Η σωστή χρήση της αποστολής Μαζικών SMS για εκλογικούς σκοπούς

🕔18/05/2019 - 16:46

Κάθε πολιτικός και γενικότερα οποιοσδήποτε ασκεί το δικαίωμα τού εκλέγεσθαι, οφείλει να βρίσκεται διαρκώς και έξυπνα σε προσωποποιημένη επαφή με τους ψηφοφόρους και υποστηρικτές του.

Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και σημαντικό εργαλείο μιας επιτυχημένης καμπάνιας για τη μαζική αποστολή μηνυμάτων πριν τις οποιεσδήποτε εκλογές, αλλά και κατά τη διάρκεια της θητείας ενός πολιτικού, είναι τα προεκλογικά SMS. Το κορυφαίο αυτό εργαλείο είναι απαραίτητο για κάθε υποψήφιο/πολιτευόμενο που θέλει να «πουλήσει» έξυπνα τον εαυτό του, ώστε να έρθει σε επαφή με τους υποστηρικτές του, να τους ενημερώσει για το πρόγραμμά του, για εκδηλώσεις του, δράσεις ή εθελοντικές συμμετοχές, να τους υπενθυμίσει τη ψηφοφορία, ποια είναι τα επόμενα του βήματα και να τους στείλει ευχές.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μεγάλες προσωπικότητες του πλανήτη, αλλά και Αμερικανοί πολιτικοί, έχουν χρησιμοποιήσει μαζικά μηνύματα, τα οποία τους ανέβασαν επιτυχώς σε θέσεις εξουσίας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπάρακ Ομπάμα, αλλά και η Χίλαρι Κλίντον. Μάλιστα, η τελευταία κατάφερε να κερδίσει έδαφος, αλλά και τις εκλογές, στέλνοντας gifs και memes, μέσω μαζικών μηνυμάτων, τα οποία γρήγορα έγιναν viral, αλλά και παρουσιάζοντας μια εφαρμογή, μέσω της οποίας επηρέασε τους υποστηρικτές της.

Τα μαζικά SMS είναι το πιο επιτυχημένο και δημοφιλές διαφημιστικό εργαλείο σήμερα για κάθε είδος επιχείρησης. Κατά τη διάρκεια των εκλογών, εάν κανείς χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες SMS marketing, θα προσελκύσει μαζικά την προσοχή των ψηφοφόρων, αφού κάθε κόμμα και κάθε υποψήφιος επιθυμεί δημόσια υποστήριξη, ενθάρρυνση και να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

Τα SMS είναι το προτιμώμενο εργαλείο επικοινωνίας τόσο για υποψήφιους όσο και για ψηφοφόρους. Σε αντίθεση με τις τηλεφωνικές κλήσεις, οι ψηφοφόροι δεν νιώθουν πιεσμένοι, αμήχανοι ή αγχωμένοι κάθε φορά που απορρίπτουν προεκλογικές κλήσεις και οι υποψήφιοι έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ότι το μήνυμα τους θα διαβαστεί. Ορισμένες καμπάνιες κατάφεραν να ενισχύσουν την ενεργητικότητα των ψηφοφόρων και να αυξήσουν τις δωρεές. Ωστόσο, άλλες καμπάνιες έχουν παραμελήσει συνθήκες και προϋποθέσεις και έχουν ακόμη παραβιάσει τους κανονισμούς μαζικών SMS.

