Η συμφωνία με την Εκκλησία δρομολογεί θέματα που είχαν μπει κάτω απότ ο χαλί, λέει η Κ. Παπακώστα

🕔11/11/2018 - 13:06

«Ζητήματα τα οποία για έναν αιώνα είχαν μπει κάτω από το χαλί» δρομολογούνται με τη συμφωνία Πολιτείας – Εκκλησίας, «όπως για παράδειγμα η ακίνητη περιουσία. Με το κοινό ανακοινωθέν μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους». Αυτό ανέφερε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, που πρόσθεσε πως «για μια σειρά από ζητήματα έφτασε ο καιρός να λυθούν διότι ωρίμασαν. Όπως και να έχει η συμφωνία συγκλίνει, με αμοιβαίες υποχωρήσεις, σε αυτό που έχουμε λησμονήσει στην Ελλάδα, την χρυσή τομή». Συμπλήρωσε δε πως, «ενισχύονται οι διακριτοί ρόλοι, θεσμοθετημένα πλέον, όλα τα σημαντικά θέματα τέθηκαν στο τραπέζι».

Σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, η κ. Παπακώστα αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών και τις αλλαγές στο Σύνταγμα της ΠΓΔΜ, αλλά και στη Συνταγματική Αναθεώρηση στην Ελλάδα, προτρέποντας «όλους τους πολιτικούς αρχηγούς να μην εντάσσουν κορυφαία θεσμικά ζητήματα στην ατζέντα της μικροκομματικής τους ιδιοτέλειας». Η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει ολοκληρώσει το έργο της είπε, υπογραμμίζοντας πως το κόμμα της, η Νέα Ελληνική Ορμή, θα κατέλθει στις εκλογές «με συνεργασίες οι οποίες θα βασίζονται σε προγραμματικές συγκλίσεις».

Αναφερόμενη στο θέμα του Ρουβίκωνα, σημείωσε ότι «πολιτεύεται επενδύοντας στα κενά που αφήνει το επίσημο κράτος». Ειδικότερα για την κατάσταση στα Πανεπιστήμια, είπε ότι για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν υπάρχουν άβατα, συμπληρώνοντας, ωστόσο, ότι «η Αστυνομία δεν είναι πανάκεια» και «το Πανεπιστήμιο χρειάζεται να περιφρουρήσει το αυτοδιοίκητό του».

Η υφυπουργός, τέλος, απαντώντας σε ερώτηση αν θα γίνουν προσλήψεις στα Σώματα Ασφαλείας, εκτίμησε ότι τόσο η Πυροσβεστική όσο και η Αστυνομία χρειάζονται «νέο αίμα» για να ανταποκριθούν στην αποστολή τους, στον τομέα της Ασφάλειας αλλά και στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης έχει ως εξής: 

Είναι, πράγματι, ιστορική η συμφωνία Πολιτείας-Εκκλησίας, κυρία υπουργέ;

Θεωρώ ότι είναι πράγματι μια πολύ σημαντική συμφωνία. Δεν ξέρω εάν είναι ιστορική, αλλά σίγουρα δρομολογεί ζητήματα τα οποία για έναν αιώνα είχαν μπει κάτω από το χαλί κυριολεκτικά, όπως για παράδειγμα η ακίνητη περιουσία. Με το κοινό ανακοινωθέν μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. Οι εποχές άλλαξαν και μας γνέφουν γεμάτες προσμονή να ανταποκριθούμε. Η Εκκλησία ακολουθεί τη φυσική της κοίτη, δηλαδή την υπηρέτηση του ορθόδοξου χριστιανικού δόγματος. Η Πολιτεία μέσα στο θεσμικό δημοκρατικό πλαίσιο λειτουργεί δίχως να υπεισέρχεται στα εσωτερικά της Εκκλησίας.

Την παράδοση την σέβομαι απολύτως. Δεν θα πάψουμε να είμαστε πιστοί στο χριστιανικό δόγμα. Ωστόσο, για μια σειρά από ζητήματα έφτασε ο καιρός να λυθούν διότι ωρίμασαν. Όπως και να έχει η συμφωνία συγκλίνει, με αμοιβαίες υποχωρήσεις, σε αυτό που έχουμε λησμονήσει στην Ελλάδα, τη χρυσή τομή. Ενισχύονται οι διακριτοί ρόλοι, θεσμοθετημένα πλέον, όλα τα σημαντικά θέματα τέθηκαν στο τραπέζι.

