Ο πρωθυπουργός δεν θέλει να αξιοποιήσει το μομέντουμ και να στριμώξει την Τουρκία, είπε ο Α. Τσίπρας

🕔14/06/2021 - 20:47

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ο ίδιος δεν θα απέφευγε να θέσει την προοπτική επίλυσης της διαφοράς για την ΑΟΖ στη Χάγη

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στήριζε την κυβέρνηση για την παραπομπή στην Χάγη με την προϋπόθεση της τήρησης όλων των κόκκινων γραμμών που έχει θέσει η χώρα μας, είπε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, που σημείωσε: «Δεν περιμένω και πολλά από την συνάντηση αν και είναι η πρώτη τετ α τετ συνάντηση, και άρα ουσιαστική του Έλληνα πρωθυπουργού με τον κ. Ερντογάν. Λέω ότι δεν είμαι αισιόδοξος γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει πρόθεση παρά για να πετάξει το τενεκεδάκι παρακάτω στον δρόμο, δεν έχει πρόθεση να αξιοποιήσει το μομέντουμ, όπου η Τουρκία βρίσκεται στριμωγμένη από τις οικονομικές εξελίξεις στο εσωτερικό της και από την αλλαγή ηγεσίας στις ΗΠΑ».

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Star, ο κ. Τσίπρας, ερωτηθείς τι θα έκανε διαφορετικά, είπε: «Δεν θα απέφευγα να θέσω επί της ουσίας τα μεγάλα ζητήματα και την προοπτική της επίλυσης της διαφοράς μας για την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ στην Χάγη, με βάση το διεθνές δίκαιο και σαφείς κόκκινες γραμμές. Την κόκκινη γραμμή της Συνθήκης της Λωζάνης, το γεγονός ότι δεν μπορεί να μιλά κανείς για γκρίζες ζώνες».

Πρόσθεσε δε ότι «εκτιμώ ότι το μόνο που μπορεί να κερδίσει ο κ. Μητσοτάκης είναι ένα μορατόριουμ θερινό, για να μην επαναληφθεί το περσινό καλοκαίρι όπου έφθασαν να κάνουν έρευνες έξι μίλια έξω από τα νησιά μας».

Παράλληλα, κατήγγειλε «την υποκριτική συμπεριφορά της Τουρκίας» και πρόσθεσε ότι «ζητάει αυτή την ώρα μία αναθεώρηση της τελωνειακής σχέσης από την ΕΕ. Αν το πάρει αυτό χωρίς δεσμεύσεις για να προχωρήσει σε επίλυση των διαφορών της με την Ελλάδα επί τη βάση του Διεθνούς Δικαίου τότε εμείς θα είμαστε οι χαμένοι. Μέσα από συζητήσεις δίχως αποτέλεσμα η Τουρκία κερδίζει γιατί παριστάνει στην διεθνή κοινότητα το καλό παιδί, ότι είναι αυτή που κάθεται καλόβουλα να συζητήσει, ενώ είναι αυτή που παραβιάζει τις διεθνείς συνθήκες, που έχει προκλητική συμπεριφορά, που κατέχει το βόρειο τμήμα της Κύπρου».

Αναφορικά με τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βόρειας Μακεδονίας ως «Μακεδονία» ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι «αν δεν είχε υπάρξει η Συμφωνία των Πρεσπών όλες οι χώρες του κόσμου και οι σχολιαστές των τηλεοπτικών δικτύων θα λέγανε ότι παίζει η Μακεδονία, τώρα λένε ότι παίζει η Βόρεια Μακεδονία. Και αυτό αναγράφεται παντού. Αυτό είναι μία κατάκτηση. Από εκεί και μετά υπάρχει η συζήτηση για το σηματάκι. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία στην Βόρεια Μακεδονία είναι οργανισμός ιδιωτικού δικαίου. Ωστόσο όπως και το εμπορικό επιμελητήριο θα μπορούσε να αλλάξει όνομα, αν η ελληνική κυβέρνηση είχε εγκαίρως πιέσει στην βάση της καλής πίστης και μίας συμφωνίας που βάζει τις αρχές αλλά θα πρέπει να εφαρμοστεί».