Με τα μαζικά μηνύματα:

  1. Θα κάνετε την καμπάνια σας μοναδική και θα δώσετε προσοχή σε περισσότερους ψηφοφόρους.
  2. Θα αυξήσετε την ευαισθητοποίηση των υποστηρικτών σας σχετικά με την εκστρατεία σας.
  3. Θα διαφημιστείτε πιο οικονομικά από οποιοδήποτε άλλο διαφημιστικό εργαλείο. Και μέσα από αυτό μπορείτε να φτάσετε από πόρτα σε πόρτα.
  4. Θα μπορέσετε εύκολα να επικοινωνήσετε και να πείσετε τους ψηφοφόρους σας.
  5. Θα λάβετε την προσοχή των νεότερων ψηφοφόρων, αφού χρησιμοποιούν συνεχώς τις νέες τεχνολογίες.
  6. Θα μπορέσετε εύκολα να αυξήσετε τον αριθμό των υποστηρικτών για το κόμμα σας και να κερδίσετε τις εκλογές κάνοντας το κόμμα σας ανοιχτό σε όλους, αξιόπιστο και αφοσιωμένο.

Το SMS.to είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα SMS Marketing και SMS API που προσφέρει υπηρεσίες ψηφιακής επικοινωνίας Omni-Channel σε επιχειρήσεις.

Αυτό περιλαμβάνει μια εξελιγμένη πλατφόρμα SMS Marketing, OTP (One time passwords), 2 Way SMS, 2FA (2 Factor Authentication), ειδοποιήσεις και Viber Messaging.

Η αποστολή μας είναι να απλοποιηθούν οι επικοινωνίες των επιχειρήσεων, ξεπερνώντας το παλιό τηλεπικοινωνιακό μοντέλο των μακρών διαπραγματεύσεων και διαδικασιών και επιτρέποντας μια γρήγορη και αποτελεσματική μετάβαση στη στρατηγική της αγοράς.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να ενσωματώσουν και να προσεγγίσουν τους πελάτες τους σε ώρες κι όχι μήνες από την ημέρα της εγκατάστασης, μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και κυρίως την ανταγωνιστικότητα.

Τα πακέτα προσφορών του SMS.to ξεκινούν από 0,044€ στην Ελλάδα και αναλόγως τον όγκο μηνυμάτων μπορούν να φτάσουν και στα 0,035€.

Προσφέρονται επίσης συνδέσμους καταμέτρησης αριθμού κλικ των συνδέσμων (shortlinks) για να είστε σίγουροι πόσοι από τους μελλοντικούς σας ψηφοφόρους είδαν τις ευχές, ανακοινώσεις ή ειδοποιήσεις σας.

 

Ένας από τους υποχρεωτικούς κανονισμούς που εφαρμόζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, GDPR, που έχει επιφέρει μία σειρά από σημαντικές αλλαγές στο νομικό πλαίσιο προστασίας των δεδομένων και, ως εκ τούτου, στον τρόπο επικοινωνίας με εκλογικά SMS, κάθε υποψήφιος οφείλει να έχει την συγκατάθεση των ψηφοφόρων πριν αποστείλει οποιοδήποτε μήνυμα.

Το SMS.to συμμορφώνεται με αυτόν τον κανονισμό και τον τηρεί πιστά καθ’ όλη τη διάρκεια αποστολής μαζικών μηνυμάτων. Μετά την εφαρμογή του κανονισμού, όσοι στέλνουν SMS ενδέχεται να χρειάζονται την συναίνεση του παραλήπτη κι ο τελευταίος πρέπει να έχει την δυνατότητα διαγραφής από κάποια λίστα.

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως κάποιος υποψήφιος δεν μπορεί να στέλνει ανεξέλεγκτα εκλογικά SMS σε μεγάλες ομάδες παραληπτών. Το θετικό στοιχείο είναι πως το κάθε μήνυμα SMS έχει αυξημένη επικοινωνιακή δύναμη, καθώς ο παραλήπτης ζήτησε την αποστολή του ή συναίνεσε σε αυτήν.

Αν λοιπόν, ψάχνετε έναν τρόπο να στείλετε μαζικά SMS σε χιλιάδες παραλήπτες για τις επερχόμενες εκλογές, το SMS.to είναι αυτό που ψάχνετε! Με τα διάφορα πακέτα μαζικών SMS στην καλύτερη τιμή της αγοράς, θα είστε εσείς το επίκεντρο της προσοχής στις επερχόμενες εκλογές. Σκεφτείτε ένα έξυπνο μήνυμα και στείλτε το γρήγορα και αποτελεσματικά για να προσεγγίσετε, να ενημερώσετε ή να ειδοποιήσετε τους υποστηρικτές σας.

