Είμαι και σταρ και εργάτης, διεμήνυσε ο Γ. Μπουτάρης

🕔23/03/2019 - 18:23

Ο απερχόμενος δήμαρχος δήλωσε ευνοϊκά προσκείμενος προς το Γ. Λεκάκη αλλά δεν έκανε προβλέψεις για το αποτέλεσμα

«Είμαι και σταρ και εργάτης» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή την κριτική που του ασκείται για το έργο της διοίκησής του, δύο μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, προσθέτοντας πως δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την απόφασή του να αποσυρθεί από τα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε ότι δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή και πως οι πολλές υποψηφιότητες στον δήμο Θεσσαλονίκης προέρχονται από το νέο εκλογικό νόμο και από προσωπικές φιλοδοξίες. Παράλληλα, απέφυγε να προβλέψει ποιοι από τους υποψήφιους για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την ελπίδα πως όποιος, κι αν αναδειχθεί δήμαρχος, θα «συνεχίσει τον καινούργιο δρόμο που ανοίξαμε στην πόλη» και πρόσθεσε πως κανένας δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα της Θεσσαλονίκης «ούτε σε μία εβδομάδα, ούτε σε 100 ημέρες».

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης έχει ως εξής:

Δήμαρχε, μετανιώσατε για την απόφασή σας να αποσυρθείτε από τη διεκδίκηση μιας τρίτης θητείας;

Όχι, δεν μετάνιωσα καθόλου. Η θέση μου εξαρχής ήταν ότι δύο θητείες για έναν δήμαρχο είναι αρκετές. Άλλωστε, θεωρώ ότι έχω κλείσει τον κύκλο μου.

Γιατί το όνομα σας «παίζει» συνέχεια; Μήπως θα κατεβείτε υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ή στις εθνικές εκλογές;

Έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν μ’ ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή. Η ανάμειξή μου με την πολιτική αρχίζει και τελειώνει με την Τοπική Αυτοδιοίκηση κι αυτό γιατί πιστεύω ότι είναι το κύτταρο μιας ευνομούμενης πολιτείας.

Οι υποψηφιότητες στον δήμο Θεσσαλονίκης έχουν ξεπεράσει τις είκοσι. Πού οφείλεται αυτό;

Όλη αυτή η ιστορία οφείλεται στο νέο εκλογικό νόμο, όπου ο καθένας που θέλει να εμπλακεί στα δημοτικά μπορεί να βγει με έναν ή δύο συμβούλους και να διαπραγματευτεί για να ικανοποιήσει την προσωπική του φιλοδοξία με τον υποψήφιο που θα κερδίσει την πρώτη ή δεύτερη θέση. Θα προκύψουν συναλλαγές και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις ομάδες για να συνεργαστούν.

Ο Νίκος Ταχιάος είπε ότι ως δήμαρχος το πρώτο πράγμα που θα κάνει θα είναι να ανοίξει το παράθυρο του γραφείου σας για να φύγει η τσιγαρίλα. Πώς το σχολιάζετε;

Και πολύ καλά θα κάνει, αφού δεν είναι καπνιστής. Εγώ όντας καπνιστής από τα 15 μου προσπαθώ να το κόψω, γιατί πέρα από την ενόχληση προς τους άλλους, καταλαβαίνω τα προβλήματα που προκαλεί στην υγεία. Εγώ στο γραφείο μου καπνίζω, αλλά έξω σέβομαι το νόμο.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου έχει τα προσόντα να γίνει η πρώτη γυναίκα δήμαρχος;

Εγώ που έχω συνεργαστεί μαζί της, το διάστημα που άνοιξε το γραφείο του πρωθυπουργού, είδα μια κοπέλα άξια και αποτελεσματική. Σε μένα τουλάχιστον δεν έχει πει ψέματα και προσπαθεί να εξυπηρετήσει τις καταστάσεις. Ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων γιατί εγώ δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ και θα μπορούσε να μου κάνει τη ζωή πατίνι.

Η ομάδα του Πέτρου Λεκάκη που μπορεί να φτάσει;

Πιστεύω ότι εάν φερθούν σωστά όλο το προεκλογικό διάστημα μπορούν να εκλεγούν μ’ ένα αξιοπρεπές ποσοστό και αυτό να βοηθήσει πολύ για να συνεργαστούν με τον επόμενο δήμαρχο.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε σε περίπτωση που εκλεγεί θα βάλει ορκωτούς λογιστές στον δήμο.

