Διακαναλική συνέντευξη Τσίπρα - Κατηγόρησε τη ΝΔ για υποκρισία για τη Συμφωνία των Πρεσπών

🕔01/07/2019 - 17:07

Η ΝΔ και ο Μητσοτάκης οφείλουν μια συγνώμη στον ελληνικό λαό, υποστήριξε ο πρωθυπουργός

Για υποκρισία στο Μακεδονικό ζήτημα εγκαλεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιφερειακά κανάλια και η οποία θα προβλήθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι νιώθει απόλυτα δικαιωμένος και εξήγησε: «Σήμερα στα βόρεια σύνορά μας δεν έχουμε μια πληγή, έχουμε μια φίλη χώρα, της οποίας την ασφάλεια εγγυάται ο ελληνικός στρατός, της οποίας τον εναέριο χώρο επιτηρούν τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη και όχι τα τούρκικα».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την επιστολή Καραμανλή προς τον Τζ. Μπους τόνισε: «Αν εγώ είχα γράψει τέτοια επιστολή όπως του κ. Καραμανλή και τους έλεγα 'διατηρήστε το συνταγματικό σας όνομα, μην το αλλάξετε, να λέγεστε Μακεδονία, αφήστε όλες τις χώρες που σας έχουν αναγνωρίσει έτσι να σας λένε Μακεδονία και απλά προσθέστε ένα Μακεδονία - Σκόπια εις τον ΟΗΕ', φανταστείτε πόσες φορές θα μιλάγανε και πού θα πηγαίνανε και τι ακριβώς θα κάνανε... Εδώ μιλάμε για μια μεγάλη υποκρισία. Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος προφανώς τα γνώριζε όλα αυτά, οφείλει σήμερα μια συγγνώμη στον ελληνικό λαό... Στήσανε πάνω σε ένα μεγάλο εθνικό ψεύδος μια σκευωρία εις βάρος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που οδήγησε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε ένα μεγάλο διχασμό με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσει φθορά στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και σ’ εμένα προσωπικά».

Σε άλλο σημείο της διακαναλικής συνέντευξη, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η ανατροπή και η νίκη έστω και με μία ψήφο διαφορά, είναι ο ρεαλιστικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ. «Σε αυτές τις εκλογές οι πολίτες θα ψηφίσουν με κριτήριο ποιος θέλουν να κυβερνήσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ποιος πιστεύουν ότι μπορεί να οδηγήσει τη χώρα προς τα εμπρός και να συνεχίσει μια προσπάθεια καλυτέρευσης της ζωής και της πραγματικότητας που βιώνουμε όλοι μας» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Άρα να το καταλάβουμε όλοι μας: η κάλπη στις 7 του Ιούλη θα είναι άδεια, στις 7 του Ιούλη το αποτέλεσμα θα κριθεί από το πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν, από το τι συμμετοχή θα έχουμε δηλαδή και κυρίως από το πόσοι και ποιοι. Το μήνυμα που στέλνουμε εμείς στους ψηφοφόρους μας, στους ανθρώπους που καταλαβαίνουν αυτό το διακύβευμα είναι κανείς μόνος του στην κάλπη, όλοι να φέρουν κι άλλον έναν. Άλλον έναν, έχοντάς του μιλήσει, έχοντάς τον πείσει, έχοντάς του εξηγήσει ότι πρώτα είναι η ζωή μας, πρώτα η αξιοπρέπειά μας, η χώρα πρέπει να συνεχίσει αυτή την πορεία προς τα μπρος».

 

«Ο Κ. Μητσοτάκης ξεχειλίζει από αλαζονεία»

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε για τον κ. Μητσοτάκη ότι «ξεχειλίζει η αλαζονεία και ζητάνε μάλιστα από τον ελληνικό λαό να πάρουν λευκή επιταγή... Και μάλιστα βγαίνουν και λένε ότι εάν ο ελληνικός λαός δεν τους δώσει αυτή τη λευκή επιταγή τότε θα τον τιμωρήσουν πηγαίνοντας σε επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση μέσα στο 15αύγουστο...».

Επέμεινε στο ότι ο πρόεδρος της ΝΔ αποφεύγει το διάλογο και την αντιπαράθεση, και του καταλόγισε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ ταυτίζεται με εκείνο του ΔΝΤ στα τρία βασικά σημεία, τη μείωση της συνταξιοδοτικής δαπάνης, τη συρρίκνωση του δημόσιου τομέα με το 1:5 και την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων. Επέμεινε στο θέμα της επικουρικής ασφάλισης λέγοντας ότι το σχέδιο ιδιωτικοποίησης του κ. Μητσοτάκης πέρα από το ότι ενέχει κινδύνους -πχ Ασπίς Πρόνοια ή στις ΗΠΑ AIG-, δημιουργεί κενό στην χρηματοδότηση και εν τέλει σε μείωση των επικουρικών και των κύριων συντάξεων.