Οι υπηρεσίες του SMS.to απευθύνονται σε βουλευτές, σε εκλογικούς υποψήφιους, σε επιχειρήσεις, σε κόμματα και γενικότερα σε οποιονδήποτε θέλει να «πουλήσει» έξυπνα, αποτελεσματικά και γρήγορα τον εαυτό του σεβόμενος τους ψηφοφόρους και τηρώντας τις σχετικές νομοθεσίες!

 

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

προεκλογική διαφήμιση
προεκλογική διαφήμιση
Θεματικά νέα

Πολιτικά άρθρα Ο " Πόλεμος των υδρογονανθράκων" στην Ανατολική Μεσόγειο

Γιάννης Μαγκριώτης

Ο " Πόλεμος των υδρογονανθράκων" στην Ανατολική Μεσόγειο σήμερα, κάτι θυμίζει από τον Κριμαϊκό πόλεμο(1853-1856). Το τρίγωνο της ασταθούς ισορροπίας...

Δείτε όλο το άρθρο
Φέσι και διαφήμιση

ΝΔ: Φέσι και διαφήμιση Η πολυέξοδη διαφημιστική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας στο YouTube προκαλεί μεγάλη συζήτηση για το ύψος και τους τρόπους...

Δείτε όλο το άρθρο
Ένας «Σουλτάνος» σε αποσταθεροποίηση

Ένας «Σουλτάνος» σε αποσταθεροποίηση Η ηχηρή ήττα του Ερντογάν στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της Κωνσταντινούπολης, είναι πολύ μεγαλύτερη από...

Δείτε όλο το άρθρο
Από τον Κόλπο του Τονκίν στον Κόλπο του Οµάν

Από τον Κόλπο του Τονκίν στον Κόλπο του Οµάν Δημήτρης Δόλλης Η ιστορία έχει τη δυνατότητα να έχει καταστροφική επανάληψη όταν µικρά γεγονότα οδηγούν...

Δείτε όλο το άρθρο
Γιατί δεν θα ψηφίσω τον Γιάνη Βαρουφάκη

Γιατί δεν θα ψηφίσω τον Γιάνη Βαρουφάκη Σπύρος Γεωργάτος Μας άφησε χτες ένας «ευγενής» της Αριστεράς, ο Τάκης Μπενάς. Ήταν ο τελευταίος ίσως μιας...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της Alco για το OPEN (21-6-2019) Ισχυρό προβάδισμα 9,2 μονάδων υπέρ της ΝΔ καταγράφει πανελλαδική δημοσκόπηση της ALCO , που παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Opinion Poll για το thetoc.gr (20-6-2019) Άνετη νίκη για τη ΝΔ με αυτοδυναμία στις εκλογές της 7 ης Ιουλίου και Βουλή που θα αποτελείται από 7 κόμματα, προβλέπει δημοσκόπηση της εταιρείας... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
16η ΔΕΒΘ:Τέσσερις ημέρες, 500 εκδηλώσεις,  290 εκδότες, 300 συγγραφείς και 900 ομιλητές

16η ΔΕΒΘ:Τέσσερις ημέρες, 500 εκδηλώσεις, 290 εκδότες, 300 συγγραφείς και 900 ομιλητές


Στις 9 Μαΐου ξεκινά η μεγάλη «γιορτή» του βιβλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Τιμώμενες οι ισπανόφωνες χώρες Με 500 εκδηλώσεις, 290...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο Ανεπιθύμητοι και «στεγνοί» οι νεοναζί στο Όστριτζ Ανεπιθύμητοι και «στεγνοί» οι νεοναζί στο Όστριτζ

Ανεπιθύμητοι και «στεγνοί» οι νεοναζί στο Όστριτζ Με απαγόρευση του αλκοόλ αντιμετώπισαν οι τοπικές Αρχές και...

