Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος, είπε η Φ. Γεννηματά

🕔25/05/2019 - 00:57

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ υποστήριξε πως όποιος ψηφίζει Μητσοτάκη ψηφίζει Βέμπερ και λιτότητα, όποιος ψηφίζει Τσίπρα παραδίδει τη μέλλον στη χαοτική ευρωπαϊκή Αριστερά

«Εμείς θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών» υπογράμμισε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στην ομιλία της στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη Θεσσαλονίκη και πρόσθεσε: «Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής τώρα. Ψήφος αλλαγής για την Ευρώπη και την Ελλάδα. Δεν χαρίζουμε ούτε μία ψήφο στον Τσίπρα και στον Μητσοτάκη. Γιατί ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ είναι μια χαμένη ψήφος. Είναι ναι στον διχασμό, είναι ναι στην  πόλωση, είναι ναι στα αδιέξοδα».

«Ένα είναι το μήνυμα από αυτήν την Κυριακή. Σπάστε με την ψήφο σας τα οδοφράγματα της συντήρησης. Σπάστε το δίπολο. Ψήφο τώρα στο ΚΙΝΑΛ. Ανοίξτε το δρόμο της προοδευτικής αλλαγής, μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα σε αυτόν τον τόπο οριστικά», είπε, και αναφέρθηκε με τα μικρά ονόματα τους, στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργο Παπανδρέου και τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Όπως σημείωσε, στο ΚΙΝΑΛ συσπειρώνονται ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και άλλων δυνάμεων «σοσιαλιστές, σοσιαλδημοκράτες, πολίτες και στελέχη από την  ανανεωτική αριστερά, το προοδευτικό κέντρο, την πολιτική οικολογία». «Είμαστε σήμερα εδώ, όλοι μαζί, ο Γιώργος, ο Βαγγέλης, όλα μας τα στελέχη δίνουν τη μάχη» είπε η κ. Γεννηματά συμπληρώνοντας: «Δώστε μας τώρα τη δύναμη να κάνουμε την ανατροπή. Είμαστε μαζί στο Κίνημα Αλλαγής,  όλες οι δυνάμεις της Κεντροαριστεράς που έχουμε χαράξει αυτόνομη πορεία. Αγωνιζόμαστε για να γυρίσει σελίδα και η Ευρώπη και η Ελλάδα».
Η κ. Γεννηματά αναφερόμενη σε «διλήμματα», που τίθενται ενόψει των ευρωεκλογών, αναφορικά με το χρόνο προκήρυξης των εθνικών εκλογών τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα εκλογών. Ο ελληνικός λαός έχει σηκώσει το γάντι. Προκηρύξτε εκλογές κ. Τσίπρα, τώρα, σήμερα. Εμείς σας περιμένουμε». 

Όπως είπε, «όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες αντιλαμβάνονται ότι το πραγματικό δίλημμα αυτών των εκλογών είναι: Ισχυρό ΚΙΝΑΛ, ή διχασμός και νέες περιπέτειες». «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο. Φτάνει πια. Έχουμε πόλεμο με τον λαϊκισμό και τη συντήρηση. Και σε αυτόν τον πόλεμο πάμε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί», σημείωσε.

Αναφερόμενη δε στο διακύβευμα των ευρωεκλογών και στις επιλογές που έχουν να κάνουν οι ψηφοφόροι. «Την Κυριακή, με την ψήφο μας,  υπερασπιζόμαστε  το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης, το κοινό μας σπίτι. Μια Ευρώπη που απειλείται από το φασισμό, τον λαϊκισμό , τους εθνικισμούς, τη βία. Ένα είναι το μήνυμα: Κλείστε το δρόμο στους φασίστες και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Μπλόκο στην Χρυσή Αυγή. Τρίτο κόμμα το ΚΙΝΑΛ»., τόνισε χαρακτηριστικά.  

