόμενη πενταετία για την ανάπτυξή της, ο κοινωνικό δίχτυ προστασίας για τους πιο ευάλωτους και αδύναμους, διότι εμείς λέμε «Ναι στην Ευρώπη, αλλά όχι και έτσι βρε αδέλφια».

Εκτιμάτε ότι το κύμα λαϊκισμού και φανατισμού θα επικρατήσει πανευρωπαϊκά στις ευρωεκλογές;

Πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε ότι ο μοναδικός τρόπος να πολεμήσουμε το σκοτάδι που απλώνεται στην Ευρώπη, είναι το φως των προτάσεών μας. Αυτός ο αγώνας κερδίζεται αν αποφασίσουμε να δώσουμε τη μάχη απέναντι στον τυφλό φανατισμό και στις κραυγές του λαϊκισμού. Η άνοδος των ακραίων είναι η μεγαλύτερη απειλή στα θεμέλια της Ευρώπης. Δυστυχώς, το έλλειμμα πολιτικών ηγετών στην Ευρώπη την δεκαετία που μας πέρασε, με επίκεντρο την οικονομία, οδήγησε στην δημοσιονομική ασφυξία πολλών χωρών, διότι την πολιτική την αντικατέστησαν αποκλειστικά οι τεχνοκράτες, με αποτέλεσμα οι ακραίοι να καλύψουν αυτό το κενό και να αποτελούν σήμερα ωρολογιακή βόμβα για τη δομή και τελικώς για την ίδια την ύπαρξη της Ευρώπης για την επόμενη πενταετία.

Ο Καζαντζάκης έλεγε δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει. Άρα όλοι πρέπει να αναμετρηθούμε με το μπόι μας.

Αναφορικά με το κλίμα σκανδαλολογίας που επικρατεί στην ελληνική πολιτική σκηνή. Θεωρείτε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση Novartis που αγγίζουν και πολιτικά πρόσωπα;

Η υπόθεση Novartis είναι υπαρκτό σκάνδαλο σε παγκόσμιο επίπεδο. Απαιτεί ανάληψη πολιτικής ευθύνης. Τα περί σκευωρίας τα ακούν και οι πολίτες και οι εκτός της χώρας και μας χλευάζουν, διότι αυτοί οι οποίοι τα εκπέμπουν δίνουν την αίσθηση ότι είμαστε χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας. Μην με ρωτάτε τι θα κάνει η Δικαιοσύνη. Σέβομαι την διάκριση των εξουσιών. Θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη αν εμπλέκονται ή όχι τα πολιτικά πρόσωπα. Αγανακτώ όπως και οι πολίτες, διότι χάνουμε το μέτρο και λιθοβολούμε τους θεσμούς. Προτείνω να είμαστε μετρημένοι όλοι. Θεωρώ ότι μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει ο πολιτικός κόσμος έτσι, διότι κινδυνεύουμε όλοι να απαξιωθούμε από τον λαό, επειδή ο λαός σε αυτές τις περιπτώσεις λέει «μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά».

 

Ε. Χριστοφιλοπούλου: Η Κ. Παπακώστα δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας

Απαντώντας στην Κ. Παπακώστα, σε ό,τι αφορά τα Εξάρχεια, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύη Χριστοφιλοπούλου είπε πως «δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας».

«Ως φαίνεται η κ. Υπουργός δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας», είπε η κ. Χριστοφιλοπούλου και πρόσθεσε: «Αν όμως επιμένει η κ. Παπακώστα, δεν έχει παρά να εγκαινιάσει μια έκθεση τέχνης ή να παραβρεθεί σε μια εκδήλωση πολιτισμού στα Εξάρχεια. Χωρίς αρκετές διμοιρίες ΜΑΤ βέβαια».

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Άδεια από το ΕΣΡ στο One Channel

17/09/2019 - 18:11 - Την οριστική άδεια στο τηλεοπτικό κανάλι One Channel της εταιρείας "Alter Ego" ιδιοκτησίας Βαγγέλη...

Κατά του Ν/Σ για τις εξορύξεις οι Οικολόγοι Πράσινοι

17/09/2019 - 18:03 - «Απαράδεκτη η διάταξη για κρατικές επιδοτήσεις εξορύξεων στο νέο Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο»,...

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο άνθρωπος - ρεκόρ (vid)

17/09/2019 - 18:00:00 -

Η Τσουρή επιστρέφει στις πισίνες για την ΑΕΚ

17/09/2019 - 17:56:20 -

Τα best seller βιβλία της εβδομάδας

17/09/2019 - 17:56:00 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Θεματικά νέα

Πολιτικά άρθρα Τι δεν αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ για το μεταναστευτικό

Νότης Μαριάς

Στις 6 Αυγούστου δημοσιεύσαμε άρθρο μας με τίτλο «άμεση αποσυμφόρηση των νησιών του Αιγαίου εδώ και τώρα για λόγους εθνικής ασφάλειας» καθώς ήταν για...

Δείτε όλο το άρθρο
Μετρό - Γιατί διχάζουν τη Θεσσαλονίκη πάλι;

Γιάννης Μαγκριώτης

Η Θεσσαλονίκη είχε και έχει μεγάλα πλεονεκτήματα από τη θέση της και την ιστορική της εξέλιξη. Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλούς τομείς και σε...

Δείτε όλο το άρθρο
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητους

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητουςΟ ξεκάθαρος στόχος της κυβέρνησης για μείωση των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,...

