Επίθεση Τσίπρα σε ΝΔ: «Οι φορολογικοί παράδεισοι οδηγούν σε πολιτική κόλαση»

🕔08/11/2017 - 13:57

Ολομέτωπη επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας εστίασε στο θέμα της εμπλοκής του ονόματος της Μαρέβας Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη στα Paradise Papers (δείτε εδώ), λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «όποιος κατάφερε να πάει στον παράδεισο της φορολογίας, δεν απέφυγε στο τέλος να καταλήξει στην κόλαση της πολιτικής».

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «παραδείσιο πάρτι», για να συμπληρώσει ότι είναι θλιβερό πόσο δραστήρια είναι η συμμετοχή μιας πάμπλουτης ελίτ σε αυτό και τόνισε ότι είναι «θλιβερό και εξοργιστικό, όταν μέσα στους καταλόγους φιγουράρουν ονόματα που ρίχνουν βαριά σκιά στο πολιτικό προσωπικό της χώρας».

Ο πρωθυπουργός επεσήμανε, επίσης, ότι στα Paradise Papers υπάρχουν πρόσωπα, των οποίων το ήθος και οι συναλλαγές εκπροσωπούν «εκείνη την αντίληψη εξουσίας που ξεχαρβάλωσε την Ελλάδα που οδήγησε την κοινωνία σε φτώχεια και απόγνωση». 

Αναφερόμενος στη ΝΔ, ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Τους είπαμε πριν από καιρό ‘γιατί δεν ψηφίζετε την αυστηρή νομοθεσία για τη συμμετοχή των πολιτικών στις offshore;’ Πήραν τους βουλευτές τους και έφυγαν από την αίθουσα. Τους είπαμε ‘δώστε εξηγήσεις για την υπόθεση Siemens, για όσα καταθέτει η γραμματέας του κ. Χριστοφοράκου για τα δώρα’, μας είπαν ότι ρίχνουμε στο πεζοδρόμιο το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου. Tους είπαμε ‘γιατί δεν τα δηλώνετε ανοιχτά και καθαρά όλα στο πόθεν έσχες;’ μας είπαν ότι επεμβαίνουμε στην ιδιωτικότητα και στα προσωπικά δεδομένα. Τους είπαμε ‘γιατί δεν απομακρύνετε τον κ. Αυγενάκη;’ που σε επίσημη δικογραφία επιβεβαιώνονται συναλλαγές του με εγκληματίες, μας είπαν ότι είμαστε παρακράτος. Eλπίζω τώρα να μη μας κατηγορήσουν και για διεθνή συνωμοσία ότι δημιουργήσαμε εμείς το κύμα αποκαλύψεων για να πλήξουμε τη NΔ». 

«Θα μπορούσαμε εμείς να συνεδριάζουμε τώρα αν μέσα στα  χρυσά ονόματα υπήρχε ένα όνομα υπουργού ή βουλευτή της αριστεράς;», διερωτήθηκε αμέσως μετά. 

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «οι Siemens δεν εκλέγουν κυβερνήσεις, είπα τη Παρασκευή στη Βουλή. Σήμερα θα προσθέσω το εξής: Οι φορολογικοί παράδεισοι οδηγούν σε πολιτική κόλαση. Ας το έχουν όλοι υπόψη τους. Και όσοι είδαν το όνομά τους, ή το όνομα συγγενών τους, για τους οποίους έχουν ακέραια την πολιτική ευθύνη, στους καταλόγους που δημοσιεύτηκαν, χρωστούν πειστικές εξηγήσεις. Τις περιμένουμε, μαζί με όλο τον ελληνικό λαό».

Ταυτόχρονα δεσμεύτηκε ότι «σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, θα τη βρούμε την άκρη για όσους έχουν παρκάρει τα χρήματά τους σε παραδείσους» γιατί, όπως παρατήρησε, «κανένας παράδεισος δεν είναι τόσο μακρινός, που να μην μπορούμε να τον φτάσουμε, αν έχουμε τη θέληση. Κι εμείς την έχουμε».