Ορκωτούς ελεγκτές έχουμε κάθε φορά. Αυτός ας κοιτάξει τις δικές του εκκρεμότητες, που αφορούν και οικονομικά θέματα, κι ας μην κοιτάει τον δήμο.

Σε όλους πάντως ευχηθήκατε καλή επιτυχία. Μήπως γι αυτό δημιουργήθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις και υπήρξαν αντιδράσεις;

Έρχονται οι υποψήφιοι δήμαρχοι και με μηδενικές πιθανότητες και έχουν τη φιλοδοξία να γίνουν δήμαρχοι. Εγώ φυσικά κι ευχήθηκα σε όλους καλή επιτυχία καθαρά από λόγους ευγένειας. Τι θέλατε να τους πω; Σου εύχομαι να μην βγεις, ή να μη γίνεις δήμαρχος;

Τελικά ο Γιάννης Μπουτάρης ποιον στηρίζει;

Δεν έδωσα δαχτυλίδι σε κανέναν στην «Πρωτοβουλία». Δε θα πω φυσικά τώρα αν στηρίζω ή όχι κάποιον, γιατί δεν έχει νόημα. Είμαι ευνοϊκά προσκείμενος προς τον Λεκάκη και στα άλλα παιδιά της «Πρωτοβουλίας» και είμαι πιο «ζεστός» με αυτούς. Όποιος και να βγει θα έχει τη δική του προσωπικότητα και πέρα από την καθημερινή λειτουργία του Δήμου που πρέπει να εποπτεύει θα βάλει τη δική του σφραγίδα στην πόλη. Ελπίζω πάντως να συνεχίσει τον καινούργιο δρόμο που ανοίξαμε.

Στον β’ γύρο των εκλογών ποιους βλέπετε;

Δε θέλω να κάνω προβλέψεις. Το μόνο που εύχομαι είναι να υπάρξουν ειλικρινείς και παραγωγικές συνέργειες. Ακούω ότι ο Ταχιάος βγαίνει μπροστά και οι τρεις Ορφανός, Νοτοπούλου και Βούγιας θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση.

Τι χρειάζεται η Θεσσαλονίκη για να διοικηθεί τα επόμενα χρόνια;

Πολιτική ηγεσία με ξεκάθαρο και ρεαλιστικό όραμα και σημαντική αναμόρφωση στην οργάνωση του Δήμου.

Κάποιοι υποψήφιοι ασκούν έντονη κριτική γι αυτή τη δεύτερη θητεία. Νιώθετε ότι όλοι θέλουν να καρπωθούν τα όποια θετικά της διοίκησής σας και σας κατηγορούν για λάθη που έγιναν σε αυτά τα χρόνια;

Η κριτική είναι αναμενόμενη και ευπρόσδεκτη, γιατί μόνον έτσι μπορεί κανείς να αντιληφθεί τα λάθη που έγιναν. Δεν έχω ψευδαισθήσεις ότι δεν κάναμε λάθη. Λάθη και παραλείψεις και καθυστερήσεις. Αλλά δε συμφωνώ καθόλου με την άποψη ότι δεν έγιναν πράγματα στη δεύτερη θητεία, η οποία ήταν συνέχεια της πρώτης. Συνεχίστηκαν δράσεις και έργα που ξεκίνησαν στην πρώτη θητεία. Άλλα ολοκληρώθηκαν, άλλα όχι. Αυτοί που ασκούν την κριτική ότι ήταν κακή η δεύτερη θητεία σαφέστατα λειτουργούν αντιπολιτευτικά για να με «απογυμνώσουν». Με τις δεδομένες συνθήκες και οικονομικές και εργασιακές και προσωπικού είμαι ικανοποιημένος από το έργο που κάναμε.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι δηλώνουν «εργάτες» και όχι σταρ. Είναι τελικά κακό ένας δήμαρχος να είναι σταρ;