Ακόμη, επέμεινε και στο θέμα της επικουρικής ασφάλισης και στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ασφαλιστικό: «Θέλω να πω πάρα πολύ συγκεκριμένα: το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας δημιουργεί μια τεράστια μαύρη τρύπα στο ασφαλιστικό μας σύστημα γιατί με την πρότασή τους θα σταματήσουν οι εργαζόμενοι να καταβάλλουν εισφορές στο δημόσιο ασφαλιστικό ταμείο. Πως θα καλυφθεί αυτή η μαύρη τρύπα; Πως ακριβώς εγγυάται ο κ. Μητσοτάκης ότι οι συνταξιούχοι, 1.200.000 συνταξιούχοι παίρνουν επικουρική σύνταξη. Όταν σταματήσουν οι ασφαλισμένοι να πληρώνουν εισφορές αυτό το 1.200.000 δεν θα έχει χρήματα να πάρει την επικουρική σύνταξη. Άρα δυο τινά μπορούν να συμβούν: ή θα πρέπει να βρεθούν χρήματα από τον προϋπολογισμό και να μας πει από πού, ή θα πρέπει να κοπούν οι επικουρικές συντάξεις να καταργηθεί η προσωπική διαφορά. Τι είναι η προσωπική διαφορά; Είναι αυτό που μας ζητούσε το ΔΝΤ να υλοποιήσουμε κι εμείς αλλά αρνηθήκαμε, δηλαδή να κόψουμε από 1/1/2019 κατά 1% του ΑΕΠ 1,8 δισ. ευρώ, να τα κόψουμε από τους συνταξιούχους... Και ρωτώ: ποιος ο λόγος να γίνει αλλαγή στο ασφαλιστικό σύστημα; Εκτός από το ότι έχουν κάνει κάποια deals, business για να καταλαβαίνει ο κόσμος με ιδιωτικές ασφαλιστικές και θέλουν να τζογάρουν δισεκατομμύρια εκεί για να κερδίσουν κάποιοι, τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων».

Κατηγόρησε, παράλληλα, τον κ. Μητσοτάκη και για την ασάφεια στο πρόγραμμά του για τη μείωση της φορολογίας: «Ενώ η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης μίλαγε εδώ και τρία χρόνια για μειώσεις φορολογίας, σήμερα λέει ότι αυτές θα έρθουν στο τέλος της 4ετίας εάν εκλεγεί, και θα έρθουν εάν και εφόσον οι εταίροι δελεαστούν από ένα κύμα μεταρρυθμίσεων, ένα τσουνάμι κοινωνικής λεηλασίας». Και αυτό είπε ο κ. Τσίπρας ενώ η κυβέρνηση ήδη έχει θεσπίσει και υλοποιεί ένα σχέδιο φοροελαφρύνσεων και ενισχύσεων της κοινωνικής πλειοψηφίας.

 

«Η Ελλάδα είναι ισχυρή όσο ποτέ και ασφαλής»

Ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε στην απειλή της Τουρκίας λέγοντας: «Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ τόσο ισχυρά ερείσματα στον διεθνή χώρο όσο έχει σήμερα... Σήμερα εμείς με τον Νίκο Αναστασιάδη πετύχαμε στο επίπεδο της ΕΕ συμπεράσματα που ποτέ άλλοτε δεν είχαμε καθώς όχι μόνο καταδικάζουν αλλά μιλάνε και για στοχευμένα μέτρα κατά της Τουρκίας...Ποιος είναι ο μίζερος που δεν σέβεται το διεθνές δίκαιο; Η Τουρκία... Η Ελλάδα με τις τριμερείς συνεργασίες της έχει δημιουργήσει μία ομπρέλα προστασίας...Ο Est Med αλλάζει την γεωστρατηγική ισορροπία προς όφελος της χώρας. Η Τουρκία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και όχι σε θέση ισχύος. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι σήμερα η Ελλάδα είναι μία χώρα ισχυρή όσο ποτέ και ασφαλής. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή αλλά πριν φθάσουμε σε αυτό θα πρέπει μέσα από ένα πλέγμα διεθνών συμμαχιών ο εχθρός να έχει συνειδητοποιήσει ότι το κόστος θα είναι πολύ μεγάλο. Δεν φοβάμαι θερμό επεισόδιο, ωστόσο φοβάμαι ένα ατύχημα».