 

Η τρίτη αξιολόγηση θα κλείσει έγκαιρα

Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στα θέματα της οικονομίας, υποστηρίζοντας ότι «η πορεία αναστρέφεται και η προοπτική ανάκαμψης εδραιώνεται σε στέρεες βάσεις». Σημείωσε, ακόμη, ότι «σήμερα πετυχαίνουμε και βγάζουμε τη χώρα από την κρίση, η διέξοδος έχει γίνει πιο κοντινή και πιο ρεαλιστική από ποτέ» και απευθυνόμενος στους βουλευτές τόνισε ότι «δεν έχουμε το δικαίωμα και την πολυτέλεια να επαναπαυθούμε και να εφησυχάσουμε». 

Επίσης, είπε ότι πλέον είναι ορατά τα αποτελέσματα της προσπάθειας της κυβέρνησης και του αγώνα της να βγει η χώρα από την επιτροπεία και τα μνημόνια.

«Η κυβέρνηση δίνει με όλες της τις δυνάμεις έναν δύσκολο αγώνα για να βγάλει την Ελλάδα από την επιτροπεία και τα μνημόνια», τόνισε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως «δίνουμε με όλες μας τις δυνάμεις έναν δύσκολο αγώνα, με στόχο:

 • Να αντιμετωπίσουμε τις ολέθριες συνέπειες που είχε στην οικονομία και την κοινωνία μια μακρά περίοδος καταστροφικής κρίσης και απίστευτα σκληρών και συγχρόνως αποτυχημένων, προγραμμάτων. 
 • Να επαναφέρουμε τη σταθερότητα στην οικονομία.
 • Να βγάλουμε την Ελλάδα από την επιτροπεία και τα μνημόνια.
 • Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες μιας νέας, δίκαιης, και βιώσιμης ανάπτυξης».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την τρίτη αξιολόγηση, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η κυβέρνηση εργάζεται εντατικά για να την κλείσει έγκαιρα και με επιτυχία και όπως είπε, προχωράει με τους επιθυμητούς ρυθμούς και σε ένα ασυνήθιστα καλό κλίμα. «Μάλλον συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα», πρόσθεσε και έκανε λόγο για απανωτές θετικές δηλώσεις για τη χώρα και δημόσια έκφραση εμπιστοσύνης, ενώ ανέφερε ότι το τελευταίο Eurogroup αφιέρωσε στη χώρα μας μόλις δύο λεπτά. 

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, «η τρίτη αξιολόγηση θα κλείσει:

 • Πρώτον, χωρίς κανένα πρόσθετο μέτρο.
 • Δεύτερον, με τους εργαζόμενους να επανέρχονται πρώτοι στη σειρά κατάταξης κατά την εξόφληση οφειλών από επιχειρήσεις. Δηλαδή, πάνω από τις τράπεζες, το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά Ταμεία.
 • Τρίτον, με τη διάσωση και την επέκταση του ταμείου των δημοσιογράφων.
 • Τέταρτον, επίσης σημαντικό, με τη συμφωνία για τις συντάξεις χηρείας, η ύπαρξη κατώτατου πλαφόν στο ύψος της εθνικής σύνταξης τόσο για τον, ή την σύζυγο, όσο και για τα τέκνα.
 • Με τη συμφωνία για τη ρύθμιση των οφειλών ύψους από 20.000 ως 50.000 ευρώ, για τους ελεύθερους επαγγελματίες, στα πλαίσια του εξωδικαστικού συμβιβασμού.
 • Με δυνατότητα 120 δόσεων, και με κούρεμα των προσαυξήσεων της τάξης του 85%».