Αναφερόμενη στις ευρωεκλογές, υπογράμμισε ότι «όποιος ψηφίζει Μητσοτάκη, ψηφίζει τον Βέμπερ και την πολιτική της λιτότητας που διαλύει αυτήν την ώρα την Ευρώπη και τρέφει  την ακροδεξιά» και όποιος «όποιος ψηφίζει Τσίπρα παραδίδει το μέλλον της Ευρώπης στη χαοτική ευρωπαϊκή αριστερά που ποτέ δεν έπαιξε ένα ρόλο στην  Ε.Ε. και όλα τα χρόνια της κρίσης ήταν σκληρά απέναντι στους αγώνες του ελληνικού λαού» και πρόσθεσε: «Γιατί σε αυτή την Αριστερά ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ κι ας μεταμφιέζεται μερικές φορές ο κ. Τσίπρας γιατί του αρέσουν τα προσωπεία. Κι ας προσπαθεί να μιμηθεί ως και τη  φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου. Έχει μπερδέψει την πολιτική με την επιθεώρηση».

«Εμείς μιλάμε καθαρά», είπε, σημειώνοντας: «Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, σημαίνει δίνει δύναμη στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές. Μαζί  με τον Φρανς Τίμμερμανς, στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μπορούμε να αλλάξουμε την Ε.Ε,  να γυρίσουμε σελίδα τώρα, για αυτό ψηφίζουμε στις 26 Μάιου».

Παράλληλα, επεσήμανε πως οι εκλογές της Κυριακής έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και για την Ελλάδα. «Κάθε ψήφος έχει αξία» είπε συμπληρώνοντας ότι «δεν είναι ούτε δημοσκόπηση, ούτε δημοψήφισμα». Κατηγόρησε, τόσο τον κ. Τσίπρα όσο και τον κ. Μητσοτάκη ότι «παίζουν συνειδητά το χαρτί της πόλωσης» για να «κλέψουν ψηφοφόρους από την προοδευτική παράταξη» και  κατέκρινε όσους διακινούν την άποψη ότι «οι εκλογές είναι ντέρμπι, παιχνίδι για δύο». «Είναι fake news» είπε η κ. Γεννηματά «για να πάρουν  προοδευτικούς ψηφοφόρους από μας την τελευταία στιγμή». «Είναι οι δύο όψεις της συντήρησης. Η νέα και η παλιά Δεξιά. Ο κ. Τσίπρας στρώνει το δρόμο για να περάσει ο κ. Μητσοτάκης. Την Κυριακή Ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής» είπε η κ. Γεννηματά.

«Οριστική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται μόνο με δυνατό κίνημα Αλλαγής. Και όταν ο κ. Μητσοτάκης λέει στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ να τον ψηφίσουν, παίζει το παιχνίδι του Τσίπρα» πρόσθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και συνέχισε: «Γυρίστε τους την  πλάτη. Την Κυριακή ψήφο στο ΚΙΝΑΛ.. Μονάχα, η δύναμη στο ΚΙΝΑΛ οδηγεί στην οριστική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, αυτή είναι η ψήφος που τους πονάει».

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, «καθυστέρησε και ακρίβυνε η προσπάθεια εξόδου της χώρας από την κρίση με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ», ενώ και οι δύο απογοήτευσαν τους πολίτες και «βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς».

Απευθυνόμενη ιδιαίτερα στους νέους ψηφοφόρους, η κ. Γεννηματά είπε: «Δώστε τη μάχη της γενιάς σας. Δεν είναι άλλη από το να κλείσετε την πόρτα στο φασισμό. Δεν υπάρχει χώρος στην Ελλάδα για τους φασίστες. Πηγαίνετε στην κάλπη».

Κάλεσε επίσης όσους απηυδισμένοι από το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσανατολίζονται στην αποχή, τονίζοντας: «Όπως λέει και η νεολαία του ΚΙΝΑΛ: Κομμένη η πλάκα της αποχής. Όλοι την Κυριακή στην κάλπη». Απηύθυνε πρόσκληση και σε πρώην ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ που στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ και διαψεύστηκαν να συνταχθούν ξανά με το ΚΙΝΑΛ, όχι όμως όσους πήραν «προσωπικά ανταλλάγματα και ζήτησαν την καρέκλα στη βάση της συναλλαγής», λέγοντας: «Τους λιποτάκτες  δεν τους θέλουμε, τους χαρίζουμε. Τους αφήνουμε εκεί που ανήκουν σήμερα. Γιατί για εμάς έχει αξία η ηθική στην πολιτική».