Κατηγόρησε δε την ελληνική κυβέρνηση ότι αντιμετωπίζει το ζήτημα ενοχικά και εξήγησε: «Δεν φέρνει προς κύρωση τα τρία μνημόνια συνεργασίας που είναι προς όφελος της χώρας. Το ένα από αυτά αφορά την επιτήρηση του εναερίου χώρου από τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη. Γιατί δεν τα φέρνει; Γιατί φοβάται τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, του κ. Σαμαρά και άλλων βουλευτών της ΝΔ».

 

Αναφερόμενος στις αλλαγές στην Παιδεία και τη μείωση του αριθμού των εισακτέων είπε: «Είναι ένα θέμα που απασχολεί 100.000 οικογένειες σε μία χρονιά που ήταν η πιο δύσκολη των τελευταίων χρόνων. Αυτή την σκληρή χρονιά επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Κεραμέως να κάνουν μία αλλαγή που θέτει εμπόδια σε 25.000 με 30.000 παιδιά που έτσι θα μείνουν εκτός εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με αιτιολογία ότι δεν πρέπει να μπαίνουν με χαμηλούς βαθμούς. Το κάνει για να ευνοήσει τους ιδιοκτήτες κολεγίων που θα δουν την πελατεία τους να αυξάνεται κατά 30.000 μαθητές». Στο ερώτημα για το αν θα πρέπει να είναι φοιτητής και εκείνος που έγραψε 2,5 στις εξετάσεις απάντησε: «Αυτός που γράφει 2,5 θα μπορεί να φοιτήσει σε ένα κολέγιο επειδή έχει λεφτά ο πατέρας του και να πάρει ένα πτυχίο που θα είναι ισότιμο;». Είπε ότι έχει καταθέσει τρεις φορές ερώτηση στη Βουλή στον κ. Μητσοτάκη, «ο πρωθυπουργός μέχρι τώρα το απέφυγε αλλά θα επιμείνω μέχρι να αναγκαστεί να έλθει στη Βουλή».

Όπως είπε, η κ. Κεραμέως έφερε τροπολογία που εξισώνει τα πτυχία των κολεγίων με των ελληνικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και πρόσθεσε: «Αυτοί που μας κυβερνάνε, ο κ. Μητσοτάκης, η κ. Κεραμέως δεν έχουν περάσει ούτε έξω από το ελληνικό Πανεπιστήμιο. Είναι τα παιδιά του Κολεγίου που δεν έδωσαν εξετάσεις πήγαν κατευθείαν στο εξωτερικό, δεν έχουν επίγνωση τι σημαίνει να δίνεις εξετάσεις ούτε ποιο είναι το δημόσιο Πανεπιστήμιο το υποτιμούν οι ίδιοι».

Σε ό,τι αφορά την πανδημία ο κ. Τσίπρας είπε: «Η χώρα έκλεισε με 300 κρούσματα και 30 νεκρούς και άνοιξε με 3000 κρούσματα και 100 νεκρούς. Αυτό που δεν αποτιμάται είναι το γεγονός ότι είχαμε στην πρώτη φάση 400 απώλειες και στην δεύτερη 12.000, άρα κάτι δεν πήγε καλά. Επίσης στις ΜΕΘ των ελληνικών νοσοκομείων είχαμε ποσοστό θνητότητας γύρω στο 60% ενώ ο ευρωπαϊκός όρος ήταν 30 με 35%. Σε έξι μεγάλες πόλεις της χώρας είχαμε 100% θνητότητα και δεν είδα κανέναν να παραιτείται. Κάτι δεν κάναμε καλά. Αυτά για όσους νομίζουν ότι τα κάναμε όλα καλά».