 

Για το κοινωνικό μέρισμα

Σε ό,τι έχει να κάνει με το κοινωνικό μέρισμα, είπε ότι «η κυβέρνηση θα προχωρήσει και φέτος στη διανομή κοινωνικού μερίσματος, για τη στήριξη των πιο αδύναμων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, το οποίο θα είναι μεγαλύτερο από πέρυσι, κι αυτό θα είναι μια ακόμα μεγάλη απογοήτευση για την αντιπολίτευση και τα ‘εξαπτέρυγά’» και πρόσθεσε ότι «τα αναλυτικά στοιχεία για το κοινωνικό μέρισμα θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα». Μάλιστα, εξέφρασε την ελπίδα «φέτος, ο κ. Μητσοτάκης να μην εκτεθεί με τον τρόπο που εκτέθηκε πέρυσι, όταν καταψήφισε το κοινωνικό μέρισμα στη Βουλή και όταν, καθαρά για λόγους μικροπολιτικής, προσπάθησε με υπόγειους και ανέντιμους τρόπους να προκαλέσει την επέμβαση των Θεσμών για την ακύρωσή του».

 

«Υποταγή της ΝΔ σε δυνάμεις της άκρας δεξιάς»

Συνεχίζοντας την επίθεσή του στη ΝΔ, ο κ. Τσίπρας είπε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την αντιπολιτευτική του στάση και όσον αφορά τα ζητήματα ασφάλειας στα οποία έχει επικεντρώσει την κριτική του, έχει πάθει «τυχοδιωκτικό αμόκ», επειδή «επένδυσε στην αποτυχία της κυβέρνησης, μέσω της αποτυχίας της χώρας και της αποτυχίας των αξιολογήσεων».

Επίσης, κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έχει σπρώξει την παράταξη σε έναν κατήφορο συκοφάντησης και υποστήριξε ότι το κόμμα του εξαντλεί τον ρόλο του σε «μια τρομολαγνική πρακτική, περιγράφει μια Ελλάδα χάους, βίας, ανασφάλειας, ανομίας και εγκληματικότητας, επιχειρεί να χτίσει μια αντιπολιτευτική γραμμή με κραυγές συκοφαντίας και διχασμού».

Ακόμη, έκανε λόγο για αφόρητο λαϊκισμό, λάσπη, ψεύδη και υπερπαραγωγές μονταζιέρας», αλλά και για εκμετάλλευση κάθε πραγματικής τραγωδίας για να στηριχθούν μικροκομματικές κωμωδίες.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, η ίδια η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη «έχει γίνει τοξική έχει υποτάξει το ήθος τις τακτικές και τις πρωτοβουλίες της σε δυνάμεις της άκρας δεξιάς, αλλά και της άκρας ανοησίας»

«Αξίζει να απαντάμε σε χαμηλού επιπέδου λαϊκιστικές επιθέσεις ή να αρκεστούμε στα επίσημα στοιχεία της ΕΛΑΣ για τους δείκτες εγκληματικότητας, στις επιτυχίες επί υπουργίας Τόσκα που ζητούν την κεφαλή του επί πίνακι;», αναρωτήθηκε και υποστήριξε ότι οι εν λόγω επιτυχίες δεν ήταν συγκυριακές, αλλά αποτέλεσμα σωστής οργάνωσης και επαγγελματισμού.

Καταλήγοντας, ο πρωθυπουργός είπε: «Δεν ξέρω πώς πρέπει να απαντήσουμε στο επικίνδυνο κρεσέντο λαϊκισμού και τοξικότητας. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να παίξουμε με τον κ. Μητσοτάκη κλέφτες και αστυνόμους». 

 

ΝΔ: «Πρωθυπουργός της λάσπης και της συκοφαντίας»

«Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας γίνεται και πρωθυπουργός της λάσπης και της συκοφαντίας», ανέφερε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακόμη, περνώντας στην αντεπίθεση για τα ζητήματα διαφθοράς, με αφορμή τη σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε ο κ. Τσίπρας για τις αποκαλύψεις των Paradise Papers, η κ. Σπυράκη τον κατηγόρησε ότι «προσπαθεί να υποδυθεί και πάλι τον ‘Ρομπέν των φτωχών’:

 • Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλο με μεσάζοντα ‘μαϊμού’ για την πώληση εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία. 
 • Όταν μέτοχος στην ‘Αυγή’ είναι off shore εταιρεία.
 • Όταν κορυφαίος υπουργός του ο κ. Νίκος Παππάς συνεργάζεται με ειδικούς στις off shore, όπως ο κ. Αρτέμης Αρτεμίου».

