Ν. Παππάς: «Τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία είναι ενθαρρυντικά»

🕔26/05/2017 - 11:38

«Τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία είναι ενθαρρυντικά και τα βλέπει η παγκόσμια οικονομική κοινότητα» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε η κυβέρνηση από τη βουλευτή της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου περί αποτυχίας της διαπραγμάτευσης.

Ο κ. Παππάς είπε ότι οι μόνοι που δεν βλέπουν τα στοιχεία αυτά είναι «οι κύκλοι του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών» και η ΝΔ και σημείωσε: «Τα ενθαρρυντικά αυτά στοιχεία για την ελληνική οικονομία δεν τα βλέπουν οι κύκλοι του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι μια αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση βγάζει τη χώρα από την λάσπη, στην οποία τη βύθισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και βεβαίως η ΝΔ, η οποία είναι εγκλωβισμένη σε ένα αφήγημα, το οποίο στερείται οποιουδήποτε ερείσματος στην πραγματικότητα».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής τόνισε ότι η αξιολόγηση κλείνει «και πάμε παρακάτω», ενώ σχετικά με τις αναφορές για αρνητική εξέλιξη στο θέμα του χρέους, ο κ. Παππάς απευθύνθηκε στη βουλευτή της ΝΔ, λέγοντας: «Προς θεού μην μας κάνετε κριτική για τα ζητήματα του χρέους. Εσείς αναζητούσατε πιστοποιητικά γύρω τριγύρω, εμείς λέμε ότι χρειάζεται αναδιάρθρωση, η οποία θα ανοίξει τον δρόμο, για να επιβεβαιωθούν και να γίνουν ακόμη πιο σταθερά τα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας».

Απαντώντας στην κριτική της κ. Ασημακοπούλου, σε σκωπτικό τόνο, ότι το πρόγραμμα αυτής της κυβέρνησης «είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό», ο κ. Παππάς είπε πως «το πρόγραμμά μας είναι καλό και αληθινό». «Καλωσορίζω τις διατυπώσεις της αντιπολίτευσης, οι οποίες μας σπρώχνουν στο να το γενικεύσουμε και δεσμεύομαι ότι αυτό θα το εξετάσουμε», προσέθεσε ο υπουργός.

Επίσης, ο κ. Παππάς, ανέφερε ότι το 2014 έκλεισε με ύφεση 1,2%, η Ελλάδα είχε σαφές χρηματοδοτικό πρόβλημα - το οποίο το έχουν ομολογήσει στελέχη της ΝΔ, για τον Μάρτιο του 2015 - ενώ η χώρα είχε δεσμευτεί σε πλεονάσματα, τα οποία, κατά τον υπουργό Γκίκα Χαρδούβελη, δεν έβγαιναν. Ακόμη, είπε ότι η Ελλάδα έχασε μισό εκατομμύριο θέσεις εργασίας κατά την διακυβέρνηση Παπανδρέου, 250.000 θέσεις κατά την διακυβέρνηση Σαμαρά κι έχει κερδίσει 200.000 θέσεις εργασίας με την δική μας διακυβέρνηση.

«Στη δική μας διαπραγμάτευση - κι αυτό πλέον είναι ιστορικά καταγεγραμμένο, έχουμε δώσει αγώνα για να βγάλουμε από τις πλάτες του ελληνικού λαού όλες τις επώδυνες δεσμεύσεις» κατέληξε στην τοποθέτησή του ο κ. Παππάς.

 

Δορυφορική τηλεοπτική κάλυψη για 16.000 νοικοκυριά

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στο θέμα της δορυφορικής τηλεοπτικής κάλυψης για χιλιάδες νοικοκυριά στις παραμεθόριες περιοχές. Όπως είπε, αυτή τη στιγμή, εκατοντάδες πολίτες στις παραμεθόριες περιοχές ήδη έχουν εγκαταστήσει τα δορυφορικά τους πιάτα και, μέχρι τον Οκτώβριο, 16.000 νοικοκυριά ή 80.000 πολίτες στις παραμεθόριες περιοχές θα έχουν πρόσβαση στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα.