Νέα Τεχνολογίας Το πρώτο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που παρακολουθεί την καρδιά για πιθανή ανακοπή την ώρα του ύπνου Το πρώτο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που παρακολουθεί την...

Το πρώτο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που παρακολουθεί την καρδιά Αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ το πρώτο «έξυπνο»...

Κύπρος - Ειδήσεις Στους 41 βαθμούς σκαρφαλώνει ο υδράργυρος Στους 41 βαθμούς σκαρφαλώνει ο υδράργυρος

Καύσωνας θα πλήττει και σήμερα την Κύπρο, με θερμοκρασίες που αναμένεται να αγγίξουν τους 41 βαθμούς Κελσίου....

Ειδήσεις υγείας Ιός Δυτικού Νείλου: Ανησυχία μετά το «καμπανάκι» Guardian στους τουρίστες - Τι λέει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας Ιός Δυτικού Νείλου: Ανησυχία μετά το «καμπανάκι» Guardian...

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και οι τουρίστες που καταφθάνουν στη χώρα μας είναι πολυάριθμοι και έτοιμοι να...

Ψυχαγωγία - ειδήσεις Επιστρέφει στην... Ιρίνα Σάικ ο Μπράντλεϊ Κούπερ - ΦΩΤΟ Επιστρέφει στην... Ιρίνα Σάικ ο Μπράντλεϊ Κούπερ - ΦΩΤΟ

Έχουν μία ισορροπημένη και ιδιαίτερα φιλική σχέση για χάρη της κόρης τους...

Νέα για αυτοκίνηση Υποψήφια οδηγός σκότωσε τον εξεταστή της στη διάρκεια ελιγμού! Υποψήφια οδηγός σκότωσε τον εξεταστή της στη διάρκεια...

Μια 68χρονη, που έδινε εξετάσεις για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης, χτύπησε με το αυτοκίνητό της και...

Αγροτικά Νέα Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα στον Αγροτικό Τομέα Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα...

Το διαγωνισμό "Trophy – Τροφή Challenge", που υλοποιείται από το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά»...

Πολιτιστικά Νέα Τα best seller βιβλία της εβδομάδας Τα best seller βιβλία της εβδομάδας

Τα best seller βιβλία της εβδομάδας Τα βιβλία είναι αδιαμφισβήτητα από τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου....

Εκπαιδευτικά Νέα Βάσεις 2019: Τα 7 «μυστικά» για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού Βάσεις 2019: Τα 7 «μυστικά» για τη συμπλήρωση του...

Οι φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις πλησιάζουν προς το τέλος τους και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίσιμη...

Τουρισμός - Ειδήσεις Συνεχίζεται η ισχυρή τουριστική ζήτηση από τη Ρωσία  για την Ελλάδα Συνεχίζεται η ισχυρή τουριστική ζήτηση από τη Ρωσία για την...

Αυξημένες έως και 15% είναι οι  προκρατήσεις στα οργανωμένα ταξίδια  των Ρώσων για την...

Επιστήμη - ειδήσεις «Παλίρροιες στο Σύμπαν»: Διάλεξη του Κέντρου Ερευνών Αστρονομίας (video) «Παλίρροιες στο Σύμπαν»: Διάλεξη του Κέντρου Ερευνών...

Oι «Παλίρροιες στο Σύμπαν», οι συγκρούσεις των Γαλαξιών και τα αποτελέσματά τους παρουσιάστηκαν σε ομιλία που...

Ξεχωριστές ειδήσεις Ξύπνησε από το θόρυβο και αυτό που αντίκρισε… της πάγωσε το αίμα! (Βίντεο) Ξύπνησε από το θόρυβο και αυτό που αντίκρισε… της πάγωσε το...

Η Ashleigh Muller από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας πετάχτηκε κυριολεκτικά από το κρεβάτι της για να δει από...