Μου προσάπτουν ότι είμαι σταρ και επικοινωνιακός και όχι εργάτης. Η απάντησή μου είναι ότι όταν ένας δήμαρχος είναι σταρ και εργάτης, όπως εγώ, και περιστοιχίζεται από άξιους συνεργάτες τότε το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο. Εγώ δεν περίμενα να γίνω δήμαρχος για να γίνω σταρ. Ήμουν σταρ και εξ αυτού όλος ο κόσμος μιλούσε για την πόλη. Είχα μια διεθνή αναγνώριση και λόγω του επαγγέλματος και λόγω άλλων πραγμάτων. Εγώ δεν έμεινα στο σταριλίκι, από το πρωί έως τη νύχτα ήμουν στο δημαρχείο. Πόσες φορές έγραψαν ότι βγήκα δήμαρχος της χρονιάς και πόσα δημοσιεύματα έγιναν για τη Θεσσαλονίκη. Προσπάθησα ως δήμαρχος να ανεβάσω την πόλη και εκμεταλλεύτηκα το σταριλίκι μου. Το 2012 βγήκα «Δήμαρχος του Μήνα», ενώ οι εφημερίδες Guardian και New York Times συμπεριέλαβαν τη Θεσσαλονίκη στους προορισμούς που πρέπει να επισκεφτεί κανείς.

Πώς θα περάσουν οι μήνες μετά τις εκλογές, μέχρι τις 31 Αυγούστου που θα παραδώσετε σκυτάλη;

Όπως περνά κάθε μήνας. Ο δήμος θα λειτουργεί κανονικά. Μέχρι τις 31 Αυγούστου όλοι δουλεύουμε για τον δήμο. Θα παραδώσω με το πρωτόκολλο παραλαβής στον επόμενο δήμαρχο και υλικές απογραφές και εκκρεμότητες που έχουν απομείνει.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι συνηθίζουν να λένε πως θα αλλάξουν τον δήμο σε μία εβδομάδα, σε 100 ημέρες, ή σε 100 εβδομάδες...

Έτσι έλεγα κι εγώ στην αρχή και αυτό αποδεικνύεται μεγάλο λάθος. Δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα ούτε σε μία εβδομάδα, ούτε σε εκατό μέρες. Είναι πολλά πράγματα που θέλουν πολύ καιρό για να γίνουν. Είναι ορισμένοι που γνωρίζουν, αλλά όλοι πουλάνε ότι εγώ θα τα κάνω αυτά που δεν έκανε ο άλλος.

Βρεθήκατε και φέτος στην Πορεία Μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων. Κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερος κόσμος συμμετέχει. Έμαθε τελικά η Θεσσαλονίκη την ιστορία της;

Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη μέχρις ότου οι Θεσσαλονικείς μάθουν και κάνουν κτήμα τους την ιστορία της πόλης στην οποία ζουν. Η πορεία μνήμης, το Μουσείο Ολοκαυτώματος, η ανάδειξη των μνημείων, οι δείκτες μνήμης, οι εκδηλώσεις για το θέμα, βοηθούν πολύ. Θα συνεχίσει και μαζί με άλλες εκδηλώσεις που γίνονται για τους Εβραίους, η ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας θα δείξουν στον πολίτη την πολυπολιτισμική κατάσταση της πόλης.

Πώς νιώσατε στην πρόσφατη βράβευση από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας;

Φυσικά και αισθάνθηκα μεγάλη τιμή για την πόλη μου και για μένα προσωπικά. Μια αναγνώριση σε επίπεδο κρατικό και ιδιαίτερα σε μία χώρα όπως η Γερμανία είναι τιμητική. Όταν ρώτησα «ευχαριστώ πολύ, αλλά για ποιο λόγο;» και μου εξήγησαν, αντιλήφθηκα ότι έκανα αρκετά πράγματα για να σπάσει η εικόνα ότι οι Γερμανοί είναι κακοί κι εμείς ότι είμαστε τεμπέληδες και άξιοι της μοίρας μας.

Κλείσατε 28 χρόνια καθαρός από κάθε είδους εξάρτηση. Τι μήνυμα θα στείλετε στους ανθρώπους που έχουν εξαρτήσεις;

Είμαι καθαρός από το 1991. Κάθε εξαρτημένος μπορεί να «καθαρίσει», αρκεί να το θέλει και να ζητήσει βοήθεια. Θα πρέπει να θέλει με όλη του τη ψυχή να το ξεπεράσει με εξωτερική βοήθεια. Κάποιος που έχει περάσει από μία φάση εξάρτησης μπορεί να καταλάβει καλύτερο το πρόβλημα του εξαρτημένου.