Δείτε όλο το άρθρο
Υπουργείο Ζέσης και Θέρμης

Υπουργείο Ζέσης

και ΘέρμηςΠαντελής Μπουκάλας Οπου, κάποια στιγμή, του κύκλου τα γυρίσματα σε φέρνουν στη δυσάρεστη θέση να πεις καλό λόγο για τον κ. Μάκη Βορίδη. Οχι...

Δείτε όλο το άρθρο
Η κρίση κοινωνικής εκπροσώπησης: ιδέες από τη συζήτηση για την οργάνωση των κομμάτων

Η κρίση κοινωνικής εκπροσώπησηςΒάλια Αρανίτου Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει για τα καλά στους κόλπους της Αριστεράς μια ευρεία...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της Marc για το «Πρώτο Θέμα» (8-9-2019) Στις 16,1 ποσοστιαίες μονάδες παρουσιάζει το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρείας Marc .Συγκεκριμένα, από τη δημοσκόπηση που... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Public Issue (5-7-2019) - πολιτικό βαρόμετρο Πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ, που φτάνει ακόμη και τις 15,5 ποσοστιαίες μονάδες, καταγράφει δημοσκόπηση της Public Issue για τις εκλογές της... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
Ξεκίνησε η προετοιμασία της 85ης ΔΕΘ

Ξεκίνησε η προετοιμασία της 85ης ΔΕΘ


Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές συμμετοχές της διεθνώς οργανώνει η Γερμανία ως Τιμώμενη Χώρα «Άναψαν οι μηχανές» για την 85η ΔΕΘ που θα...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο Διορία στη Βρετανία για τις προτάσεις περί backstop δίνει η ΕΕ Διορία στη Βρετανία για τις προτάσεις περί backstop δίνει η...

Σημειώνεται ότι η Φινλανδία ασκεί την προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κάτι που της επιτρέπει να καθορίζει...

Νέα Τεχνολογίας Hands οn με τα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro: Ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Huawei Hands οn με τα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro: Ό,τι...

Μπορεί να μην έχει πρόσβαση Google apps αλλά ήδη η Huawei επενδύει στο δικό της οικοσύστημα των Huawei Mobile...

Κύπρος - Ειδήσεις Το Κυπριακό θα επιλυθεί με τη σχέση πολιτικά ίσων οντοτήτων Το Κυπριακό θα επιλυθεί με τη σχέση πολιτικά ίσων οντοτήτων

  Το κυπριακό πρόβλημα θα επιλυθεί με τη σχέση πολιτικά ίσων οντοτήτων όχι με σχέση...

Ειδήσεις υγείας Αλκοόλ: Ποια ποσότητα προστατεύει από τον διαβήτη Αλκοόλ: Ποια ποσότητα προστατεύει από τον διαβήτη

Κινέζοι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η μικρή έως μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να ωφελήσει τους ανθρώπους με...

Ψυχαγωγία - ειδήσεις Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα στις 22.9 στο Markopoulo Park Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα στις 22.9 στο...

Όλοι οι δρόμοι την ερχόμενη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου οδηγούν στον Ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park, όπου ο...

Νέα για αυτοκίνηση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2019 4ος Μέγαρα: Πλούσιες φωτογραφίες! Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2019 4ος Μέγαρα: Πλούσιες...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2019 4ος Μέγαρα: Πλούσιες φωτογραφίες!Επιλέξαμε ορισμένες από τις φωτογραφίες...

Αγροτικά Νέα 30 startups 4ο  Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας 30 startups 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής...

Επενδυτές, αγρότες και περισσότερες από 30 startups από κάθε γωνιά του πλανήτη συμμετείχαν στο 4ο ...

Πολιτιστικά Νέα Συνάντηση Μενδώνη με Πάιατ για σύμπραξη των Μουσείων του Ολοκαυτώματος Συνάντηση Μενδώνη με Πάιατ για σύμπραξη των Μουσείων του...

Την ιδιαίτερη σημασία των ΗΠΑ για διασύνδεση και συνεργασία του Holocaust Memorial Museum της Ουάσιγκτον και...

Εκπαιδευτικά Νέα Μείωση αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε φορείς και επιστροφή τους στις τάξεις Μείωση αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε φορείς και επιστροφή...

Σχετικά με τη στελέχωση των σχολικών μονάδων και τη μείωση αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε φορείς, η Υπουργός...

Τουρισμός - Ειδήσεις Οινικές προτάσεις για το τριήμερο Οινικές προτάσεις για το τριήμερο

Με τον τρύγο να βρίσκεται σε εξέλιξη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, η περίοδος είναι ιδανική για μια...

Επιστήμη - ειδήσεις Άστρο νετρονίων με μάζα 333.000 φορές μεγαλύτερη της Γης (video) Άστρο νετρονίων με μάζα 333.000 φορές μεγαλύτερη της Γης...

Διεθνής ομάδα αστρονόμων 6 χωρών ανακάλυψε ένα άστρο νετρονίων (pulsar) με τη μεγαλύτερη μάζα που έχει ποτέ...

Ξεχωριστές ειδήσεις Γαλλία: Δήμαρχος υποχρεώνει τους κατοίκους της πόλης "να είναι χαρούμενοι" Γαλλία: Δήμαρχος υποχρεώνει τους κατοίκους της πόλης...

Ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης στη δυτική Γαλλία υποχρεώνει επισήμως τους κατοίκους της "να είναι χαρούμενοι"...