Ο υπουργός ανακοίνωσε, επίσης, ότι αναζητούνται πόροι για την επέκταση του προγράμματος σε όλες τις απομακρυσμένες περιοχές. Ο κ. Παππάς έκανε λόγο για ένα «αποτελεσματικότατο πρόγραμμα», στο οποίο εντάχθηκε η χώρα με τις προσπάθειες της σημερινής κυβέρνησης και για την επέκταση του οποίου αναζητούνται πόροι.

Ακόμη, απέκρουσε τις αιτιάσεις της βουλευτή της ΝΔ περί απένταξης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ του προγράμματος τηλεοπτικού σήματος από την Ψηφιακή Σύγκλιση, «για την οποία είχε προνοήσει η ΝΔ ως κυβέρνηση» και κατηγόρησε τη ΝΔ ως «απολύτως υπόλογη» για την αεροπειρατεία που συντελέστηκε στη χώρα εις βάρος του Δημοσίου.

«Η ΝΔ είχε προνοήσει για να καλύψει τις απομακρυσμένες περιοχές, της Δυτικής Μακεδονίας, της Θράκης, του Βορείου Αιγαίου όπου είχε εγκριθεί ένα έργο με πόρους από την Ψηφιακή Σύγκλιση 1,2 εκατ. ευρώ, το οποίο σε έξι μήνες, το 2015 θα έλυνε το πρόβλημα για 200.000 μόνιμους κατοίκους. Ήρθε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το απένταξε και το ενέταξε εκ νέου με προϋπολογισμό 60% πάνω (1,9 εκατ. ευρώ) και από κρατικούς πόρους της ΕΕΤΤ, με πληθυσμιακή κάλυψη 75%, δηλαδή από 200.000 κατοίκους στους 42.000, ενώ άφησε έξω την Καβάλα και την Δράμα, την Λέσβο και την Μυτιλήνη», κατηγόρησε η κ. Ασημακοπούλου την κυβέρνηση.

 

«Θα στηρίξουμε τα περιφερειακά ΜΜΕ»

Ο κ. Παππάς απάντησε και σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Σεβαστάκη, για την επαναλειτουργία της Σαμιακής τηλεόρασης και την εύρυθμη λειτουργία των περιφερειακών ΜΜΕ. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε ότι η κυβέρνηση αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη στήριξη των περιφερειακών σταθμών, καλώντας όμως και τους περιφερειακούς σταθμούς να βρίσκονται σε εγρήγορση, σε συνέργειες και διαρκή ενημέρωση σε σχέση με τις πρωτοβουλίες του υπουργείου, τα δικαιώματά τους και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Σύμφωνα με τον υπουργό, μείζονα ζητήματα δημιουργεί για την εύρυθμη λειτουργία των περιφερειακών σταθμών η «λεόντειος σύμβαση με την Digea», σύμβαση που έχει οδηγήσει σε κλείσιμο περιφερειακούς σταθμούς και έχει καταστήσει «λευκές» ιδίως τις παραμεθόριες περιοχές. Σημείωσε, όμως, ότι η πολιτεία θα είναι εδώ για την αναζήτηση των πόρων, ενημερώνοντας ότι μέσα στις επόμενες ημέρες κατατίθεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο το οποίο, μεταξύ άλλων, θα προβλέπει κυρώσεις για τους φορείς του δημοσίου που δεν τηρούν τη νομοθεσία για την κατανομή της διαφημιστικής δαπάνης και στα περιφερειακά μέσα σε ποσοστό 30%.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Σεβαστάκης, ανέφερε ότι η σαμιακή τηλεόραση είναι ο μοναδικός τηλεοπτικός σταθμός του νομού που λειτουργεί αδιαλείπτως από τη δεκαετία του '90, απέκτησε και θεμελίωσε μια εγκυρότητα, αλλά δυστυχώς η σύμβαση και τα συνδρομητικά βάρη χρήσης της ψηφιακής πλατφόρμας της Digea, πίεσαν τον σταθμό σε βαθμό που σταμάτησε να εκπέμπει. Σήμερα έχει βρει μια ενδιάμεση αλλά θνησιγενή λύση ενώ, όπως επισήμανε ο βουλευτής, ένα μεγάλο μέρος του φάσματος σήμερα εξαφανίζεται και δεν ακούγονται ελληνικά. «Έχω μεγάλη γνώση του μουσικού γούστου των Dj από την Τουρκία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

«Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο τη Σάμο» επισήμανε, από την πλευρά του, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και πρόσθεσε: «Δυστυχώς παραλάβαμε μια σύμβαση λεόντειο, εις βάρος των συμφερόντων του δημοσίου. Η σύμβαση δηλαδή για την παροχή ψηφιακού σήματος στην επικράτεια από μια ιδιωτική εταιρεία, η οποία συμπυκνώνει αυτό που ορίζεται ως σύγκρουση συμφερόντων. Δηλαδή, ο πάροχος δικτύου να είναι και πάροχος περιεχομένου. Υπάρχει, κατά τη γνώμη μου, ένα παρά πολύ σοβαρό πολιτικό οικονομικό μάθημα από αυτή την ιστορία. Ότι μεγάλες υποδομές δεν μπορούμε να τις αφήσουμε να αναπτύσσονται με βάση μόνο ιδιωτικά συμφέροντα. Διότι το ιδιωτικό συμφέρον δεν βρίσκει λογική να αναπτυχθεί καλά το δίκτυο σε περιοχές όπου δεν υπάρχει εμπορικά χρήσιμη μάζα καταναλωτών. Αυτή είναι η μεγάλη πληγή και αυτά τα απότοκα αυτών των επιλογών ερχόμαστε εδώ να συζητήσουμε. Είναι πάρα πολλές λοιπόν οι λευκές περιοχές».

Ο κ. Παππάς είπε, εξάλλου, ότι με βάση τη σύμβαση που υπέγραψε η Digea με το ελληνικό δημόσιο, η ισχύουσα ανώτατη οριακή τιμή για τα προγράμματα περιφερειακής εμβέλειας, που εκπέμπουν μέσω της πλατφόρμα της Digea, υπολογίζονται με βάση τον πληθυσμιακό παράγοντα. Συνεπώς, σε περιοχές με μικρό πληθυσμό οι περιφερειακοί σταθμοί καταβάλλουν μικρότερο ποσό σε σχέση με σταθμούς σε περιοχές με μεγαλύτερο πληθυσμό. Ο υπουργός επισήμανε πως οποιαδήποτε περιοχή και αν επισκέπτεται, γίνεται δέκτης ανάλογων παραπόνων. Τόνισε ότι αρμόδια για τον καθορισμό της ανώτατης οριακής τιμής είναι η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), λέγοντας πως με πρωτοβουλία του Υπουργείου έχουν συσταθεί δύο ομάδες εργασίας για την κάλυψη στις παραμεθόριες περιοχές: η πρώτη ομάδα εξετάζει τεχνικά ζητήματα, μέσω της βελτιστοποίησης των παραμέτρων του χάρτη συχνοτήτων και την προσθήκη κέντρων εκπομπής. Η δεύτερη ομάδα εξετάζει θέματα τεχνικοοικονομικά, μεταξύ των οποίων και η επίδραση της ανώτατης οριακής τιμής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Σεβαστάκης επισήμανε ότι είναι αναγκαία η αποσαφήνιση της λειτουργίας των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ώστε αυτά να λειτουργούν με διαφάνεια και υψηλού επιπέδου δημοσιογραφικό λόγο, με επαγγελματισμό και με τρόπο που να διασφαλίζεται η οικονομική τους ευστάθεια. Υπογράμμισε δε ότι ιδίως στις παραμεθόριες περιοχές είναι πολύ σημαντικό τα περιφερειακά ΜΜΕ να επιτελούν το έργο τους, διότι η πρόσβαση στην δημοκρατική ενημέρωση είναι δικαίωμα όλων των πολιτών. Ο βουλευτής ζήτησε σύγχρονο πλαίσιο λειτουργίας των τοπικών μέσων, που να εξασφαλίζει τον πλουραλισμό και την ανεξάρτητη και διαφανή λειτουργία τους και ως προς την εταιρική σύνθεση και ως προς τη δεοντολογία. Ζήτησε, επίσης, να ενεργοποιήσει η πολιτεία οικονομικές και άλλες συνδρομές για να στηρίξει αυτά τα μέσα, μέσω και της ενίσχυσης τους με διαφημίσεις και της στάθμης των επιβαρύνσεων των τοπικών μέσων.