Επίσης, αναφέρθηκε στη ΔΕΗ κάνοντας λόγο για «εσκεμμένη καταστροφολογία που γίνεται ακριβώς επειδή ήδη κάποιοι έχουν βγάλει τα μαχαιροπήρουνα, τα ακονίζουν και ετοιμάζονται να φάνε τα φιλέτα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τη ΔΕΗ είναι από υπερβολές έως ψεύδη. Εμείς καταφέραμε να διατηρήσουμε το δημόσιο χαρακτήρα των δικτύων του ΑΔΜΗΕ και καταφέραμε να μην προχωρήσουμε ούτε στην πώληση του 17% της ΔΕΗ ούτε όμως και στο σχέδιο της μικρής ΔΕΗ, όπου τι ήταν η μικρή ΔΕΗ; Ήταν να δημιουργηθεί ένα ελκυστικό στους επενδυτές πακέτο παίρνοντας όμως από τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, από το δημόσιο πλούτο, όλα εκείνα τα φιλέτα δηλαδή τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια. Τώρα θέλουν να πάρουν τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια. Αυτό είναι που ετοιμάζουν. Όπως και σε άλλους τομείς φαίνεται ότι το ευρωεκλογικό αποτέλεσμα άνοιξε την όρεξη του κ. Μητσοτάκη και κάποιων μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων και έχουν ήδη προτρέξει να προεξοφλήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού και πριν αυτός τη δώσει να την εξαργυρώσουν, έτσι είναι σαφές ότι σε ό,τι αφορά τη ΔΕΗ γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα κλίμα καταστροφής για να δικαιολογήσουν το ξεπούλημα των μεγάλων φιλέτων της δημόσιας περιουσίας που σήμερα ανήκουν στη ΔΕΗ».

 

Για τα θέματα ασφάλειας

Ο κ. Τσίπρας άσκησε κριτική στον κ. Μητσοτάκη και για τα θέματα ασφάλειας του πολίτη: «Ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θέλει να επαναφέρει την αναλογία προσλήψεων ένα προς πέντε και παράλληλα ότι θα κάνει 1500 προσλήψεις στα Σώματα Ασφαλείας. Κάθε χρόνο έχουμε 9.500 αποχωρήσεις, με τον κανόνα ένα προς πέντε θα μας αντιστοιχούν 1800 προσλήψεις. Αν από αυτές προσλήψεις προχωρήσει σε 1500 προσλήψεις αστυνομικών τότε στους υπόλοιπους τομείς θα μπορούμε να πάρουμε μόνο 300.

» Το θέμα της ασφάλειας είναι προτεραιότητα ωστόσο μπορεί να υπάρξει βελτίωση με θεσμικές αναδιαρθρώσεις στην αστυνομία, βγάζοντας πχ τους αστυνομικούς στο δρόμο από τα γραφεία ή από την φύλαξη υψηλών προσώπων είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι το να πάμε όμως σε μία λογική όπου θα αφήσουμε το κοινωνικό κράτος δίχως προσλήψεις τότε ποιον θα βοηθήσει», είπε.

 

500.000 νέες θέσεις εργασίας

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στις 500.000 νέες θέσεις εργασίας: «Εμείς πήραμε μια ανεργία που είχε σκαρφαλώσει στο 28% και σήμερα έχει φτάσει στο 18%. Από τότε που ξεκίνησαν τα Μνημόνια μέχρι τότε που αναλάβαμε εμείς έχασαν τη δουλειά τους 1 εκατομμύριο συμπολίτες μας και από τότε που αναλάβαμε εμείς μέχρι σήμερα έχουν ξαναγυρίσει στη δουλειά τους ή έχουν βρει δουλειά νέοι άνθρωποι πάνω από 400.000...Και γι' αυτό μιλάμε για τη δυνατότητα στο τέλος της τετραετίας να έχουμε γυρίσει εκεί που ήμασταν πριν την κρίση και αυτό σημαίνει ότι περίπου 500.000 άνθρωποι θα βρουν δουλειά».

 κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στις σχέσεις με το ΚΙΝΑΛ: «Το ερώτημα αυτό είναι πως είναι δυνατό η Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία να αγκαλιάζει τον Τσίπρα και η κα Γεννηματά να αγκαλιάζει τον κ. Μητσοτάκη. Και το σημερινό Κόμμα που είναι η μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, να είναι ένα Κόμμα που δουλεύει για να γίνει ο γιος του κ. Μητσοτάκη, Πρωθυπουργός. Του βασικού αντιπάλου δηλαδή του Ανδρέα Παπανδρέου, να γίνει Πρωθυπουργός...Το να δουλεύουν σήμερα οι πολιτικοί του απόγονοι για να κάνουν Πρωθυπουργό τον γιο του «εφιάλτη» -έτσι τον έλεγε τότε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, δεν θα το κρίνω αν ήταν σωστό ή όχι, αλλά έτσι έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου για τον κ. Μητσοτάκη τότε για τον αείμνηστο- αυτό είναι κάτι που εμένα με ξεπερνά...».