Για τη συζήτηση που έχει ανοίξει για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό είπε: «Μέχρι στιγμής έχει εμβολιαστεί το 28% του πληθυσμού. Πάνω από το 70% είναι μη εμβολισμένο. Είναι άστοχο να ανοίγουμε τώρα αυτή την συζήτηση. Δεν είναι η ώρα για να ανοίξουμε την συζήτηση για τα προνόμια και τις διευκολύνσεις του 30%. Πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια για να πείσουμε εκείνους που αρνούνται ότι κινδυνεύει η ζωή τους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το να μπει σε ένα μπαράκι. Θα μπορούσε να ανοίξει μία συζήτηση για να υπάγονται σε αυστηρότερους ελέγχους όπως το να μπούνε σε ένα δημόσιο μέρος αφού έχουν κάνει κάποιο rapid test». Δήλωσε ότι ανησυχεί για το μεγάλο ποσοστό που αρνείται να εμβολιαστεί γιατί αυτό αυξάνει τον κίνδυνο για ένα τέταρτο κύμα.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για ορισμένες κατηγορίες επαγγελματιών είπε ότι «είναι μία δύσκολη συζήτηση που δεν έχει ανοίξει ακόμη πουθενά αλλού στην ΕΕ και στις ΗΠΑ. Είναι μία δύσκολη συζήτηση που προσκρούει στον πυρήνα του δικαιώματος αυτοδιάθεσης και πρόσθεσε ότι «προτιμώ να πείσουμε αυτούς τους ανθρώπους παρά να τους εξαναγκάσουμε».

«Φοβάμαι», είπε, «να συνηθίσουμε σε μία διαδικασία παραβίασης συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών» και διερωτήθηκε: «Τι έγιναν τα χρήματα που έδωσε η κυβέρνηση για την καμπάνια για να πεισθούν οι πολίτες να εμβολιαστούν;».

Για την οικονομία είπε: «Αυτό που με φοβίζει είναι ότι η κυβέρνηση θεσμοθετεί κατάργηση του οκτάωρου, ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουν δυνατότητα να επανεκκινήσουν τις επιχειρήσεις τους, ότι οι έμποροι με το νέο πτωχευτικό την πιθανότητα να χάσουν τα σπίτια τους. Η Ελλάδα πέρασε οκτώ δύσκολα μνημονιακά χρόνια και ήλθε και μία πανδημία όταν ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε το άλμα προς τα εμπρός. Από αυτή έχουν υποστεί ζημία ασύμμετρη κάποιοι κλάδοι, πολύ μεγαλύτερη από κάποιους άλλους. Η Ελλάδα έχει 17% ανεργία».

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα στήριξης είπε ότι «ήταν γύρω στα 14 δισ. ευρώ. Δεν είναι αμελητέο ποσό, αλλά το 8,5 % ύφεσης είναι μεγάλο. Το πακέτο ανάκαμψης είναι μία ελπίδα. Το κρίσιμο είναι αν τα χρήματα θα δοθούν σε εκείνους που έχουν πληγεί και έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη ή θα δοθούν σε μερικούς μόνο μεγάλους ομίλους. Είναι το μεγάλο στοίχημα της επόμενης ημέρας, αν η ανάπτυξη θα είναι συμπεριληπτική και θα αφορά τον εργαζόμενο και την μικρομεσαία επιχείρηση».