Ακόμη, χαρακτήρισε ως «παγίδα» το να ψηφίσουν τον Κ. Μητσοτάκη οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της «δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης», τονίζοντας ότι είναι και οι δύο τους «οι δύο όψεις της συντήρησης και του αδιεξόδου» και πρόσθεσε: «Τους λέμε, λοιπόν, ότι είναι μεγάλο λάθος. Μια είναι η λύση για να απαλλαχθούν, νίκη στο ΚΙΝΑΛ. Μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί».

Απευθυνόμενη προς της γυναίκες, η κ. Γεννηματά σημείωσε: «Απευθύνομαι στις γυναίκες και ζητώ να γυρίσετε την πλάτη σε εκείνους, τους δήθεν  αριστερούς, που μας βλέπουν σαν τη σύντροφο, που πρέπει κάπου να βολέψουν. Απευθύνομαι σε σας και σας ζητώ να γυρίσετε  την πλάτη στους δεξιούς, που θέλουν να μας κλείσουν και πάλι στο σπίτι και μας περιορίσουν σε γυναικεία επαγγέλματα». Σχολιάζοντας δε πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, είπε: «Κανένας δε θα μας κλείσει στο σπίτι ξανά κ. Μητσοτάκη, βάλτε το καλά στο μυαλό σας αυτό». 

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι το ΚΙΝΑΛ αγωνίζεται για μια Ελλάδα που θα παρέχει τα εφόδια στα νέα παιδιά να μεγαλώνουν και να ζουν «με ασφάλεια, σιγουριά, υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια στον τόπο τους» και πρόσθεσε: «Και η μοναδική έννοια που θα απομείνει σε όλες εμάς, την ελληνίδα μάνα, είναι να τους πούμε φεύγοντας: ‘Παιδί μου ζακέτα να πάρεις’. Γιατί τίποτε δεν αλλάζει σε αυτό τον τόπο όσον αφορά την  οικογένεια, που εμείς κρατήσαμε ενωμένη, δυνατή, στα χρόνια της κρίσης, εμείς οι γυναίκες το πετύχαμε αυτό και κάναμε την πολύ μεγάλη διαφορά». 

Ασκώντας κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης και στον πρωθυπουργό για τα εθνικά θέματα και την οικονομία, έκανε λόγο για ψέματα και ανικανότητα, λέγοντας πως «ξέρουν οι Έλληνες» ότι έβαλε «την υπογραφή του για τον αργό θάνατο της ελληνικής οικονομίας» και ότι «αφού τους πήρε δέκα, επιστρέφει ένα και τους εκβιάζει και από πάνω».

Άσκησε επίσης κριτική στον πρωθυπουργό και για το Μακεδονικό, υπογραμμίζοντας: «Πότε όρθωσε το ανάστημα του; Μήπως, όταν δεχόταν πρόθυμα να παραδώσει την μακεδονική ταυτότητα και τη μακεδονική γλώσσα στις Πρέσπες, να αναγνωρίσει δήθεν μακεδονικό έθνος; Υποταγμένος στις απαιτήσεις των ισχυρών. Με μια του κίνηση έκανε τρεις ζημιές. Παρέδωσε όλα τα όπλα που είχε  εξασφαλίσει ο Ανδρέας Παπανδρέου με την ενδιάμεση συμφωνία το 1995».

Κατηγόρησε, επίσης, τον κ. Τσίπρα για «ευτελισμό» του κοινοβουλίου «με βουλευτές δανεικούς, γυρολόγους, πρόθυμους να δώσουν τη συνείδησή τους για μια καρέκλα» και για διχασμό του λαού. «Δίχασε τον Ελληνικό λαό. Είναι ο κήρυκας του διχασμού» είπε η κ. Γεννηματά.

«Η παράταξη μας έχει δώσει μάχη για να πετύχει την εθνική συμφιλίωση, με κορυφαία στιγμή την αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης με τον Ανδρέα και τον Γιώργο Γεννηματά. Ποτέ πια διχασμός σε αυτόν τον τόπο. Το Κίνημα Αλλαγής αυτή τη σημαία σηκώνει» πρόσθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και απαντώντας σε συνθήματα είπε: «Θα τον σηκώσουμε τον Ήλιο πάνω από την Ελλάδα, μαζί».