Μίλησε όμως και για την επόμενη ημέρα της κεντροαριστεράς: «Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα να ξέρετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ από όποια θέση κι αν βρεθεί την επόμενη μέρα, αν είναι με μια ψήφο όπως παλεύουμε να συμβεί και το πιστεύουμε το Κόμμα που θα έχει τις 50 έδρες bonus και άρα θα πάρει την πρώτη εντολή, είναι προφανές ότι θα απευθυνθούμε στις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου για να έχουμε μια προοδευτική διακυβέρνηση, χωρίς να βάζουμε όρους παρά μονάχα προγραμματικούς όρους...Αλλά από οποιαδήποτε θέση κι αν βρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στόχο και προσανατολισμό αυτή τη μεγάλη προσπάθεια της συγκρότησης της προοδευτικής συμμαχίας να την προχωρήσει και να τη μετατρέψει σε μια σύγχρονη Παράταξη, με σύγχρονους όρους, προοδευτική, Αριστερή, δημοκρατική, που θα παίξει κεντρικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας για πολλά ακόμη χρόνια».

Σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοικτός και για τους πρώην συντρόφους της αριστεράς: «Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για όποιους έχουν συνειδητοποιήσει ότι έκαναν λάθος επιλογές και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε ένα Κόμμα που δεν τίμησε τις καταβολές και τις αρχές του, αλλά ένα Κόμμα που δεν θέλησε να παραδοθεί, ένα Κόμμα που δεν θέλησε απλά να κραδαίνει τα λάβαρα της επανάστασης αλλά να το βάζει στα πόδια στα δύσκολα. Για όποιον έχει συνειδητοποιήσει ότι έκανε άδικη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις πόρτες του ανοιχτές».

 

 

 

 

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Συνάντηση Σταϊκούρα – Ρέγκλινγκ για την πορεία της ελληνικής οικονομίας

10/10/2019 - 21:37 - Οι πρόσφατες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, η παρακολούθηση της πρόσφατης αποστολής των...

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Θεματικά νέα

Πολιτικά άρθρα Επιβάλλεται συνενόηση για το Μετρό

Γιάννης Μαγκριώτης

Η σύμβαση κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης υπογράφηκε την Άνοιξη του 2006 χωρίς ολοκληρωμένες μελέτες και με χρόνο εκτέλεσης των αρχαιολογικών...

Δείτε όλο το άρθρο
Αλλαγή κλίματος -ή αλλαγή συστήματος;

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη Αυτόν τον Σεπτέμβρη έγινε η μεγαλύτερη κινητοποίηση για το περιβάλλον στην ιστορία του πλανήτη. Εκατομμύρια άνθρωποι σχεδόν σε...

Δείτε όλο το άρθρο
Ένας θερμός Σεπτέμβρης

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη «Αυτός ο Σεπτέμβρης θα είναι γεμάτος θάρρος και ομορφιά». Έτσι γράφουν στην ιστοσελίδα τους τα μέλη της «Παγκόσμιας Απεργίας για...

Δείτε όλο το άρθρο
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητους

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητουςΟ ξεκάθαρος στόχος της κυβέρνησης για μείωση των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,...

Δείτε όλο το άρθρο
Μετρό - Γιατί διχάζουν τη Θεσσαλονίκη πάλι;

Γιάννης Μαγκριώτης

Η Θεσσαλονίκη είχε και έχει μεγάλα πλεονεκτήματα από τη θέση της και την ιστορική της εξέλιξη. Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλούς τομείς και σε...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της εταιρίας Metron Analysis για Το Βήμα (22-9-2019) Προβάδισμα 16,5 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ , όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis. Πηγή:... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για το Skai (19-9-2019) Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση για την πρόθεση ψήφου , το οποίο διαμορφώνεται στις 13,5 ποσοστιαίες μονάδες, δείχνει... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
Ανοίγει αύριο τις πύλες του το θεματικό πάρκο  «Θεοί του Ολύμπου»

Ανοίγει αύριο τις πύλες του το θεματικό πάρκο «Θεοί του Ολύμπου»


Σε απόσταση αναπνοής από τον Όλυμπο, ανοίγει τις πύλες του αύριο, 4 Οκτωβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το θεματικό πάρκο «Θεοί του...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο  Ο Υπέρτατος Ηγέτης του Ιράν παρότρυνε τους Φρουρούς της Επανάστασης να έχουν προηγμένα και μοντέρνα όπλα Ο Υπέρτατος Ηγέτης του Ιράν παρότρυνε τους Φρουρούς της...