Προβλέπετε ότι θα είναι ευθύγραμμη η διαβούλευση με την ΠΓΔΜ; Η ελληνική κυβέρνηση αντέχει, δεδομένων και των ενστάσεων από τον Π. Καμμένο;

Να επισημάνω ότι η διαδικασία της Αναθεώρησης του Συντάγματος της γειτονικής χώρας είναι σε εξέλιξη. Πρόκειται για ένα μεγάλο εθνικό θέμα, το οποίο με ψυχραιμία και με υπευθυνότητα εμείς στο Ν.Ε.Ο. αντιμετωπίζουμε. Ως πρόεδρός του έχω ήδη κάνει δημόσια γνωστή την πρότασή μας στους πολίτες και τις επόμενες μέρες θα καλέσουμε και τα πολιτικά κόμματα σε διάλογο, επειδή θεωρούμε αναγκαία την ύπαρξη μιας ερμηνευτικής δήλωσης αμέσως μετά την Αναθεώρηση του Συντάγματος της γειτονικής χώρας, εφόσον ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα, η ερμηνευτική δήλωση που προτείνει το Ν.Ε.Ο. θα ορίζει ότι:

α) Η γλώσσα της γειτονικής χώρας δεν αφορά στην αρχαία Μακεδονική γλώσσα, αλλά ανήκει στην οικογένεια των Σλαβικών γλωσσών.

β) Η Εθνότητα θα αφορά στην υπηκοότητα (citizenship).

Με αίσθημα εθνικής ευθύνης, η Νέα Ελληνική Ορμή καταθέτει την πρότασή της στον ελληνικό λαό, στην κυβέρνηση και στα πολιτικά κόμματα, προκειμένου να επιλυθεί δια παντός ένα μείζον εθνικό ζήτημα, με γνώμονα τον σεβασμό στην Ιστορία, τη διασφάλιση των ελληνικών συμφερόντων και την ανάδειξη του ηγετικού ρόλου της Ελλάδας στην περιοχή.

Συριζοποιείται το Σύνταγμα, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, κ. υπουργέ;

Η Αναθεώρηση του Συντάγματος αποτελεί κορυφαία θεσμική πράξη και σκοπεύει στην εναρμόνιση του θεσμικού χάρτη της Δημοκρατίας με τις ανάγκες της. Οι εποχές άλλαξαν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ώριμα ζητήματα, όπως θέματα διαφάνειας, π.χ. ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, πρέπει να αναθεωρηθούν. Θεωρώ ότι η τροποποίηση των εν λόγω άρθρων του Συντάγματος αποτελούν αίτημα της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού. Για αυτό και θα προέτρεπα όλους τους πολιτικούς αρχηγούς να μην εντάσσουν κορυφαία θεσμικά ζητήματα στην ατζέντα της μικροκομματικής τους ιδιοτέλειας.

Επί τη ευκαιρία, ποια η θέση σας για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια;

Η λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα, αποτελεί ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει το χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την ελληνική κοινωνία. Ως πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) έχουμε μαζί με τη Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος επεξεργαστεί τις δικές μας προτάσεις στο πλαίσιο της Αναθεώρησης του Συντάγματος, τις οποίες θα δημοσιοποιήσουμε σύντομα, στο πλαίσιο της πρόσκλησης που μας απηύθυνε ο πρωθυπουργός. Θεωρώ ότι η λειτουργία μη κρατικών ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αποτελεί επίσης ένα ώριμο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας, ακριβώς όπως λειτουργούν εκπαιδευτικά ιδρύματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Τούτο σε καμία περίπτωση δεν συνιστά απαξίωση των ελληνικών κρατικών Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, η οποία επιχειρείται συχνά και συστηματικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και από μερίδα ακαδημαϊκών. Είμαι πεπεισμένη ότι η ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παρέχουν τα κρατικά πανεπιστήμια είναι υψηλού επιπέδου. Το γεγονός αυτό, άλλωστε, αντικατοπτρίζεται και από την κατ' έτος κατάταξη των ελληνικών πανεπιστημίων στην παγκόσμια λίστα. Σε κάθε περίπτωση, στόχος είναι η αύξηση των κονδυλίων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την έρευνα, παράλληλα με τη δυνατότητα λειτουργίας και μη κρατικών πανεπιστημίων.