Ακόμη, η κ. Σπυράκη σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας προκαλεί ξανά τη νοημοσύνη των πολιτών με τις νέες υποσχέσεις του για πάταξη της φοροδιαφυγής όταν οι υπουργοί του ομολογούν ότι η κυβέρνηση διέλυσε συνειδητά τη μεσαία τάξη και έκανε τους φτωχούς φτωχότερους. 

«Και μιας και μιλάμε για κεφάλαια στο εξωτερικό μπορεί να απαντήσει ο κ. Τσίπρας για ποιο λόγο κορυφαίοι υπουργοί του εξακολουθούν να έχουν τα λεφτά τους εκτός Ελλάδος με συμμετοχές στην Blackrock, την JP Morgan και άλλους χρηματοοικονομικούς κολοσσούς;», διερωτήθηκε η εκπρόσωπος της ΝΔ και κατέληξε: «Για όλα αυτά τι έχει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας;».

 

Το Ποτάμι: Ομιλία «μακριά από την πραγματικότητα»

Για ομιλία «μακριά από την πραγματικότητα» έκανε λόγο από την πλευρά του το Ποτάμι. «Η συνταγή ίδια, όπως σε όλες τις ομιλίες του κ. Τσίπρα. Μια δόση success story, λόγω της εμπνευσμένης πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έσωσε τη χώρα, μπόλικα συνθήματα κατά της διαφθοράς και άφθονη σάλτσα δικομματικού καβγά που θέλει να στήσει» σημείωσε το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας: «Ο καλός και ο κακός σε νέα εκδοχή. Πόσο μακριά από την πραγματικότητα και από την ανάγκη που έχουν οι πολίτες να ακούσουν λύσεις γι΄ αυτά που τους βασανίζουν στη δύσκολη καθημερινότητά τους».

 

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση είναι ο «πιο αποτελεσματικός υπηρέτης των επιχειρηματικών ελίτ»

«Το ‘καλό κλίμα στην αξιολόγηση’ για τα νέα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα και οι ‘ολιγόλεπτες αναφορές για την Ελλάδα στα Eurogroup’, στα οποία αναφέρθηκε -ως παράσημα- ο πρωθυπουργός, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελεί, σ' αυτή τη φάση, τον πιο αποτελεσματικό υπηρέτη των επιχειρηματικών ελίτ, δηλαδή του κεφαλαίου, που ωφελείται από τα παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα», σχολίασε το ΚΚΕ.

Το Κομουνιστικό Κόμμα πρόσθεσε στην ανακοίνωσή του ότι «η μεγαλύτερη υπηρεσία που προσφέρει δεν είναι αυτή καθεαυτή η υλοποίηση αυτών των μέτρων, αλλά το ξέπλυμα που κάνει στο ίδιο το σάπιο σύστημα, στους κανόνες λειτουργίας του, μαζί με την αυταπάτη ότι υπάρχει καλός, δίκαιος και ηθικός καπιταλισμός».

 

Ένωση Κεντρώων: «Ο κ. Τσίπρας έχει κουράσει»

Σε δική της ανακοίνωση η Ένωση Κεντρώων σημείωσε: «Ο κ. Τσίπρας μας έχει κουράσει να επαναλαμβάνει ότι μας βγάζει από την κρίση και τα μνημόνια και ότι έρχεται η ανάπτυξη. Μήπως ξέχασε ότι έχει υπογράψει μέχρι το 2022 πλεόνασμα 3,5%, μέχρι το 2060 2% και  για 99 χρόνια κατασχέσεις, ιδιωτικής και δημόσιας κινητής και ακίνητης περιουσίας υπό βρετανικό δίκαιο, ώστε να διασφαλίσει τους δανειστές, ότι θα πάρουν στο ακέραιο τα χρήματα τους πίσω; Σύντομα, όταν ο κ. Τσίπρας θα εγκαταλείψει το Μαξίμου θα μείνουν για την Ελλάδα, οι αμαρτωλές του υπογραφές και τότε θα δούμε, αυτός ο λαός τι θα λέει για τον κ. Τσίπρα». 