Οι Φρουροί θα πρέπει να έχουν προηγμένα και μοντέρνα όπλα, είπε χαρακτηριστικά.

Νέα Τεχνολογίας  Ιαπωνία: Στους 35 οι νεκροί από τον τυφώνα Χαγκίμπις - Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης Ιαπωνία: Στους 35 οι νεκροί από τον τυφώνα Χαγκίμπις -...

Σπίτια βυθισμένα στα νερά, κατολισθήσεις, χείμαρροι: ο τυφώνας έφερε σφοδρές βροχοπτώσεις, ποσότητες...

Κύπρος - Ειδήσεις Στο Λουξεμβούργο ο ΥΠΕΞ Ν. Χριστοδουλίδης Στο Λουξεμβούργο ο ΥΠΕΞ Ν. Χριστοδουλίδης

Οι έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ θα τεθούν στις εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών...

Ειδήσεις υγείας Τροφές και ποτά που πυροδοτούν τις ημικρανίες (φωτο) Τροφές και ποτά που πυροδοτούν τις ημικρανίες (φωτο)

Πολλά πράγματα μπορούν να αποτελέσουν αιτία της ημικρανίας και για κάποιους αρκεί μόνο ένα γεύμα.

Ψυχαγωγία - ειδήσεις O Γρηγόρης Αρναούτογλου σε μια εμφάνιση-έκπληξη O Γρηγόρης Αρναούτογλου σε μια εμφάνιση-έκπληξη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ο νέος καλεσμένος του Game Time του ΟΠΑΠ σε μία εκπομπή που τα είχε όλα:...

Νέα για αυτοκίνηση Πόση διαφορά έχουν τα θερινά με τα χειμερινά ελαστικά; [video] Πόση διαφορά έχουν τα θερινά με τα χειμερινά ελαστικά;...

Όσοι δεν έχουν προσωπική εμπειρία από θερινά και χειμερινά ελαστικά (λόγω άγνοιας ή λόγω τόπου κατοικίας) θα...

Αγροτικά Νέα Νέα πληρωμή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε αγρότες Νέα πληρωμή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε αγρότες

Σε νέες πληρωμές ύψους 1.334.268,92 ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ μέσα στο προηγούμενο διήμεροΟ ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε...

Πολιτιστικά Νέα «Έλλογο Πάθος», μiα σειρά έξι συμφωνικών συναυλιών της Φιλαρμόνιας στο Μουσείο Μπενάκη «Έλλογο Πάθος», μiα σειρά έξι συμφωνικών συναυλιών της...

Μια ακόμη συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς εγκαινιάζει από τον Οκτώβριο...

Εκπαιδευτικά Νέα Πανελλαδικές Εξετάσεις: Αξιοποίησή τους για καλύτερη παρεχομένη εκπαίδευση Πανελλαδικές Εξετάσεις: Αξιοποίησή τους για καλύτερη...

Νικόλαος Διαμαντής Δρ. Φυσικής, Δρ. Παιδαγωγικών, Συντονιστής  Εκπαιδευτικού Έργου  ΠΕ04 του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας...

Τουρισμός - Ειδήσεις Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων: Άνοδος εσόδων και αφίξεων τουριστών τον Αύγουστο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων: Άνοδος εσόδων και...

Ανοδικά κινήθηκαν και τον Αύγουστο οι αεροπορικές αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα...

Επιστήμη - ειδήσεις Νόμπελ Φυσικής 2019: Στους κοσμολόγους Τζέιμς Πίμπλς, Μισέλ Μαγιόρ, Ντιντιέ Κελόζ Νόμπελ Φυσικής 2019: Στους κοσμολόγους Τζέιμς Πίμπλς, Μισέλ...

Τρεις  οι νικητές του φετινού βραβείου Νόμπελ Φυσικής. Οι κοσμολόγοι Τζέιμς Πιμπλς, Μισέλ Μαγιόρ και Ντιντιέ...

Ξεχωριστές ειδήσεις  Τι θα δείτε στο επόμενο επεισόδιο του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» το Σάββατο 12 Οκτωβρίου (VIDEO)  Τι θα δείτε στο επόμενο επεισόδιο του «Πιο Αδύναμου Κρίκου»...

Ο instagrammer, ο μύστης και η super ηρωίδα