Σε ό,τι αφορά την Τουρκία, κάλεσε την κυβέρνηση να μην αναλάβει καμιά δέσμευση για τα εθνικά ζητήματα μέχρι το τέλος της θητείας της. «Εμείς ως γνήσια πατριωτικό κόμμα το έχουμε ξεκαθαρίσει, όχι άλλα παιχνίδια και μεθοδεύσεις στα εθνικά ζητήματα, ιδιαίτερα τώρα που η Τουρκία κλιμακώνει την επιθετικότητα» είπε η κ. Γεννηματά και συμπλήρωσε: «Και να το ξεκαθαρίσουμε ένα θέμα κ. Τσίπρα, δεν υπάρχουν πέραν της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας διαφορές, δικές μας, με την Τουρκία». «Δε θα δεχθούμε να αντιμετωπίσετε τα ελληνοτουρκικά, όπως αντιμετωπίσατε το Σκοπιανό, Δεν σας εμπιστευόμαστε», τόνισε.

Την ίδια στιγμή, κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι προσπαθεί να κρύψει ότι «το κόμμα του είναι βαθιά δεξιό και καθόλου λαϊκό» και ότι όσο μιλάει ο ίδιος αποκαλύπτονται οι προθέσεις και οι θέσεις του, «και μάλιστα με αυτογκόλ»: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει πει κουβέντα για τις ευθύνες της Κυβέρνησης Καραμανλή  2004-09, για τον  εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση και τα μνημόνια. Δεν έχουν πει λέξη για τα Ζάππεια για το λαϊκισμό τους». «Δεν μπορεί πια να κρύψει ότι η στήριξή του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα σημαίνει συνέχιση της ίδιας πολιτικής της λιτότητας. Τα πάντα αφήνει όλα στο έλεος της ασυδοσίας της αγοράς. Απεχθάνεται τη  λέξη ‘κοινωνικό κράτος’. Αντιμετωπίζει τον δημόσιο τομέα ως εχθρό. Δεν έκανε λάθος όταν αναφερόταν στα  εργασιακά δικαιώματα και στην παράδοση της υγείας στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα του χώρου. Αποκαλύφθηκε όταν είπε οι ψυκτικοί στο Περιστέρι, οι εισοδηματίες στην Εκάλη. Αυτές είναι οι απόψεις του», τόνισε. «Αυτό το χάσμα ανάμεσα στις δυο όχθες του Κηφισού στις περιφέρειες της χώρας το γεφύρωσαν το ΠΑΣΟΚ, τα προηγούμενα χρόνια, κύριε Μητσοτάκη. Θέλουμε ίσες ευκαιρίες για όλους τους νέους» είπε η κ. Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στις έξι προτάσεις που κατέθεσε στην τελευταία ομιλία της στη Βουλή «για να σώσουμε την τιμή της πολιτικής να ψηφίσουμε από κοινού έξι μέτρα ανακούφισης των αδύναμων» και συγκεκριμένα, για το αφορολόγητο, τη στήριξη νέων επιχειρηματιών με απαλλαγή για τρία χρόνια από φορολογία και ασφαλιστικές εισφορές, τα διακόσια ευρώ το μήνα για τα νέα ζευγάρια για τρία χρόνια για κάθε νεογέννητο, τις φοροελαφρύνσεις σε επιχειρήσεις για νέες θέσεις εργασίας, τα πεντακόσια ευρώ κατώτατη σύνταξη και επτακόσια για το ζευγάρι, επιστροφή φόρου στο 13% για τους αγρότες και μείωση του κόστους παραγωγής και πρόσθεσε: «Ζήτησα να ψηφίσουμε αυτά και στη συνέχεια να αποφασίσει ο λαός πως θέλει να κυβερνηθεί ο τόπος. Η χώρα δεν αντέχει άλλο  αυτό το τοξικό πολιτικό κλίμα. Σπάστε το κάλπικο δίπολο, κρατά τη χώρα καθηλωμένη». 