«Έχουμε ένα ζήτημα, το οποίο θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να συζητήσουμε με ψυχραιμία» είπε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε ότι πρέπει να καταλήξουμε στη βέλτιστη, για την κοινωνία και το δημόσιο, λύση. Συμπλήρωσε πως, όπως στη Σάμο, μπορεί κάποιος να ακούει με ευκολία το πρόγραμμα των Τούρκων Dj, χωρίς να μπορεί να ακούσει ελληνικό πρόγραμμα, έτσι αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και στον Έβρο.

«Συνεπώς χρειάζεται η ανάπτυξη ενός κεραιοσυστήματος, όχι με βάση πάλι κάποιο επιχειρηματικό πλάνο που θα κρίνει αν είναι επικερδές ή όχι για να αναπτυχθεί το δίκτυο. Χρειάζεται όμως και συντονισμός και γι΄ αυτό η Ελλάδα συμμετέχει στις εν εξελίξει συζητήσεις για τον καθορισμό των χαρτών συχνοτήτων» είπε ο Νίκος Παππάς , για να υπογραμμίσει ότι είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης η απόλυτη στήριξη των περιφερειακών σταθμών.

«Θέλω λοιπόν να καλέσω και εσάς και τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να επικοινωνήσουν με τα μέσα της Περιφέρειας και να είναι σε εγρήγορση για να τηρηθεί η πρόβλεψη του "νόμου Βενιζέλου" για το 70/30, δηλαδή για την εφαρμογή της διάταξης που προβλέπει την υποχρέωση οποιουδήποτε φορέα του δημοσίου έχει διαφημιστικό κονδύλι να διοχετεύει τουλάχιστο το 30% της δαπάνης σε μέσα ενημέρωσης της περιφέρειας. Αυτό είναι πάρα πολύ κρίσιμο» είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, σημειώνοντας, όμως, πως «το ταγκό χρειάζεται δύο», δηλαδή «και η πολιτεία να στηρίζει, αλλά και τα περιφερειακά μέσα να αντιληφθούν τις νέες πραγματικότητες».

Είπε, στο σημείο αυτό, πως για την παραγωγή αξιόλογου προγράμματος χρειάζονται συνεργασίες, ενώ και για τη διασφάλιση του συμφερόντός τους, σε σχέση με την κρατική διαφήμιση, είναι καλό να συντονιστούν και «να χτυπούν από κοινού τις πόρτες των κρατικών φορέων που έχουν διαφημιστική δαπάνη». Κάλεσε εξάλλου τους περιφερειακούς σταθμούς να επενδύσουν στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, για τη μετάδοση του περιεχομένου τους.

«Εμείς στηρίζουμε και με τη ρύθμιση του 70/30 τα περιφερειακά μέσα» υπογράμμισε ο κ. Παππάς και ενημέρωσε ότι στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή, τις επόμενες ημέρες, θα προβλέπονται κυρώσεις για τους φορείς του δημοσίου που δεν τηρούν αυτήν την υποχρέωση και για μια ακόμη φορά έκανε έκκληση και στους βουλευτές και στα μέσα ενημέρωσης της επαρχίας για εγρήγορση, ώστε να διασφαλίζουν αυτό το δικαίωμα τους.

Ενημέρωσε, επίσης, ότι στο μητρώο των μέσων ενημέρωσης που ρυθμίζει το διαδίκτυο, ήδη 400 ιστοσελίδες έχουν πιστοποιηθεί και οι μισές από τις ιστοσελίδες αυτές είναι στην επαρχία.