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στο εργασιακό λέγοντας: «Φέρνει ο κ . Μητσοτάκης μέσω του κ. Χατζηδάκη που είναι πρόθυμος να κάνει τις βρώμικες δουλειές από την εποχή της Ολυμπιακής μέχρι σήμερα, την βαθιά επιθυμία του ΣΕΒ και των εργοδοτικών οργανώσεων όπως και του ΔΝΤ». Εκτίμησε ότι «ο κ. Μητσοτάκης εξοφλεί ένα γραμμάτιο έναντι εκείνων που τον στήριξαν προεκλογικά» και πρόσθεσε ότι διακαής πόθος όλων αυτών και στα προηγούμενα χρόνια ήταν η διευθέτηση του χρόνου εργασίας. Ωστόσο υπογράμμισε δεν είναι ένα θέμα απλής πολιτικής αντιπαράθεσης, «αλλά αφορά ποιο είναι το όραμα και ποια η αντίληψή σου για το μέλλον της χώρας». Όπως είπε, «όλοι οι μεγάλοι εργατικοί αγώνες έχουν στηθεί επάνω στο οκτάωρο. Και έρχεται σήμερα ο κ. Μητσοτάκης και δηλώνει ότι είναι παρωχημένο. Και κάνει το οκτάωρο δεκάωρο με ίση αμοιβή και αυξάνει και τον αριθμό των νόμιμων υπερωριών και βάζει και τις Κυριακές ώστε να γίνει λάστιχο ο εργαζόμενος». Το συνέδεσε με τη συζήτηση των ημερών για το συνέδριο γονιμότητας το οποίο όπως ανέφερε «από μία πολύ αντιδραστική και οπισθοδρομική πρακτική ήλθε να απαντήσει σε ένα υπαρκτό πρόβλημα, το δημογραφικό. Πώς θα το λύσουμε; Όταν θα βάζουμε τα νέα ζευγάρια γυναίκες και άνδρες να δουλεύουν δεκάωρα και Κυριακές; Πώς θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι οικογένεια, πώς θα στηριχθούνε, με τι μισθούς, μας ενδιαφέρει το μέλλον αυτής της χώρας ή μόνο τα κέρδη κάποιων επιχειρηματιών; Η αντίληψή τους είναι ότι η οικονομία θα γίνει πιο ανταγωνιστική με τη μείωση των μισθών και την ελαστικοποίηση του χρόνου εργασίας. Είναι λάθος, γιατί δεν έχουμε να ανταγωνιστούμε την Βουλγαρία».

Για επιμέρους θέματα όπως η άδεια πατρότητας και η σεξουαλική παρενόχληση, είπε ότι είναι σε θετική κατεύθυνση, ωστόσο είναι ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες. Δεσμεύτηκε ότι όταν επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ «θα ανατρέψει όσα φέρνει τώρα το αντεργατικό νομοσχέδιο και να στηρίξει περισσότερο την εργασία γιατί η ελληνική οικονομία δεν μπορεί να γίνει ανταγωνιστική δίχως στήριξη της εργασίας».

Για την Προανακριτική και τον Χρήστο Καλογρίτσα ανέφερε: «Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με τον κ. Καλογρίτσα, μία φορά τον έχω δει. Είναι αστείο το πολιτικό σύστημα να κρέμεται από τα όσα λέει ο κάθε επιχειρηματίας και κυρίως ο κ. Καλογρίτσας. Η προανακριτική που είναι απόλυτο φιάσκο για το πολιτικό σύστημα θα έπρεπε να έχει τερματιστεί όταν η ΤτΕ έδωσε την έκθεση με την ροή του χρήματος που αποδεικνύει ότι είναι μία υπόθεση που αφορά δύο ιδιώτες και ότι τα 3 εκατ. που δεσμεύθηκαν από το ελληνικό δημόσιο, στο τέλος ο κ. Καλογρίτσας αντί να τα γυρίσει πίσω όπως όφειλε στον κάτοχό τους τα χρησιμοποίησε για δικούς του σκοπούς. Δεν υπάρχει ούτε ίχνος αμφιβολίας ότι δεν υπήρξε διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.

Για το Νίκο Παππά είπε «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε μία στρατηγική και έπαιρνε συλλογικές αποφάσεις. Δεν έχει νόημα να προσωποποιούμε τις αποφάσεις. Ξέρετε εσείς άλλη κυβέρνηση που να προσπάθησε να βάλει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Για 30 χρόνια δεν υπήρχαν άδειες στα τηλεοπτικά κανάλια και ήταν παράνομα».