«Ένα ερώτημα έρχεται στα χείλη, Ποιος  νοιάζεται για την  Ελλάδα; Απαντώ ευθέως: Εμείς νοιαζόμαστε. Οι παλιότεροι έζησαν καλύτερα με το  ΠΑΣΟΚ, έχει έρθει η ώρα να ζήσουν  καλύτερα οι νεότερες γενιές με  το Κίνημα Αλλαγής. Ποιος πιστεύει τον Τσίπρα; Ποιος εμπιστεύεται τον Μητσοτάκη. Ψήφο τώρα στο κόμμα της καρδιάς μας. Ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής. Η χώρα μπορεί να γυρίσει σελίδα. Να επιστρέψει η υπερηφάνεια, η αξιοπρέπεια, η αισιοδοξία, η ελπίδα. Χρειάζεται γι' αυτό πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή. Μόνο ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής μπορεί να είναι εγγύηση για την πορεία προς τα εμπρός. Γιατί η ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη  ήταν και είναι δική μας δουλειά», σημείωσε και, κλείνοντας την ομιλία της, τόνισε: «Εμπρός λοιπόν μαζί. Ξανά. Μαζί Ψηλά. Όσο μας χτυπούν, τόσο δυναμώνουμε. Όσο προσπαθούν να μας φιμώσουν, τόσο πιο δυνατά θα το φωνάζουμε: Εσείς είστε η συντήρηση, εμείς είμαστε η πρόοδος, εσείς είστε το χθες, εμείς είμαστε το αύριο.  Και για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε τρία πράγματα: Αγώνας. Αγώνας, Αγώνας. Αγώνας, μέχρι τη νίκη».

Στη συγκέντρωση χαιρέτισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου, ενώ παραβρέθηκαν εκτός του Γ. Παπανδρέου και του Ε. Βενιζέλου, βουλευτές, στελέχη του κόμματος, υποψήφιοι ευρωβουλευτές και υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί, κ.α. 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Άδεια από το ΕΣΡ στο One Channel

17/09/2019 - 18:11 - Την οριστική άδεια στο τηλεοπτικό κανάλι One Channel της εταιρείας "Alter Ego" ιδιοκτησίας Βαγγέλη...

Κατά του Ν/Σ για τις εξορύξεις οι Οικολόγοι Πράσινοι

17/09/2019 - 18:03 - «Απαράδεκτη η διάταξη για κρατικές επιδοτήσεις εξορύξεων στο νέο Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο»,...

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο άνθρωπος - ρεκόρ (vid)

17/09/2019 - 18:00:00 -

Η Τσουρή επιστρέφει στις πισίνες για την ΑΕΚ

17/09/2019 - 17:56:20 -

Τα best seller βιβλία της εβδομάδας

17/09/2019 - 17:56:00 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Θεματικά νέα

Πολιτικά άρθρα Τι δεν αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ για το μεταναστευτικό

Νότης Μαριάς

Στις 6 Αυγούστου δημοσιεύσαμε άρθρο μας με τίτλο «άμεση αποσυμφόρηση των νησιών του Αιγαίου εδώ και τώρα για λόγους εθνικής ασφάλειας» καθώς ήταν για...

Δείτε όλο το άρθρο
Μετρό - Γιατί διχάζουν τη Θεσσαλονίκη πάλι;

Γιάννης Μαγκριώτης

Η Θεσσαλονίκη είχε και έχει μεγάλα πλεονεκτήματα από τη θέση της και την ιστορική της εξέλιξη. Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλούς τομείς και σε...

Δείτε όλο το άρθρο
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητους

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητουςΟ ξεκάθαρος στόχος της κυβέρνησης για μείωση των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,...

Δείτε όλο το άρθρο
Υπουργείο Ζέσης και Θέρμης

Υπουργείο Ζέσης

και ΘέρμηςΠαντελής Μπουκάλας Οπου, κάποια στιγμή, του κύκλου τα γυρίσματα σε φέρνουν στη δυσάρεστη θέση να πεις καλό λόγο για τον κ. Μάκη Βορίδη. Οχι...

Δείτε όλο το άρθρο
Η κρίση κοινωνικής εκπροσώπησης: ιδέες από τη συζήτηση για την οργάνωση των κομμάτων

Η κρίση κοινωνικής εκπροσώπησηςΒάλια Αρανίτου Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει για τα καλά στους κόλπους της Αριστεράς μια ευρεία...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της Marc για το «Πρώτο Θέμα» (8-9-2019) Στις 16,1 ποσοστιαίες μονάδες παρουσιάζει το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρείας Marc .Συγκεκριμένα, από τη δημοσκόπηση που... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Public Issue (5-7-2019) - πολιτικό βαρόμετρο Πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ, που φτάνει ακόμη και τις 15,5 ποσοστιαίες μονάδες, καταγράφει δημοσκόπηση της Public Issue για τις εκλογές της... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
Ξεκίνησε η προετοιμασία της 85ης ΔΕΘ

Ξεκίνησε η προετοιμασία της 85ης ΔΕΘ


Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές συμμετοχές της διεθνώς οργανώνει η Γερμανία ως Τιμώμενη Χώρα «Άναψαν οι μηχανές» για την 85η ΔΕΘ που θα...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο Διορία στη Βρετανία για τις προτάσεις περί backstop δίνει η ΕΕ Διορία στη Βρετανία για τις προτάσεις περί backstop δίνει η...