 

 

 

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2019: Οι καλύτερες στιγμές του Νικ Καλάθη (photos+video)

10/09/2019 - 13:20:52 -

Πλήρης ταύτιση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη για το Κυπριακό

10/09/2019 - 13:19 - Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, είχε σήμερα, Τρίτη 10...

Google: Με 5 ευρώ αποκτάς πρόσβαση σε πλήθος επί πληρωμή εφαρμογών και παιχνιδιών για το Android smartphone σου

10/09/2019 - 13:17:55 -

Εγκρίθηκε ο διορισμός των Ν. Ταχιάου και Ν. Κουρέτα στην Αττικό Μετρό

10/09/2019 - 13:04 - Εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής ο διορισμός του Νίκου Ταχιάου και...

Οι νέοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μαθαίνουν τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες

10/09/2019 - 12:37 - Για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, τον κανονισμό λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας...

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Θεματικά νέα

Πολιτικά άρθρα Τι δεν αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ για το μεταναστευτικό

Νότης Μαριάς

Στις 6 Αυγούστου δημοσιεύσαμε άρθρο μας με τίτλο «άμεση αποσυμφόρηση των νησιών του Αιγαίου εδώ και τώρα για λόγους εθνικής ασφάλειας» καθώς ήταν για...

Δείτε όλο το άρθρο
Η Νέα Κεντροαριστερά, ο Αλέξης Τσίπρας και… Οικολογία-Ανάπτυξη- Στήριξη

Η Νέα Κεντροαριστερά, ο Αλέξης Τσίπρας και… Οικολογία-ΑνάπτυξηΦώτης Κιζάκης Ποιος θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας της νέας εποχής; Πως θα προσεγγίσει η...

Δείτε όλο το άρθρο
ΣΥΡΙΖΑ, η πορεία προς ένα δυναμικό και ρηξικέλευθο συνέδριο;

ΣΥΡΙΖΑ, η πορεία προς ένα δυναμικό και ρηξικέλευθο συνέδριο;Νίκος Αλατάς Την 26η του Μάη στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μια εξαιρετικά «βαριά»...

Δείτε όλο το άρθρο
Το δικαίωμα στη στέγη

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη Η αγγελία κυκλοφόρησε πρόσφατα σε προάστιο της βορειοανατολικής Αττικής: γκαρσονιέρα πρώτου ορόφου ενοικιάζεται στην τιμή των...

Δείτε όλο το άρθρο
3ος Κολυμβητικός Μαραθώνιος –Ο γύρος της Θύμαινας με 18χλμ κολύμβησης

Νάσος Μπράτσος

του Νάσου Μπράτσου Μία εξαιρετική αθλητική διοργάνωση, που ταυτόχρονα προβάλλει και το νησί, θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο νησί της...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της Public Issue (5-7-2019) - πολιτικό βαρόμετρο Πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ, που φτάνει ακόμη και τις 15,5 ποσοστιαίες μονάδες, καταγράφει δημοσκόπηση της Public Issue για τις εκλογές της... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Rass για το Action24 (5-7-2019) Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ για τις εκλογές της Κυριακής δείχνει ακόμη μια δημοσκόπηση . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση που έγινε από την... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
«Έσπασε τα κοντέρ» η χθεσινή επισκεψιμότητα της 84ης ΔΕΘ

«Έσπασε τα κοντέρ» η χθεσινή επισκεψιμότητα της 84ης ΔΕΘ


Κορύφωση της κίνησης και του ενδιαφέροντος το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Έκθεσης. Εντυπωσιακή η χθεσινή συναυλία της Ελένης Φουρέιρα. Το δεύτερο...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο Στο «κόκκινο» πάλι οι σχέσεις Ιράν - ΗΠΑ - «Εντός της εμβέλειας των πυραύλων μας οι αμερικάνικες βάσεις» Στο «κόκκινο» πάλι οι σχέσεις Ιράν - ΗΠΑ - «Εντός της...

Στο «κόκκινο» πάλι οι σχέσεις Ιράν - ΗΠΑ«Κόκκινο» χτυπάει για μια ακόμη φορά η ένταση στις σχέσεις...