Αναφορικά με τα δάνεια των κομμάτων και τα επιχειρήματα της ΝΔ, διερωτήθηκε: «Αν εσείς είχατε κάποιον ο οποίος γεννά όχι 30 εκ. ευρώ χρέη κάθε χρόνο στην επιχείρησή του αλλά 500 χιλιάδες θα τον επιλέγατε για διαχειριστή της πολυκατοικίας σας; Εμείς έχουμε επιλέξει για πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος υποσχέθηκε εξυγίανση των οικονομικών του κόμματός του το 2016 και κάθε χρόνο φορτώνει στον Έλληνα φορολογούμενο 30 εκατομμύρια ευρώ, 128 εκατ. ευρώ σε τέσσερα χρόνια. Έταξε ότι δεν παίρνει ούτε ευρώ από την κρατική επιχορήγηση, 9 εκ. κρατική επιχορήγηση μόνο τα 3,5 πηγαίνουν στις τράπεζες. Ξέρετε καμία επιχείρηση με χρέος που ξεπερνά 30 φορές το ενεργητικό της και έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα; Δεν έχει επιχειρήματα ο κ. Μητσοτάκης και γι αυτό κρύβεται και δεν έρχεται στη Βουλή να απαντήσει. Αυτό είναι ένα κρίσιμο θέμα που αφορά και την ποιότητα της Δημοκρατίας. Δεν έχει επιχειρήματα και οδήγησε τον πρόεδρο της Βουλής στον πρωτοφανή αυτοεξευτελισμό να καταγραφεί στην ιστορία ως πρόεδρος που έκλεισε τα μικρόφωνα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Σημείωσε τέλος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρώσταγε 9 εκ. και σήμερα δεν χρωστά ένα ευρώ και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί εμείς να κάνουμε χρηστή διαχείριση, ενώ η ΝΔ που είναι υπερχρεωμένη έκανε σύμφωνα με τα στοιχεία της Google την ακριβότερη διαφήμιση στο διαδίκτυο το 2019».

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ανέφερε: «Ο κ. Μητσοτάκης ζυγίζει την πιθανότητα να πάει σε πρόωρες εκλογές γιατί γνωρίζει ότι η πολιτική του παράγει και θα συνεχίσει να παράγει μεγάλη δυσαρέσκεια. Τώρα αρχίζει να εφαρμόζει τη πολιτική του. Τώρα μπαίνουμε στην πολιτική κανονικότητα. Η δική μου δέσμευση είναι ότι στο επόμενο διάστημα δεν θα αφήσουμε σε χλωρό κλαρί τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση. Το επόμενο διάστημα θα κινητοποιήσουμε τους πολίτες για να διεκδικήσουμε περισσότερη δημοκρατία και δικαιοσύνη».

 

 

ΝΔ: Η χώρα ετοιμαζόταν το 2020 να κάνει το άλμα εμπρός

«Ανάμεσα στα τόσα ψέματα περί κατάργησης του 8ώρου κλπ στα οποία μας έχει συνηθίσει ο κ. Τσίπρας, του ξέφυγε και μια αλήθεια: ‘Ήρθε μία πανδημία την ώρα που ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε το άλμα προς τα εμπρός’ είπε ο κ.Τσίπρας στη συνέντευξή του στο STAR», ανέφερε σε σχόλιό της η Νέα Δημοκρατία.

«Πράγματι είναι έτσι. Η χώρα, σε αντίθεση με όσα έλεγε τότε ο κ.Τσίπρας, ετοιμαζόταν τον Φεβρουάριο του 2020 με πρωθυπουργό τον Κυρ.Μητσοτάκη να κάνει το άλμα προς τα εμπρός. Στη συνέχεια η κυβέρνηση κλήθηκε να διαχειριστεί πολλαπλές κρίσεις και το έκανε με επιτυχία. Σήμερα η χώρα έχει μπει ξανά σε ανοδική τροχιά κι έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για ένα άλμα προόδου τα επόμενα χρόνια», κατέληξε το σχόλιο της ΝΔ.