Σημειώνεται ότι η Φινλανδία ασκεί την προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κάτι που της επιτρέπει να καθορίζει...

Νέα Τεχνολογίας Επίσημο ντεμπούτο για το iOS 13: Μπορείς πλέον να το κατεβάσεις στο iPhone σου: Οι συμβατές συσκευές Επίσημο ντεμπούτο για το iOS 13: Μπορείς πλέον να το...

Πηγή εικόνας: theverge.com To iOS 13 είναι επισήμως διαθέσιμο από σήμερα να το κατεβάσεις στην συμβατή...

Κύπρος - Ειδήσεις Το Κυπριακό θα επιλυθεί με τη σχέση πολιτικά ίσων οντοτήτων Το Κυπριακό θα επιλυθεί με τη σχέση πολιτικά ίσων οντοτήτων

  Το κυπριακό πρόβλημα θα επιλυθεί με τη σχέση πολιτικά ίσων οντοτήτων όχι με σχέση...

Ειδήσεις υγείας Αλκοόλ: Ποια ποσότητα προστατεύει από τον διαβήτη Αλκοόλ: Ποια ποσότητα προστατεύει από τον διαβήτη

Κινέζοι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η μικρή έως μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να ωφελήσει τους ανθρώπους με...

Ψυχαγωγία - ειδήσεις Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα στις 22.9 στο Markopoulo Park Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα στις 22.9 στο...

Όλοι οι δρόμοι την ερχόμενη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου οδηγούν στον Ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park, όπου ο...

Νέα για αυτοκίνηση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2019 4ος Μέγαρα: Πλούσιες φωτογραφίες! Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2019 4ος Μέγαρα: Πλούσιες...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2019 4ος Μέγαρα: Πλούσιες φωτογραφίες!Επιλέξαμε ορισμένες από τις φωτογραφίες...

Αγροτικά Νέα 30 startups 4ο  Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας 30 startups 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής...

Επενδυτές, αγρότες και περισσότερες από 30 startups από κάθε γωνιά του πλανήτη συμμετείχαν στο 4ο ...

Πολιτιστικά Νέα Συνάντηση Μενδώνη με Πάιατ για σύμπραξη των Μουσείων του Ολοκαυτώματος Συνάντηση Μενδώνη με Πάιατ για σύμπραξη των Μουσείων του...

Την ιδιαίτερη σημασία των ΗΠΑ για διασύνδεση και συνεργασία του Holocaust Memorial Museum της Ουάσιγκτον και...

Εκπαιδευτικά Νέα Μείωση αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε φορείς και επιστροφή τους στις τάξεις Μείωση αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε φορείς και επιστροφή...

Σχετικά με τη στελέχωση των σχολικών μονάδων και τη μείωση αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε φορείς, η Υπουργός...

Τουρισμός - Ειδήσεις Οινικές προτάσεις για το τριήμερο Οινικές προτάσεις για το τριήμερο

Με τον τρύγο να βρίσκεται σε εξέλιξη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, η περίοδος είναι ιδανική για μια...

Επιστήμη - ειδήσεις Άστρο νετρονίων με μάζα 333.000 φορές μεγαλύτερη της Γης (video) Άστρο νετρονίων με μάζα 333.000 φορές μεγαλύτερη της Γης...

Διεθνής ομάδα αστρονόμων 6 χωρών ανακάλυψε ένα άστρο νετρονίων (pulsar) με τη μεγαλύτερη μάζα που έχει ποτέ...

Ξεχωριστές ειδήσεις Γαλλία: Δήμαρχος υποχρεώνει τους κατοίκους της πόλης "να είναι χαρούμενοι" Γαλλία: Δήμαρχος υποχρεώνει τους κατοίκους της πόλης...

Ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης στη δυτική Γαλλία υποχρεώνει επισήμως τους κατοίκους της "να είναι χαρούμενοι"...