Υπάρχει κάποιο όνειρο του Γιάννη Μπουτάρη που δεν έχει εκπληρωθεί;

Υπάρχει όνειρο. Θα ήθελα να συμπράξω στη δημιουργία της "κιβωτού" του ελληνικού αμπελώνα. Είναι ένα όνειρο που έχω εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια, όταν ακόμη ήμουν πρόεδρος στην Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΕ). Το είχα ζητήσει από όλους τους υπουργούς Πολιτισμού χωρίς αποτέλεσμα. Είναι η δημιουργία ενός αμπελώνα, στο κτήμα Τατόι, όπου θα φυτευτούν όλες οι ελληνικές ποικιλίες, θα φιλοξενηθεί το Ινστιτούτο Αμπέλου και Οίνου και θα δημιουργηθεί κέντρο ενημέρωσης κοινού, εκπαίδευσης οινογευστών και οινοχόων. Θα είναι αυτόνομο οικονομικά και όχι φυσικά κρατικό και θα αποτελέσει εργαλείο των επαγγελματιών του κλάδου.

 

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Συνέπειες για τις χώρες που δεν επωμίζονται βάρος στο προσφυγικό ζητά ο Κ. Μητσοτάκης

16/10/2019 - 14:52 - Την πεποίθηση ότι πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που...

Συστράτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας - Τι θέλει για το μέλλον του κόμματος (VIDEO)

15/10/2019 - 23:32 - Σε ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση με τους πολίτες στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας μίλησε το...

Κυρώσεις από την ΕΕ στην Τουρκία για το θέμα της Συρίας, ζήτησε ο Αλ. Χαρίτσης

15/10/2019 - 13:02 - Την άποψη ότι «πρέπει η διεθνής διπλωματία να αναλάβει δράση άμεσα, δεν φτάνουν πλέον τα λόγια,...

Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά και για το 2020, λόγω προσφυγικού

14/10/2019 - 16:08 - Τη διαβεβαίωση πως «η κυβέρνηση θα διατηρήσει μειωμένους τους συντελεστές ΦΠΑ για το 2020 που...

Εάν το προσφυγικό επιδεινωθεί θα ζητήσουμε υποχρεωτική ανακατανομή, είπε ο Γ. Κουμουτσάκος

11/10/2019 - 19:03 - «Όλα είναι πάνω στο τραπέζι. Αν βρεθούμε σε έκρυθμη κατάσταση λόγω Συρίας, έχουμε πάντα τη...

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Θεματικά νέα

Πολιτικά άρθρα Αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο: Κενό στρατηγικών επιλογών.

Δημήτρης Μάρδας

Σ τα είκοσι Μέρη του προς ψήφιση αναπτυξιακού νομοσχεδίου δίνεται έμφαση σε σωρεία ρυθμίσεων ή τακτοποιήσεων ορθότερα. Αυτές αρχίζουν από τις...

Δείτε όλο το άρθρο
Επιβάλλεται συνενόηση για το Μετρό

Γιάννης Μαγκριώτης

Η σύμβαση κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης υπογράφηκε την Άνοιξη του 2006 χωρίς ολοκληρωμένες μελέτες και με χρόνο εκτέλεσης των αρχαιολογικών...

Δείτε όλο το άρθρο
Αλλαγή κλίματος -ή αλλαγή συστήματος;

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη Αυτόν τον Σεπτέμβρη έγινε η μεγαλύτερη κινητοποίηση για το περιβάλλον στην ιστορία του πλανήτη. Εκατομμύρια άνθρωποι σχεδόν σε...

Δείτε όλο το άρθρο
Ένας θερμός Σεπτέμβρης

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη «Αυτός ο Σεπτέμβρης θα είναι γεμάτος θάρρος και ομορφιά». Έτσι γράφουν στην ιστοσελίδα τους τα μέλη της «Παγκόσμιας Απεργίας για...

Δείτε όλο το άρθρο
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητους

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητουςΟ ξεκάθαρος στόχος της κυβέρνησης για μείωση των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της εταιρίας Metron Analysis για Το Βήμα (22-9-2019) Προβάδισμα 16,5 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ , όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis. Πηγή:... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για το Skai (19-9-2019) Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση για την πρόθεση ψήφου , το οποίο διαμορφώνεται στις 13,5 ποσοστιαίες μονάδες, δείχνει... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
Ανοίγει αύριο τις πύλες του το θεματικό πάρκο  «Θεοί του Ολύμπου»

Ανοίγει αύριο τις πύλες του το θεματικό πάρκο «Θεοί του Ολύμπου»


Σε απόσταση αναπνοής από τον Όλυμπο, ανοίγει τις πύλες του αύριο, 4 Οκτωβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το θεματικό πάρκο «Θεοί του...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο Ισχυρός σεισμός στις Φιλιππίνες: Ένα παιδί νεκρό και δεκάδες τραυματίες Ισχυρός σεισμός στις Φιλιππίνες: Ένα παιδί νεκρό και...