«Ανοίγει λοιπόν μια τεράστια δυνατότητα που χρειάζεται εγρήγορση, νέα σκέψη και κινητοποίηση από τους περιφερειακούς σταθμούς» είπε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε: «και οι ανώτατες οριακές τιμές πρέπει να επανεξεταστούν, ώστε στα περιφερειακά μέσα να παίξουν ρόλο στην ανάπτυξη κάθε περιοχής. Εμείς είμαστε εδώ για να βρεθούν οι πόροι, αλλά και από την άλλη πλευρά χρειάζεται κινητοποίηση».

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Συνέπειες για τις χώρες που δεν επωμίζονται βάρος στο προσφυγικό ζητά ο Κ. Μητσοτάκης

16/10/2019 - 14:52 - Την πεποίθηση ότι πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που...

Συστράτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας - Τι θέλει για το μέλλον του κόμματος (VIDEO)

15/10/2019 - 23:32 - Σε ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση με τους πολίτες στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας μίλησε το...

Κυρώσεις από την ΕΕ στην Τουρκία για το θέμα της Συρίας, ζήτησε ο Αλ. Χαρίτσης

15/10/2019 - 13:02 - Την άποψη ότι «πρέπει η διεθνής διπλωματία να αναλάβει δράση άμεσα, δεν φτάνουν πλέον τα λόγια,...

Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά και για το 2020, λόγω προσφυγικού

14/10/2019 - 16:08 - Τη διαβεβαίωση πως «η κυβέρνηση θα διατηρήσει μειωμένους τους συντελεστές ΦΠΑ για το 2020 που...

Εάν το προσφυγικό επιδεινωθεί θα ζητήσουμε υποχρεωτική ανακατανομή, είπε ο Γ. Κουμουτσάκος

11/10/2019 - 19:03 - «Όλα είναι πάνω στο τραπέζι. Αν βρεθούμε σε έκρυθμη κατάσταση λόγω Συρίας, έχουμε πάντα τη...

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Θεματικά νέα

Πολιτικά άρθρα Αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο: Κενό στρατηγικών επιλογών.

Δημήτρης Μάρδας

Σ τα είκοσι Μέρη του προς ψήφιση αναπτυξιακού νομοσχεδίου δίνεται έμφαση σε σωρεία ρυθμίσεων ή τακτοποιήσεων ορθότερα. Αυτές αρχίζουν από τις...

Δείτε όλο το άρθρο
Επιβάλλεται συνενόηση για το Μετρό

Γιάννης Μαγκριώτης

Η σύμβαση κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης υπογράφηκε την Άνοιξη του 2006 χωρίς ολοκληρωμένες μελέτες και με χρόνο εκτέλεσης των αρχαιολογικών...

Δείτε όλο το άρθρο
«Mας πήρανε χαμπάρι» και στην Αυστραλία

Νάσος Μπράτσος

του Νάσου Μπράτσου Ο τίτλος είναι ελαφρώς «ποιητικός», αφού το σχετικό δημοσίευμα είναι από την εφημερίδα της ομογένειας «Νέος Κόσμος», συνεπώς δεν...

Δείτε όλο το άρθρο
Αλλαγή κλίματος -ή αλλαγή συστήματος;

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη Αυτόν τον Σεπτέμβρη έγινε η μεγαλύτερη κινητοποίηση για το περιβάλλον στην ιστορία του πλανήτη. Εκατομμύρια άνθρωποι σχεδόν σε...

Δείτε όλο το άρθρο
Ένας θερμός Σεπτέμβρης

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη «Αυτός ο Σεπτέμβρης θα είναι γεμάτος θάρρος και ομορφιά». Έτσι γράφουν στην ιστοσελίδα τους τα μέλη της «Παγκόσμιας Απεργίας για...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της εταιρίας Metron Analysis για Το Βήμα (22-9-2019) Προβάδισμα 16,5 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ , όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis. Πηγή:... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για το Skai (19-9-2019) Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση για την πρόθεση ψήφου , το οποίο διαμορφώνεται στις 13,5 ποσοστιαίες μονάδες, δείχνει... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
Ανοίγει αύριο τις πύλες του το θεματικό πάρκο  «Θεοί του Ολύμπου»

Ανοίγει αύριο τις πύλες του το θεματικό πάρκο «Θεοί του Ολύμπου»


Σε απόσταση αναπνοής από τον Όλυμπο, ανοίγει τις πύλες του αύριο, 4 Οκτωβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το θεματικό πάρκο «Θεοί του...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο Πού θα βρέξει σήμερα - Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού Πού θα βρέξει σήμερα - Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη...