Πολλοί αναρωτιούνται πού είναι το τέλος διαδρομής για την παρούσα κυβέρνηση. Εσείς τι πιστεύετε;

Θεσμικά, η θητεία της κυβέρνησης λήγει τον Οκτώβριο 2019. Αν με ρωτάτε εάν η παρούσα κυβέρνηση, η οποία, να σας θυμίσω, προέκυψε μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό και στην οποία συμμετέχει και η Νέα Ελληνική Ορμή, έχει ολοκληρώσει το έργο της, θα σας απαντήσω όχι. Επειδή πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη κυβέρνηση που σχηματίστηκε μετά την τυπική έξοδο από τα μνημόνια στις 20 Αυγούστου, θεωρώ πως πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της στην ώρα της. Δυστυχώς, τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδίως η αξιωματική αντιπολίτευση διάλεξαν τον δρόμο της άρνησης, της πολιτικής όξυνσης, τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και μας έχει όλους ανάγκη.

Ο κ. Κοτζιάς επιμένει πάντως στα όσα λέει για τον κ. Καμμένο...

Είναι η άποψή του, την οποία ακούω. Δεν θα σχολιάσω. Σημασία έχει ο κοινός σκοπός που είναι η χώρα να πορευτεί εν ειρήνη, δίχως κλυδωνισμούς.

Η μάχη για το Δήμο Αθηναίων ατύπως ξεκίνησε. Πώς είδατε την υποψηφιότητα Μπακογιάννη και όσα εκείνος είπε στην πρεμιέρα της καμπάνιας του;

Είναι μια υποψηφιότητα ανάμεσα σε άλλες υποψηφιότητες που εκδηλώνονται. Οι Αθηναίοι έχουν εμπειρία και πιστεύω ότι θα επιλέξουν με αυτοδιοικητικά και όχι με πολιτικά κριτήρια.

Η Νέα Ελληνική Ορμή πώς θα κατέλθει στις εθνικές εκλογές;

Με τους άξονες πολιτικής της, με την παραγωγή έργου, αφού συμμετέχει στην κυβέρνηση και ιδίως στον κρίσιμο τομέα της Ασφάλειας, και με συνεργασίες οι οποίες θα βασίζονται σε προγραμματικές συγκλίσεις.

Η αντιπολίτευση φέρνει συνεχώς στην πρώτη γραμμή το θέμα της ανομίας, του ρόλου του «Ρουβίκωνα» και των πανεπιστημίων. Κάποιοι πιο «σκληροπυρηνικοί», μάλιστα, ζητούν να καταργηθεί εντελώς το πανεπιστημιακό άσυλο και κατηγορούν την κυβέρνηση ότι ανέχεται, και την Αστυνομία ότι δεν επεμβαίνει. Ποια είναι η δική σας θέση για όλα αυτά και ποια πρέπει να είναι η στάση της Αστυνομίας;

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η Αστυνομία δεν είναι η πανάκεια για ο,τιδήποτε μας συμβαίνει. Το έχω δηλώσει πολλές φορές ότι για εμάς στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν υπάρχουν άβατα. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η Αστυνομία είναι η αρμόδια για την επίλυση προβλημάτων που άπτονται της λειτουργίας των ίδιων των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Ξέρετε, έχω ήδη τονίσει ότι ο «Ρουβίκωνας», τον οποίο αναφέρετε στο ερώτημά σας, πολιτεύεται, επενδύοντας στα κενά που αφήνει το επίσημο κράτος. Είτε στο κομμάτι της Εκπαίδευσης, είτε στης Ασφάλειας. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κάνουν «στέκια» στις πανεπιστημιακές σχολές. Πατούν, π.χ. στο κενό που αφήνει η ακαδημαϊκή κοινότητα. Το Πανεπιστήμιο χρειάζεται χρηματοδότηση για την έρευνα, αλλά χρειάζεται να περιφρουρήσει και το αυτοδιοίκητό του. 

Τον τελευταίο καιρό έχουμε πολλά κρούσματα επιθέσεων κατά αστυνομικών, όπως στο Α.Τ. Ομόνοιας, σε ένα περιπολικό κοντά στην ΑΣΟΕΕ και άλλα, ενώ προβάλλεται ένα κλίμα ανασφάλειας από την πλευρά αστυνομικών. Σας ανησυχεί το φαινόμενο και τι σκέφτεστε ενόψει και της επετείου του Πολυτεχνείου καθώς και εκείνης της 6ης Δεκεμβρίου;

Η φυσική ηγεσία σχεδιάζει τον επιχειρησιακό χάρτη και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Η πολιτική ηγεσία δίνει την κατεύθυνση η οποία είναι οι πολίτες με ασφάλεια να συμμετέχουν στην επέτειο. 

Οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής μιλούν για μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, που δεν επιτρέπουν αποτελεσματική ασφάλεια και αντιμετώπιση καταστροφών. Πώς αντιμετωπίζετε το θέμα; Θα κάνετε προσλήψεις;

Έχουμε ανάγκη από «νέο αίμα» αναμφισβήτητα. Η Πυροσβεστική όσο και η Αστυνομία χρειάζονται νέο στελεχιακό δυναμικό, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε και την κλιματική αλλαγή και τις προκλήσεις της μικρής μεσαίας και μεγάλης παραβατικότητας, αλλά και το αγαθό της Ασφάλειας που είναι προϋπόθεση για Ελευθερία, Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής. 

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικάΘεματικά νέα

Πολιτικά άρθρα Τι δείχνουν πραγματικά οι δημοσκοπήσεις

Χρήστος Καψάλης

Το κύρος και η αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων αμφισβητείται από πολλούς και όχι άδικα σε αρκετές των περιπτώσεων. Δεν είναι τυχαίο προφανώς ότι τα...

Δείτε όλο το άρθρο
Να προστατεύσουμε τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, να προωθήσουμε τον διαχρονικό ελληνικό πολιτισμό

Λυδία Κονιόρδου

Όλοι συνειδητοποιούμε ότι η Ευρώπη βρίσκεται σήμερα σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι:  Ή θα εξελιχθεί ή θα καταρρεύσει. Οι αποφάσεις που θα πάρουμε...

Δείτε όλο το άρθρο
Δημόσια Υγεία και Δήμος Θεσσαλονίκης

Θανάσης Κομνής

Μια Ιστορική διαδρομή  της Υγείας Η αμφισβήτηση κατεστημένων ιδεών και αντιλήψεων στην ιατρική επιστήμη  έχει οδηγήσει κατά καιρούς σε...

Δείτε όλο το άρθρο
Ο Σόλωνας, ο Κλεισθένης και η σημασία της ψήφου

Μάρνη Χατζηεμμανουήλ

Ο Σόλωνας, ένας από τους επτά σοφούς της αρχαιότητας όταν επελέγη για να δώσει λύση στα προβλήματα της Αθήνας, μεταξύ όλων όσων άλλαξε ώστε να γίνει...

Δείτε όλο το άρθρο
Η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, η διακοπή της και η σχέση της με το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας.

Δρ. Θεοχάρης Α. Ταντανάσης

Το δημογραφικό είναι το μέγιστο πρόβλημα της πατρίδας μας, αφορά την ύπαρξή μας, τα πάντα. Από τη μια πλευρά είναι η αδυναμία η αποφυγή από μέρους...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της Innovation Metrisis Poll για τα Παραπολιτικά (24-5-2019) Σημαντικό προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές , καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Innovation Metrisis Poll που έγινε για την... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Έθνος (23-5-2019) Σκληρό «ντέρμπι» για τις ευρωεκλογές της Κυριακής προβλέπει δημοσκόπηση της εταιρείας Κάπα Research , που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
16η ΔΕΒΘ:Τέσσερις ημέρες, 500 εκδηλώσεις,  290 εκδότες, 300 συγγραφείς και 900 ομιλητές

16η ΔΕΒΘ:Τέσσερις ημέρες, 500 εκδηλώσεις, 290 εκδότες, 300 συγγραφείς και 900 ομιλητές


Στις 9 Μαΐου ξεκινά η μεγάλη «γιορτή» του βιβλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Τιμώμενες οι ισπανόφωνες χώρες Με 500 εκδηλώσεις, 290...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο Ευρωεκλογές 2019: Νίκη-έκπληξη του Εργατικού Κόμματος δείχνουν τα exit polls στην Ολλανδία Ευρωεκλογές 2019: Νίκη-έκπληξη του Εργατικού Κόμματος...

Το Εργατικό Κόμμα της Ολλανδίας έρχεται πρώτο σε ψήφους στις εκλογές που διεξήχθησαν την Πέμπτη στη χώρα για...