Νέα Τεχνολογίας Νέα εικόνα δείχνει το design του camera module του Huawei Mate 30/30 Pro (φωτογραφία) Νέα εικόνα δείχνει το design του camera module του Huawei...

Ακόμη ένα leak που δείχνει το κυκλικό camera module του Huawei Mate 30 ή του Mate 30 Pro, η αλήθεια είναι ότι...

Κύπρος - Ειδήσεις Συνεργασία ΟΗΕ με Ε/κ και Τ/κ πλευρά για το συμβάν στη Λύση Συνεργασία ΟΗΕ με Ε/κ και Τ/κ πλευρά για το συμβάν στη Λύση

Τα Ηνωμένα Εθνη συνεργάζονται με τις δύο πλευρές για το ζήτημα που προέκυψε με την υποστολή της τουρκικής...

Ειδήσεις υγείας Κικίλιας: Λιγότερο από 5 μήνες θα διαρκούν οι διαδικασιές προσλήψεων στα νοσοκομεία Κικίλιας: Λιγότερο από 5 μήνες θα διαρκούν οι διαδικασιές...

Τη δέσμευση του ότι οι προσλήψεις στο χώρο της υγείας θα προχωρήσουν με πιο γοργούς ρυθμούς εξέφρασε σήμερα ο...

Ψυχαγωγία - ειδήσεις Πρωταγωνιστής της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» θα γίνει μπαμπάς – Η ανακοίνωση στο Instagram Πρωταγωνιστής της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» θα γίνει...

H αποκάλυψη έγινε με μια φωτογραφία κι ένα μήνυμα στο Instagram.

Νέα για αυτοκίνηση MotoGP Misano - Σκηνικό Rossi vs Marquez: Πίσω από τις γραμμές! MotoGP Misano - Σκηνικό Rossi vs Marquez: Πίσω από τις...

MotoGP Misano - Σκηνικό Rossi vs Marquez: Πίσω από τις γραμμές! Έχετε βγάλει μαχαίρια και τα ακονίζετε...

Αγροτικά Νέα 30 startups 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας 30 startups 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής...

Επενδυτές, αγρότες και περισσότερες από 30 startups από κάθε γωνιά του πλανήτη συμμετείχαν στο 4ο ...

Πολιτιστικά Νέα Πέθανε ο φωτογράφος του «Tank Man» Πέθανε ο φωτογράφος του «Tank Man»

Ο Αμερικανός φωτογράφος Τσάρλι Κόουλ, δημιουργός μιας από τις διάσημες εικόνες του άγνωστου διαδηλωτή που...

Εκπαιδευτικά Νέα Συνελήφθη ο βασικός προμηθευτής κυκλωμάτων που διακινούσαν λαθραία τσιγάρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Συνελήφθη ο βασικός προμηθευτής κυκλωμάτων που διακινούσαν...

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης της Ομάδας Παραεμπορίου της Διεύθυνσης...

Τουρισμός - Ειδήσεις Οινικές προτάσεις για το τριήμερο Οινικές προτάσεις για το τριήμερο

Με τον τρύγο να βρίσκεται σε εξέλιξη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, η περίοδος είναι ιδανική για μια...

Επιστήμη - ειδήσεις Ανακαλύφθηκε νερό σε πιθανώς κατοικήσιμο πλανήτη –Έλληνας ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας (video) Ανακαλύφθηκε νερό σε πιθανώς κατοικήσιμο πλανήτη –Έλληνας ο...

Την ύπαρξη υδρατμών στην ατμόσφαιρα ενός εξωπλανήτη, ο οποίος βρίσκεται στη δυνητικά φιλόξενη για ζωή ζώνη...

Ξεχωριστές ειδήσεις Μωρό γεννήθηκε τον 9ο μήνα, την 11η μέρα, στις 9:11 και ζύγιζε 9,11 λίβρες Μωρό γεννήθηκε τον 9ο μήνα, την 11η μέρα, στις 9:11 και...

Μία Αμερικανίδα έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο αποκαλεί "μικρό θαύμα" γιατί γεννήθηκε την 11η...