Νέα Τεχνολογίας  Δυσαρέσκεια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το βέτο σε Βόρεια Μακεδονία – Αλβανία Δυσαρέσκεια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το βέτο σε Βόρεια...

Απογοήτευση εξέφρασε το Αμερικανικό ΥΠΕΞ για το γαλλικό μπλόκο στην ευρωπαϊκή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας...

Κύπρος - Ειδήσεις Τραυματισμός 40χρονης τουρίστριας στον Ακάμα Τραυματισμός 40χρονης τουρίστριας στον Ακάμα

Επισκέπτρια 40 ετών από την Ολλανδία τραυματίστηκε στις 17:00 το απόγευμα στο πλαίσιο πεζοπορίας της στην...

Ειδήσεις υγείας Διαβήτης και στυτική δυσλειτουργία: H νέα μέθοδος που δίνει λύση Διαβήτης και στυτική δυσλειτουργία: H νέα μέθοδος που δίνει...

Περίπου 300.000 Έλληνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, ωστόσο ελάχιστοι είναι αυτοί που...

Ψυχαγωγία - ειδήσεις Μίνι καλοκαίρι και σήμερα - Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Μίνι καλοκαίρι και σήμερα - Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία...

Γενικά αίθριος καιρός ο καιρός σήμερα Δευτέρα...

Νέα για αυτοκίνηση Drakos Engineering Moto Division: Νέο κατάστημα ανταλλακτικών & αξεσουάρ στην Καλλιρρόης! Drakos Engineering Moto Division: Νέο κατάστημα...

Drakos Engineering Moto Division: Νέο κατάστημα ανταλλακτικών & αξεσουάρ στην Καλλιρρόης!Στο κέντρο του...

Αγροτικά Νέα Νέα πληρωμή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε αγρότες Νέα πληρωμή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε αγρότες

Σε νέες πληρωμές ύψους 1.334.268,92 ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ μέσα στο προηγούμενο διήμεροΟ ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε...

Πολιτιστικά Νέα «Happiness Machine: 24 ώρες ευτυχίας με το Klangforum Wien» στη Στέγη «Happiness Machine: 24 ώρες ευτυχίας με το Klangforum Wien»...

Το σύγχρονο οικονομικό σύστημα δοκιμάζεται και ένα βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι εάν μπορούμε να ζήσουμε...

Εκπαιδευτικά Νέα  Ενδεικτικές Λύσεις ασκήσεων Πληροφορική - Γ' ΓΕΛ Ενδεικτικές Λύσεις ασκήσεων Πληροφορική - Γ' ΓΕΛ

Ενδεικτικές Λύσεις ασκήσεων Πληροφορική - Γ' ΓΕΛ, ετοίμασε το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ...

Τουρισμός - Ειδήσεις Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων: Άνοδος εσόδων και αφίξεων τουριστών τον Αύγουστο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων: Άνοδος εσόδων και...

Ανοδικά κινήθηκαν και τον Αύγουστο οι αεροπορικές αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα...

Επιστήμη - ειδήσεις ΝΑΣΑ: Διαστημικός περίπατος μόνο για γυναίκες (video) ΝΑΣΑ: Διαστημικός περίπατος μόνο για γυναίκες (video)

H NASA έγραψε ιστορία, με άρωμα γυναίκας καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας πραγματοποιήθηκε...

Ξεχωριστές ειδήσεις  The Voice of Greece: Όταν οι coaches πηγαίνουν για διάλειμμα (vid) The Voice of Greece: Όταν οι coaches πηγαίνουν για...

Απόψε στις 22.00 η 7η blind audition στον ΣΚΑΪ.