Νέα Τεχνολογίας Μεγάλες ποσότητες νερού σε μορφή πάγου στον Άρη Μεγάλες ποσότητες νερού σε μορφή πάγου στον Άρη

Μεγάλες ποσότητες νερού σε μορφή πάγου στον Άρη Επιστήμονες στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν σημαντικά...

Κύπρος - Ειδήσεις ΠτΔ: Το διακύβευμα των Ευρωεκλογών είναι μια πιο αποτελεσματική Ευρώπη ΠτΔ: Το διακύβευμα των Ευρωεκλογών είναι μια πιο...

Μια πιο αποτελεσματική Ευρώπη είναι το διακύβευμα των Ευρωεκλογών, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας...

Ειδήσεις υγείας Τουλάχιστον 120.000 Έλληνες χρήζουν «Ανακουφιστικής Φροντίδας» - Την λαμβάνουν μόλις 600 Τουλάχιστον 120.000 Έλληνες χρήζουν «Ανακουφιστικής...

Τα πρώτα αποτελέσματα του προγράμματος για την κατάρτιση «Εθνικής Στρατηγικής για την Ανακουφιστική Φροντίδα»...

Ψυχαγωγία - ειδήσεις Η πρώτη ανάρτηση της Σπυριδούλας μετά το τέλος του MasterChef - ΦΩΤΟ Η πρώτη ανάρτηση της Σπυριδούλας μετά το τέλος του...

H Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μετά το τέλος του MasterChef έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της...

Νέα για αυτοκίνηση Τι σημαίνει η φροντίδα και ο σωστός καθαρισμός για το αυτοκίνητό σας Τι σημαίνει η φροντίδα και ο σωστός καθαρισμός για το...

Όσο απασχολημένοι και αν είστε, όσο και αν σας λείπει ο ελεύθερος χρόνος, δεν υπάρχει επαρκής δικαιολογία για...

Αγροτικά Νέα Με προϋπολογισμό ύψους 240 εκατ. ευρώ «τρέχει» η πρόσκληση για την Εξισωτική Αποζημίωση του έτους 2019 - Αιτήσεις έως 18/6 Με προϋπολογισμό ύψους 240 εκατ. ευρώ «τρέχει» η πρόσκληση...

Στα 240 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός για την εξισωτική αποζημίωση του έτους 2019 όπως αναφέρει...

Πολιτιστικά Νέα «Σιωπηλή Δολοφόνος»: Το εικονοκλαστικό ταξίδι του Χου Χσιάο Χσιέν «Σιωπηλή Δολοφόνος»: Το εικονοκλαστικό ταξίδι του Χου Χσιάο...

«Η Σιωπηλή Δολοφόνος»: Το σπάνιο φιλμ του Χου Χσιάο Χσιέν Γιώργος Ρούσσος Μετά από μία επταετή απουσία από τα...

Εκπαιδευτικά Νέα Χρυσό βραβείο στο Εργαστήριο Προσβασιμότητας και υποστήριξης Ατόμων με Αναπηρία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Χρυσό βραβείο στο Εργαστήριο Προσβασιμότητας και...

Την πρώτη θέση και το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Τριτοβάθμια Δημόσια Εκπαίδευση: Ειδικές Εκπαιδευτικές...

Τουρισμός - Ειδήσεις Συνεχίζεται η ισχυρή τουριστική ζήτηση από τη Ρωσία  για την Ελλάδα Συνεχίζεται η ισχυρή τουριστική ζήτηση από τη Ρωσία για την...

Αυξημένες έως και 15% είναι οι  προκρατήσεις στα οργανωμένα ταξίδια  των Ρώσων για την...

Επιστήμη - ειδήσεις Έρευνα: Τα μεγαλόσωμα ζώα του πλανήτη θα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί σε 100 χρόνια Έρευνα: Τα μεγαλόσωμα ζώα του πλανήτη θα έχουν σχεδόν...

Όλο και μικρότερα σε μέγεθος θα είναι τα πουλιά και τα θηλαστικά που θα επικρατήσουν στον πλανήτη μας στο...

Ξεχωριστές ειδήσεις Ξύπνησε από το θόρυβο και αυτό που αντίκρισε… της πάγωσε το αίμα! (Βίντεο) Ξύπνησε από το θόρυβο και αυτό που αντίκρισε… της πάγωσε το...

Η Ashleigh Muller από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας πετάχτηκε κυριολεκτικά από το κρεβάτι της για να δει από...