 

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Artillery Sidewinder X1 3D Printer: Με κόστος μόλις 265 ευρώ

20/10/2021 - 21:45:00 -

Ο καπιταλισμός αναπτύσσει την επιστήμη μόνο στο βαθμό που του δίνει κέρδος, είπε ο Δ. Κουτσούμπας

20/10/2021 - 21:23 - «Η συζήτηση για το Πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων της εποχής μας, συνδέεται...

Κατεχόμενα: Ουρές στα βενζινάδικα, σταματά η πώληση καυσίμων και αερίου

20/10/2021 - 21:11:55 -

Δημοσκόπηση «χαστούκι» για Ερντογάν: Χαμηλά 19ετίας στα ποσοστά του - Έπεται συνέχεια;

20/10/2021 - 20:48:24 -

Ευθύνες στην κυβέρνηση από την αντιπολίτευση για τη χαμηλή ρευστότητα από τις τράπεζες στην οικονομία

20/10/2021 - 20:26 - Κριτική στην κυβέρνηση σχετικά με τις τράπεζες και τη ρευστότητα που παρέχουν στην οικονομία,...

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Θεματικά νέα

Πολιτικά άρθρα Τολμηρός, δηλαδή, προσεκτικός σχεδιασμός

Δημήτρης Σεβαστάκης

Ο «αυτόματος πιλότος» και το όσα πάνε κι όσα έρθουν, που έχει επιλεγεί σε όλα τα κρίσιμα θέματα είναι το βασικό ποιοτικό χαρακτηριστικό της...

Δείτε όλο το άρθρο
Τι θα κάνει ο ΟΑΕΔ για τους πυρόπληκτους

Σπύρος Πρωτοψάλτης

Άρθρο του διοικητή του Οργανισμού, Σπύρου Πρωτοψάλτη Ως ένας Δημόσιος Οργανισμός με κατεξοχήν κοινωνικό ρόλο και ως ο επιχειρησιακός βραχίονας του...

Δείτε όλο το άρθρο
Ψίχουλα τα κονδύλια του σχεδίου «Ελλάδα 2.0» για την αντιπυρική προστασία

Νότης Μαριάς

Από τα 30,5 δις ευρώ του σχεδίου «Ελλάδα 2.0» μόνο 787 εκατ. ευρώ προβλέπονται για «επενδύσεις» σχετικές με αντιπυρική και αντιπλημμυρική προστασία....

Δείτε όλο το άρθρο
Που πηγαίνουν τα πρώτα δισ από το Ταμείο Ανάκαμψης

Νότης Μαριάς

Ψίχουλα για τους Έλληνες μικρομεσαίους Ο κύβος ερρίφθη για τον  Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, γνωστόν ως   Ευρωπαϊκό Ταμείο...

Δείτε όλο το άρθρο
Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται ένα νέο Δικαστικό κτιριακό συγκρότημα

Νικόλαος Παπαδόπουλος

Πάνω στα ερείπεια των αρχαίων τειχών της Θεσσαλονίκης, κοντά στο σημείο όπου η παραθαλάσσια πλευρά των οχυρώσεων συμβαλλόταν με τη δυτική κτίστηκε,...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega (30-9-2021) Δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega. Προβάδισμα ΝΔ με 11.1%   Δείτε έδω την δημοσκόπηση Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Marc για το Πρώτο Θέμα (26-9-2021) Δημοσκόπηση της Marc για το Πρώτο Θέμα. Προβάδισμα ΝΔ με 11.4%   Δείτε έδω την δημοσκόπηση Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
AI BEYOND Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη  αλλάζει τη ζωή μας  Σε εξέλιξη η έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας Beyond 4.0

AI BEYOND Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τη ζωή μας Σε εξέλιξη η έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας Beyond 4.0


Στις σημαντικές αλλαγές που θα φέρει η τεχνητή νοημοσύνη (Artificial Intelligence-AI) στην καθημερινότητα μας τα επόμενα χρόνια εστίασε κατά τη...


Δείτε θέμα και σχόλια