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών έπληξε σήμερα τo νησί Μιντανάο στις νότιες Φιλιππίνες, προκαλώντας τον...

Νέα Τεχνολογίας  Συνάντηση Ερντογάν - Πούτιν στις 22 Οκτωβρίου Συνάντηση Ερντογάν - Πούτιν στις 22 Οκτωβρίου

Η επίσκεψη Ερντογάν θα διαρκέσει μία ημέρα.

Κύπρος - Ειδήσεις Στο πλευρό της Λευκωσίας η Μαδρίτη: Η Τουρκία να σεβαστεί την κυριαρχία της Κύπρου Στο πλευρό της Λευκωσίας η Μαδρίτη: Η Τουρκία να σεβαστεί...

Την πλήρη στήριξη και αλληλεγγύη της Ισπανίας προς την Κύπρο σε ό,τι αφορά την ενάσκηση των κυριαρχικών της...

Ειδήσεις υγείας Ψυχιατρικά συμπτώματα άνοιας: Ποιες είναι οι νέες εναλλακτικές θεραπευτικές παρεμβάσεις Ψυχιατρικά συμπτώματα άνοιας: Ποιες είναι οι νέες...

Οι ασθενείς με άνοια εμφανίζουν συχνά ψυχιατρικά συμπτώματα, όπως επιθετικότητα και ανησυχία, τα οποία...

Ψυχαγωγία - ειδήσεις Μίνι καλοκαίρι και σήμερα - Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Μίνι καλοκαίρι και σήμερα - Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία...

Γενικά αίθριος καιρός ο καιρός σήμερα Δευτέρα...

Νέα για αυτοκίνηση  Αφιερωμένο στον Βέλγο επιστήμονα Πλατό το doodle της Google Αφιερωμένο στον Βέλγο επιστήμονα Πλατό το doodle της Google

Έδωσε ώθηση στη μελέτη των νόμων και σύντομα έγινε ένας από τους πιο γνωστούς Βέλγους επιστήμονες του 19ου...

Αγροτικά Νέα Νέα πληρωμή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε αγρότες Νέα πληρωμή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε αγρότες

Σε νέες πληρωμές ύψους 1.334.268,92 ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ μέσα στο προηγούμενο διήμεροΟ ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε...

Πολιτιστικά Νέα Η υποβρύχια αρχαιολογική ανασκαφή στο ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ με τα κλοπιμαία του Έλγιν Η υποβρύχια αρχαιολογική ανασκαφή στο ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ με τα...

«Ολοκληρώθηκε η φετινή ανασκαφική περίοδος στο ιστορικό ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ στον Αβλέμονα Κυθήρων από την Εφορεία...

Εκπαιδευτικά Νέα Μετεγγραφές: Από  σήμερα  έως και  27 Οκτωβρίου οι αιτήσεις  Μετεγγραφές: Από σήμερα έως και 27 Οκτωβρίου οι αιτήσεις

Από σήμερα  Τετάρτη 16 Οκτωβρίου  έως και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να...

Τουρισμός - Ειδήσεις Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων: Άνοδος εσόδων και αφίξεων τουριστών τον Αύγουστο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων: Άνοδος εσόδων και...

Ανοδικά κινήθηκαν και τον Αύγουστο οι αεροπορικές αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα...

Επιστήμη - ειδήσεις Νόμπελ Φυσικής 2019: Στους κοσμολόγους Τζέιμς Πίμπλς, Μισέλ Μαγιόρ, Ντιντιέ Κελόζ Νόμπελ Φυσικής 2019: Στους κοσμολόγους Τζέιμς Πίμπλς, Μισέλ...

Τρεις  οι νικητές του φετινού βραβείου Νόμπελ Φυσικής. Οι κοσμολόγοι Τζέιμς Πιμπλς, Μισέλ Μαγιόρ και Ντιντιέ...

Ξεχωριστές ειδήσεις  Αυτή η ηθοποιός θα είναι η επόμενη Catwoman (φωτό) Αυτή η ηθοποιός θα είναι η επόμενη Catwoman (φωτό)

Σύμφωνα με το “The Hollywood Reporter” η απόφαση ελήφθη με συνυποψήφιες της Κράβιτζ για τον ρόλο τις Άνα ντε...